Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-تغییرات اخیر در کابینه ژاپن این سوال را در پی داشته است که سیاست خارجی ژاپن در کدام مسیر قرار می گیرد؟ خبرگزاری میزان – رای گیری اخیر پارلمان ژاپن، «یوشیهیده سوگا» را که در چند دهه گذشته در کنار «شینزو آبه»، نخست وزیر پیشین ژاپن، در عرصه سیاسی این کشور حضور داشت، به عنوان جانشین وی انتخاب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  اکنون این سوال مطرح است که دستگاه دیپلماسی ژاپن در دوران نخست وزیری «سوگا» به کدام سو خواهد رفت.   به گزارش «آسیا ریویو و بانکوک پست»، «یوشیهیده سوگا» که اکنون سکان هدایت سومین اقتصاد بزرگ جهان را در دست دارد، تاکنون اظهارنظر صریحی در مورد سیاست و روابط خارجی کابینه خود نکرده است.   این موضوع سبب شده تا گمانه حرکت وی در مسیری که «آبه» در پیش گرفته بود و تمرکزش بر سیاست داخلی، در قیاس با سایر گمانه‌ها وزن بیشتری پیدا کند.   دلیل اصلی این امر را نیز می‌توان در ۲ عامل ناآشنایی وی به سیاست خارجی در درجه نخست و در وهله دوم، پایه‌های مستحکم سیاست خارجی دید که «شینزو آبه»، برای هدایت روابط دیپلماتیک ژاپن با سایر کشورها، بنا گذاشت.   «سوگا»، در ماه‌های پیش رو باید مهارت‌های دیپلماتیک را فرابگیرد؛ به همین دلیل پیش بینی می‌شود که خواهان حفظ روند موجود باشد؛ در واقع باید به این نکته توجه داشت که تاکنون هیچیک از نخست وزیران ژاپن به اندازه «آبه»، در سیاست خارجی موفق نبوده اند.   چندجانبه گرایی، منطقه گرایی و حرکت در مسیر صلح و امنیت مورد حمایت «شینزو آبه»، از مهم‌ترین مولفه‌های سیاست خارجی دوران وی هستند.   پیش بینی می‌شود ژاپن در دوران «سوگا» با فشار بیشتری برای اخذ موضع قوی‌تر در برابر چین که از چندی پیش آغاز شده، مواجه شود اما انتظار می‌رود پویایی روابط این کشور با هند، چین و کره جنوبی افزایش پیدا کند.   اما مهم‌ترین آزمون سیاست خارجی دوران «سوگا» را باید برنامه آمریکا برای ایجاد اتحاد نظامی مانند ناتو در منطقه اقیانوس آرام به منظور ایجاد دیوار امنیتی در اطراف چین در اسرع وقت دانست که با خواست‌های منطقه‌ای مطابقت ندارد.  بیشتربخوانید:  جانشین آبه معرفی شد  یوشیهیده سوگا نخست وزیر ژاپن شد ژاپن که در یک دهه گذشته، همکاری‌های امنیتی و دفاعی خود را با آمریکا افزایش داده، در ماه‌های آینده با مشاهده کاهش محسوس قدرت آمریکا، همکاری‌های دفاعی خود را با همه کشور‌های منطقه تسریع می‌کند.   ضمن این که ژاپن بنیان‌های امنیتی خود را فراتر و متنوع‌تر از آمریکا می‌کند؛ به عنوان مثال پیش بینی می‌شود، ژاپن کمک‌های خارجی خود را افزایش داده و همکاری‌های امنیتی، دریایی و آموزشی کشور‌های آسیایی به ویژه ویتنام و فیلیپین را دهد.   در واقع، کارشناسان و تحلیلگران سیاست خارجی بر این باور هستند که روند سیاست خارجی ژاپن در ماه‌های آینده بیش از آن که بر مبنای تغییر باشد بر مبنای تداوم جریان خواهد داشت.   در مورد آینده روابط «توکیو» با «پکن» و «واشنگتن» نیز باید گفت که روند فعلی نزدیکی دو کشور آسیایی به موازات فشار‌های آمریکا بر چین ادامه یافته و توکیو با نگاهی به ترامپ غیرقابل پیش بینی و انتقام جو تلاش خواهد کرد تا همچنان به روند نزدیکی با پکن ادامه دهد.   نخستین چالش سیاست خارجی ژاپن در دوران نخست وزیری «سوگا» نیز به احتمال زیاد، چگونگی دعوت مجدد از «شی جینگ پین»، رییس جمهور چین، به توکیو خواهد بود.   انتهای پیام/ برچسب ها: ژاپن شینزو آبه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شینزو آبه ژاپن شینزو آبه سیاست خارجی شینزو آبه پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۷۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش ژاپن درباره حمله ایران به اسرائیل

به گزارش همشهری آنلاین،‌ وزارت امور خارجه ژاپن با انتشار بیانیه‌ای بدون اشاره به اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران در پایتخت سوریه گفت، حمله شامگاه شنبه ایران موجب تشدید تنش‌ها در «خاورمیانه» می‌شود و نسبت به وضعیت منطقه ابراز نگرانی کرد.

وزارت امور خارجه ژاپن در بیانیه خود افزود: این حمله، یکی از حملاتی است که وضعیت کنونی در خاورمیانه را بدتر می‌کند. ما عمیقا نگران هستیم و این نوع تشدید تنش‌ها را محکوم می‌کنیم.

روابط عمومی کل سپاه بامداد امروز (یک‌شنبه) در اطلاعیه‌ای از پاسخ نیروی هوا فضای سپاه به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از مستشاران کشورمان در سوریه، از حمله و اصابت موفق ده‌ها فروند موشک و پهپاد به اهدافی درون سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

تلویزیون رژیم صهیونیستی هم شامگاه شنبه به نقل از مسئولان صهیونیست اعلام کرد ایران با شلیک ده‌ها پهپاد به سمت سرزمین‌های اشغالی حمله خود را آغاز کرد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۲ خود با اشاره به انهدام اهداف نظامی مهم ارتش تروریستی صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی و هشدار به دولت تروریستی آمریکا نسبت به هرگونه پشتیبانی و مشارکت در ضربه به منافع ایران تاکید کرد: هرگونه تهدید آمریکا و رژیم صهیونیستی از مبدأ هر کشوری با پاسخ متقابل جمهوری اسلامی ایران به منشأ تهدید مواجه می‌شود.

کد خبر 844249 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه حمله ایران به اسرائیل

دیگر خبرها

  • فیلم حرکت ویژه محافظان و تیم اسکورت نخست وزیر ژاپن | درخواست با احترام از رانندگان!
  • بورل: خاورمیانه در لبه پرتگاه است / انتظار حمله اسرائیل به ایران را دارم
  • بورل: خاورمیانه در لبه پرتگاه است
  • محمدی مقتدرانه به مدال برنز رسید
  • چند میلیون گردشگر خارجی سال گذشته به ایران آمدند؟
  • ۶ میلیون گردشگر خارجی به ایران آمدند
  • کارشناس فوتسال ژاپن: ایران در ۲ پُست کمبود دارد
  • فیفا: ایران و ژاپن بخت‌های نخست صعود به جام جهانی فوتسال
  • واکنش ژاپن درباره حمله ایران به اسرائیل
  • ژاپن نگران تنش‌های ایران ـ اسرائیل شد