Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@23:03:04 GMT

علائم بارز بیماری های حاد تنفسی

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۷۳۲۶

افراد با شناخت مختصری از علائم بارز بیماری‌های حاد تنفسی می‌توانند تا حدودی بیماری خود را مهار کنند. ناطقان: همزمان با نزدیک شدن به فصل سرما، فصل شیوع ویروس آنفلوانزا هم آغاز می‌شود. با این حال، شیوع آنفلوانزا در سال جاری با سال‌های گذشته تفاوت دارد چراکه جهان امسال شاهد شیوع مرگبار ویروس کرونا است.

محققان درباره تلاقی شیوع ویروس آنفلوانزا و کووید ۱۹ در فصل پاییز هشدار می‌دهند، به خصوص آنکه این دو بیماری دارای علائم مشترک هستند و هر دو ریه‌ها را درگیر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با سرد شدن هوا در کنار ویروس کرونا حتما شاهد بروز انواع بیماری های حاد تنفسی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا خواهیم بود. شاید بیماری‌های حاد تنفسی بسیار شبیه به هم باشند اما سرعت انتقال، ماندگاری و سبک بودن  آن‌ها با هم متفاوت است.

بیماری های حاد تنفسی


بهتر است افراد تا حدودی خودشان هم مطالعاتی در این باره داشته باشند تا بتوانند به خوبی ویروس کرونا را شناسایی کرده و درمان خود را شروع کنند. به شدت علائم شبیه به هم هستند پس افراد باید در صورت مشاهده هر کدام از این علائم فورا خود را محدود و قرنطینه کنند تا از نوع بیماری خود مطلع شوند.
شناخت حدودی علائم بیماری های حاد تنفسی

بروز این علائم و نشانه ها به معنای نخستین و شایع‌ترین علامت بیماری است.اگر افراد این نوع علامت ها و نشانه ها را در خود دیدند، در شرایط فعلی حتما با پزشک مربوطه در میان گذاشته تا بتوانند به سرعت پیشگیری کنند.

ویروس کرونا و شروع علائم تدریجی  با علائمی چون سردرد، تب، از دست رفتن حس بویایی یا چشایی، خستگی، درد‌های عضلانی یا بدنی، تنگی نفس ، سرفه خشک و گلودرد نمود پیدا می‌کند.

آنفلوآنزا فصلی و با علائم تدریجی سردرد، تب، آبریزش یا گرفتگی بین، گلودرد یا خستگی، سرفه یا تنگی نفس- و درد‌های عضلانی یا بدنی نمودار می‌شود.

سرماخوردگی  هم با علائمی چون آبریزش یا گرفتگی بینی، اشک ریزش، گلودرد یا سرفه، عطسه کردن و ترشح پشت حلق نشان داده می‌شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: علائم بارز ، بیماری های حاد ، تنفسی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: علائم بارز بیماری های حاد تنفسی بیماری های حاد تنفسی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۷۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند بیش از یک چهارم بیماران در مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ پنسیلوانیا که در دهه گذشته به دنبال درمان برای فیبریلاسیون دهلیزی بودند، کمتر از ۶۵ سال داشتند.

به گفته محققان، این میزان بسیار بیشتر از شیوع ۲ درصدی فیبریلاسیون دهلیزی که معمولاً در بین افراد غیر مسن تخمین زده می‌شود است.

دانش رایج در میان متخصصان قلب این است که در افراد زیر ۶۵ سال، فیبریلاسیون دهلیزی بسیار نادر است و خطرناک نیست. دکتر «آدیتیا بونسل»، محقق اصلی و الکتروفیزیولوژیست قلب، گفت: «اما واقعاً هیچ داده‌ای برای تأیید این موضوع وجود ندارد.»

این مطالعه همچنین نشان داد که احتمال مرگ و یا بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی، سکته مغزی یا حمله قلبی در بیماران جوان‌تر مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بیشتر است.

فیبریلاسیون دهلیزی ضربان قلب نامنظم در حفره‌های فوقانی قلب است. این وضعیت خطر نارسایی قلبی و سکته مغزی را در افراد افزایش می‌دهد.

بونسل در ادامه افزود: «ما در سال‌های اخیر شاهد تعداد بیشتری از بیماران جوان مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بوده‌ایم.»

برای این مطالعه، محققان از سوابق سلامت الکترونیکی بیش از ۶۷۰۰۰ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ تحت درمان فیبریلاسیون دهلیزی بودند، استفاده کردند.

در طول این دهه، میزان بقای بیماران مرد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، ۳۰ تا ۵۰ درصد بدتر از بیماران بدون این بیماری بود.

اختلال ضربان قلب در زنان حتی سخت‌تر بود، با نرخ بقای ۸۰٪ تا بیش از سه برابر بدتر برای آنهایی که فیبریلاسیون دهلیزی داشتند نسبت به آنهایی که فاقد آن بودند.

کد خبر 6086947

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است