Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالحسین شاهوردی، رئیس پژوهشگاه رویان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اقدامات ناباروری در روزهای کرونایی اظهار کرد: بیماری کووید ۱۹ توانسته بسیاری از ابعاد زندگی ما را تحت تاثیر خود قرار دهد. در این ایام هم به دلیل سرویس دهی به بیماران کرونایی، کمتر به درمان‌های روتین روزانه پرداخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: بحث ناباروری هم متاثر از این موضوع نبود. ما در ماه‌های اسفند، فروردین و اردیبهشت تعداد بسیار کمی مراجعه کننده داشتیم. برخی افراد هم  به شکل اورژانسی مراجعه می‌کردند و به آن‌ها سرویس داده می‌شد اما با کسب تجربه‌ای که در این مدت بدست آوردیم و دستورالعمل‌هایی که بازنگری شده بودند، توانستیم کم کم پذیرای مراجعان برای درمان ناباروری باشیم. با توجه به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فرآیند‌های درمانی در دوران کرونا، توانستیم درمان ناباروری را ادامه دهیم.

شاهوردی بیان کرد: برخی خانواده‌ها که به پژوهشکده رویان مراجعه می‌کردند؛ به جراحی یا گرفتن آزمایش نیاز داشتند  که همین امر موجب می‌شد شرایط را متفاوت تر از قبل برای آنها فراهم کنیم. به همین دلیل  تا جایی که توانستیم ارتباط کرونا و درمان را با هم جدا کنیم تا بتوانیم به خانواده ها را در داشتن فرزندان سالمی کمک کنیم.

او گفت: در این ایام کرونایی به دلیل محدودیت‌هایی که وجود دارد، سفر‌ها به خصوص سفر‌های هوایی به شدت کاهش یافته است. در این ایام تعداد بسیار کمی مراجعه کننده داریم.کسانی بودند که در کشور خودمان حضور داشتند و برای درمان مراجعه می‌کردند، اما این که به شکل توریسم درمانی به آن ها نگاه کنیم، وجود ندارد.

رئیس پژوهشگاه رویان افزود: در حمل و نقل‌های هوایی هم دستورالعمل‌های بهداشتی در نظر گرفته شده است به این صورت که تست‌های کرونا را از تمام افراد می‌گیرند و بعد جا به جایی صورت می‌گیرد. با این کنترلی که  روی  مردم اعمال می شود، می‌توان ساختار‌های لازم را  ایجاد کرده تا بتوانیم به درمان مراجعان رسیدگی کنیم. 

شاهوردی با اشاره به وجود تحریم ها تصریح کرد: هزینه‌های موجود برای مراجعان با سال گذشته متفاوت است و همان مقدار ۵، ۶ درصدی که دولت افزایش داده داخل پژوهشکده رویان هم اعمال شده است. اما همه ما می‌دانیم که بحث کرونا هزینه‌های جانبی زیادی را بر افراد و دولت تحمیل کرده و هنوز هم ادامه دارد. ما سعی می‌کنیم که تمام قواعد و قوانین وزارت بهداشت را به خوبی عمل کرده و شرایط راحت تری را برای افراد فراهم کنیم.

راه اندازی آزمایشگاه تشخیص رویان، در دوران کرونایی

او گفت: پژوهشکده رویان تلاش کرده در این مدت باری را از روی دوش جامعه درمانی کشور بردارد. ما در عرصه آزمایشگاهی قبل از کووید ۱۹ زیاد سابقه نداشتیم اما با شیوع ویروس کرونا، دوستانی که تخصص و مطالعه ای در بحث مولکولی داشتند ورود کردند و آزمایشگاه تشخیص را راه اندازی کردیم تا به عنوان مکمل آزمایشگاه موجود بتواند به افرادی که گرفتار می‌شوند، کمک کنیم. در بحث سلول درمانی هم برای بیماران کووید ۱۹ به کمک بیمارستان‌هایی مانند شریعتی و مسیح دانشوری کار‌هایی را انجام داده ایم.

شاهوردی با بیان اینکه از تولید تا مصرف واکسن فاصله طولانی وجود دارد، گفت: باید تدابیری را داشته باشیم که بتوانیم هم زیستی خوبی با ویروس کرونا داشته باشیم و بتوانیم موجب قطع زنجیره آن شویم.

بیشتر بخوانید

۸۰ درصد زوجین نابارور با درمان صاحب فرزند می‌شوند/ ورود ۲ محصول تا یکسال آینده به بازار افزایش بیش از ۲۰ درصدی مراجعات برای ذخیره‌سازی خون بند ناف

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خون بندناف پژوهشگاه رویان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۷۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان

 فرهاد فرامرزیان در دیدار با مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان در زمینه ثبت جهانی چندین اثر تاریخی و گردشگری استان گفت: ثبت جهانی آبشار بیشه و برگزاری جشنواره رود و ریل کاری ارزشمند و کم‌نظیر است.
وی خاطرنشان کرد: در ساماندهی مناطق گردشگری و آبشار‌ها نیز شاهد کار‌های ارزشمندی در استان هستیم.
رئیس جهاددانشگاهی لرستان با تشریح خدمات و فعالیت‌های جهاد دانشگاهی لرستان در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و درمانی گفت: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان تاکنون ۸ هزار پذیرش داشته و بیش از هزار عمل در آن انجام شده است، این در حالی است که تعرفه خدمات مرکز درمان ناباروری این واحد دولتی است چراکه هدف ما خدمت به مردم در جهت فرزندآوری و منویات مقام معظم رهبری در خصوص جوانی جمعیت و فرزندآوری است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۴۲ شرکت دانش بنیان با جهاددانشگاهی لرستان در ارتباط هستند که از این میزان ۱۴ شرکت در واحد مستقر است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه
  • غربالگری ۸۰۰۰۰۰ نفر از جمعیت استان اردبیل
  • نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس
  • تولد ۷۰ نوزاد در مرکز درمان ناباروری رویش بیرجند
  • تشکیل هشت هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی
  • ۸ هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی تشکیل شد
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم