Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، کمپانی BMW، جریمه‌ای به مبلغ ۱۸ میلیون دلار را می‌پردازد تا ادعای اغراق در میزان فروش ماهیانه به ایالات متحده در مدت ۵ سال را حل و فصل کند. کمیسیون اوراق بهادار و سهام گفت: سازنده آلمانی خودرو‌های لوکس فروش‌های گزارش نشده را کنار گذاشته بود که در انتها به اهداف ماهانه از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خبرگزاری گفت: شرکت BMW اطلاعات گمراه کننده را هنگامی فاش کرد که به بیش از چندین پیشنهاد سهام شرکتی ۱۸ میلیارد دلاری دست یافته بود. استفانی آواکیان، مدیر بخش اجرایی اداره کل اوراق بهادار در بیانیه‌ای اظهار کرد: شرکت‌هایی که به بازار ایالات متحده برای افزایش سرمایه دسترسی دارند ملزم هستند که به سرمایه گذاران اطلاعات صحیح ارائه کنند.

به گفته خبرگزاری دترویت، این اقدامات به کمپانی BMW کمک کرد تا همچنان در تک فروشی در بین دیگر سازندگان خودروی لوکس پیشرو باقی بماند. کمیسیون اوراق بهادار گفت: شرکت BMW آمریکای شمالی نیز به طور نادرستی تقویم گزارشات فروش خود را از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ تغییر داد تا به اهداف داخلی یا فروش مازاد بانکی برای استفاده در آینده برسد.

به گفته‌ این کمیسیون، شرکت BMW با تحقیق و بررسی خود همکاری کرده است، حتی هنگامی که همه گیری کرونا آن را مجبور کرد که دفاتر را ببندد و کارمندان را در منزل نگه دارد. خبرگزاری گفت: این همکاری هنگامی که جریمه اعمال شده بود، به حساب آورده شد. BMW آنتیگوا، BMW آمریکای شمالی، و BMW پایتخت ایالات متحده یافته‌های خبرگزاری را تایید یا رد نکردند. هر سه شرکت با پرداخت جریمه و توقف نقض قوانین امنیتی موافقت کرده اند.

کمپانی BMW در بیانیه‌ای گفت: اغلب این رفتار در بیش از سه سال پیش اتفاق افتاده و دلیل آن غفلت و اهمال کاری بوده است. هیچ ادعا یا یافته‌ای مبنی بر اینکه یکی از شرکت‌های BMW در اقدام غیر قانونی عمدی نقشی داشته است وجود ندارد. گروه BMW اهمیت ویژه‌ای برای صحیح بودن تعداد فروش قائل است و همچنان بر ارائه گزارشات منظم و کامل تمرکز می‌کند.

در سال‌های اخیر BMW دومین شرکت خودروسازی بوده است که برای اغراق در تعداد فروش جریمه می‌شود. سال گذشته فیات کریسلر موافقت کرد که مبلغ ۴۰ میلیون دلار را برای رفع اتهام کمیسیون اوراق بهادار پرداخت کند. کمیسیون معتقد بود این شرکت سرمایه گذاران را با بالا بردن تعداد فروش ماهیانه طی پنج سال گمراه کرده بود. همچنین این کمپانی از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ به دلالان مبلغی پرداخت می‌کرد تا با گزارشات ساختگی در میزان فروش شرکت اغراق کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خودروی لوکس فروش خودرو اوراق بهادار شرکت BMW

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۹۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰ درصدی فروش آیفون

ایتنا - ​​​​​​​آمار یک شرکت تحقیقاتی نشان داد فروش گوشی‌های اپل در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴، با تشدید رقابت سازندگان گوشی‌های اندرویدی، به میزان حدود ۱۰ درصد کاهش یافت و این شرکت، برتری خود را از دست داد.

داده‌های موسسه آی‌دی‌سی نشان داد فروش جهانی تلفن هوشمند در سه ماهه ژانویه تا مارس، ۷.۸ درصد رشد کرد و به ۲۸۹.۴ میلیون دستگاه رسید و سامسونگ با کسب ۲۰.۸ درصد سهم از این بازار، اپل را کنار زد و بزرگترین سازنده تلفن هوشمند شد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، فروش سازنده آیفون پس از عملکرد پرقدرتی که در سه ماهه دسامبر داشت و از سامسونگ به عنوان سازنده گوشی شماره یک جهان، جلو زد، کاهش یافت و با سهم ۱۷.۳ درصدی از فروش جهانی گوشی، دوباره به جایگاه شماره دو بازگشت. شرکت چینی شیائومی با سهم بازار ۱۴.۱ درصد در سه ماهه اول، در رتبه سوم ایستاد.

شرکت کره‌ای سامسونگ که مدل پرچمدار گلکسی اس ۲۴ را در ابتدای امسال به بازار عرضه کرد، بیش از ۶۰ میلیون دستگاه گوشی در سه ماهه اول فروخت. شرکت تحقیقاتی کانترپوینت پیش از این گزارش کرده بود فروش جهانی گلکسی اس ۲۴، هشت درصد در مقایسه با فروش سری اس ۲۳ در سه هفته نخست از آغاز عرضه، افزایش یافت.

طبق گزارش آی دی سی، اپل در سه ماهه اول امسال، ۵۰.۱ میلیون دستگاه آیفون فروخت که کمتر از ۵۵.۴ میلیون دستگاه در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ بود. فروش گوشی‌های اپل در چین طی همین مدت، ۲.۱ درصد کاهش داشت.

این کاهش، منعکس کننده چالش پیش روی این شرکت آمریکایی در سومین بازار بزرگ خود است زیرا بعضی از شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی چین، استفاده از دستگاه‌های اپل در محیط کار را ممنوع کرده اند. این اقدام، منعکس کننده محدودیت‌های دولت آمریکا برای استفاده از اپلیکیشن‌های چینی به دلایل امنیتی است.

اپل، کنفرانس طراحان جهانی خود را در ژوئن برگزار خواهد کرد و در این رویداد، جدیدترین به‌روزرسانی نرم افزارهای آیفون، آی‌پد و دستگاه‌های دیگر این شرکت رونمایی می‌شود.

بر اساس گزارش رویترز، سرمایه گذاران به دقت به نظاره توسعه هوش مصنوعی در اپل نشسته اند که تاکنون حرف زیادی درباره استفاده از این فناوری در دستگاه‌های خود نزده است. این شرکت، امسال عنوان ارزشمندترین شرکت جهان را به مایکروسافت واگذار کرد.

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰ درصدی فروش آیفون
  • «جنگ داخلی» صدرنشین تازه گیشه هالیوود شد
  • امضای قراردادهای اجرایی طرح فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی
  • ماهی فروش متخلف در زنجان جریمه شد
  • جریمه ۲۳۸ میلیون تومانی ماهی فروش متخلف در زنجان
  • دارندگان انشعابات غیرمجاز آب منتظر جریمه‌های سنگین باشند
  • صرفه جویی ۹۲ میلیون دلاری با تولید خوراک قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • صرفه‌جویی ارزی ۹۱ میلیون دلاری با تولید خوراک قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • صرفه جویی ۹۲ میلیون دلاری با تولید خوراک قزل‌آلای رنگین‌کمان یک شرکت دانش‌بنیان
  • جوایز نقدی لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ اعلام شد/جایزه هفت میلیون و ۴۴۰ هزار دلاری FIVB برای شرکت‌کنندگان