Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت ملی حفاری ایران گفت: این مدیریت در سه سال اخیر موفق به پیاده‌سازی و استقرار نظام مدیریت اچ‌اس‌یی براساس استانداردهای بین‌المللی ایزو 14001 در حوزه محیط زیست و ایزو 45001 در حوزه ایمنی و بهداشت حرفه‌ای شده است.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، سعید قربانی با گرامیداشت هفتم مهرماه، روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی و تبریک این روز به آتش‌نشانان و کارشناسان ایمنی و کارکنان شرکت گفت: شرکت ملی حفاری ایران به‌عنوان شرکتی پیشرو در عملیات حفاری و خدمات فنی چاه‌های نفت و گاز به لحاظ ماهیت و حساسیت موضوع ایمنی در عملیات حفاری و خدمات فنی مربوط، تلاش خود را معطوف آموزش‌های ایمنی عمومی و تخصصی به‌صورت تئوری و عملی کرده و آموزش کارکنان درباره مقابله با شرایط اضطراری و برگزاری مانورهای آموزشی در سطوح سه‌گانه در دستگاه‌های حفاری، کارگاه‌ها و تأسیسات داخلی شرکت از شمار تلاش‌های این مدیریت به‌شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این مدیریت در برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در سه سال اخیر موفق به پیاده‌سازی و استقرار نظام مدیریت اچ‌اس‌یی براساس استانداردهای بین‌المللی ایزو 14001 در حوزه محیط زیست و ایزو 45001 در حوزه ایمنی و بهداشت حرفه‌ای شده و پیاده‌سازی این سیستم‌ها با رویکرد پیشگیرانه و با هدف کاهش ضریب و شدت حوادث در حوزه نیروی انسانی، تجهیزات و ایجاد محیط ایمن و بستر سالم برای ارائه خدمات عملیاتی، فنی مهندسی و پشتیبانی انجام شده است.
مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه این مدیریت با هدف پیشگیری از بروز حوادث با تخلف‌های احتمالی و سهل‌انگاری نسبت به مقررات و ضوابط اچ‌اس‌یی برنامه‌های انضباطی تعریف کرده است، اظهار کرد: در خط مشی اچ‌اس‌یی شرکت ملی حفاری ایران، پیشگیری و کاهش حوادث، حذف بیماری‌ها و مسمومیت‌های ناشی از کار، آسیب‌های انسانی و صدمات وارده به تجهیزات و تأسیسات، تعهد به جلوگیری از آلودگی محیط زیست در بخش‌های هوا، آب، خاک و صوت و همچنین بهینه‌سازی مصرف منابع آب و انرژی به جد مورد تأکید قرار دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت ملی حفاری ایران محیط زیست اچ اس یی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به تفاهم همکاری امضا شده میان شش استان منطقه ۵ گفت: در چهارمحال‌وبختیاری ۱۰روستا و ۵ شهر به عنوان مناطق آزمایشی اجرای طرح مدیریت اجتماعی پسماند انتخاب شدند که تلاش داریم این طرح در سایر استان‎های منطقه ۵ نیز اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال و بختیاری، سعید یوسف‌پور _امروز سه‌شنبه چهارم فروردین _در جلسه نشست هم‌اندیشی مدیران محیط زیست با اعضای شورای اسلامی استان کشور به مناسب هفته زمین پاک اظهار کرد: منطقه ۵ در کشور با شش استان شامل کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، همدان، کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری بخش بزرگی از پهنه زاگرس را در کشور در بر می‌گیرند، منطقه زاگرس با تولید ۴۰ درصد منابع آب شیرین کشور نقش بی‌بدیلی در تمدن ایران و زیست بسیاری از استان‌ها و کلانشهرهای کشور را بر عهده دارد.

وی با اشاره به ارزش‌های طبیعی شش استان منطقه ۵ افزود: هم اکنون در منطقه ۵ کشور ۳۲ منطقه حفاظت شده، چهار پارک ملی، ۳۶ منطقه شکار ممنوع، ۵۰ تالاب، ۱۱ هزار واحد صنعتی در حوزه کشاورزی و تولید ۹۰۰ گرم پسماند سرانه شهری را داراست که نشان از اهمیت بالای این منطقه است.

مدیرکل اداره حفاظت از محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری گفت: هفته گذشته همایش ملی دانش سنتی در شهرکرد با هدف مستمرسازی دانش بومی محیط زیست برگزار شد و اعضای شورای اسلامی شهرها و روستاها با ظرفیت بزرگی که دارا هستند، در راستای مستمرسازی و کاربردی‌سازی این دانش ما را یاری کنند.

یوسف‌پور با اشاره به چالش‌های دیگری که در استان وجود دارد، اضافه کرد: مسئله سگ‌های بی‌صاحب در مناطقی از استان چالش جدی برای سلامت و بهداشت مردم استان است، همچنین مدیریت پسماند، ترافیک شهرها، افزایش سرانه فضای سبز و کمربندی شهرها سازماندهی صنف‌های آلاینده‌ساز داخل حریم شهرها نیز از مهم‌ترین موضوعات و چالش‌های مورد بررسی اداره کل حفاظت از محیط زیست استان است.

وی گفت: تسهیل روند تأمین بودجه برای مدیریت اصولی پسماندها و تخصیص تسهیلات لازم جهت مدیریت پسماند به ویژه برای طرح مدیریت اجتماعی پسماند شهری که سنگ بنای آن تفکیک زباله از مبدا است، حل مشکلات زیست‌محیطی این منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است.

رئیس اداره حفاظت از محیط زیست استان در پایان با اشاره به تفاهم همکاری امضا شده میان شش استان منطقه ۵ گفت: در چهارمحال‌وبختیاری ۱۰ روستا و ۵ شهر به عنوان مناطق آزمایشی اجرای طرح مدیریت اجتماعی پسماند انتخاب شدند که تلاش داریم این طرح در سایر استان‌های منطقه ۵ نیز اجرا شود.

یوسف‌پور گفت: بحث‌های دیگری نظیر تخلفات شکار و صید در حریم جنگل و مراتب، تعارض باغداران با حیات وحش، تصرفات اراضی، تخریب جنگل‌ها که در تفاهم‌نامه‌های بعدی نیز در نظر گرفته خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین همکاری‌های مشترک شورای استان در جهت حفظ کاربری، افزایش سرانه فضای سبز در شهرها، ایستگاه‌های سنجش آب و هوا و توانمندسازی تشکل‌های محیط زیستی نیز مدنظر است.

کد خبر 747268

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • ضرورت بازنگری در ضوابط استقرار مراکز دفن نخاله‌های ساختمانی
  • پسماند معضل استان‌های زاگرس نشین
  • معرفی ۳۶۷ متخلف زیست محیطی به مراجع قضایی آذربایجان غربی
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها