Web Analytics Made Easy - Statcounter

خودروی دنا پلاس قسطی و سهمیه واکسن آنفلوآنزا دو کلید واژه ای بود که لیبرال ها و اصلاح طلبان با جنجال آفرینی سعی در تخریب مجلس انقلابی یازدهم داشتند و حاشیه سازی های آنها به همین جا ختم نمی شود.

اصلاح طلبان در سال آینده انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را رو بروی خود می بینند که در کنار آن انتخابات شوراهای شهر و روستا نیز بر گزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این جریان سیاسی که در دولت فعلی قوای اجرایی کشور را در دست داشته و بیشترین میزان حمایت را از حسن روحانی در انتخابات 92 و 96 داشتند حالا با سرشکستگی سیاسی به خاطر عملکرد  خود در دولت و مجلس دهم روبرو هستند.

رسانه های این جریان هر روز به بهانه های مختلف با ایجاد مخلوطی از واقعیت و شایه سعی دارند موضوعات را به انحراف کشیده و تا به اهداف خود برسند.

در ماجرای سهیمه مجلس از واکسن آنفلوآنزا جالب است بدانید این رویه در دوره های قبلی مجلس و به ویژه در مجلس دهم نیز بود اما اینبار نمایندگان مجلس یازدهم با توجه به شرایط کشور به گفته شهلا میرگلو بیات، مدیرکل سلامت مجلس مقرر شد ۱۵۰۰ واکسن تخصیص داده شده به مجلس، به سازمان غذا و دارو برای استفاده دیگر مراکز درمانی بازگردانده شود.

جالب تر اینکه وزارت بهداشت این واکسن ها را در اختیار مجلس قرار می دهد و در دوره های قبل نیز روال بر همین موضوع بود اما نه تنها در زمان اصلاح طلبان این موضوع علنی نمی شد بلکه واکسنی پس داده نشد اما حالا که نمایندگان مجلس این واکسن ا را پس داده  اند، لیبرال ها نوک پیکان تخریب را به سمت مجلس گرفته اند در صورتی که دولت این واکسن ها را به مجلس داده، چرا از دولت انتقاد نمی شود؟

از سوی دیگر این واکسن های تخصیص یافته فقط به مجلس محدود نمی شود بلکه نهادهای مختلف و سازمان های دولتی نیز استفاده می کنند اما چرا اعتراضی به دولت نمی شود؟

ماجراهایی از این قبیل نشان می دهد تخریب ها هدفمند بوده و می خواهند مجلسی که برای کار و تلاش به میدان آمده را در اذهان عمومی تخریب کنند.

حسن شجاعی علی آبادی از نمایندگان مجلس درباره حاشیه سازی های اخیر می گوید که علیرغم هیاهوها، مردم از نزدیک حضور و عملکرد نمایندگان مجلس که به نفع معیشت مردم است را لمس کرده اند از این رو اینگونه تخریب ها و حاشیه سازی ها نمی تواند مانع فعالیت انقلابی مجلس یازدهم شود.

محمدصالح جوکار نیز در واکنش تلاش برخی برای تخریب مجلس شورای اسلامی، گفت: با توجه به اینکه مجلس انقلابی شکل گرفته و مقام معظم رهبری فرمودند که مجلس یازدهم، انقلابی‌ترین مجلس بعد از پیروزی انقلاب است، لذا وحشت و افسردگی در دل ضدانقلاب‌ها پدیدار شده و کسانی که بازنده واقعی شکل گرفتنِ این مجلس و حضور ملت در انتخابات بودند، اقدام به تخریب مجلس کردند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس یازدهم ، اظهار کرد: کسانی که باختند در تلاش هستند تا این مجلس را تخریب کنند، از این رو مسائلی چون خودرو، وام ودیعه مسکن، واکسن آنفلانزا و غیره که در دوره‌های گذشته مجلس هم مرسوم بوده است و همه خیلی عادی از کنار آن می گذشتند را مطرح و سناریوسازی می‌کنند.

وی افزود: امروز در شرایط بد اقتصادی هستیم و تخریب‌گران به دنبال برجسته کردن موضوعات حاشیه ای هستند تا مردم را نسبت به مجلس انقلابی یازدهم ناامید کنند. مردم در رنج و مشقت هستند اما این رنج و مشقت مردم حاصل عمل و اقدام غیرانقلابی است، همان افرادی که امروز مجلس را تخریب می‌کنند به دنبال کاهش فشار بر خود هستند لذا مجلس را تخریب می‌کنند تا خودشان در حاشیه امنی قرار گیرند.

جوکار  با بیان اینکه مشکلات و گرانی که در سایه عملکرد تخریب‌گران اتفاق افتاده است، گفت: تخریب‌گران جایگاه اجتماعی خود را از دست داده اند بنابراین به دنبال شیطنت و تخریب هستند، البته مجلس نباید اجازه سوء استفاده دهد زیرا چشم امید مردم به سمت مجلس است و از نمایندگان ملت توقع دارند که انقلابی‌تر عمل کرده یا از ابزارهای نظارتی خود استفاده کنند و با این ابزارها ثبات را به کشور برگردانند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی معتقد است: هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران می‌خواهند حاشیه امنی برای خود ایجاد کنند و فساد و رانت خواری خودشان را دنبال کنند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه امروز تفاوتی بین نماینده و فرد عادی در جامعه نیست، گفت: وجه مردم داری باید در هر حال باید حفظ شود و مردم نباید از مجلس ناامید شوند، مجلس در کنار مردم است و مردم باید احساس امنیت و اطمینان داشته باشند. دیگران نباید در سایه عملیات روانی کار خود را پیش ببرند. هر تخریب باید با شفافیت پاسخ داده شود.

علی اصغر عنابستانی از دیگر نمایندگان نیز با بیان اینکه آثار و موارد سرچشمه‌های تخریب مجلس یازدهم را باید در دو حوزه داخلی و خارجی جستجو کرد، گفت: دشمن خارجی برای اثبات ناکارآمدی نظام تلاش‌های زیادی انجام داد و متاسفانه با توجه به تفکر حاکم بر دولت طی 7 سال گذشته در بسیاری از موارد توانست در حوزه‌های اجرایی به ویژه حوزه اقتصادی مردم را از توانمندی ساختارهای اداری ناامید کند و دشمن با توجه به این کاهش اعتماد به دنبال اثبات ناکارآمدی نظام بود تا اعتماد نهادی تبدیل به بی‌اعتمادی به نظام شود.

 نماینده مردم سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در مجلس یازدهم ادامه داد: این کاری بود که دشمن سال‌ها طراحی و همچنین برخی از غرب‌زده‌ها و کسانی که معتقد به تفکرات لیبرالی هستند آن را دنبال می‌کنند.

عنابستانی با یادآوری اینکه حضور نمایندگان انقلابی در مجلس یازدهم با انگیزه بسیار زیاد امیدها را به مردم بازگرداند و بخش زیادی از نقشه دشمنان را نقش بر آب کرد، افزود: دشمنان تا حدود زیادی توانسته بودند مردم را ناامید کنند اما با انتخابات مجلس یازدهم و آمدن نمایندگان انقلابی دوباره امید به مردم برگشت و تا حدود زیادی مردم امیدوار شدند که ساختار مجلس یازدهم می‌تواند دولت را در مسیر درستی قرار دهد و امورات به سمت اصلاح پیش رود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم یادآور شد: کسانی که معتقدند همچنان باید مردم را ناامید نگه داشت هدف اولیه خودشان را مجلس قرار داده‌اند و از روزهای آغاز به کار و مراسم تحلیف شروع به تخریب مجلس کردند بنابراین تخریب از قبل از شروع مجلس یازدهم شروع شد و مجلس انقلابی را با الفاظ و عناوینی مانند مجلس اقلیت و رانتی مورد خطاب قرار دادند و شروع به فضاسازی کرده و هر مسئله ساده‌ای را به دست مایه‌ای برای تخریب شدید مجلس تبدیل کردند البته بخشی از این تخریب‌ها طراحی شده توسط دشمن بیرونی است که توسط عوامل درونی گسترش می‌یابد و دوستان خودی در این میدان بازی می‌کنند که هدف نهایی آنها بی‌اعتمادی مردم  نسبت به نظام است.

وی با بیان اینکه جریان داخلی بخشی از تخریب‌ها علیه مجلس را هدایت می‌کند، تصریح کرد: متأسفانه سیاست‌های دولت طی 7 سال جواب نداده و دولتی که تمامی تخم‌مرغ‌های خود را در سبد مذاکره با آمریکا و غرب گذاشته بود همه آنها را بر باد رفته می‌بیند بنابراین کارنامه قابل عرضه‌ای ندارد و شروع به تخریب مجلس می‌کند.

نماینده مردم سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در مجلس یازدهم با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری 1400 گفت: جریان اصلاحات در جلسات محفلی خود تنها امید را به بردن یا ماندنشان در صحنه سیاسی کشور را مجلس یازدهم می‌داند و معتقدند اگر بتوانیم مجلس را به شدت تخریب کنیم، مردم را به سمتی ببریم که مجلس یازدهم توانمندی نداشته و همچنین تمامی تقصیرهای 7 ساله را به گردن مجلسی که تازه فعالیت خود را آغاز کرده بندازیم و از همه مهمتر توقعات جامعه را به شکلی شکل دهیم که جامعه و قاطبه مرم انتظارات اجرایی را از مجلس انتظار داشته باشند می‌توانیم در انتخابات 1400 برگ برنده ای داشته باشیم.

عنابستانی یادآور شد: مجلسی که از طرف مقام معظم رهبری به عنوان انقلابی‌ترین مجلس بعد از انقلاب و به عنوان مجلس امید و انتظار خوانده شده باید در این فضای شدید تخریب دوسویه توسط خارجی‌ها به صورت تمام قد و از سمت رقیب رویه فعلی که همانا تلاش برای بهبود وضعیت مردم است را حفظ کرده و ادامه دهد؛ دوماه از فعالیت مجلس یازدهم صرف ساختارسازی‌های داخلی شد اما طی 4 ماه اقدامات بسیار مطلوبی را انجام داد که در مجالس عادی چندین ماه و شاید چندین سال طول می‌کشید تا به سرانجام برسد، تصویب طرح دوفوریتی مالیات بر خانه‌های خالی، تعیین تکلیف مساله قیر و معیشت مباحث کوچکی نبودند که مجلس با سرعت آنها را تعیین تکلیف کرد.

سخنگوی فراکسیون مقابله با آسیب های اجتماعی با بیان اینکه مجلس نباید وارد بازی‌های سیاسی و فضای تخریبی شود، گفت: مجلس باید مانند آغاز به کار خود تمام هم و غم خود را برای اصلاح ساختارها، معیشت فوری مردم و تحول در ساختارهای اقتصادی قرار دهد و این موارد مهم باید در دستور کار همیشگی مجلس قرار گیرند البته از سویی مجلس در حال انجام اقدامات بزرگی برای اصلاح ساختار خود است که مردم در آینده نزدیک در جریان آنها قرار خواهند گرفت؛ قدم‌های بزرگ و شجاعانه‌ای برای اصلاح ساختار قانونگذاری و نظارت بر فرآیندهای حاکم بر مجلس برخواهیم داشت، مجلس باید بدون حاشیه به کار خود ادامه دهد و افراد حاشیه ساز را طرد کند و اجازه ندهد حاشیه‌سازی مانع از پرداختن به اصل کار شود.

محمدتقی نقدعلی نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی هم در واکنش به تلاش برخی برای تخریب‌ مجلس شورای اسلامی، گفت: مجلس یازدهم از روز اول با قوت و قدرت با هدف خدمت رسانی و اعتلای شعارهای انقلاب به میدان پا گذاشت و هر روز نسبت به این هدف ثبات قدم بیشتری پیدا می‌کند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس یازدهم با مشاهده وضعیت موجود، مدیریت ضعیف در سیستم اجرایی  و استغاثه مردم برای حرکت در مسیر خود استوارتر گام بر می‌دارد، عنوان کرد: قطعا کسانی که منافع خود را در خطر می‌بینند و مشاهده می‌کنند مجلس مدافع محرومین وارد میدان شده و یقه رانت‌خواران و ویژه‌خواران را می‌گیرد آرام نمی‌نشینند و حاشیه‌سازی می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مجلس اگر از حیث مدیریتی درون خود همه ظرافت‌ها و دقت‌ها را داشته باشد بازهم حاشیه سازان کار خود را می‌کنند و دست بر نمی‌دارند، ادامه داد: مجلس یازدهم راه خود را در زمینه بازگردانی انقلاب و سیستم اجرایی به ریل اصلی ادامه می‌دهد.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیات رئیسه و نمایندگان باید به گونه‌ای تصمیم‌گیری کنند که بهانه‌ای داده نشود، گفت: برخی بی‌دقتی‌ها و عدم اطلاع‌رسانی دقیق موجب سوء استفاده حاشیه‌سازان می‌شود، هرچند شیطنت کنندگان رسانه‌ای به دنبال حاشیه هستند اما مجلس با قدرت کار را ادامه می دهد دارد، به هر میزان حاشیه‌ها بیشتر شود بر تصمیم خود مصمم‌تر می‌شویم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: واکسن آنفلوآنزا انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ مجلس نمایندگان مجلس تخریب مجلس یازدهم اصلاح طلبان نمایندگان مجلس مجلس یازدهم مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس مجلس یازدهم مجلس یازدهم نماینده مردم مجلس انقلابی تخریب گران تخریب مجلس حاشیه سازی تخریب ها سازی ها کار خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۰۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز سهمیه بنزین به هر کد ملی از این ماه | خبر مهم درباره یارانه بنزین به هر کد ملی

برنامه مناظره «بالاتر» به موضوع «تخصیص یارانه سوخت به شماره ملی یا پلاک خودرو» پرداخت و احسان تمدن، کارشناس حوزه انرژی به همراه رضا نواز، سخنگوی انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فرآورده‌های نفتی کشور مهمانان این برنامه بودند.

در ابتدا احسان تمدن با بیان اینکه طرح اختصاص یارانه بنزین به هر شماره ملی از کجا آمده است و قرار است چه مشکلی را حل کند، گفت: مساله‌ای که مشخص است این است که مصرف در حال افزایش است و ادامه روند فعلی برای دولت قابل اجرا نیست. هم‌اکنون دچار کسری بنزین و ناترازی انرژی هستیم، لذا بحث مطرح شدن اختصاص به هر شماره ملی به دو دلیل است: اول برقراری عدالت و دوم برای جلوگیری از قاچاق بنزین.

این کارشناس اقتصادی افزود: توزیع عادلانه را همه به دنبالش هستیم، اما آیا عدالت به معنای مساوات است یا خیر؟ هیچ جا عدالت به معنای مساوات نیست.

در ادامه رضا نواز با بیان تاریخچه‌ای کوتاه از توزیع یارانه سوخت گفت: از سال ۸۵ و ۸۶ سهمیه‌بندی برای سوخت و بنزین رقم خورد. این تغییر بزرگ در ابتدا مخالفانی در دستگاه‌های دولتی و حتی بین مردم داشت، اما در نهایت این اتفاق افتاد و زیرساخت‌های آن ایجاد شد و ما از خیلی بحران‌ها عبور کردیم.

سخنگوی انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فرآورده‌های نفتی کشور بیان کرد: این طرح در ادامه با چالش‌هایی مواجه شد که آن اهداف کل را به خصوص در قانون هدفمندی یارانه‌ها نتوانست اجرایی کند. هم‌اکنون نیز به هیچ وجه شرایط خوبی نداریم. از روند تولید، تویع و مصرف هیچ‌کدام از بخش‌های دولتی و خصوصی رضایت ندارند. هر روز یک رکورد‌های خاص زده می‌شود و به وزارت نفت فشار می‌آورند که حتما باید سوخت را تامین کند.

نواز با بیان اینکه حال سوال اینجاست که از این وضعیت چگونه می‌شود عبور کرد، گفت: ما با پیش فرض روش توزیع یارانه فعلی به هیچ وجه نمی‌توانیم از این وضعیت عبور کنیم و نباید انتظار داشت که همه موارد با پیش‌فرض‌های ما خود را وفق دهند. اکنون دولت می‌گوید که من هم به بنزین ۱۵۰۰ تومانی یارانه می‌دهم هم به بنزین ۳ هزار تومانی. یعنی ما هم‌اکنون در بنزین دو بخش داریم، یک بخش یارانه‌ای و یک بخش یارانه‌ای‌تر.

تمدن با اظهار این سوال که آیا مصرف بالا ناشی از تخصیص زیاد بنزین یارانه‌ای به مردم است؟، گفت: توزیع بنزین هیچ وقت این دغدغه را در مردم به وجود نیاورده است که آیا من در مسیر به بنزین دسترسی خواهم داشت یا خیر؟ لذا عدالت را اگر در میزان دسترسی اقشار به بنزین تعریف کنیم تفاوتی بین آنها نیست.

تمدن ادامه داد: کسانی که خودرو ندارند درست است که به صورت مستقیم یارانه بنزین را دریافت نمی‌کنند، اما آنها وقتی سوار تاکسی می‌شوند شاید به شکل دیگری از این یارانه استفاده می‌کنند.

نواز در ادامه گفت: آقای تمدن گفتند آنهایی که خودرو ندارند از وسایل عمومی استفاده می‌کنند. این وسایل عمومی باز هم در اختیار همه مردم است چه آنهایی که خودرو دارند چه آنهایی که خودرو ندارند، اما در حوزه سوخت کسی که ۴ خودرو دارد، بیشتر متنعم می‌شود؛ در صورتیکه همه مردم باید از یارانه‌های دولتی متنعم شوند.

دو گام برای اجرای تخصیص یارانه بنزین به هر شماره ملی
سخنگوی انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فرآورده‌های نفتی کشور همچنین گفت: تخصیص یارانه بنزین به شماره ملی در دو گام قابلیت اجرا دارد؛ گام اول این است که این ۹۰ هزار تومان یارانه بنزین را به مالک خودرو اختصاص می‌دهیم. اگر این طرح با موفقیت اجرا شد، در گام دوم می‌توان به ابعاد گوناگون تخصیص یارانه بنزین به تمام مردم پرداخت و راجع به آن بحث کرد.

وی بیان داشت: دولت اگر بخواهد در شرایط فعلی مصرف‌کننده واقعی را پیدا کند، پایش کند و به میزان پیمایش آن سوخت اختصاص دهد، با سامانه‌های فعلی با مشکل مواجه خواهد شد. اما اگر به صاحب خودرو تخصیص یابد، شخص می‌تواند از آن به عنوان یک اعتبار استفاده کند.

تمدن در ادامه به موضوع کسری بنزین پرداخت و گفت: هم‌اکنون حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیون لیتر کسری بنزین داریم. از آن طرف مصرف خودرو‌های ما بالا است. خودرو که وارد نمی‌شود و مصرف خودروهای‌مان هم نسبتا بالاتر از خودرو‌های دنیا است؛ پس ما به بنزین نیاز داریم. حال این سوال را باید پاسخ دهیم که این ۲۰ تا ۳۰ میلیون لیتر را دولت چگونه می‌خواهد به مردم و با چه قیمتی عرضه کند؟

نواز در ادامه افزود: قرار نیست با اختصاص یارانه به افراد همه مشکلات حوزه سوخت را برطرف کنیم. آیا دولت هم‌اکنون کسری دارد یا خیر؟ اگر این اقدام هم انجام نشود باز کسری خواهیم داشت.

تمدن با اشاره به اینکه فرض کنیم گام نخست به درستی اجرا شد، این سوال را مطرح کرد: فرض کنیم هیچ افزایش جمعیتی هم پس از اجرای گام اول نداریم. دولت ۹۰ میلیون لیتر را بین ۶۰ میلیون نفر توزیع کرد. هر روز نیز ۲۰ تا ۳۰ میلیون لیتر هم تقاضا داریم. این مقدار تقاضا را که دولت باید وارد کند به چه مبلغی به دست مردم می‌رساند؟

نواز پاسخ داد: فاصله قیمت دستوری دولت در فروش بنزین با قیمت پایه تفاوت آنچنانی ندارد، لذا این طرح باعث افزایش قیمت نمی‌شود.

نواز در پاسخ به این سوال که «پس از حذف کارت سوخت و تخصیص یارانه بنزین به شماره ملی چگونه سوختگیری انجام می‌شود؟» گفت: از در خانواده به هر فردی ۱۵ لیتر بنزین اختصاص یابد؛ یعنی ۱۵ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی دارد و این اعتبار را می‌تواند به دیگران واگذار کند، اما نمی‌تواند بالاتر از قیمت آزاد یعنی ۳ هزار تومان بفروشد.

سخنگوی انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فرآورده‌های نفتی کشور ادامه داد: به عبارت دیگر فردی که خانواده بزرگتری دارد و مصرفش نیز بیشتر است در این طرح فرق می‌کند با فردی که یک نفر است ولی دو ماشین دارد. حالا اگر بیشتر از سهمیه خود بخواهد از بنزین استفاده کند باید از بنزین با قیمت آزاد استفاده کند.

وی در پایان افزود: ما معتقدیم که در شرایط فعلی نیازی به مانور قیمتی نیست و دنبال کوچ از وضعیتی به وضعیت دیگری هستیم. وضعیت فعلی امکان کنترل مصرف سوخت و توزیع عادلانه را به دولت نمی‌دهد و تنها امکانی که می‌دهد افزایش قیمت سوخت است که هم تورم‌زاست و هم آسیب‌زننده است.

منبع: اقتصادآنلاین

tags # بنزین سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • جنجال‌ها بر سر افزایش قیمت پژو پارس؛ حق با چه کسی است؟
  • واژگونی خودرو در اثر تخریب معابر در سیل
  • واریز سهمیه بنزین به هر کد ملی از این ماه | خبر مهم درباره یارانه بنزین به هر کد ملی
  • ◄ اجلاس اکو همزمان با نمایشگاه ریلی/ نمایشگاه یازدهم کلید خورد
  • «لایحه امنیت زنان» در هزار توی آمدن یا نیامدن به صحن علنی مجلس
  • وضعیت ایران قبل و بعد از انتخابات اخیر؛ قیمت دلار در ابتدای مجلس یازدهم چند بود؟
  • لایحه تجارت پس از ۲۰ سال در مجلس یازدهم تعیین تکلیف شد
  • تعیین تکلیف لایحه تجارت پس از ۲۰ سال
  • تعیین تکلیف لایحه تجارت پس از ۲۰ سال در مجلس یازدهم
  • قیمت دلار در ابتدای مجلس یازدهم ۱۸ هزار تومان بود امروز بالاتر از ۶۵ هزار تومان! /وضعیت ایران قبل و بعد از انتخابات ۹۴ و ۱۴۰۲