Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل رنجبر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج با تأکید بر رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و اصول بهداشتی اظهار کرد: آموزش نحوه پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و رفتارهای بهداشتی و سلامت محور متناسب با گروه‌های سنی مختلف به صورت دوره‌ای برای همه دانش‌آموزان،معلمان و کارکنان مدارس با نیازهای ویژه استان در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رنجبر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و دستورالعمل‌های سلامت در مدارس را یک ضرورت دانست و خاطر نشان کرد: حفظ و تأمین سلامت دانش‌آموزان در مدارس اولویت اصلی است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان با تأکید بر اینکه جریان تعلیم و تربیت باید همزیستی با این ویروس کرونا را در پیش بگیرد، یادآور شد: جریان زندگی ادامه دارد و باید شیوه زیستن با این ویروس را یاد گرفت.

رنجبر با بیان اینکه یک دانش‌آموز با نیاز ویژه برابر با چهار دانش‌آموز در یک کلاس عادی نیازمند ارائه خدمات است، اعلام کرد: آنچه مهم است باور به ارزشمندی این کودکان مانند همه کودکان دیگر، اهمیت دادن به حضور آنها در جامعه و احترام به تفاوت‌های آن‌ها مانند همه تفاوت‌های انسانی دیگر است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه نیروی انسانی مؤثر به عنوان بارزترین و شاخص‌ترین مؤلفه در شناخت دانش‌آموزان، نیازهای ویژه آنان و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان مؤثر بوده وانگیزه آنان را مضاعف می‌سازد، تصریح کرد: باید به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه کمک شود تا با دنبال کردن اهدف واقعی در زندگی با محیط اجتماعی سازگار شوند.

وی افزود: فعالیت در مدارس با نیازهای ویژه نیازمند روابط عاطفی، انسانی، سعه صدر، انگیزه، دلسوزی و روابط عاطفی و معنوی بالایی است و معلمان این مدارس با ظرافت، حساسیت، تعهد و دلسوزی خاص و مضاعف امورات و مسائل مربوط به دانش‌آموزان را پیگیری می‌کنند.

رنجبر گفت: یکی از اهداف مدارس با نیازهای ویژه تسهیل و پیشبرد امر آموزش و یادگیری است که این مهم در آموزش دانش‌آموزان دقت نظر خاصی را می‌طلبد، اگر برنامه‌های آموزشی و یادگیری با روشن بینی اجرا شود و هدف‌ها به صورت قابل فهم و عملی طرح شود می‌توان بازده مدارس را تا حد قابل توجهی بهبود بخشید.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت دانش‌آموزان با نیازهای ویژه امری پیچیده و تخصصی است تصریح کرد: با عادی سازی و همزیستی در کنار هم‌سالان، فرهنگ سازی و تغییر نگرش، آموزش خانواده و آگاه‌سازی جامعه می‌توان زمینه بهره‌وری و استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های افراد با نیازویژه را در جامعه فراهم کرد.

رنجبر یادآور شد: باید به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه کمک شود تا با دنبال کردن اهداف واقعی در زندگی با محیط اجتماعی سازگار شوند و با مهارت‌آموزی، فرهنگ‌سازی و حمایت همه جانبه به آنان بیاموزیم که می‌توانند عضوی مفید برای جامعه باشند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: دانش‌آموزان با نیازهای ویژه ناتوان نیستند بلکه آنان توانایی‌های بالایی دارند و این هنر معلم است که با فراهم آوردن فضای مناسب تعلیم و تربیت، این توانایی‌ها را شکوفا کند.

وی تاکید کرد: در راستای ترویج عدالت آموزشی و حضور دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در مدارس عادی، ۵۲۹ دانش‌آموز تلفیقی فراگیر، یک‌هزار و ۷۳۰ دانش‌آموز دارای مشکلات ویژه یادگیری و چهار هزار دیرآموز در مدارس عادی از خدمات آموزشی و حمایتی آموزش و پرورش استثنایی کردستان در سال تحصیلی گذشته بهره‌مند شدند.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان آموزش کردستان مدارس دانش آموزان با نیازهای ویژه آموزش و پرورش استثنایی دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۰۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نواختن زنگ سلامت در مدارس شهرستان خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   درآیین نمادین که به این مناسبت   با حضور مدیر آموزش وپرورش، معاون هماهنگ کننده سپاه، رئیس دانشکده علوم پزشکی و جمعی از مسئولین شهری در آموزشگاه سید صدر محمد سیدی برگزار با نواختن زنگ سلامت برنامه‌های هفته سلامت در خوی آغازشد.

 محمد پورمدیر آموزش و پرورش خوی در آیین نواختن زنگ سلامت در مدارس گفت:از جمله شاخص های مهم و موثر توسعه یافتگی جامعه و کشور، سلامت شهروندان، امید به زندگی وتوسعه ارتباطات بوده وسلامت مقدم بر همه چیز است.

وی افزود: ارتقای سطح سواد سلامت جامعه از الزامات اساسی است و در این راستا توجه به سلامت جسمی و روانی و ارتقای سواد سلامت در بین دانش آموزان دارای اهمیت ویژه است.

 مدیر آموزش و پرورش خوی گفت :مشارکت دانش آموزان در امور آموزشی و پرورشی نقش مهمی در انتقال مفاهیم و آموزش ها از جمله ارتقا شاخص های سلامت دارد.

 وی تصریح کرد:هم افزایی و تعامل سازنده نهادهای مرتبط در امر ارتقا سلامت خصوصا در بین مدارس مهم و دارای اثر خواهد بود.

همچنین به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت نخستین خانه بهداشت مجهز مدرسه در مدرسه خبرساز محمد سیدی افتتاح شد.

 

 

دیگر خبرها

  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • آموزش رفتار‌های صحیح ترافیکی به دانش آموزان مدارس استثنایی
  • نواختن زنگ سلامت در مدارس شهرستان خوی
  • نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس بافق +عکس
  • نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس بافق