Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا خواجه‌ای امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به اینکه بازنگری طرح‌های هادی، سند توسعه ۱۰ ساله روستا‌ها است، اظهار کرد: بازنگری در این طرح‌ها با توجه به افزایش جمعیت روستایی و وجود متقاضیان جدید زمین و مسکن برای سکونت در روستا‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، که در این راستا بازنگری این طرح در 265 روستای استان به پایان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با بیان اینکه برای هر روستایی با توجه به نیازهای آن یک طرح هادی در نظر گرفته می‌شود، اظهار کرد: بازنگری طرح‌‌های هادی با در نظر گرفتن قابلیت‌‌های توسعه روستایی بوده و ممکن است طرح هادی یک روستا پس از 10 سال بازنگری شود.

وی خاطر نشان کرد: طرح‌های هادی روستاهایی که نیازمند به بازنگری هستند باید متناسب با نیازها و خواسته روستاییان مورد تجدیدنظر قرار گیرد و هر ساله بازنگری طرح‌ هادی روستایی از محل اعتبارات ملی و تملک دارایی‌ها در دستور کار بنیاد مسکن استان قرار دارد.

خواجه‌ای یادآور شد: بازنگری طرح هادی پس از پایان دوره 10 ساله طرح مصوب قبلی روستا انجام شده یا بر اساس ضرورت‌های مختلف قبل از 10 سال مورد بازنگری قرار می‌گیرد، البته پیشنهادات طرح هادی قبلی روستا در ابعاد محیطی، جمعیتی، اجتماعی و اقتصادی و میزان تحقق‌پذیری آن‌ها نیز باید بررسی و تحلیل شده و تایید شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان، اضافه کرد: در صورت تامین اعتبارات، بنیاد مسکن استان زنجان آمادگی لازم را برای تهیه، اجرا و بازنگری طرح هادی همه روستاهای استان را دارد.

وی تاکید کرد: طرح هادی روستایی با سامان‌دهی و اصلاح بافت موجود، میزان و مکان گسترش آتی و نحوه استفاده از زمین برای عملکرد‌های مختلف از قبیل مسکونی، تولیدی، تجاری، کشاورزی، تأسیسات و تجهیزات و نیازمندی‌های عمومی روستایی را بر حسب مورد در قالب مصوبات طرح‌های سامان‌دهی فضا و سکونت‌گاه‌های روستایی یا طرح‌های جامع ناحیه‌ای تعیین می‌کند و از این رو همه افرادی که در معاملات ملکی قصد خرید و فروش اراضی روستایی را دارند باید ابتدا از کاربری تعریف شده در طرح هادی اطمینان داشته باشند.

خواجه‌ای خاطر نشان کرد:  اجرای طرح هادی شامل عملیات جدول گذاری، زیرسازی، آسفالت، دیوار ساحلی، پل، جداره‌سازی و سنگفرش است که با توجه به نیاز روستاها، طرح‌های متناسب در محدوده طرح هادی روستا، اجرا می‌شود.

انتهای پیام/73009/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: طرح هادی انقلاب اسلامی استان زنجان بازنگری طرح استان زنجان بنیاد مسکن هادی روستا طرح هادی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۸۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۱هزارمین مسکن روستایی دراستان مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، علی اصغر احمدی با اشاره به اینکه ساخت این واحد‌ها در دولت سیزدهم آغاز شده و به سرانجام رسیده است.درباره عملکرد این بنیاد در حوزه مسکن روستایی، مسکن و عمران شهری، توسعه و عمران روستایی، گفت: این نهاد از سال ۱۳۸۴ تا پیش از دولت سیزدهم، ساخت ۱۶۱ هزار و ۷۱۰ واحد مسکن روستایی را آغاز کرده بود و ۱۵۴ هزار و ۵۱۵ واحد آن را به مرحله بهره‌برداری رساند.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران افزود: در دولت سیزدهم ساخت ۱۷ هزار و ۷۴۳ واحد مسکن روستایی آغاز شد و تاکنون ۱۱ هزار واحد به بهره‌برداری رسیده که ۲ هزار واحد آن امسال و در چهل و پنجمین سالگرد افتتاح حساب ۱۰۰ امام خمینی (ره) و تأسیس بنیاد مسکن افتتاح شد.

احمدی با اشاره به اینکه در حوزه مسکن و عمران شهری و در بخش احداث طرح‌های ملی مسکن در دولت سیزدهم یک هزار و ۳۶ واحد به بهره‌برداری رسیده است، عدد آن را تا پیش از این دولت، ۱۵ هزار و ۸۰۷ واحد مسکونی بیان کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران از صدور ۲۵ هزار فقره سند مالکیت مسکون روستایی و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر خبرداد و گفت تهیه و بازنگری طرح هادی در ۵۸۶ روستا و اجرای طرح هادی در ۲۵۷ روستا در بخش توسعه و عمران روستایی تاکنون در دولت مردمی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه تهیه طرح هادی و بازنگری در آنها یکی از اقدامات مهم بنیاد مسکن است، گفت: در دولت سیزدهم در نیمی از ۲ هزار و ۴۰۰ روستای استان  طرح هادی اجرا شده است.

احمدی با بیان اینکه شرایط اقلیمی مازندران مستعد وقوع حوادث طبیعی به ویژه سیل است و تقریبا هر ساله با این مشکل مواجهیم، از مقاوم‌سازی ۶۰ درصد از خانه‌های روستایی استان خبر داد و افزود: تصمیم بر آن شده تا سال ۱۴۱۰ همه خانه‌های روستایی استان مقاوم‌سازی شده باشند.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران یکی از فعالیت‌های قابل توجه را ایجاد تفاهمنامه سه جانبه بنیاد مسکن، کمیته امداد و بسیج سازندگی استان معرفی کرد که به ساخت ۴۰ هزار واحد مسکونی روستایی در برش استانی اختصاص دارد و ۴۰۰ واحد به همت بسیج سازندگی ساخته می‌شود.

وی ساخت مسکن محرومین را یکی از اهداف مهم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی عنوان کرد و افزود: در تحقق این مسیر که در دولت مردمی با شتاب و حساسیت بیشتری پیگیری شده، ادارات کل راه و شهرسازی، بهزیستی، کمیته امداد، بانک‌های عامل و همچنین بسیج سازندگی سپاه کربلا همکاری دارند.

گفتنی است یکی از این طرح‌ها؛ طرح هادی روستایی؛ روستای کلاری کلای بخش بابلکنار شهرستان بابل است که با مشارکت ۸ میلیارد تومانی ابراهیمی، خیر نیک اندیش این روستا،  افتتاح شد.

دیگر خبرها

  • مقاوم سازی حدود ۷۰ درصد واحدهای مسکونی روستایی البرز
  • آماده‌سازی بزرگ‌ترین پروژه نهصت ملی مسکن در اشتهارد
  • ۱۸۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان در البرز احداث می‌شود
  • ساخت ۱۱هزارمین مسکن روستایی دراستان مازندران
  • طرح هادی ۵۶ درصد از روستاهای استان گلستان بازنگری شده است
  • ساخت و تعمیر ۲۶۰ واحد مسکونی محرومان در لرستان
  • اجرای طرح هادی روستایی در بهشهر نیازمند توجه است
  • افتتاح طرح‌های هادی در ۷ روستای خوی
  • عملیاتی‌شدن طرح هادی در ۶۹۱ روستای خراسان جنوبی
  • ۲۳هزار و ۵۰۰ سند اراضی کشاورزی در قم صادر شد