Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس کشاورز  روز دوشنبه در حاشیه نشست روسای کمیسیون های اتاق های بازرگانی سراسر کشور در مجموعه تولیدی صنعتی و هلدینگ زر شهرستان ساوجبلاغ  استان البرز افزود: این افزایش صادرات محصولات کشاورزی کشورمان در حالی است که اکنون ایران و کشورهای جهان با مشکل شیوع ویروس کرونا مواجه هستند.

وی بیان داشت:  خوشبختانه حجم صادرات محصولات کشاورزی کشور با همت دولت تدبیر و امید در سال های اخیر افزایش یافته و به ۶ میلیارد دلار رسیده است که  صادرات ۵۰ میلیون دلاری رب گوجه فرنگی از دستاوردهای مهم دولت به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: با توجه به ظرفیت های بالای بخش کشاورزی باید سرمایه‌گذاری بیشتری در این بخش داشته باشیم.

صنعتی کردن تولیدات کشاورزی از اهداف وزارت جهاد کشاورزی است

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: صنعتی کردن تولیدات کشاورزی از جمله اهدافی است که برای توسعه و رونق کسب و کار  در کشور توسط وزارت جهاد کشاورزی دنبال می‌شود.

 کشاورز گفت: بحث صنعتی کردن تولیدات کشاورزی و ایجاد فرآورده های متعدد و متنوع از موضوعاتی است که بایستی بخش خصوصی در این زمینه بیشتر مورد حمایت قرار گیرد.

قائم مقام وزارت جهاد کشاورزی افزود: صنعتی کردن تولیدات کشاورزی علاوه بر ایجاد شغل، ارزش افزوده و ثروت را  به دنبال خواهد داشت و به همین دلیل باید از بخش خصوصی در این راستا حمایت شود.

وی  با اشاره به تشکیل نهاد علمی و کمیسیون های کشاورزی در اتاق های بازرگانی کشور گفت: این کمیسیون به دنبال علمی کردن بخش خصوصی و حمایت از شرکت های دانش بنیان است.

وابستگی به واردات کود شیمیایی و بذور محصولات کشاورزی کاهش می یابد

کشاورز اظهار داشت: وابستگی کشور به نهاده های کشاورزی مانند بذور سبزی و صیفی، آفت‌کش ها و کودهای شیمیایی از جمله مشکلات بخش کشاورزی است که در این زمینه  وزارت جهاد کشاورزی از یک سال پیش  فعالیت خود را برای کاهش وابستگی ها آغاز کرده است.

قائم مقام وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد که با اجرای طرح های مختلف ظرف یک ماه آینده وابستگی کشور به واردات کود به کمتر از پنج درصد می رسد ضمن آنکه در زمینه تولید انبوه بذرو محصولات کشاورزی تا ۹ آینده موافقیت هایی را کسب خواهیم .

کشاورز ادامه داد: در زمینه تامین  آفت کش ها نیاز به فعالیت و تلاش بیشتری داریم.

وی درخصوص  وابستگی به واردات برخی محصولات مانند برنج و حبوبات گفت: در این مورد نیز به دنبال جایگزینی محصولات هستیم که نیاز به تلاش و حمایت دارد.

توسعه کشت فراسرزمینی 

قائم مقام وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به وضعیت اقلیمی کشور ، گفت : توسعه کشت فراسرزمینی به عنوان یک برنامه برای تشویق کشاورزان و صنعتگران ایرانی  پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: برهمین اساس برخی مجموعه های تولیدی و صنعتی کشور مانند شرکت زر استان البرز می تواند برای تامین نیازهای خود در زمینه ذرت و سایر محصولات به کشت فراسرزمینی روی آورند.

کشاورز از سیاست حمایتی دولت در راستای ترغیب صنعتگران محصولات کشاورزی به کشت فراسرزمینی خبر داد و گفت: فراهم نمودن تسهیلات و منابع مالی ،  مرتفع کردن مشکلات تغییرکاربری و  کمبودآب از جمله سیاست های حمایتی دولت از کشت فراسرزمینی است.

قائم مقام وزارت جهاد کشاورزی با قدردانی از رییس هیات مدیره و بنیانگذار گروه صنعتی و پژوهشی زر به خاطر میزبانی همایش روسای کمیسیون های کشاورزی اتاق های بازرگانی کشور گفت:  به عنوان رابط دولت و اتاق بازرگانی ایران به دنبال سیاست هایی برای تقویت اتاق بازرگانی استانها هستم و امیدوارم کمیسیون های کشاورزی پس از بازدید امروز از مجموعه عظیم و موفق زر، از این مدل بهره بگیرند و هر چه بیشتر کشاورزی را صنعتی کنند.

روسای کمیسیون های کشاورزی اتاق های بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی سراسر کشور با هدف برنامه ریزی منسجم برای تقویت بخش خصوصی و عبور کشور از گردنه تحریم های ظالمانه امروز در شهرستان ساوجبلاغ استان البرز گردهم آمده اند و راهکارهای مختلف در عرصه کاری خود بررسی می کنند.

قائم مقام وزارت جهاد کشاورزی و روسای کمیسیون های کشاورزی اتاق های بازرگانی کشور از بخش های مختلف مجموعه تولیدی صنعتی زر به عنوان یک شرکت مادر تخصصی در زمینه تولید محصولات غذایی کشور بازدید کردند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی عباس کشاورز استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی عباس کشاورز استان البرز وزارت جهاد کشاورزی عباس کشاورز استان البرز اخبار کنکور قائم مقام وزارت جهاد کشاورزی کمیسیون های کشاورزی اتاق های بازرگانی محصولات کشاورزی کشت فراسرزمینی روسای کمیسیون استان البرز بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۰۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیا ۳۵ واحد پرواربندی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه گوشت قرمز در کنار گوشت مرغ مهمترین منابع تأمین کننده پروتئین حیوانی مورد نیاز بدن انسان است گفت: به طور کلی در کشور سالیانه حدود یک میلیون تن گوشت قرمز تولید می‌شود
 سعید اسدالهی گفت: در سال گذشته بیش از ۳۲ هزار تن گوشت قرمز در استان لرستان تولید شد که حدود ۹ هزار تن از این محصول به استان‌های دیگر چه به صورت لاشه و چه به صورت دام زنده صادر شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان به خشکسالی‌های سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ و حذف دا م‌های مولد توسط دامداران اشاره کرد و افزود: با توجه به اهمیت تولید گوشت قرمز معاونت بهبود تولیدات دامی دو برنامه کمی و کیفی را برای حیای دام‌های مولد و در نتیجه تولید گوشت قرمز و شیر خام را به طور جدی در دستور کار خود قرار داده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به برنامه‌های کمی و کیفی در راستای افزایش تولید گوشت قرمز در استان، گفت: در برنامه‌ریزی کمی فعال سازی واحد‌های راکد، نیمه فعال و در حال ساخت از مهمترین برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان است که حاصل آن فعال سازی ۳۵ واحد پرواربندی به ظرفیت حدود ۱۰ هزار راس در چند ماهه اخیر بوده است.
 اسدالهی گفت: در بحث کیفی نیز دو برنامه اساسی با اخذ اعتبارات ریالی لازم از تهران در سال ۱۴۰۳ در دست برنامه ریزی است.
 وی با اشاره به اینکه توزیع رایگان اسپرم گاو‌های دو منظوره با تأکید بر تولید گوشت قرمز یکی از برنامه‌های اساسی سازمان جهاد کشاورزی است، افزود: در مرحله اول ۳۰۰۰ دز و در مرحله دوم ۲۰۰۰ دز بین تلقیح گیران گاو‌ها به صورت رایگان برای استفاده در دامداری‌های روستایی توزیع شده و در مرحله سوم نیز ۵۰۰۰ دز توزیع می‌شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: در زیر بخش دام سبک برای بهره‌گیری از توان تولیدی گوسفندانی که در داخل فصل آبستن نمی‌شوند و عملا به صورت خشک در گله باقی می‌مانند بحث اجرای عملیات همزمان‌سازی فحلی گوسفندان در خارج فصل به عنوان یک راهبر امید بخش برای افزایش بره‌گیری از دام‌های سبک قسر در رفته و همچنین بهبود کارایی گله داری در دستور کار قرارگرفته است. 
اسدالهی بیان کرد: بر این اساس امسال در سطح ۲۰ هزار رأس از گوسفندان استان کار همزمان‌سازی فحلی برای اهداف ذکر شده برنامه‌ریزی شده‌است.
وی خاطر نشان کرد: امیدواریم با برنامه‌های گسترده‌ای که مطرح شد یک جهش اساسی در سالی که بنا به منویات رهبر به سال جهش تولید با کمک مردم نام‌گذاری شده است بتوانیم یک جهش اساسی در تولید گوشت قرمز داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • اخذ استاندارد و گواهینامه‌های ملی ۷ واحد تولیدی در استان اردبیل
  • واحدهای تولیدی دارای استاندارد و گواهینامه‌ حمایت می‌شوند
  • ضرورت تسهیل فرایند صادرات برای جهش تولید
  • مولدسازی دارایی‌های دولت برای پشتیبانی از تولید و مشارکت عمومی
  • احیا ۳۵ واحد پرواربندی دام در لرستان
  • احیا ۳۵ واحد پرواربندی در لرستان
  • وزارت نفت اثر تحریم‌ها در تولید و صادرات نفت را کم کرد/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • اهداف ايران خودرو در سال جهاد اقتصادي
  • ۱۰ کشور مقصد صادرات محصولات گلخانه‌ای گلستان
  • زمین های وزارت جهاد کشاورزی در خدمت نهضت ملی مسکن