Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-سفیر پیشین ایران در ایتالیا و افغانستان با اشاره به اینکه وجوه الهام بخشی ماست که آمریکایی‌ها را بهم می‌ریزد، گفت: اگر تمام افعال و تصمیمی گیری‌های ایران در پارادایم تعریف شده آن‌ها بود، تا این حد با ایران به مخاصمت و مقابله بر نمی‌خواستند. ابوالفضل ظهره‌وند در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در تاریخ ۱۳ آبان‌ماه اظهار داشت: انتخاب هر کدام از نمایندگان احزاب دموکرات و جمهوریخواه در این دوره از انتخابات آمریکا نباید برای ما اهمیتی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه بایدن و چه ترامپ روی کار بیاید، ایران برای آن‌ها یک تهدید پارادایمی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه تهدید پارادایمی، تهدید معتبری است که می‌تواند زیستار طرف مقابل را بر هم بزند، افزود: وقتی آن‌ها در حوزه  داخلی ایران درباره مسائلی همچون حجاب، شهادت و مدافعان حرم حساس هستند بدین سبب است که آن‌ها را تهدیدی پارادایمی می‌دانند.   سفیر پیشین ایران در ایتالیا و افغانستان با اشاره به اینکه وجوه الهام بخشی ماست که آمریکایی‌ها را بهم می‌ریزد، عنوان کرد: اگر تمام افعال و تصمیمی گیری‌های ایران در پارادایم تعریف شده آن‌ها بود، تا این حد با ایران به مخاصمت و مقابله بر نمی‌خواستند.    بیشتر بخوانید: 
ظریف: امیدواریم روسیه در مقابله با اقدامات غیرقانونی آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل نقش موثری داشته باشد

وی با تاکید بر اینکه تعارض پارادایمی قابل معامله نیست، بیان داشت: آنها مدام از نرمالایزه کردن ایران سخن می‌رانند و این جمله بدان معناست که ایران را از پارادایم خود بیرون بیاورند، در آن صورت شاخص‌های ارزشیابی‌ ما سکولار می‌شود که چنین چیزی به‌هیچ عنوان قابل پذیرش نیست. 


ظهره‌وند گفت: آمریکایی‌ها با خرج چند ده تریلیون دلار و پس از دو دهه با شکست مفتضحانه در حال خروج از عراق هستند، اما ایران بعد از ۶ سال توانست شر داعش را از منطقه کم کند. همین مقایسه کوچک تفاوت پارادایم تفکر انقلابی و  سکولار  را نشان می‌دهد.

سفیر پیشین ایران در ایتالیا و افغانستان اضافه کرد: عملکرد آنها در افغانستان را نیز می‌بینیم که با طالبان  پای میز مذاکره می‌نشینند و این طرف قضیه سردار شهید سلیمانی داریم که با بضاعت مالی کم توانست ریشه جرثومه فساد را بکند. لذا اگر همین پارامتر تفکر انقلابی را در حوزه اقتصاد و سازندگی کشور وارد کنیم، توانایی تغییر همه معادلات جهانی را همانند معادلات منطقه‌ای خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه نباید فرقی بین جمهوریخواه و دموکرات قائل باشیم، گفت: تنها باید روی قدرتمندی حوزه‌های مختلف اقتصادی، امنیتی، دفاعی ، اجتماعی، بهداشت و سایر موارد در کشور  کار کنیم و سفره مردم را چرب کنیم.

ظهره وند تاکید کرد: آنها نمی‌خواهد به ایران وقت دهند که در اقتصاد، جامعه‌سازی و تمدن‌سازی وارد کار شود و پیشرفت کند؛ باید قدر زمان را بدانیم و با قدرت برای پیشرفت کشور تلاش کنیم. 

انتهای پیام/

برچسب ها: سفیر پیشین ایران در ایتالیا ابوالفضل ظهره وند

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکایی ها ظهره وند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۷۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات غزه؛ محور گفت‌وگوی دیپلمات‌های روسیه و چین

به گزارش قدس آنلاین، وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این دیدار طرفین در مورد موضوعات روز خاورمیانه با تاکید بر وضعیت منطقه درگیری [رژیم] اسرائیل و فلسطین تبادل نظر کردند.

در بیانیه این وزاتخانه همچنین آمده است: در عین حال، مسکو و پکن از تعهد مصمم خود برای هماهنگی نزدیک تلاش‌های مشترک در راستای حل و فصل مسالمت‌آمیز بحران‌ها در خاورمیانه و قاره آفریقا اطمینان حاصل کردند.

بر اساس گزارش مذکور، این دیدار در حاشیه رایزنی نمایندگان و معاونان وزرای خارجه کشورهای عضو گروه «بریکس» و فرستادگان ویژه در امور خاورمیانه و شمال آفریقا انجام شد.

گروه‌های مقاومت فلسطین هفتم اکتبر ۲۰۲۳ در پاسخ به چندین دهه جنایات رژیم صهیونیستی عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل انجام دادند و این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، بطور وحشیانه اقدام به بمباران این منطقه تحت محاصره کرد و پس از مدتی، حملات زمینی خود را آغاز کرد.

وزارت بهداشت فلسطین امروز اعلام کرد که شمار شهدای فلسطین از آغاز تجاوزگری ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر (۱۵ مهر)، به ۳۴ هزار و ۲۶۲ نفر افزایش یافت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • به صورت گسترده در جهان پذیرفته شده ایم
  • تحولات غزه؛ محور گفت‌وگوی دیپلمات‌های روسیه و چین
  • طراحی مد با الهام از یک غذای مکزیکی! (عکس)
  • طالبان آب هیرمند را به شوره‌زار می‌ریزد تا به ایران نرسد
  • کتاب‌های کارآفرینان که باید قبل از تأسیس استارت‌آپ بخوانند
  • روزنامه‌نگاری که دیپلمات نبود
  • طالبان آب هیرمند را به شوره زار می ریزد تا به ایران نرسد
  • افزایش کارایی توربین بادی با بال پرنده
  • عکسی از پوشش یک زن دیپلمات در دیدار با ابراهیم رئیسی
  • سفیر مهربانی