Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران درباره کمک به ایران برای دستیابی به واکسن کرونا با توجه به تحریم‌ها گفت: طرح جهانی برای تهیه واکسن کرونا از سوی سازمان ملل گردآوری شده که ایران نیز عضو آن است و هر زمانی که واکسن کرونا مهیا شود، دستیابی سریع به آن را برای ایران فراهم خواهیم کرد و از زمان شیوع کرونا، نگرانی درباره انواع داروها وجود داشته و دارد،‌ اما داروی مشخصی هنوز برای کووید ۱۹ وجود ندارد و در نتیجه با کمبود داروی مشخصی در جهان روبرو نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا؛ «کریستف هملمن» نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران در خصوص وضعیت شیوع کرونا در ایران گفت: در حال حاضر کرونا مجددا در ایران روند صعودی پیدا کرده و این مساله‌ نگران کننده‌ای است، اما دستورالعمل‌های بهداشتی در سطح بین‌المللی وجود دارد که از آنها حمایت می‌کنیم.

او با بیان اینکه مسئولان بهداشتی ایران پیشنهادات مختلفی ارائه می‌دهند که از آنها حمایت می‌شود، تصریح کرد: دکتر زالی توضیحاتی درباره وضعیت کووید ۱۹ داشتند و کارهای خوبی در این زمینه انجام شده، ‌اما باید بیشتر مراقب بود.

نگران ظرفیت بیمارستان‌ها هستیم

هملمن ادامه داد: سازمان جهانی بهداشت مشاوره و پیاده‌سازی اقدامات مربوط به کرونا ویروس در ایران و همچنین  اقداماتی درباره مدیریت ظرفیت بیمارستان‌ها و ایجاد تعادل بین ظرفیت بستری و پذیرش را انجام می‌دهد تا به یک آمادگی مطلوب برسند و ظرفیت بیمارستان‌ها به اندازه کافی باشد.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران در پاسخ به این سوال که شرایط ایران در زمینه کرونا نسبت به شرایط سایر کشورها چگونه است؟ گفت: بیشتر مشکلات اصلی که در پی شیوع کرونا به وجود آمده در تمامی کشورهای جهان شبیه هم است، اما آنچه در ایران متفاوت است،‌ این مساله است که ایران پس از چین،‌ جزو اولین کشورهایی است که با اپیدمی ملی کرونا روبرو شد و از آن زمان در ماه فوریه تاکنون، ایران با حالت‌های مختلفی از کووید ۱۹ که می‌شناسیم، روبرو شده است.

او ادامه داد: در ایران با پیک دوم در جولای روبرو شدیم و اکنون یکی از اولین کشورهایی است که دوباره شاهد افزایش بیماری و تعداد مرگ و میر در آن هستیم که کشور را به پیک سوم کرونا وارد می‌کند.

نگرانی‌های کلی در ایران همانند سایر کشورهای جهان است

هملمن با بیان اینکه نگران ظرفیت بیمارستان‌ها و ‌ظرفیت انجام تست کرونا در ایران هستیم، گفت: اما نگرانی‌های کلی در کشور ایران همانند سایر کشورهای جهان است و همه کشورها با یک مساله مشابه روبرو هستند. برای مثال امکان بازگشایی مدارس،‌ امکان رفتن به کافه و رستوران، استفاده از ماسک و مواردی از این دست از جمله مشکلاتی است که همه جای دنیا با آن روبرو هستند و نیازمند هدایت درست و تصمیم‌گیری درست در سطح منطقه‌ای و محلی درباره این مسائل هستیم.

کمک برای دستیابی به تجهیزات آزمایشگاهی تست کووید 19

و در پاسخ به سوال دیگری درباره مشکلات ایران در تامین دارو به دلیل تحریم و حمایت‌های سازمان جهانی بهداشت در این زمینه گفت: با وزارت بهداشت ایران در حال تلاش برای تهیه تجهیزات مراقبت‌های ویژه کووید ۱۹ در بازارهای جهانی هستیم. همچنین به ایران کمک می‌کنیم تا به تجهیزات آزمایشگاهی تست کووید ۱۹ دست پیدا کند.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران ادامه داد: از زمان شیوع کرونا، نگرانی درباره انواع داروها وجود دارد،‌ اما داروی مشخصی برای کووید ۱۹ وجود ندارد و در نتیجه با کمبود داروی مشخصی در جهان روبرو نیستیم، بلکه تلاش اصلی باید در تامین و تهیه تجهیزات و دستگاه‌های تست و تشخیص کووید ۱۹ باشد.

در صورت کشف واکسن کرونا دسترسی سریع ایران را فراهم می‌کنیم

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران‌، در پاسخ به سوال دیگری درباره کمک این سازمان در تهیه و توزیع واکسن کرونا در ایران با توجه به شرایط تحریمی که در آن قرار دارد و دستیابی به آن سخت‌تر از سایر کشورها خواهد بود، اظهار داشت: طرح جهانی برای تهیه واکسن کرونا از سوی سازمان ملل گردآوری شده که بسیاری از کشورها در آن عضو هستند.

هملمن ادامه داد: نقش این طرح، همکاری با کشورهای دنیا برای دستیابی سریع به واکسن کووید ۱۹ است تا زمانی که واکسن یافت شد،‌ تمامی کشورها بتوانند از آن بهره‌مند شوند. ایران نیز یکی از اعضا است و هر زمانی که واکسن مهیا شود، دستیابی سریع به آن را برای ایران نیز فراهم خواهیم کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران ظرفیت بیمارستان ها داروی مشخصی سایر کشورها واکسن کرونا شیوع کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۵۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد

به گزارش جماران به نقل از آناتولی، با هوش مصنوعی فرآیندهای تشخیص بیماری‌ها و در آینده نزدیک امکان درمان آنها بدون مراجعه به بیمارستان فراهم خواهد شد.

با استفاده گسترده از کاربردهای هوش مصنوعی در بخش سلامت، فرآیندهای تشخیص سرعت می‌گیرد و در آینده نزدیک امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود.

پیشرفت‌های فن‌آوری مانند هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل کلان داده‌ها مزایای بزرگی را در زمینه‌هایی مانند تشخیص زودهنگام بیماری‌ها، برنامه‌ریزی درمان و ارائه مؤثرتر خدمات بهداشتی فراهم می‌کنند.

در حالی که سیستم‌های تشخیصی با پشتیبانی از هوش مصنوعی به پزشکان در شناسایی بیماری‌ها و تعیین روش‌های درمانی کمک می‌کنند، این سیستم‌ها با تجزیه و تحلیل سریع مجموعه داده‌های بزرگ، روند تشخیص را سرعت می‌بخشند و نتایج دقیق‌تری ارائه می‌دهند.

پرفسور ودات گورال، متخصص گاستروانترولوژی در بیمارستان مدیپول ترکیه در گفت‌وگو با خبرنگار آنادولو با بیان اینکه استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت رو به افزایش است، گفت: از این سیستم‌ها در تشخیص و شناسایی ضایعات سرطانی نیز استفاده می‌شود.

او اظهار داشت: هوش مصنوعی یک کاربرد بسیار قابل اعتماد در تشخیص زودهنگام سرطان، غربالگری سرطان، اثربخشی دارو و پیگیری است.

وی با اشاره به اینکه این نمونه‌ها نشان می‌دهد که استفاده از هوش مصنوعی در سلامت منجر به دستاوردهای اقتصادی نیز می‌شود، ادامه داد: با افزایش استفاده از هوش مصنوعی، امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود و به این ترتیب به نوعی بیمارستان‌ها به لطف هوش مصنوعی به سراغ بیماران خواهد رفت.


 

دیگر خبرها

  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه