Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@02:48:53 GMT

تولید عسل در رضوانشهر ۱۵ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۰۱۶۶

تولید عسل در رضوانشهر ۱۵ درصد افزایش یافت

  مسعود رزاقی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت : سال گذشته زنبورداران مناطق مختلف پره سر و رضوانشهر بیش از ۴۸۰ تن عسل مرغوب تولید و روانه بازار مصرف کردند و امسال بدلیل شرایط مطلوب و مساعدت جوی،  میزان تولید از رشد حدود ۱۵ درصدی برخوردار می باشد.

 وی افزود: رضوانشهر در زمینه نگهداری، پرورش و تولید زنبور و عسل، از مناطق شاخص استان و کشور می باشد و این شهرستان با دارا بودن ۲۲ هزار و ۸۰۰ کلنی کندوی عسل، سالانه حدود ۵۰۰ تن عسل مرغوب تولید و روانه بازارهای مصرف می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رزاقی با بیان این مطلب که ۴۰۰ نفر در سطح مناطق مختلف رضوانشهر و پره سر به حرفه زنبورداری و تولید عسل مشغول می باشند افزود: علاوه بر تولید عسل، سالانه مقادیر زیادی گرده گل، ژل رویال و زهر زنبور عسل نیز برای شرکت های دارویی با قیمت بسیار خوبی در بازار مصرف  و سود آوری بیشتر از عسل نیز در این شهرستان تولید می شود.

وی با اشاره به اقلیم منطقه و وجود تنوع گیاهی و گونه های جنگلی در سطح این شهرستان گفت: هم اکنون روی آوری زنبورداران منطقه به تولید گرده گل، ژل و زهر زنبور می باشد و بدلیل تقاضای زیاد در بازار مصرف و وجود بسیاری از درختان مثمر و جنگلی در سطح رضوانشهر و پره سر، این امر هم از سوی تولید کنندگان و هم مصرف کنندگان، مورد استقبال واقع شده است.

رزاقی یادآور شد: در ۶ ماهه نخست سالجاری، حدود ۶۰۰ تن گوشت قرمز و ۲ هزار تن سفید شامل مرغ و ماهی در این شهرستان تولید شد.

 مدیر جهاد کشاورزی رضوانشهر افزود: دامداران زحمتکش ما در سطح مناطق مختلف رضوانشهر و پره سر نیز بیش از ۸۰ تن پنیر، ۱۳۰ تن پشم گوسفندی و ۱۰ تن کره و سایر فراورده های دامی را تولید کردند.

 رزاقی با اشاره به تولیدات فراورده های دامی در این شهرستان گفت: جمع آوری شیر در ۶ ماهه نخست امسال در این شهرستان بیش از ۱۵۰۰ تن می باشد که روانه بازار مصرف شده است.

وی خاطرنشان کرد : رضوانشهر با دارا بودن ۳ مرکز جمع آوری شیر با ظرفیت روزانه بطور متوسط ۱۳ تن، سالانه بیش از ۳ هزارتن شیر تولید و روانه بازار های مصرف می کند.

 وی با اشاره به فعالیت تعاونی های دامداران در سطح این مناطق، بیان کرد: تعداد ۳ تعاونی در خصوص توزیع نهاده های دامی در این شهرستان فعال هستند که عبارتند از تعاونی های دامداران، گاومیش داران و تعاونی عشایری که در خدمت امور مربوط به دامداران عزیز هستند.

 وی افزود: رضوانشهر و پره سر دارای ۶۰۰ واحد دامی سنگین، کوچک و بزرگ می باشد و جمعیت دامی در این شهرستان بیش از ۲۰ هزار رأس شامل گاو دو رگ، گاو بومی و اصیل، حدود ۵ هزار رأس گاومیش و  ۱۵۰۰ رأس تک سمی شامل اسب، قاطر، اسب خزر است.

 مدیر جهاد کشاورزی رضوانشهر خاطرنشان کرد: برای افزایش درآمد و اصلاح نژاد دام، تعداد ۵ واحد تلقیح مصنوعی نیز در این شهرستان فعال هستند.

 رزاقی در ادامه با اشاره به ظرفیت شهرستان در زمینه تولید گوشت سفید نیز گفت: رضوانشهر و پره سر دارای ۱۷۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت تولید سالیانه حدود ۳ هزار و ۵۰۰تن گوشت سفید می باشد که بخشی از نیاز بازار مصرف کشور را تأمین می کنند.

 وی همچنین گفت: ۳ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۹۰ هزار قطعه مرغ مادر و تولید بیش از ۵ میلیون تخم نطفه دار و بالغ بر ۳ میلیون جوجه گوشتی در سال در این مناطق فعال هستند.

 مدیر جهاد کشاورزی رضوانشهر  با اشاره به جوجه کشی صنعتی نیز گفت: ۱ واحد جوجه کشی صنعتی به ظرفیت ۱ میلیون در هر دوره در روستای آقاجان محله رضوانشهر فعال می باشد.

 شهرستان رضوانشهر با حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت و ۲ بخش به نام های مرکزی و پره سر در ۷۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.   

برچسب‌ها پره سر رضوانشهر زنبورداری گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پره سر رضوانشهر زنبورداری گیلان پره سر رضوانشهر زنبورداری گیلان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۰۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام پالایشگاه‌ ها بیشترین افزایش تولید و فروش را در سال ۱۴۰۲ داشته‌اند؟

سه پالایشگاه کاهش حجم فروش و سه پالایشگاه افزایش حجم فروش را در سال ۱۴۰۲ تجربه کردند.

به گزارش انرژی پرس، انتشار گزارش‌های فعالیت ماهانه پالایشگاه‌های بورسی تکلیف کارنامه ۱۲ ماهه ۱۴۰۲ نفتی‌های بورس را مشخص کرد. طبق این گزارش‌ها مجموع مقدار تولید ۶ پالایشگاه بورسی در سال ۱۴۰۲ جهش بزرگی را نسبت به ۱۴۰۱ نداشته و تنها ۰.۵ درصد افزایش داشته است.

به این ترتیب مجموع مقدار تولید پالایشگاه‌های بورسی در سال ۱۴۰۲ به ۶۵ میلیون و ۷۹۶ هزار مترمکعب رسیده است. این موضوع در بخش فروش نیز تکرار شد و مجموع فروش پالایشگاه‌های بورسی در سال ۱۴۰۲ حدود ۰.۹ درصد بالا رفته است.

همچنین نگاهی به ارقام تجمعی مقدار تولید پالایشگاه‌های بورسی در دو بازه ۱۲ ماهه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نشان می‌دهد، نیمی از پالایشگاه‌ها افزایش تولید و نیم دیگر کاهش تولید را در سال ۱۴۰۲ تجربه کردند. این روند در سمت فروش نیز تکرار شد و سه پالایشگاه بورسی در سال ۱۴۰۲ کاهش فروش و سه پالایشگاه دیگر افزایش فروش داشتند.

حال باید دید کدام پالایشگاه در سال ۱۴۰۲ عملکرد بهتری را نسبت به سایر رقبا در بخش تولید و فروش داشته است. انرژی پرس در این گزارش کارنامه سالانه ۶ پالایشگاه بورسی را مورد ارزیابی قرار داده است. پیش از هرچیزی باید گفت نرخ فروش پالایشگاه‌های بورسی در صورت‌های مالی سالانه مشخص می‌شود؛ از این رو برآورد مبلغ فروش این شرکت‌ها در حال حاضر میسر نیست.

بیشترین درصد افزایش مقدار تولید نسبت به ۱۴۰۱

بررسی ارقام تجمعی مقدار تولید پالایشگاه‌های بورسی در دو بازه زمانی ۱۲ ماهه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ خبر از آن می‌دهد که پالایش نفت شیراز با افزایش ۱۲ درصدی مقدار تولید، بیشترین درصد افزایش مقدار تولید را از آن خود کرده است. به طوری که مقدار تولید این شرکت از حدود سه میلیون مترمکعب در سال ۱۴۰۱ به سه میلیون و ۳۷۹ هزار مترمکعب در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

همچنین پالایشگاه لاوان نیز دیگر پالایشگاهی بود که در بخش تولید عملکرد خوبی را از خود نشان داده است. به طوری که این پالایشگاه موفق شد مقدار تولید خود را از دو میلیون و ۶۹۹ هزار مترمکعب در سال ۱۴۰۱ با افزایش ۱۱.۱ درصدی به دو میلیون و ۹۹۷ هزار مترمکعب برساند.

سومین پالایشگاهی که در سال ۱۴۰۲ عملکرد قابل توجهی در بخش تولید داشته، پالایشگاه اصفهان بود. چرا که این پالایشگاه با افزایش ۸.۲ درصدی مقدار تولید، بیشترین مقدار افزایش تولید (مترمکعب) را داشته است. به این ترتیب مقدار تولید پالایشگاه اصفهان با رشد یک میلیون و ۶۷۹ هزار مترمکعبی به ۲۲ میلیون و ۱۵۵ هزار مترمکعب رسید.

در طرف مقابل اما سه پالایشگاه تهران، بندعباس تبریز در سال ۱۴۰۲ با کاهش تولید نسبت به سال ۱۴۰۱ روبه‌رو شده است. در این میان پالایشگاه تهران بیشترین کاهش تولید را میان سایر پالایشگاه‌ها به ثبت رسانده است. به طوری که مقدار تولید این شرکت با کاهش ۷۵۵ هزار مترمکعبی که معادل ۵.۶ درصد بوده به ۱۲ میلیون و ۷۰۶ هزار مترمکعب رسیده است.

همچنین مقدار تولید پالایشگاه بندرعباس و تبریز نیز در این سال به ترتیب ۵.۱ و ۴.۶ درصد کاهش داشته است.

بیشترین درصد افزایش مقدار فروش نسبت به ۱۴۰۱

بررسی گزارش‌های ماهانه دو سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نشان می‌دهد، روند تولید پالایشگاه‌ها در مقدار فروش آن‌ها نیز تاثیر گذاشته است. به طوری که مقدار فروش سه پالایش شیراز، اصفهان و لاوان در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است. همچنین سه پالایشگاه تهران، تبریز و بندرعباس در سال ۱۴۰۲ با کاهش فروش روبه‌رو شده‌اند.

در این میان اما پالایشگاه شیراز با افزایش حدود ۱۰ درصدی مقدار فروش بهترین عملکرد را میان پالایشگاه‌ها در این بخش داشته است. به طوری که مقدار فروش این شرکت از حوالی سه میلیون مترمکعب در سال ۱۴۰۱ با افزایش ۳۰۴ هزار مترمکعبی به سه میلیون و ۳۸۴ مترمکعب رسیده است.

پالایشگاه اصفهان نیز دومین پالایشگاه برتر سال ۱۴۰۲ در زمینه افزایش مقدار فروش بود؛ به طوری که پالایش نفت اصفهان در این سال مقدار فروش خود را نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۸.۲ درصد بالا برد و به ۲۲ میلیون مترمکعب رساند. همچنین باید گفت بیشترین مقدار افزایش فروش (مترمکعب) نیز در این سال به شپنا تعلق گرفته است.

لاوان نیز دیگر پالایشگاهی بود که در سال ۱۴۰۲ توانست مقدار فروش خود را بالا ببرد و این عدد حدود هشت درصد بالا ببرد.

بیشترین درصد کاهش مقدار فروش نسبت به ۱۴۰۱

در سمت دیگر اما مقدار فروش سه پالایشگاه تهران، تبریز و بندرعاس در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش داشته است. در این حین گفت پالایشگاه تهران بدترین عملکرد را در این بخش به ثبت رساند. به طوری که مقدار فروش این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۶ درصد پایین آمد.

همچنین مقدار فروش پالایشگاه تبریز و بندرعباس به ترتیب ۴.۹ و ۲.۶ درصد کاهش داشته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید
  • از سیر تا پیاز درباره قهوه
  • افزایش ۳۵ درصدی بهره وری آب در سطح مزرعه با سامانه آبیاری قطره‌ای
  • سهم لرستان در طرح جهش تولید در دیمزار‌های کشور ۷ درصد است
  • افزایش عملکرد زنجیره تولید سرب نخلک
  • کدام پالایشگاه‌ ها بیشترین افزایش تولید و فروش را در سال ۱۴۰۲ داشته‌اند؟
  • عرضه پساب به صنایع سالانه ۳۵۰ میلیون مترمکعب افزایش می‌یابد
  • توزیع انواع فرآورده‌های نفتی در منطقه تربت‌حیدریه ۱۱ درصد افزایش یافت
  • افزایش ۱۱ درصدی توزیع انواع فرآورده‌های نفتی در منطقه تربت‌حیدریه
  • سهم لرستان در طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور ۷ درصد است