Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، «اورامانات» در آستانه ثبت جهانی قرار دارد و ارزیاب یونسکو نیز بازدیدی از مناطق داشته است. همت مسئولین استانی نیز تسریع این ماجراست و در تلاش هستند که مشکلات پیش روی این موضوع را بر دارند.

تلاش‌های خوب صورت گرفته برای ثبت جهانی اورامانات در کرمانشاه (البته این ثبت جهانی شامل استان کردستان نیز هست) در حالی صورت می‌گیرد که کارکنان اجرایی بخش‌های از حوزه گردشگری چندین ماه است که حقوق و مزایای خود را دریافت نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم پرداخت ۷ ماه حقوق پرسنل شرکت توسعه گردشگری استان کرمانشاه و عدم واریز بیمه درمانی خانواده‌های آنان طی ۱۲ ماه گذشته در حالی صورت می‌گیرد که بودجه مناسبی برای تجهیز و تعمیر زیرساخت‌های اورامانات در اختیار سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قرار گرفته است.

از این رو کارکنان این شرکت، در نامه‌ای خطاب به استاندار خواهان رسیدگی به این موضوع شده‌اند.

شرح این نامه که به امضای ۴۱ تن از کارکنان این شرکت رسیده است، به شرح ذیل است:

جناب آقای بازوند، استاندار کرمانشاه، احتراماً به استحضار می‌رساند همانگونه که مستحضر هستید، «شرکت توسعه گردشگری» استان کرمانشاه به عنوان یکی از متولیان حوزه گردشگری و یکی از شرکت‌های فعال شرکت توسعه گردشگری ایران (زیر مجموعه ها وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری) از سال ۸۶ با استفاده از ظرفیت نیروهای توانمند بومی در راستای پیگیری اهداف مرتبط از هیچ کوششی دریغ نورزیده و همواره سعی در ارتقا سطح خدمات گردشگری در سطح استان داشته است.

این مجموعه یکی از دستگاه‌های اجرایی با مدیریت مجموعه‌های گردشگری همچون مجموعه تفریحی توریستی غار قوری قلعه، هتل لاله بیستون، هتل لاله اورامان، پارک جنگلی بیستون و... در راستای رشد و شکوفایی هر چه بیشتر اقتصاد استان فعالیت داشته است.

با این وجود به دلیل شیوع ویروس کرونا و ایجاد خسارت عظیم به حوزه گردشگری کشور و به تبع آن استان کرمانشاه، متاسفانه پرداخت حقوق و مزایا مرتبط کارکنان این شرکت به شرح ذیل به تعویق افتاده و موجبات بروز مشکلات فراوان در بین خانواده‌های کارکنان را فراهم آورده است. 

الف: عدم پرداخت حقوق ماهیانه کارکنان به مدت ۷ ماه

ب: عدم پرداخت اضافه کار و حق ماموریت کارکنان به مدت ۷ ماه

ج: عدم پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی کارکنان به مدت بیش از ۱۲ ماه و عدم تمدید دفترچه درمان پرسنل

لذا امضاکنندگان از حضرتعالی تقاضامندیم با توجه به شرایط بد اقتصادی و تورم ناشی از تغییرات نرخ ارز به سبب پیگیری موضوع در راستای احقاق حقوق پرسنل این شرکت اقدامات لازم را مبذول فرمایید. پیشاپیش از بذل عنایت و توجه تان کمال امتنان و تشکر را داریم.

انتهای پیام/ح

 

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری کرمانشاه حقوق میراث فرهنگی خبرگزاری فارس بازوند شکواییه اعمال شاقه عدم پرداخت ثبت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۹۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۲ هزار نفر کارمند در نظام اداری ایلام اشتغال دارند

محمد حسین جهانی معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام اظهار کرد: از مجموع کارکنان استان تعداد ۳۶.۵ درصد بانوان و ۶۳.۵ درصد آقایان را منابع انسانی نظام اداری استان تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه ۶۳ درصد کارکنان نظام اداری استان متشکل از نیرو‌های آموزشی و بهداشتی هستند، افزود: وضعیت استخدامی ۷۴.۲ درصد از کل کارکنان استان رسمی و پیمانی و ۲۵.۸ درصد نیز سایر اشکال استخدامی اعم از قرارداد معین و کارگری، شرکتی و سایر قرارداد‌ها است.

جهانی ادامه داد: سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۲ تعداد نیرو‌های رسمی و پیمانی افزایش و سایر اَشکال استخدامی کاهش یافت که این نشان از عدالت محوری در استخدام‌ها است.

وی با اشاره به اینکه ۸۲.۵ درصد کارکنان نظام اداری استان دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی هستند، گفت: ۵۷.۱ درصد کارکنان استان دارای سنوات خدمت کمتر از ۱۴ هستند که نشان دهنده جوان بودن بدنه نظام اداری استان است.

جهانی یادآور شد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد چهار هزار و ۱۸۶ نفر مطابق فصول ششم و هفتم قانون مدیریت خدمات کشور، احراز شرایط و آزمون استخدامی برگزار کرده‌اند به عبارتی ۱۲ درصد نظام اداری از نیرو‌های استخدامی جدید تشکیل یافته است.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد یک هزار و ۴۴۰ نفر در هشت آزمون استخدامی جذب شده اند.

به گفته وی در راستای سنجش میزان رضایتمندی خدمت گیرندگان کد ۲ بعدی مربوط به ۶۸ درصد کارکنان بالغ بر ۲۲ هزار نفر صادر شده است که مراجعان ادارات، میزان رضایتمندی خود را در قالب چهار سوال در خصوص رعایت قانون، سرعت و دقت در انجام کار، ارائه راهنمایی‌های لازم و رفتار با کرامت و محترمانه کارمندان با فرد مرجوع را بصورت برخط با اسکن کد ۲ بعدی اعلام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • بیش از ۳۲ هزار نفر کارمند در نظام اداری ایلام اشتغال دارند
  • تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم
  • ۲ دانشکده جدید در استان کرمانشاه ایجاد می‌شود
  • پاسخ معاون وزیر کار به درخواست افزایش حقوق کارگران: از کارکنان بیشتر شده
  • حقوق اردیبهشت بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود
  • حقوق اردیبهشت‌ بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود
  • مرز خسروی فعال‌تر می‌شود
  • کارکنان سازمان فرهنگی سربازان مقابله با هجمه فرهنگی هستند