Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان، رشید قربانی با بیان اینکه با توجه به شرایط حاکم بخشی از آموزش‌های دانش آموزان به صورت غیرحضوری انجام می‌شود، اظهار کرد: شبکه شاد بستری برای آموزش مجازی دانش‌آموزان فراهم کرده است.

وی با اشاره به رونمایی از نسخه جدید اپلیکیشن شاد و تفاوت آن با نسخه سال گذشته، گفت: تعاملی شدن شاد، امکان حضور و غیاب دانش آموزان، پخش زنده، ایجاد بخش تکالیف، نظرسنجی، برگزاری آزمون و… را از قابلیت‌های جدید شبکه شاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سامانه شاد از طریق وزارت مدیریت و راهبری می‌شود، اظهار کرد: البته این سامانه با مشکلات و چالش‌هایی نیز مواجه است که براساس اعلام مسئولان وزارتی تا آخر هفته آینده بخش عمده این مشکلات رفع و دانش آموزان و معلمان می‌توانند از ظرفیت‌های کامل شبکه استفاده کنند و در خصوص نحوه استفاده از شبکه شاد نیز کارشناسان فنی و افرادی که به‌عنوان پشتیبان در استان و شهرستان انتخاب شده‌اند، کاربران شامل دانش‌آموزان، معلمان و مدیران را راهنمایی می‌کنند.

قربانی ادامه داد: محتواهای آموزشی مورد نیاز دانش آموزان در دوره‌های تحصیلی و پایه‌های مختلف در شبکه شاد بارگزاری شده و دانش آموزان می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی افزود: در طول هفته و در کنار آموزش‌های حضوری مدارس، معلمان بخشی از فعالیت‌های آموزشی خود از طریق شبکه شاد ارائه می‌دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان به اقدام شرکت مخابرات و اداره‌کل فناوری اطلاعات استان در اتصال مدارس به اینترنت نیز اشاره کرد و گفت: از ۲ هزار و ۹۰۰ مدرسه استان، ۲ هزار مدرسه به شبکه ملی ارتباطات متصل شده‌اند.

وی افزود: از بین ۹۰۰ مدرسه باقی مانده که عمدتاً روستایی هستند کار اتصال تعداد ۶۰۰ مدرسه روستایی به اینترنت در حال پیگیری است که ظرف ۲ ماه آینده انجام می‌شود و در ۳۰۰ مدرسه نیز به علت عدم برخورداری از امکانات زیرساخت، فعلاً امکان اتصال به اینترنت وجود ندارد.

قربانی هزینه استفاده از شبکه شاد را رایگان اعلام کرد و گفت: در مناطقی که دانش آموزان به اینترنت و امکانات شبکه شاد دسترسی ندارند، از آموزش حضوری و محتوای الکترونیکی و بسته‌های آموزشی استفاده می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان از فعالیت کامل مدارس استان خبر داد و با تاکید بر اینکه مدارس با حضور عوامل اجرایی و آموزشی در هر شرایطی دایر هستند و معلمان نیز براساس برنامه هفتگی به ارائه خدمات آموزشی و پرورشی مشغول هستند.

وی گفت: در حال حاضر ۸۵ درصد دانش آموزان استان به اینترنت و دسترسی دارند و دانش آموزانی که دارای گوشی، تبلت، رایانه و تجهیزات لازم هستند، می‌توانند از ظرفیت شبکه شاد در راستای آموزش استفاده کنند.

قربانی گفت: در بخش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش و دروس عملی نیز از ظرفیت‌های درون و برون سازمانی استفاده می‌شود و براساس هماهنگی به‌عمل آمده از کارگاه‌های آموزشی اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای نیز استفاده می‌شود و دانش آموزان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری می‌توانند از آموزش‌های حضوری کارگاه‌ها استفاده کنند.

کد خبر 5034779

منبع: مهر

کلیدواژه: شبکه شاد آموزش و پرورش كردستان چهل سالگی دفاع مقدس ویروس کرونا هفته دفاع مقدس شیراز بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا دفاع مقدس دفاع مقدس جنگ تحمیلی کرمانشاه گرگان شهرکرد خطبه های نماز جمعه زلزله دانش آموزان استفاده کنند شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۱۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به وضعیت امکانات آموزشی خوزستان گفت: بعضا امکانات متوازن توزیع نشده است یا مدرسه‌ای در جایی ساخته شده است که دانش‌آموز ندارد.

عبدالله حبیبی با تاکید بر لزوم برگزاری مستمر جلسات این شورا اظهار کرد: انتظار می‌رود اعضای اصلی این شورا در جلسه حضور پیدا کنند.

وی با اشاره به برگزاری ستاد برزرگداشت روز معلم و جشنواره‌های قرآنی در ماه مبارک رمضان افزود: در حوزه پرورشی، جشنواره‌های قرآنی در سه شهرستان و همچنین ۸ هزار محفل انس با قرآن در مدارس برگزار شد و در محفل انس با قرآن که در آرامگاه علی بن مهزیار اهوازی برگزار شد، ۷۰۰ نفر حضور داشتند. البته تعهد می‌دهیم در دیگر ماه‌های سال هم محافل انس با قرآن برگزار شود.

حبیبی با بیان اینکه رتبه علمی آموزش خوزستان، آموزش دغدغه اداره‌کل آموزش و پرورش شده است، گفت: در حوزه آموزش نیز معاونان اداره‌کل را کدبندی کرده‌ایم و هر معاون شش شهرستان بر عهده گرفته است و امتحانات شهرستان‌ها را ارزیابی می‌کند.

وی بیان کرد: این معاونان، وضعیت هر شهرستان ارزیابی می‌کنند و مشاوره ارائه می‌دهند و در صورت نیاز مداخلات را انجام می‌دهند. امیدواریم رتبه علمی شهرستان‌ها ارتقا یابد.

حبیبی با اشاره به وضعیت امکانات آموزشی خوزستان گفت: بعضا امکانات متوازن توزیع نشده است یا مدرسه‌ای در جایی ساخته شده است که دانش‌آموز ندارد.

‌سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در حوزه ابتدایی دانش‌آموزان لازم‌التوجه شناسایی شده‌اند، افزود: این دانش‌آموزان در پنجشنبه‌های طلایی آموزش‌های لازم را می‌بینند. قطعا پوشش این طرح صددرصدی نخواهد بود، اما بخش زیادی از این دانش‌آموزان را پوشش می‌دهیم.

وی بیان کرد: در حوزه متوسطه دوم که دغدغه بیشتر ما است، از طریق فضای مجازی کلاس‌های آموزشی برگزار می‌شود. کلاس‌های فوق برنامه هم برای توانمندسازی معلمان و دبیران برگزار شده و همایش‌های جمع‌بندی نیز در تمام شهرستان‌ها در حال اجرا است.

حبیبی با اشاره به برگزاری کلاس‌های رفع اشکال و مرور درس‌ها برای دانش‌آموزان گفت: با توجه به وجود اشکالات اساسی، نمی‌توان پوشش صددرصدی دانش‌آموزان را در برگزاری این کلاس‌ها ارائه داد. آموزشگاه‌هایی (خصوصی) در نوبت صبح فعال هستند که تخلف بسیار بزرگی است که در خوزستان رخ می‌دهد و باید جمع شوند. این آموزشگاه‌ها، دانش‌آموزان را از کلاس فاصله می‌دهند و خانواده‌ها به ما فشار می‌آورند تا دانش‌آموزان بتوانند در این آموزشگاه‌ها حضور پیدا کنند؛ اما ما چه ابزاری داریم؟

‌سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: باید بپذیریم فضایی ایجاد شده است که خانواده‌ها برای نیامدن به مدرسه، کنار دانش‌آموزان آمده‌اند و می‌گویند مدرسه چیزی برای گفتن ندارد، زیرا در مدرسه، معلم کتاب و دانش را درس می‌دهد، اما در آموزشگاه‌ها چهار نکته تست و راه‌های میان‌بر جذاب را ارائه می‌دهند و این مسائل، موجب می‌شوند دانش‌آموز به مدرسه نیاید.

وی افزود: از سوی دیگر آموزش و پرورش محدودیت دارد در حالی که این آموزشگاه‌ها محدودیت ندارند. به طور مثال در استان خوزستان یکی از بهترین اساتید زیست‌شناسی، زن است که ما در این زمینه محدودیت داریم.

حبیبی با اشاره به در پیش بودن روز معلم گفت: دستورالعمل شناسایی معلمان نمونه از دی‌ماه سال گذشته ابلاغ شد و در فرآیند شناسایی معلمان، ۴ هزار همکار واجد شرایط در استان خوزستان مشخص شدند و پس از برررسی، ۱۳۰ نفر از آنها انتخاب شدند و در نهایت ۱۴ معلم نمونه انتخاب شدند که در مرحله کشوری نیز ارزیابی می‌شوند و امیدواریم معلم نمونه کشوری هم داشته باشیم.

وی افزود: در سال‌های گذشته بیشتر بر اساس ارائه مستندات معلمان نمونه انتخاب می‌شدند، اما امسال علاوه بر این، ارائه تدریس هم مد نظر قرار گرفت.

‌سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان در خصوص برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: استقبال نکردن و نبود همراهی مناسب برخی نهادها، شرکت‌ها و ارگان‌ها برای بهتر برگزار شدن این برنامه‌ها یکی از چالش‌ها در این خصوص است. پیشنهاد می‌شود امسال تامین امکانات رفاهی، در نظر گرفتن تخفیفات، تغییر فضای تبلیغاتی شهر در هفته معلم و برگزاری اردوی‌های راهیان پیشرفت ویژه همکاران نمونه و سایر معلمان، در نظر گرفته شود.

وی بیان کرد: امسال برای اولین بار جشن منسجم بزرگداشت مقام معلم در پارک لاله اهواز با ۱۱۰ غرفه با پیوست‌های فرهنگی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟