Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل منطقه با اشاره به توافق امارات و بحرین برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی اظهار کرد: معتقدم جوامع عرب مسلمان به ویژه در سطح نخبگان نسبت به اسرائیل موضع دارند و با اقدام رهبرانشان همراهی نخواهند کرد. 

به گزارش ایسنا، حسین رویوران در نشست هم اندیشی جنبش های دانشجویی و سازمان‌های مردم نهاد درباره چگونگی حمایت از قضیه فلسطین، درباره برقراری رابطه امارات و رژیم صهیونیستی که عصر روز دوشنبه برگزار شد، گفت: اقدام امارات متحده عربی یک اقدام محدود نیست بلکه این پروژه است و کشورهایی از جمله عمان، عربستان، کویت، چاد و غیره هم در دستور کار هستند که این عادی سازی روابط را در یک فرایند زمانی مشخص با مدیریت رسانه ای انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این کشورها هیچ وقت در معامله مقابله با رژیم صهیونیستی نبودند و از قبل تعامل با هم داشتند. آنچه اتفاق افتاده یک نوع آشکارسازی روابط و ایجاد سفارت خانه است. 

وی در پاسخ به اینکه هدف تعامل اسرائیل با کشورهای عربی منطقه و آشکار کردن این تعاملات در شرایط کنونی چیست؟ گفت: این نیاز آمریکا و اسرائیل است، یکی به خاطر انتخابات آمریکا و دیگری به خاطر اعتراض های گسترده داخلی در اسرائیل. مفاسد و ناکارآمدی دولت نتانیاهو از موضوعات مورد اعتراض هست. در اسرائیل با 8 میلیون جمعیت روز گذشته 7 هزار نفر به کرونا مبتلا شده اند و این ناکارآمدی دولت نتانیاهو را نشان می دهد.

رویوران گفت: اسرائیل با این اقدام می خواهد به گونه ای اعتراض های داخلی را مهار کند اما این مساله بخشی از یک پازل بزرگ است. آمریکایی ها نگران تولید ناخالص ملی چین هستند اما با آمدن کرونا و رکود اقتصادی در آمریکا زمان رسیدن چین به اقتصاد اول به نظر سریع تر از زمانی خواهد بود که از قبل پیش بینی شده است و این مساله آمریکا را نگران کرده است. از این رو معتقدم آمریکا می خواهد با حمایت از تعامل اسرائیل با کشورهای عربی برای اسرائیل محیط امن ایجاد کند و منطقه را از اولویت و تمرکز خارج کند تا بتواند به اقتصاد خودش بپردازد.

این کارشناس مسائل منطقه تصریح کرد: این نوع اقدامات خیانت آمیز از سوی برخی کشورهای عربی منطقه، ممکن است در سطح بالا اتفاق بیفتد اما در سطح پایین خیر. مردم منطقه به قرآن و مسائل دینی اعتقاد دارند. مفاهیم دینی در وجدان مردم وجود دارد و مقابله با رژیم صهیونیستی در ابعاد اجتماعی وجود دارد. مثل مصر که از 1987 کمپ دیوید را امضا کرد اما در 2011 دیدیم اولین جایی که به آن تعرض شد سفارت اسرائیل بود. جامعه مصر آنقدر نسبت به آنها موضع منفی داشت که از دیوار سفارت تا طبقه 18 بالا رفتند و این مساله اتفاقا رسانه ای شد و از آنجا وارد ساختمان شد و بسیاری از مدارک را به پایین انداختند این در حالی بود که به شدت از این سفارتخانه محافظت می شد. از این رو معتقدم جوامع مسلمان و عرب و به ویژه در سطح نخبگان نسبت به اسرائیل موضع دارند و با این اقدام رهبرانشان همراهی نخواهند کرد. 
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عادی سازی روابط با اسرائیل رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۲۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه عربستانی : منطقه تاب تحمل تنش‌های بیشتر را ندارد/ ایران این بار منتظر نخواهد ماند

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه الریاض عربستان امروز در سرمقاله خود به قلم «هانی وفا» به تنش در منطقه و پاسخ تنبیهی ایران به تجاوزات رژیم صهیونیستی پرداخت.

در این مقاله با اشاره به حوادث غزه و پاسخ تنبیهی ایران به تجاوزات رژیم صهیونیستی، آمد: اگر اسرائیل دست به اقدام نظامی علیه ایران بزند در آن صورت تنش‌ها قطعا تشدید خواهد شد به ویژه اینکه ایران اعلام کرده فورا به این اقدام پاسخ خواهد داد و هرگز همانند حمله (به کنسولگری ایران) در دمشق منتظر نخواهد ماند.

این روزنامه افزود: به نفع هیچ طرفی نه ایران و نه اسرائیل نیست که تنش‌ها در منطقه شدت گیرد چرا که نتایج ناگواری به دنبال خواهد داشت. حداقل نتیجه آن، گسترش دامنه درگیری است؛ امری که هیچ کس خواهان آن نیست.

الریاض همچنین نوشت: منطقه خاورمیانه تاب تحمل تنش‌های بیشتر را ندارد و هر گونه تنش جدیدی مصداق این ضرب‌المثل «کاهی که کمر شتر را شکست» خواهد بود و به معنی واقعی کلمه نتایج فاجعه‌باری به دنبال خواهد داشت.

نویسنده مقاله در پایان با توصیه به خویشتنداری در این مرحله، آورده است: جامعه جهانی بایستی نهایت تلاش خود را برای جلوگیری از رویارویی احتمالی ایران و اسرائیل به کار گیرد و تا جای ممکن به آرام‌سازی روی آورد چرا که ایجاد تنش‌ها نه تنها به نفع منطقه بلکه به نفع جهان نیز نیست.

 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شنبه شب ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ با انتشار اطلاعیه‌ای، از انجام عملیات «وعده صادق» و شلیک ده‌ها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی و مواضع رژیم اسرائیل با هدف تنبیه تل‌آویو برای حمله موشکی این رژیم به کنسولگری ایران در سوریه خبر داد.

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل نیز، اعلام کرد: اقدام نظامی ایران بر اساس بند ۵۱ منشور سازمان ملل متحد در خصوص دفاع مشروع در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به اماکن دیپلماتیک کشورمان در دمشق صورت گرفت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • چرا مقامات غربی نسبت به ماجراجویی رژیم‌صهیونیستی نگرانند؟
  • حمایتی که برای اسرائیلی‌ها هم قفل بود/ وقتی اردن برای دفاع از صهیونیست‌ها مردم خود را به خطر می‌اندازد!
  • روزنامه عربستانی : منطقه تاب تحمل تنش‌های بیشتر را ندارد/ ایران این بار منتظر نخواهد ماند
  • می‌خواهیم اقدام اسرائیل در قبال ایران با کمترین تنش‌ها همراه باشد
  • کامرون: می‌خواهیم اقدام اسراییل در قبال ایران با کمترین تنش‌ها همراه باشد
  • اقدام ضدایرانی مجلس نمایندگان آمریکا در پی پاسخ موشکی به اسرائیل
  • رسوایی پس ازرسوایی
  • رسوایی پس از رسوایی
  • اقدام عجیب لیلا، دختر الهام علی‌اف و دوست‌پسر یهودی‌اش!
  • اقدام دلیرانه جمهوری اسلامی ایران موجب شادی و شعف امت های اسلامی شد