Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-19@13:02:50 GMT

۸۵ کلاس درس در استان همدان مزین به نام شهدا

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۱۷۳۹

۸۵ کلاس درس در استان همدان مزین به نام شهدا

حسن نوروزی گفت : ۸۵ کلاس درس در استان همدان و در همه مقاطع تحصیلی به نام شهدا مزین شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن نوروزی، مسئول موسسه علمی و آموزشی راهیان کوثر استان همدان در گفتگو با خبرنگار عصر همدان، گفت: حالا که دشمن کمر بسته فرزندان ما را از کودکی آموزش دهد وجود مدارسی که با آرمان های انقلاب و اسلام دانش آموزان را آشنا کنند الزامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به همین منظور مدارس راهیان کوثر در سطح استان همدان به پرورش دانش آموزانی می پردازد که با معیارهای انقلاب پرورش یابند.

نوروزی با انتقاد صریح از سند ۲۰۳۰ گفت: متاسفانه نوشت افزارها و بازیهایی هستند که سند ۲۰۳۰ در آن رسوخ کرده و شاکله دانش آموز را تغییر می دهد.

مسئول موسسه راهیان کوثر افزود: آموزش و پرور ش بزرگترین سازمانی است که بیشترین سهم را در سند ۲۰۳۰ ایفا می کند.

حسن نورزوی با اشاره به شیوع بیماری کرونا گفت: خوشبختانه توانستیم تمم مقاطع را به دو صورت مجازی و حضوری داشته باشیم و مربیان در مدارس حاضر هستند و هر خانواده ای می تواند بنا به شرایط خود از کلاس های حضوری و مجازی استفاده کند.

وی تاکید کرد: مدارس راهیان کوثر توانستند با استفاده از نرم افزار بهاران امکان کلاس های دو طرفه را فراهم کند و کلاس های درس این نرم افزار ضبط می شوند و دانش آموز می تواند چندین بار یک مبحث آموزشی را مشاهده و فرا گیرد.

نوروزی عنوان کرد: مدارس راهیان کوثر یک اقتباس از سند تحول و منویات مقام معظم رهبری از آموزش و پرورش را در یک برنامه ابلاغی فرهنگی تربیتی آموزش و پرورش تهیه و با تقویم اجرایی مدارس تطبیق دادیم.

یادگیری های ملموس در مدارس انقلابی راهیان کوثر

وی تاکید کرد: مهارت های زندگی اسلامی را در این ابلاغیه ها اعلام کردیم.

نوروزی با تاکید بر اینکه دانش آموزان باید صبور و کنجکاو باشند گفت: معلمان در کلاسها مثلا امانت داری را با یک سناریو و تئاتر یاد می دهند که ماندگاری این یادگیری ملموس، به مراتب از آموزش های کتبی بهتر و بیشتر است.

موسسه مدارس راهیان کوثر افزود: افزایش مهارت های اسلامی تربیتی با سناریوهای آموزشی در مدارس راهیان کوثر نقطه قوت این مدارس است .

افزایش مهارت معلمان با برگزاری آزمون های ضمن خدمت

نورزوی با تاکید بر افزایش مهارت آموزی در مربیان این مدارس گفت: آزمون های ضمن خدمت در چند عنوان روش تدریس و طرح درس که با مبانی اسلامی هم خوانی داشته باشد هر ماه به طور مستمربرای معلمان برگزار می شود.

وی در پایان گفت: در مدارس راهیان کوثر جزو برنامه های مستمر است که نهج البلاغه را در زندگی دانش آموزان و خانواده های آنها زنده کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدارس راهیان کوثر استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۱۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند

حسین اسداللهی، دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش در ارتباط تلفنی با برنامه صبح و گفتگو رادیو گفت و گو در مورد توزیع شیر مدارس در ۱۴۰۳ ضمن تبریک سال نو گفت:  طرح توزیع شیر در مدارس پس از توقف ده ساله از سال گذشته مجددا احیا شد.در این طرح بیش از ۸ میلیون دانش‌‌آموز دوره ابتدایی تحت پوشش شیر رایگان قرار گرفتند. امسال نیز این طرح با برنامه منسجم تری پیگیری می‌شود.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ میانگین توزیع ۲۸ نوبت وعده شیر رایگان در اختیار دانش آموزان ابتدایی مدارس قرار گرفت و در نیمه پایانی سال تحصیلی از پس از تعطیلات عید نوروز، توزیع شیر در مدارس آغاز شده و تا پایان امتحانات نیز شاهد توزیع میانگین ۱۵ نوبت شیر در مدارس خواهیم بود.

دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش اظهار كرد: این برنامه در سال تحصیلی جدید منسجم تر و قوی تر از گذشته برگزار می‌شود و امیدواریم زنگ مهر و مدرسه با زنگ شیر آغاز شود.

وی افزود: از ۲۳ مهر سال گذشته وزارت آموزش و پرورش تمام زیرساخت‌های خود را برای اجرای این طرح فراهم كرد و شركت‌های لبنی در استان‌های مختلف برای كسب آمادگی فرصت خواستند. در برخی از استان‌ها شاهد توزیع شیر از دی آغاز شده اما ۷۰ درصد كشور از آذر تحت پوشش قرار گرفت.

وی با بیان این كه بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد دانش آموز ابتدایی مدارس دولتی كشور شیر دریافت می‌كنند، گفت: در كشور ۵۰۰ واحد تولید لبنی وجود دارد و استانداردهای شیر مدارس بسیار سختگیرانه از شیر بازار است. از بین ۵۰۰ شركت ۸۴ شركت واجد شرایط شدند كه براساس رتبه بندی و تمایل آن‌ها ۲۰ تای آن‌ها وارد طرح شده‌اند. برخی از شركت‌های لبنی نیز در صف انتظار قرار دارند تا در صورت عدم توانایی شركتی در تامین شیر، این مسئولیت بر عهده شركت دیگری نهاده شود.

دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش بابیان این که عمده چالش در تامین شیر مدارس، تامین پاكت استریل است؛ تصریح کرد:  سهم تولید شیر مدارس در كشور تنها ۲۰۰ میلیون پاكت استریل است.  در حالی  كه برای تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاكت استریل نیاز داریم.

وی افزود: به واسطه تامین شیر مدارس، چند واحد لبنی كه با ظرفیت كمتری كار می‌كردند به ظرفیت آن‌ها اضافه شده و تولید پاكت نیز افزایش یافته است. به دلیل كمبود این پاكت‌ها در هفته‌های منتهی به سال ۱۴۰۳ در شهر تهران به جای توزیع شیر در پاكت ۲۰۰ سی‌سی از پاكت یك لیتری استفاده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • گفتمان سازی برای محوری شدن مدارس در جامعه
  • مزین شدن مبادی ورودی شهر «لنده» به تصویر شهدا+ تصاویر
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • اجرای طرح "ایما" در مدرسه راهیان کوثر شهرستان رزن
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • بازدید بیش از ۳میلیون زائر از یادمان‌های شهدا در استان کرمانشاه
  • تمدید ثبت نام آزمون مدارس استعداد‌های درخشان
  • تمدید ثبت نام آزمون مدارس استعداد‌های درخشان