Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناسا ماموریت پهپادی قمر "تایتان" واقع در مدار سیاره زحل را که یکی از مستعدترین اجرام سنگی میزبان حیات شناخته می‌شود به دلیل مشکلاتی که بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ ایجاد کرده است، تا یک سال دیگر به تأخیر انداخت.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، اگر منتظر ارسال یک هواپیمای بدون سرنشین یا پهپاد توسط ناسا به قمر زحل موسوم به "تایتان"(Titan) هستید، باید صبورتر باشید، چرا که ناسا به دلیل عوامل خارجی، پرتاب ماموریت "دراگون فلای"(Dragonfly) به معنی "سنجاقک" را تقریباً یک سال یعنی از سال ۲۰۲۶ به ۲۰۲۷ به تأخیر انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مهمترین عوامل خارجی که در توضیح این تاخیر ذکر شده، بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ است.

ناسا در ابتدا قصد داشت "دراگون فلای" را در سال ۲۰۲۵ به فضا پرتاب کند که ابتدا تا سال ۲۰۲۶ و اکنون تا سال ۲۰۲۷ به تعویق افتاده است.

and the first of any kind to carry its full science payload between multiple areas

این یک پروژه بلند پروازانه از سوی ناسا است که اولین وسیله نقلیه علمی چند موتوره را بر روی یک جرم آسمانی مستقر می‌کند و اولین بار است که محموله علمی خود را به مناطق مختلف حمل می‌کند.

این پهپاد ۹ سال را صرف پرواز در مأموریت‌های نسبتاً منظم در قمر "تایتان" خواهد کرد تا هم نمونه جمع‌آوری کند و هم قابلیت سکونت در "تایتان" و هم توسعه شیمی "پریبیوتیک" آن را در یک دهانه برخوردی کلیدی بررسی کند.

در نتیجه ممکن است مدت زیادی طول بکشد تا چیزهای بیشتری در مورد "تایتان" بفهمیم. اگر همه چیز خوب پیش برود، "دراگون فلای" نور بیشتری روی این قمر مرموز می اندازد و احتمال وجود حیات فرازمینی را در آن روشن می کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تایتان زحل قمر زحل ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۸۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لندر جان سخت ژاپن برای سومین بار روی ماه بیدار شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، سازمان فضایی ژاپن(JAXA) روز چهارشنبه(دیروز، ۲۳ آوریل) پس از دریافت عکسی از سطح ماه اعلام کرد SLIM سومین شب ماه را دوام آورده است. سازمان فضایی ژاپن تصویر ثبت شده را در پلتفرم ایکس منتشر کرد.

در پیام این سازمان آمده است: شب گذشته ما توانستیم به طور موفقیت آمیز با SLIM ارتباط برقرار کنیم که دوباره فعال شده و زنده ماندن کاوشگر تایید شد. این تصویری از ماه است که شب گذشته دوربین ناوبری ابزار ثبت کرده است.

لندر ماه در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۴ میلادی روی ماه فرود آمد، وظیفه این لندر آزمایش فناوری فرود و جمع آوری داده درباره زمین شناسی قمر است. پس از فرود لندر اپراتورهای JAXAمتوجه شدند این ابزار روی دماغه اش قرار دارد و به این ترتیب پنل های خورشیدی در جهت صحیح برای دریافت آفتاب قرار نداشتند. بنابراین زنده ماندن ابزار روی ماه رویدادی خارق العاده بود.

کد خبر 6088231 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • لندر جان سخت ژاپن برای سومین بار روی ماه بیدار شد
  • بازگشت حسن یزدانی به تشک به تعویق افتاد
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد
  • فرود دلهره‌آور بوئینگ ۷۴۷ در فرودگاه (فیلم)
  • حضور حسن یزدانی در تیم ملی به تعویق افتاد
  • (ویدئو) فرود دلهره‌آور بوئینگ ۷۴۷ در فرودگاه
  • حضور حسن یزدانی در تیم ملی به تعویق افتاد!
  • دولت از بخش خصوصی حمایت کند/ تعویق ۸ ماهه مطالبات واردکنندگان برنج
  • بازگشت تیم‌های قایقرانی ملوان نیروی دریایی ارتش و سکان تهران
  • دلایل فرود نیامدن مجدد انسان روی ماه