Web Analytics Made Easy - Statcounter

نویسنده «خاک‌های نرم کوشک» با اشاره به انتشار بیش از 800 هزار نسخه از این اثر دفاع مقدسی گفت: از این کتاب ترجمه‌ها و اقتباس‌های متعددی صورت گرفته درحالی‌که بدون اجازه من بوده است.

سعید عاکف نویسنده کتاب «خاک‌های نرم کوشک» دربرگیرنده خاطرات شهید عبدالحسین برونسی به خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا گفت: استقبال از این کتاب بعد از سال‌ها همچنان خوب است هرچند که هیچ  جایی برای اقتباس‌های مختلف یا دانلود کردن و یا تولید هر اثر دیگری براساس آن از ما اجازه نمی‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه کتاب به تازگی به چاپ 226 رسیده است گفت: تاکنون بیش از 800 هزار نسخه از «خاک‌های نرم کوشک» به صورت رسمی منتشر شده؛ هرچند که من چند سال بوسیله یکی از کارشناسان فضای مجازی مطلع شدم که نزدیک به یک میلیون نسخه از آن نیز به شکل غیرقانونی در فضای مجازی دانلود شده است.

بی‌رضایتم کتاب را ترجمه یا اقتباس می‌کنند

عاکف ضمن گلایه از اقتباس‌های مختلف از این کتاب گفت: شاید برایتان جالب باشد که حتی بدون اجازه من کتابم را به زبان‌های مختلف از جمله انگلیسی، عربی، ترکی، اردو و غیره ترجمه کرده‌اند بدون اینکه رضایت مرا هم بگیرند.

این نویسنده تأکید کرد: نمی‌دانم  واقعاً گرفتن اجازه اینقدر سخت است؟ حق و حقوق مؤلف هم که هیچ؛ کسی رعایت نمی‌کند. این کارها به ناحق است و بعد هم توقع دارند کارشان موثر بیفتد.

مدیر انتشارات ملک اعظم همچنین گفت: از روی این کتاب حتی نمایشنامه می‌نویسند و تئاتر اجرا می‌کنند، اما خود من هم خبر ندارم چون کسی به نویسنده و ناشر اهمیتی نمی‌دهد و اصلی برایشان حقی قائل نمی‌شوند.

ما به شیر نفت هم وصل نیستیم

عاکف این‌گونه نیز گفت: وقتی فرهنگ در مجاری قانونی خودش نیفتد و پیش نرود، همه از این وضعیت لطمه می‌خورند؛ خصوصاً امثال ما که از طرف فلان نهاد و مسئول حمایت نمی‌شویم و به شیر نفت هم وصل نیستیم.

این فعال حوزه نشر با اشاره به مشکلات نشر گفت: ما در همین سیستم به اصطلاح فشَل کار می‌کنیم و سرمان را در حوزه‌ای مثل دفاع مقدس، مدافعان حرم  و... بالا نگه داشته‌ایم. بنابراین با سوءاستفاده‌ها  بیشتر ضربه می‌خوریم.

انتهای پیام /4143/

منبع: آنا

کلیدواژه: بازار نشر ادبیات دفاع مقدس کتاب خاک های نرم کوشک اقتباس ادبی خاک های نرم کوشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۷۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبدالله سیدران از دنیا رفت

این شاعر بوسنیایی که نویسنده فیلمنامه فیلم برنده جشنواره کن توسط امیر کوستوریتسا، کارگردان صرب، بود و میراث غنی فرهنگی از بینش انتقادی خود درباره بالکان به جا گذاشته، در سارایوو درگذشت.

به گزارش مهر، سیدران نویسنده فیلمنامه «وقتی بابا رفته بود ماموریت» کوستوریتسا بود که سال ۱۹۸۵ جایزه نخل طلای کن را دریافت کرد. او همچنین در نوشتن فیلمنامه فیلم «دالی بل را یادت می‌آید؟» کوستوریتسا در سال ۱۹۸۱ با وی همکاری کرد.

این نویسنده که سال ۱۹۴۴ در سارایوو به دنیا آمد، انتشار آثار ادبی، به ویژه شعر، را در دهه ۱۹۶۰ آغاز کرد. او منتقد صریح نیرو‌هایی بود که بار‌ها موجب متلاشی شدن بالکان از جمله زادگاهش سارایوو بودند. وی در مصاحبه با یک ایستگاه تلویزیونی محلی در سال ۲۰۱۱ گفت: آزار و اذیت در خطوط سیاسی در یک نسل به نسل‌های بعدی منتقل می‌شود. این نفرین بالکان است، نفرین سرنوشت ما که اینجا گذشته محبوب‌تر از حال است.

بنیامینا کاریچ، شهردار سارایوو، در ادای احترام به سیدارن نوشت: ما شما را برای همیشه به خاطر شهادتتان در مورد زیبایی، روح و غرور بوسنیایی، در مورد ارزش‌هایی که انسان را انسان می‌سازد، به یاد خواهیم آورد.

سیدران سال پیش به دلیل مشکلات جدی سلامتی از حضور در مجامع عمومی خودداری و فقط گاه از طریق رسانه‌های اجتماعی با مردم ارتباط برقرار کرد. وی عضو آکادمی علوم و هنر بوسنی بود و جوایز ادبی ملی و بین المللی را در کارنامه داشت که جایزه آزادی مرکز پن فرانسه برای کتاب شعر «تابوت سارایوو» از جمله آن‌ها بود.

دیگر خبرها

  • ظرفیت عظیم شعر برای برنامه‌سازی در تلویزیون
  • یادداشت|تأملات سیدحسن حسینی در حوزه «بیدل شناسی»
  • عبدالله سیدران درگذشت
  • ربات ۲پای چینی با موفقیت آزمایش شد
  • گزارشی از نظر منتقدان درباره آخرین کتاب چاپ شده مارکز
  • عبدالله سیدران از دنیا رفت
  • کتابی که تئوری کودتای رضا شاه بود
  • گرسنگی در غزه ؛ مردم علف می خورند (+ عکس)
  • چرا قرآن از عهدین اقتباس نشده است؟
  • نویسنده «مار و پله»: از مامور امنیتی پرونده مدینه متشکرم