Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی امیر سرلشکر موسوی در آیین رونمایی از پنج جلد کتاب با عنوان «روایت‌های ماندگار دفاع مقدس» که صبح امروز در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس) برگزار شد، از مولفان این مجموعه ارزشمند قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی با اشاره به اهمیت نشر و ترویج فرهنگ دفاع مقدس و جلوگیری از تحریف این گنجینه عظیم، اظهار داشت: بنده مطلع هستم که در گردآوری این مجموعه با چه سختی ها، موانع و مشکلاتی مواجه بودید و با تکیه بر همت والا و پافشاری این کار را ادامه و امروز به رونمایی از این 5 جلد کتاب منجر شده است.

وی افزود: البته تاکنون ۶۰ جلد از این مجموعه ارزشمند که به عنوان شناسنامه ارتش در دروان دفاع مقدس محسوب می شود توسط فرماندهان، استادان و پیشکسوتان آجا جمع آوری شده است. که من به خاطر این کار بزرگ و ارزنده از تک تک استادان، فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس که در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جهت تدوین این مجموعه مستقر شدند تشکر و قدردانی می‌کنم.

سرلشکر موسوی با اشاره به اینکه مجموعه 5 جلدی «روایت‌های ماندگار دفاع مقدس» با تحقیق مستمر، کنترل، اعتباربخشی و اثبات کلمه به کلمه تدوین شده و در حوزه تاریخ شفاهی جنگ هشت ساله و تبیین نقش ارتش در دفاع مقدس به رشته تحریر درآمده است، گفت: مطلع هستیم که شما عزیزان با حداقل امکانات به دنبال جمع آوری مستندات بودید و با دقت نظر کامل گام بزرگی را در راستای به نتیجه رساندن یک کار معتبر و ارزشمند برداشتید.

فرمانده کل ارتش تاکید کرد: یکی از موضوعات بسیار مهم در مباحث دفاع مقدس دادن آدرس درست و تحریف نشده و بکر به مخاطبان، بخصوص نسل‌های آینده است، مسیر و فرآیندی را که دفاع مقدس طی کرده، آنجایی که منجر به پیروزی شده آنجایی که منجر به شکست شده حتی میزان بهره‌وری یک اقدام حتماً باید به نسل آینده منتقل شود.

وی افزود: برای این کار نیاز به یک مرجعی داشتیم که به لطف خدا با تلاش ما عزیزان به این مجموعه بزرگ و ارزشمند دست یافتیم؛ چراکه این مجموعه سند معتبری از حضور فرماندهان و رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس است که خود در میادین خون و نبرد حضور موثر داشتند و واژه های شجاعت، ایثار، شهادت و اسارت را معنا کردند.

امیر موسوی با تاکید بر اینکه باید موفقیت ها و حتی ناموفقیت های جنگ مورد ارزیابی و دقت نظر قرار گیرد، خاطرنشان کرد: کلمه به کلمه این مجموعه می تواند درحوزه بازی‌های جنگ و ساماندهی و مشاوره تاکتیکی به عنوان اساس و مبنای راهبردی و آموزشی ارتش و نیروهای مسلح قرار گیرد و کاربرد داشته باشد.

فرمانده کل ارتش ادامه داد: این مجموعه قطعا می تواند برای جوانان ما که در آینده صحنه های عملیات را بر عهده دارند ارزشمند و کاربردی باشد و همچنین خلا نداشتن یک مرجع چند وجهی را در حوزه دفاع مقدس پر کند.

وی افزود: امروز افسران و دانشجویان جوان ما بیش از هر کسی نیازمند این گونه مطالب هستند؛ چراکه باید نخبگان و فرماندهان جنگ خود را به همراه مسیری که طی کردند بشناسند و از آنان تاسی کنند.

فرمانده کل ارتش در ادامه خاطر نشان کرد: دانشگاه‌های نظامی از جمله مهمترین آنها که همین دافوس است باید همه جنبه‌ها و جزئیات را در اختیار داشته باشند تا بتوانند روی آن بحث کنند، تجزیه و تحلیل کنند و با استفاده از آنها در بازی های جنگ و ارائه نظرهای مشورتی در حوادث پیش روی راهکارهای جدید و بهینه ارائه نمایند.

وی اظهار کرد: دانشجویان این دانشگاه و سایر دانشگاه‌های نظامی باید مستنداتی در اختیار داشته باشند که با مطالعه آنها کاملاً بر آنچه گذشت اشراف پیدا کند و با استفاده از این الگوهای واقعی طراحی و فرماندهی اقدامات تاکتیکی، صحنه عملیات و صحنه جنگ را به خوبی انجام دهند. علاوه بر آن جوانان، دانشجویان دانشگاه‌های افسری و دافوس باید نخبگان قهرمانان نخبگان، قهرمانان و فرماندهان موفق (و حتی ناموفق) را بشناسند، ارزش تلاش، عرق ریختن، سختی کشیدن، کسب دانش و مهارت‌های نظامی را بدانند و با مطالعه سیره این قهرمانان و فرماندهان راه رسیدن به قله ها را ادامه بدهند.

امیر سرلشکر موسوی در پایان تصریح کرد: این کار بزرگ که در واقع استخراج رگه‌هایی از گنج جنگ است می‌تواند این خلأ را پر کند و با دادن آدرس صحیح و الگوهای آزمایش شده، این دریچه جدید را بر روی پژوهشگران و علاقمندان و دانشجویان باز کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دفاع مقدس ارتش سرلشکر موسوی تالیف روایت دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۶۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبدالرضا آزادی ظهر امروز در آئین افتتاحیه ستاد برگزاری دومین کنگره سرداران، امیران، فرماندهان و ۲۵۰۰ شهید چهارمحال و بختیاری با اشاره به سخنرانی‌های مقام معظم رهبری اظهار کرد: بیشترین بیانات مقام معظم رهبری بر موضوع توصیف، الگو پردازی و سرگذشت پژوهی از شهدا است.

وی با اشاره به اینکه کنگره شهدا باید حتماً شهید محور باشد تصریح کرد: محور کنگره شهید است.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در ۲۹ شهریور خاطرنشان کرد: حضرت آقا فرمودند: دفاع مقدس و شهدا را بشناسیم و بشناسانیم؛ برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم.

در حوزه سرگذشت پژوهی عقب ماندگی داریم

وی با اشاره به آثار شهدا در چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: آثار شهدا تا حدودی جمع آوری شده، در حوزه سرگذشت پژوهی عقب ماندگی داریم.

سردار آزادی درباره محصول سرگذشت پژوهی بیان داشت: محصول سرگذشت پژوهی، سوژه است که بیانگر انتقال پیام شهید است.

وی با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری که فرمودند: دفاع مقدس گنج است؛ گفت: بسیاری از بخش‌های آثار شهدا واکاوی نشده است.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج درباره کنگره شهدا با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری یادآور شد: کنگره شهدا دو رویکرد اصلی دارد؛ که رویکرد اول زنده نگه داشتن یاد شهید است.

وی درباره رویکرد دوم کنگره شهدا گفت: انتقال پیام شهید است که پیام شهید را جز با زبان هنر نمی‌توان انتقال داد، رهبر معظم انقلاب سال گذشته ۵ بار بر موضوع هنر تاکید داشتند؛ باید پیام شهید را به جوان‌ها، نوجوان‌ها انتقال دهید.

سردار آزادی یادآور شد: مقصود از بزرگ داشت‌ها، جریان سازی است؛ رسالت کنگره باید جریان سازی فکری و عملی باشد.

وی خاطر نشان کرد: کنگره شهدا باید امید آفرین باشد و تولید امید کند؛ معنا را به جامعه منتقل کند که آن ایمان و امید است.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به کنگره ملی تصریح کرد: عنوان کنگره، کنگره ملی شهدا استان است و همه شهدا را در برمی‌گیرد؛ سطحش فراتر از استان باشد و بتواند حماسه رزمندگان دلاور را به کشور و حتی جهان معرفی کند.

وی افزود: برای کنگره به یک کار هنری و جریان ساز، فکر کنید تا ذهن تمام جوانان و نوجوانان را درگیر شهدا بکند.

کنگره شهدا حداقل باید ۵۰ جلد کتاب فاخر داشته باشد

سردار آزادی یادآور شد: این کنگره حداقل باید ۵۰ جلد کتاب فاخر داشته باشد باید حداقل ۵۰ تا ۱۰۰ مستند خوب تولید شود.

وی با اشاره به سخن رهبر انقلاب بیان داشت: کارهای شما شناسنامه انقلابی و دفاعی، دوران مقدس است که باید هنرمندانه به دیگران معرفی کنید؛ خاصیت هنر، آشنایی با شهدا است.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به جنگ نرم دشمن خاطرنشان کرد: تلاش دشمن تزریق بی هویتی است و کنگره باید امید آفرین باشد.

وی اظهار کرد: روایت جذاب خلق کنید فیلم نامه و سوژه خوب مهم است و از دل سرگذشت پژوهی بیرون می‌آید؛ بهترین کار را برای شهدا رقم بزنید.

کد خبر 6087232

دیگر خبرها

  • تداوم طرح نور با جدیت
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • طرح نور با جدیت ادامه می‌یابد
  • قتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیروهای مسلح است
  • لزوم نگاه منصفانه به شکست‌ها و پیروزی‌ها در جنگ
  • تجلیل از پیشکسوتان ارتش نوعی «جهاد تبیین» برای نسل امروز
  • مأموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است
  • ماموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است نه عمرانی
  • انقلاب اسلامی قاعده جدیدی در جهان ایجاد کرده است