Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاری فارس، موضوع امنیت و محافظت از بنای ثبت ملی فرهنگی یعنی همان تئاتر شهری که برای همه مان یا محل گذر روزنامه یا تفریحی آخر هفته هایمان هست یا از علاقه مندان و مخاطبان تئاتر هستیم که در آن به تماشای نمایش های مورد علاقه مان می نشینیم، موضوعی است که سال هاست با حضور مدیریت های مختلف و شهرداری های متنوع مطرح می شود و مذاکرات زیادی هم در این راستا انجام شده اما اینکه چرا هنوز این اتفاق نیافتاده، محل بحث زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقاطع چهارراه ولیعصر ـ انقلاب برای همه تهرانی ها و خیلی از مردم استان های دیگر هم آشناست ، همانجا که محل پارک دانشجو و قلب آن نیز مجموعه قدیمی تئاتری از نفس افتاده تئاتر شهر است که از قدیم الایام سمبل فرهنگ و تئاتر دوستی بوده است اما این قلب تپنده همیشه در موقعیت های مختلف به مخاطره افتاده است، از آدم های نادرستی که شاید در آن اطراف تردد می کنند، معتادان و متکدی ها گرفته تا دست فروش ها که خود یک داستان بلندی دارند.

همچنین از دزدی دستگیره های طلایی درب های تئاتر شهر تا تیراندازی و درگیری اطراف و تحت تأثیر قرار گرفتن این بنا که قدمتی بس زیاد دارد، خود از مسائلی است که سال هاست رسانه ها و کارشناسان زیادی را معطوف به خود کرده تا بلکه مسئولان ما نظری بیاندازند و فکری به حال حفاظت از این بنای تاریخی در حال از بین رفتن بکنند.

هر ساله در ایام جشنواره تئاتر فجر و دیگر جشنواره ها برای برپایی تئاترهای خیابانی و صحنه ای در این مکان مصیبت های زیادی است چه اینکه اگر رسانه ها فریادی نزنند و مسئولان تلاشی نکنند، وضعیت عادی دستفروشی و تکدی گری هم هیچ فرقی نمی کند بماند که همیشه شاهد حضور معتادان و اوباش در اطراف این مکان فرهنگی هستیم و شأنیتی برای حضور خانواده ها در این فضا رعایت نمی شود!

در تمام دنیا میراث های فرهنگی و ملی همچون موزه ها محافظت شده نگه داری می شود و از تمامی وسایل آنها به خوبی حفاظت می شود، درحالیکه در اطراف تئاتر شهر ما سالانه باید شاهد دزدی و رفتارهای ناشایست و خلاف شأن خانواده ها  تا مسائل دیگری که گفتنش خیلی جایز نیست، باشیم.

حتی از اخباری که از گذشته ها رسیده هم در دهه شصت حائلی در اطراف تئاتر شهر چون نرده هایی کشیده شده بوده در همان دوره که حسین پاکدل مدیریت تئاتر شهر را بر عهده داشت اما اینکه بعد چه اتفاقی افتاد و این نرده ها برداشته شد ، باید بحث شود. در دوره مدیریت های نزدیک به فعلی چون شهرام کرمی، پیمان شریعتی و سعید اسدی با حضور وزرای اسبق نیز تلاش ها و مکاتباتی صورت گرفت اما محل بحث این است که بالاخره مسئولیت با چه نهادی است؟! شهرداری و شورای شهر ، تئاتر شهر و وزارت فرهنگ؟!

سعید اسدی مدیریت سابق تئاتر شهر این ماجرا را با شهرداری و شورای شهر پیگیری کرد و تنها جواب این بود که پهنه فرهنگی رودکی مرمت می شود و گذری از تئاتر شهر تا تالار وحدت بدون قولی برای حفاظت از حریم تئاتر شهر داده و انجام شد حال اینکه این پهنه الان چه کارکردی برای محافظت از بنای تاریخی تئاتر شهر دارد؟ هیچ مشخص نیست و تنها یک فضایی برای تالار وحدت و جلوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد کرده است.

سعید اسدی در مصاحبه ای که در آن دوره مدیریت خود صورت داد، عنوان کرد که تا پایان سال 98 وضعیت پهنه رودکی مشخص و ساماندهی می شود اما واقعیت این است که این پهنه هیچ ارتباطی به محافظت از فضای تئاتر شهر ندارد. اسدی درباره جداسازی فضای تئاتر شهر و پارک دانشجو نیز سال گذشته گفته بود که شهرداری باید این را قبول کند و در حال مذاکره هستیم چرا که آنها تمایل به این کار ندارند.

*پرونده ای که چند باره باز می شود

حال و با گذشت مدتی دیگر الان شاهدیم که در دوره مدیریت جدید سرپرست تئاتر شهر، ابراهیم گله دار زاده باز پرونده توسط یک مدیر جدید باز شده و مذاکراتی در حال انجام  است. به طوریکه در دیدار روز گذشته گله دار زاده با شهردار ناحیه یک منطقه یازده بر همکاری مدیران شهرداری برای بهسازی پیاده راه و فضای سبز مجاوز این مجموعه صحبت شده اما اینکه آیا درباره حفاظت از این بنای تاریخی هم صحبتی شده یا خیر، مشخص نیست.

ابراهیم گله‌دار زاده در این دیدار از شهردار ناحیه یک منطقه 11 تهران خواست تا در حوزه بهسازی فضای سبز این مجموعه به ویژه محیط منتهی به پیاده راه خیابان ولیعصر(عج) و بوستان دانشجو در روزهای آینده اقدامات لازم را انجام دهد. وی با اشاره به این نکته که بهسازی محیط پیرامونی مجموعه تئاتر شهر نیازمند حمایت همه جانبه دستگاه های مختلف در حوزه مدیریت شهری است به طرح نکاتی درباره نورپردازی محیط بیرونی و ارائه راهکارهایی برای خروج افراد بزهکار از فضای فرهنگی این مجموعه پرداخت.

علی اصغر طاهری شهردار ناحیه یک شهرداری منطقه 11 تهران نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از حضورش در مجموعه تئاتر شهر از تلاش  مجموعه تحت مدیریت خود برای هرگونه همکاری با مجموعه تئاتر شهر در جهت بهسازی فضای بیرونی تئاتر شهر خبر داد. این مسئول صحبتهایی هم درباره محیط پیرامونی تئاتر شهر و آسیب های عمرانی مجاورت آن داشته و قول های پیگیری در این زمینه هم داده که حال باید دید عملیاتی خواهد شد یا اینکه مثل سایر مسئولان این قول ها در این زمینه به تاریخ خواهد پیوست.

نکته پایانی این است که معضل امنیت پاتوق فرهنگی اطراف تئاتر شهر و همینطور خود بنای میراث فرهنگی مجموعه تئاتر شهر و حفاظت از آن مسئله مهمی است که می بایست در دستور کار مدیریت جدید مجموعه تئاتر شهر و جزو دغدغه های او باشد تا بلکه اتفاقی در این دوره بیافتد و اینطور نباشد که مثل گذشته مدیران بیایند و بروند و قول بدهند و هیچ اتفاقی هم نیافتد.

هر چند که شاید بخش اعظم این مسئله مربوط به بخش فرهنگ و تئاتر شهر نشود اما از مدیران تازه نفس انتظار می رود که با مسئولان شهرداری و شورای شهر به ویژه در این شرایط کرونایی که وضعیت اجراها هنوز سنگین و زیاد نشده و فرصت برای پرداختن به این چنین دغدغه هایی زیاد است، در این زمینه به طور متمادی مذاکره داشته باشند تا نتایجی برای امنیت مجموعه و مخاطبان تئاتر فراهم شود.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: تئاتر شهر ایمنی حفاظت شهرداری مجموعه تئاتر شهر تئاتر شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۹۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران پروازی ناکارآمد، باعث تحمل هزینه‌های سنگین مالی در بوشهر هستند

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، صادق بوستانی در بازدید از سازمان منطقه آزاد بوشهر، بیان کرد: بر اساس گزارش‌های متعدد رسیده به دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری بوشهر متأسفانه شاهد حضور گروهی از مدیران پروازی در سازمان منطقه آزاد بوشهر هستیم.

وی با اشاره به این‌که شناسایی مدیران پروازی با توجه به ماموریت معاونت اجرایی رئیس جمهور صورت می‌گیرد، گفت: بر اساس بررسی‌هایی انجام شده در سازمان منطقه آزاد بوشهر، متوجه شدیم علاوه بر مدیر اجرایی، کارشناسان مجموعه نیز پروازی هستند که این مسئله دهن کجی به مردم استان است.

مدیر کل بازرسی استانداری بوشهر اضافه کرد: برخی از مدیران پروازی هر چند ماه یک بار و گاهی در هر ماه به‌مدت بسیار کوتاهی در محل کار حضور پیدا می‌کنند که همین مسئله باعث آسیب به مجموعه و عقب ماندگی در برنامه‌ها می‌شود.

وی اظهار کرد: وجود مدیران پروازی باعث رکود در فعالیت‌های سازمانی و تحمیل هزینه‌های سنگین مالی می‌شود.

بوستانی گفت: مکاتبات لازم در سریع‌ترین زمان با معاون اجرایی رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور صورت خواهد گرفت و با توجه به تأکیدات ریاست محترم جمهور مدیران پروازی ناکارآمد در سایر دستگاه‌ها و صنایع استان را نیز شناسایی خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • مدیریت ارشد استان بوشهر برای رفع مشکلات مردم پای کار است
  • مدیران پروازی ناکارآمد، باعث تحمل هزینه‌های سنگین مالی در بوشهر هستند
  • حقوق شهروندان برای کسب درآمد شهرداری پایمال نشود
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه
  • مدیران نگران چه هستند؟
  • معرفی جزییات برنامه های هفته فرهنگی اصفهان
  • ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در شهرستان چگنی
  • میراث فرهنگی به سنگلج کمک کند/بی‌اعتنایی به طرح توسعه تئاتر قدیمی
  • شناسایی ۸۳۱ مکان پرخطر در قم
  • مقاومت مرموز دربرابرسینمای مقاومت