Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مهندس اردلان صالحی قائم مقام مدیرعامل گروه تولیدی کوک و دوک اظهار داشت: با توجه به تداوم همه گیری بیماری کرونا و نقش این واحد تولیدی در تولید و تأمین ماسک مورد نیاز منطقه و بخشی از نیازهای گیلان،از ابتدای ورود ویروس کرونا به استان در اسفندماه 98؛خرید و راه اندازی این خط تولیدی به دستور ابراهیم قربانی،مدیرعامل شرکت در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی،مهندس اردلان صالحی قائم مقام مدیرعامل گروه تولیدی کوک و دوک با اعلام خبر افزایش ظرفیت تولید این واحد تولیدی با شروع به کار خط تولید اتوماتیک ماسک سه لایه پرستاری در این شرکت،اظهار داشت: با توجه به تداوم همه گیری بیماری کرونا و نقش این واحد تولیدی در تولید و تأمین ماسک مورد نیاز منطقه و بخشی از نیازهای گیلان،از ابتدای ورود ویروس کرونا به استان در اسفندماه 98؛خرید و راه اندازی این خط تولیدی به دستور ابراهیم قربانی،مدیرعامل شرکت در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه خط تولید فوق با صرف هزینه 10 میلیارد ریالی زمینه اشتغالزایی مستقیم برای 25 نفر را فرآهم نموده و توانایی تولید روزانه 120000 عدد ماسک پرستاری سه لایه در دو شیفیت کاری در صورت حمایت مسئولین را دارا می باشد،اضافه کرد: همچون دوره اول همه گیری کرونا آمادگی خود را برای کمک به ستاد مقابله با کرونا منطقه آزاد انزلی،استان گیلان و کشور به منظور تأمین ملزومات پزشکی مورد نیاز کادر پزشکی،درمانی و مردم عادی و افزایش ظرفیت اشتغال تا 100نفر را اعلام می کنیم.
صالحی با اشاره به اینکه سابقه فعالیت این مجموعه که از طراحان ایرانی در محصولات خود بهره می برد به سال 1386 بازمی گردد و در دوره کرونا با همکاری سازمان منطقه آزاد انزلی و وزارت بهداشت تولید ماسک براساس استانداردهای وزارت بهداشت در دستور کار این واحد تولیدی قرار گرفت و حجم تولید انواع پوشاک مانند مانتو، شومیز، تیشرت و..کاسته شد اما تداوم یافت؛افزود: متأسفانه علی رغم پیگیری های به عمل آمده هنوز موفق به دریافت یک متر مربع پارچه با تعرفی دولتی نشده ایم،موضوعی که هزینه تولید ماسک را ظرف این مدت با ضرر همراه کرده،و صرفاً به دلیل تعهد اخلاقی و انسانی در مسیر تأمین نیازهای هم وطنان گام برداشته ایم و امیدواریم با پیگیری های سازمان منطقه آزاد انزلی این مشکل برطرف گردد.
وی با بیان اینکه هم اکنون بالغ بر 20 واحد تولیدی و صادراتی پوشاک در محدوده این منطقه مشغول به فعالیت می باشند،موضوعی که منطقه آزاد انزلی را به قطب تولید پوشاک کشور تبدیل کرده،پیشنهاد تأسیس دپارتمان پوشاک با عضویت شرکت های مزبور،و همکاری سازمان منطقه آزاد انزلی و سازمان فنی و حرفه ای کشور را مطرح کرد و گفت: تمرکز فعالیت های بخش خصوصی،تبادل نظر و تجربه،بازاریابی و صدور به بازار کشورهای اوراسیا و همسایه،افزایش نگاه تخصصی و علمی به مباحث طراحی،مدل و برندسازی درصنعت پوشاک،برگزاری نمایشگاه های و همایش های تخصصی پوشاک با حضور واحدهای تولیدی داخلی و خارجی را می توان از مهمترین دستاوردهای تأسیس این دپارتمان برشمرد،نهادی که در راستای دغدغه های مقام معظم رهبردی و اقتصاد ملی با محوریت منطقه آزاد انزلی می تواند به ایفای نقش بپردازد.
اردلان صالحی معرفی توانمندی این شرکت در سطح داروخانه ها و مراکز بهداشتی استان و انزلی با همکاری معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد انزلی را از اولویت های شرکت خود به منظور افزایش بهره مندی مردم از ماسک های سه لایه پرستاری مورد تأیید وزارت بهداشت،پیش از شروع موج جدید همه گیری بیماری کرونا اعلام کرد و افزود: داروخانه ها و شبکه های بهداشت شهرستان های مختلف استان جهت خرید مستقیم و بدون واسطه ماسک های تولیدی می توانند با شماره تلفن 01344403764 تماس حاصل نمایند.
گفتنی است واحد تولیدی مزبور از دهه فجر سال 1398،در شهرک صنعتی ناحیه یک منطقه آزاد انزلی در زمینی به مساحت 4200 متر مربع با صرف هزینه 120 میلیارد ریال و ایجاد اشتغال مستقیم برای 80 نفر اقدام به طراحی و تولید انواع پوشاک نموده و علاوه بر عرضه به بازارهای داخلی،در مسیر صادرات به کشورهای منطقه نیز قرار دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد انزلی واحد تولیدی خط تولید همه گیری سه لایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۲۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه

قیمت خودرو در بازار آزاد امروز دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته به شرح زیر است.

 

 



قیمت روز خودرو‌های داخلی در بازار آزاد

خودرو قیمت به تومان
پژو پارس سال (LX) ۱۴۰۲ ۸۸۵،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ TU3 مدل ۱۴۰۳ ۶۹۰،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما ۱۴۰۲ ۶۷۰،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU5P مدل ۱۴۰۳ ۱،۰۸۰،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ دنده ای ۱۴۰۳ ۸۲۰،۰۰۰،۰۰
تارا اتوماتیک v2 مدل ۱۴۰۳ ۱،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰
تارا دنده ای v1 مدل ۱۴۰۲ ۸۶۵،۰۰۰،۰۰۰
رانا پلاس سقف شیشه‌ای ۱۴۰۲ ۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس EF7 اتوماتیک توربو آبشنال  مدل ۱۴۰۳ ۹۸۰،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس ۵ دنده‌ توربو ۱۴۰۲ ۸۲۰،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس۶ دنده توربو چهار ایربک ۱۴۰۲ ۹۲۵،۰۰۰،۰۰۰
ام وی ام X22 دنده‌ای اسپرت لاکچری ۱۴۰۲ ۸۵۰،۰۰۰،۰۰۰
ام وی ام X22 اتوماتیک اسپرت لاکچری ۱۴۰۱ ۱،۱۱۰،۰۰۰،۰۰۰
پراید SE ۱۵۱ مدل ۱۴۰۲ ۳۵۰،۰۰۰،۰۰۰
ساینا s دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ ۴۵۵،۰۰۰،۰۰۰
سمند سورن پلاس ۱۴۰۳ ۸۳۵،۰۰۰،۰۰۰
تیبا صندوق دار sx بنزینی ۱۴۰۱ ۳۹۷،۰۰۰،۰۰۰
تیبا ۲ (رینگ فولادی) ۱۴۰۱ ۴۰۲،۰۰۰،۰۰۰
شاهین G مدل ( ۱۴۰۳)اتومات

۸۷۵،۰۰۰،۰۰۰۰

کوییک دنده‌ای R مدل ۱۴۰۲ ۴۳۸،۰۰۰،۰۰۰
زامیاد وانت نیسان بنزینی آپشنال ۱۴۰۱ ۵۷۵،۰۰۰،۰۰۰
زامیاد وانت نیسان دوگانه سوز آپشنال ۱۴۰۲ ۶۲۰،۰۰۰،۰۰۰

 جدیدترین قیمت خودروهای وارداتی در بازار

مدل خودرو  قیمت به تومان
رنو کولیوس ۲۰۱۸ ۵،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰
رنو تالیسمان E3 مدل ۲۰۱۸ ۵،۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰
میتسوبیشی اوتلندر تیپ ۵ ۲۰۱۸  ۵،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سونت ۱.۵ لیتر ۲۰۲۳ ۳،۴۵۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا اسپورتیج ۴ سیلندر GT لاین ۲۰۱۸

۵،۹۰۰،۰۰۰،۰۰۰

کیا سورنتو ۴ سیلندر GT لاین مدل ۲۰۱۷ ۵،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سراتو ۲.۰ لیتر اتوماتیک ۲۰۱۸ ۳،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سراتو (مونتاژ) ۲.۰ لیتر آپشنال ۱۳۹۸ سایپا ۲،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای النترا ۱.۶ لیتر مدل ۲۰۲۳ ۳،۰۵۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای سانتافه (ix45)۴ سیلندر. دو دیفرانسیل مدل ۲۰۱۸ ۶،۴۰۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای توسان (ix35) ۲ لیتر. دو دیفرانسیل مدل ۲۰۱۸ ۵،۳۵۰،۰۰۰،۰۰۰
لکسوس NX300 H هفت کلید مدل ۲۰۱۷

۱۰،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • شروع فرآیند انتخاب واحد تولیدی نمونه در خوزستان
  • ۵۰۵ میلیون دلارحجم صادرات و صادرات دوباره از قشم
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار آزاد +جدول
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه
  • افزایش ۲۰۳۶ مگاواتی ظرفیت تولید برق در سال ۱۴۰۲
  • خراسان رضوی یکی از استان‌های برتر کشور در تولید تخم مرغ است
  • افزایش۱۴ درصدی تولید گوشت‌مرغ در خراسان رضوی
  • تولید گوشت‌مرغ در خراسان رضوی ۱۴ درصد افزایش یافت
  • کاهش مالیات بر تولید؛ چگونه؟/ مالیات غیرمولدها باید افزایش یابد
  • آماده‌سازی مرکز فناوری هسته‌ای با سه کاربرد کشاورزی در اردبیل