Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با اعلام خبر افزایش مبلغ جذب شده از محل خط اعتباری مکانیزاسیون، تعداد تراکتور‌های تحویل داده شده به کشاورزان در شش ماه نخست امسال را ۱۱ هزار و ۴۰۰ دستگاه عنوان کرد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، کامبیز عباسی با اشاره به پیگیری‌ها و حمایت‌های وزیر جهاد کشاورزی در سال جهش تولید، اظهار کرد: در شش ماهه اول سال جاری، بیش از ۱۱ هزار و ۴۰۰ دستگاه انواع تراکتور به کشاورزان تحویل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که در کل سال گذشته نزدیک به ۱۵ هزار دستگاه تراکتور به کشاورزان تحویل شده بود. بیشتر بخوانید: کاهش 35 درصدی قیمت گوشت با حذف واسطه‌ها عباسی با اشاره به این که در شش ماهه نخست امسال، بیش از ۱۳۵۰ میلیارد تومان از محل خط اعتباری مکانیزاسیون جذب شده است، گفت: در مدت مشابه سال گذشته، صرفا ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از محل خط اعتباری مکانیزاسیون جذب شده بود. انتهای پیام/ برچسب ها: کشاورزی مکانیزه تسهیلات کشاورزی توسعه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کشاورزی مکانیزه تسهیلات کشاورزی توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۳۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان تقسیم اراضی بعد از فوت وراث وجود ندارد

محمد احمدی مدیر مهندسی وحدنگاری اراضی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر قانون جلوگیری از خردشدن اراضی با صدور سند موافقت نمی کنیم، از این رو وراث بصورت مشاعی به میزان قدرالسهم خود باید اراضی سند بگیرند.

به گفته او، بنابر مصوبه سال ۸۵، ملاک عمل ما قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشور است، لذا بعد از فوت صاحب زمین امکان تقسیم اراضی وجود ندارد.

احمدی با اشاره به هزینه صدور سند اراضی کشاورزی افزود: هزینه صدور سند از جمله تهیه نقشه کاداستر برعهده دولت است و تنها کشاورزان هزینه مختصری برای صدور سند پرداخت می کنند که در مقابل هزینه پرداختی دولت رقم چشمگیری نیست.

مجری و مدیر پروژه رفع تداخلات اراضی کشاورزی درباره اینکه با سندددار شدن اراضی کشاورزی از کشاورزان مالیات دریافت می شود، گفت: در برنامه هفتم قانونی مبنی بر پرداخت مالیات توسط کشاورزان نداریم و اگر قانون بر آن باشد که از کشاورزان مالیات دریافت شود، ارتباطی به سنددار شدن یا سند نداشتن ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بیش از هزار و ۱۰۰ مرکز خرید تضمینی در کشور آماده تحویل گندم کشاورزان است
  • پیش بینی تولید ۱۳.۵ میلیون تن گندم در سال جدید
  • امکان تقسیم اراضی بعد از فوت وراث وجود ندارد
  • خرید نهال لیبل دار، ۲۹ هزار تومان از نهالستان تحت نظارت وزارت جهاد کشاورزی
  • جذب ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای مکانیزاسیون جوین
  • کشاورزان بوشهری مراقب شیوع بیماری زنگ زرد گندم باشند
  • خرید توافقی ۷۰۰۰ تن سیب‌زمینی در چهارمحال و بختیاری
  • ورود ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به سد‌های خراسان شمالی
  • ورود ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به سد‌های خراسان‌شمالی
  • باغداران بخوانند/ برای جلوگیری از سرمازدگی درختان چه باید کرد؟