Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-19@20:40:06 GMT

آزادی 24 زندانی با کمک خیر گمنام اصفهانی

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۲۶۳۷

آزادی 24 زندانی با کمک خیر گمنام اصفهانی

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل زندان‌های استان اصفهان، محمود ضیائی‌فرد از آزادی ۲۴ زندانی رسوبی در زندان مرکزی اصفهان به علت بدهی خبر داد و اظهار داشت: یک خیر گمنام اصفهانی که نخواست نامش فاش شود با حضور در زندان، پس از بررسی و استماع گزارش مدیر زندان و مددکاران زمینه آزادی این تعداد زندانی را که با بدهی بالغ بر ۵ میلیارد ریال بود و با تلاش مددکاران پس از گذشت مبلغی توسط شکات از سهم خود مهیا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل زندان‌های استان اصفهان افزود: این خیر گمنام اصفهانی با پرداخت ملبغ یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال در وجه خیریه حضرت امام موسی کاظم (ع) زمینه بازگشت ۲۴ زندانی را که مدت‌ها به دلیل رد مال و بدهی جرائم عمد در زندان بودند را رقم زد.

وی با اشاره به نزدیک شدن به ایام اربعین سرور و سالار شهیدان و شیوع بیماری کرونا در استان اصفهان از خیران و مردم خواست تا نذورات خود را به آزادی زندانیان و کمک به خانواده‌های آنان قرار دهند.

توزیع ۵۰۰ پک لوازم التحریر در میان فرزندان زندانیان استان اصفهان

ضیائی‌فرد در بخش دیگری از صحبت‌های خود عنوان کرد: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و به دلیل شیوع کرونا با مصوبه هیأت مدیره خیریه حضرت امام موسی کاظم (ع) زندان‌های استان اصفهان و‌ کمک و‌ مشارکت گروهی از خیران ۵۰۰ سبد لوازم‌التحریر و آموزشی به فرزندان زندانیان نیازمند استان اصفهان اهدا شد.

مدیرکل زندان‌های استان اصفهان با اشاره به اینکه مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال برای این تعداد سبد کالا به صورت تخفیفی و مشارکتی هزینه شده است، تصریح کرد: برای تهیه این بسته‌ها قطعا مبلغ بیشتری مورد نیاز بوده است اما در خرید این بسته‌ها بعضی از فروشندگان نیز در این امر خیر سهیم شده که مبلغی بالغ بر حدود ۲۰۰ میلیون ریال تخفیف اخذ شده است.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ص/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل زندان های استان اصفهان آزادی زندانیان جرائم مالی زندان های استان استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۲۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قضات تا جایی که ممکن است متهمان و مجرمان را به زندان محکوم نکنند

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی از قضات خواست که متهمان را از مجازات سخت معاف کنند.

این روزنامه نوشت: قاضی به نمایندگی از حاکم اسلامی موظف است تمام راه‌های ممکن را برای پیدا کردن بهانه‌ای که به او امکان آزاد نمودن متهمان و خودداری از به بند کشیدن آنان را بدهد جستجو کند و تمام راه‌های به حبس کشاندن آنان را سد نماید.

این نوع برخورد علاوه بر فوایدی که برای آحاد مردم دارد و از پیدایش مفاسد متعدد اجتماعی ناشی از زندانی شدن‌ها جلوگیری می‌کند، اسلام را نیز آنگونه که هست به مردم معرفی می‌نماید.

وقتی پدر یک خانواده به زندان می‌افتد، فرزندان و همسر او دچار مشکلات روحی و مادی می‌شوند. وقتی یک دانشجو به زندان فرستاده می‌شود، آینده زندگی او با اختلال مواجه می‌شود. به زندان افتادن یک کارمند، به آینده شغلی او لطمه می‌زند.

منظور این نیست که بطور کلی بساط زندان برچیده شود بلکه هدف اینست که تلاش دستگاه قضائی بر این متمرکز شود که متهمان و یا حتی مجرمان حتی‌الامکان از راه‌های دیگر تنبیه شوند و صدور حکم بازداشت و زندانی شدن به حداقل برسد.
قطعاً در مواردی چاره‌ای غیر از زندانی شدن افراد وجود ندارد. منظور اینست که غلبه با بازداشت کردن و صدور حکم زندانی شدن نباشد و تا آنجا که ممکن است پرونده‌ها به شکل‌های دیگری مختومه شوند.

اینکه گفته شود احکام قضائی اگر شدید نباشند، بازدارندگی نخواهند داشت، در مورد جرائم خاص درست است، ولی بسیاری از مجرمین را می‌توان با رأفت و نشان دادن عطوفت و رحمت به راه صحیح هدایت کرد و از ارتکاب مجدد جرم پشیمان نمود. فلسفه این اصل بسیار مهم که فرموده‌اند «هَلِ الدّینُ اِلاَّ الْحُبٌّ، آیا دین چیزی غیر از محبت و رحمت و عطوفت است؟» همین است.

اگر بخواهیم منصفانه نظر بدهیم، بسیاری از قضات کنونی به حدیث نورانی پیامبر خدا که در آغاز این مقاله نقل کرده‌ایم عمل می‌کنند و تلاششان بر این متمرکز است که متهمان را از مجازات معاف کنند و راه عطوفت و رحمت را برای متنبه شدن آنان برگزینند. در مواردی نیز وضعیت کاملاً برعکس است و احکام غیرعادی و خشنی صادر می‌شوند که خارج از چارچوب هستند.

دیگر خبرها

  • دستان پر مهر خیران قفل گشای آزادی
  • بن گویر خواستار اعدام زندانیان فلسطینی شد!
  • بن گویر خواستار اعدام زندانیان فلسطینی شد
  • ۵۰۶ زندانی جرائم غیرعمد از زندان‌های استان فارس آزاد شدند
  • موافقت با اشتغال ۶۹ زندانی در شهرستان مراغه
  • موافقت با اشتغال ۶۹ زندانی در مراغه
  • جشنی برای آزادی زندانیان جرایم غیر عمد
  • کاهش ۱۰ درصدی آمار زندانیان چهارمحال‌ و بختیاری
  • فاش شدن ابعاد جدیدی از جنایت صهیونیست‌ها به مناسبت روز اسرای فلسطینی
  • قضات تا جایی که ممکن است متهمان و مجرمان را به زندان محکوم نکنند