Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@14:22:20 GMT

سازماندهی بیش از ۸۰۰ گروه جهادی در استان مرکزی

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۵۰۱۴

سازماندهی بیش از ۸۰۰ گروه جهادی در استان مرکزی

به گزارش مهر، سردار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی عصر دوشنبه در آئین افتتاح ۱۰ پروژه محرومیت زدایی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه روح الله در بخش‌های روستایی شهرستان شازند گفت: قرارگاه محرومیت زدایی سپاه با حضور در روستاهای محروم و کم برخوردار امروز پرچم دار جهاد و خدمت رسانی به مردم است و جهاد امروز در مقابل دشمنان جهاد مبارزه با فقر و محرومیت است که کار این قرارگاه قابل تحسین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز علیرغم تهدیدات و توطئه‌های دشمنان قسم خورده ایران اسلامی نهضت خدمت رسانی به مردم متوقف نشده و این نهضت روز به روز با حرکت‌های جهادی و مشارکت مردم قوی‌تر خواهد شد.

فرمانده سپاه روح الله ادامه داد: سازماندهی بیش از ۸۰۰ گروه جهادی در نقطه به نقطه استان مرکزی و فعالیت آنها در بخش‌های عمرانی، آموزشی، درمانی، خدماتی، صنعتی، محرومیت زدایی و کشاورزی به مردم، تهدیدات و خیال‌های خام دشمنان را به فرصت‌های شگفت انگیز تبدیل کرده است.

سردار کریمی با اشاره به وجود بیش از ۲۵ هزار جهادگر در استان مرکزی گفت: جهادگران با تأسی از فرهنگ دفاع مقدس، ایثار و از خودگذشتگی را به طور عملیاتی اثبات می‌کنند و این امر موجب شده تا در گام دوم انقلاب شاهد فصل جدیدی از رویش‌های انقلاب باشیم.

وی بیان کرد: طی هشت ماه گذشته علیرغم اینکه بیماری کرونا محدودیت‌هایی را ایجاد کرده اما این محدودیت‌ها موجب متوقف شدن جهادگران نشده و روز به روز شاهد هستیم جوانان زیادی به این گروه‌های جهادی می‌پیوندند و طبق تخصص‌هایی که دارند به مردم خدمت رسانی می‌کنند.

فرمانده سپاه روح الله با اشاره به خدمت رسانی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه روح الله در ۷۴ روستای استان تاکید کرد: در سال ۹۹ بیش از ۳۳ پروژه محرومیت زدایی در دستور کار قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه روح الله قرار دارد که اگر ۵۰ درصد از سهم دستگاه‌های مرتبط دولتی تأمین شود قطعاً رقم پروژه‌ها بیش از این خواهد بود.

سردار کریمی تصریح کرد: قرارگاه محرومیت زدایی سپاه ارتباط مستقیم با معیشت مردم و سفره روستاییان دارد و تأثیر بسیار زیادی بر ایجاد اشتغال روستایی و بالا بردن سطح کشت کشاورزان دارد که علاوه بر ایجاد صدها شغل پایدار اشتغال غیر مستقیم نیز ایجاد می‌کند و لذا یکی از مجموعه‌های تأثیرگذار در راستای تحقق جهش تولید است.

وی افزود: قرارگاه پیشرفت و آبادانی هم اکنون در ۱۳ روستای استان طلاب متخصص مستقر کرده که علاوه بر اقدامات فرهنگی و تبلیغی در چهار عرصه مهم خدمت رسانی و در صورت نیاز تسهیل گری انجام می‌دهند.

فرمانده سپاه روح الله بیان کرد: با توجه به احساس نیازی که در بخش آبرسانی دیده می‌شد در سال جاری بیش از ۲۶۰ پروژه آبرسانی در دستور سپاه روح الله استان مرکزی قرار دارد و مجموعاً بیش از ۶۰۰ پروژه محرومیت زدایی در سطح استان انجام خواهد شد.

بهره برداری از ۴ پروژه آبرسانی شرب، بهره برداری از ۳ پروژه انتقال آب کشاورزی، راه اندازی یک کارگاه گیاهان دارویی، بهره برداری از یک زمین فوتسال، تکمیل و مرمت یک مسجد، بازدید از گروه‌های جهادی، تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس شهر آستانه، برگزاری یازدهمین رزمایش کمک مومنانه توسط ناحیه مقاومت بسیج شازند از جمله برنامه‌های امروز فرمانده سپاه روح الله در شازند بود.

کد خبر 5034795

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب سپاه روح الله اراک شازند محرومیت زدایی گروههای جهادی محسن کریمی چهل سالگی دفاع مقدس ویروس کرونا هفته دفاع مقدس شیراز بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا دفاع مقدس کرمانشاه دفاع مقدس جنگ تحمیلی شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه زلزله قرارگاه پیشرفت و آبادانی فرمانده سپاه روح الله محرومیت زدایی استان مرکزی خدمت رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۵۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته‌اند

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی با تاکید بر لزوم مهارت‌آموزی سربازان وظیفه عمومی گفت: بیش از ۲۰ هزار نفر از سربازان ماهر توانسته‌اند وام خود اشتغالی دریافت کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار موسی کمالی، در اولین کنفرانس ملی مهارت ایران که ظهر امروز ۴ اردیبهشت ماه برگزار شد، اظهار کرد: احساس می‌کنیم امروز همه ما به مهارت نیاز داریم؛ تمامی افراد جامعه به مهارت‌های مختلف نیاز دارند و برای غلبه بر بیکاری، رشد و توسعه کشور و …. باید به مهارت آموزی توجه شود و نوع مهارت برای هر فردی متفاوت است.

وی درباره علت ورود نیرو‌های مسلح به موضوع مهارت آموزی افزود: امروز بیکاری یکی از معضلات جامعه ما است و نیرو‌های مسلح هرکجا که احساس کنند معضلی وجود دارد و می‌توانند کمک کنند، به موضوع ورود پیدا خواهند کرد.

کمالی با بیان اینکه فرمانده معظم کل قوا تأکیدات فراوانی بر حوزه مهارت‌آموزی دارند گفت: سالانه بیش از ۳۰۰ هزار جوان ذکور به خدمت وظیفه اعزام می‌شوند که بیش از ۶۰ درصد از آن‌ها جوانان دیپلم به بالا هستند.

وی بیان کرد: ما شورای عالی مهارت‌آموزی را در نیرو‌های مسلح به ریاست رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح و فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح، ۹ وزارتخانه، ۵ سازمان و چند نهاد داریم.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح افزود: ۲ مأموریت کمک به اشتغال جوانان منقضی خدمت و کمک به مهارت‌آموزی سربازان وظیفه را در قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح دنبال می‌کنیم.

وی گفت: ۳۶ دستگاه متولی امر مهارت آموزی و اشتغال در کشور وجود دارد که تا امروز با ۲۶ دستگاه متولی این امر تفاهم نامه همکاری امضا کرده‌ایم و نیرو‌های مسلح قرار نیست گواهی و مدرکی را از جانب خود به جوانان اعطا کنند و جوانان بعد از طی کردن دوره‌های مهارتی از سوی دستگاه‌های متولی مدرک دریافت می‌کنند.

سردار کمالی بیان کرد: ما ۲ نوع مهارت عمومی و مهارت تخصصی را داریم که تمامی سربازان مهارت‌های ۵ گانه عمومی را در نیرو‌های مسلح طی خواهند کرد و ما برای آموزش‌های تخصصی امسال ۲۵۰ هزار نفر آموزش تخصصی خواهند دید.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح افزود: به زودی هیچ سربازی بدون داشتن مهارت از نیرو‌های مسلح ترخیص نخواهد شد و ما برای افراد مهارت دیده مشوق‌هایی نظیر ۱ ماه کسری خدمت، انتخاب محل خدمت، بخشودگی اضافه خدمت، اعطای یک درجه بالاتر و … را در نظر گرفته‌ایم.

وی گفت: ۶ سال است که این کار شروع شده و نزدیک به ۲ میلیون سرباز پای کار بوده‌اند و بیش از ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار سرباز نیز توانسته‌اند وارد بازار کار شوند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح ادامه داد: همچنین ۸۵۰ نفر نیز توانسته‌اند دوره‌های مهارتی تخصصی را طی کنند و در این مدت بیش از ۲ هزار مربی تربیت کرده‌ایم و بیش از ۲۰ هزار نفر از سربازان ماهر هم توانسته‌اند وام خود اشتغالی دریافت کنند.

سردار کمالی بیان کرد: نیرو‌های مسلح برای کمک به اشتغال پای کار آمده‌اند تا مهارت‌آموزی جایگاه ویژه خود را در کشور پیدا کند و نیرو‌های مسلح به هیچ کاری ورود پیدا نمی‌کنند، مگر اینکه در آن کار سربلند بیرون بیایند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح افزود: ما لایحه‌ای در زمینه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه در مجلس داریم که ۲ سال است بر روی زمین مانده و انتظار داریم هرچه زودتر به آن رسیدگی شود.

دیگر خبرها

  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • گروه جهادی نجوا در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته‌اند
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • ویزیت رایگان اردو‌های جهادی در مناطق محروم روستایی بخش کوهسار سلماس 
  • افتتاح ۱۱۷ طرحِ محرومیت زدایی در بم
  • عملیات «وعده صادق» ناتوانی اسراییل را آشکار کرد
  • سپاه با مدیریت جهادی و اخلاص ماندگار شد
  • بررسی طرح های عمرانی و محرومیت زدایی پیرانشهر