Web Analytics Made Easy - Statcounter

سینمای ایران طی سال‌های اخیر با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم کرده و مسائلی چون نبود امنیت شغلی سینماگران، ورود پول‌های کثیف، بالا بودن هزینه تولید، نبود قانون کپی‌رایت در ایران و... همواره مانعی بزرگ برای شکل‌گیری وضعیتی بهتر در سینمای ایران بوده که قطعاً جلوی پیشرفت سینمای ما را هم همواره گرفته و کار کردن در این عرصه را سخت‌تر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ با آغاز به کار مجلس یازدهم به ریاست محمدباقر قالیباف سینماگران ایران به عنوان قشری از جامعه قطعاً انتظاراتی از نمایندگان مردم دارند و قطعاً این انتظارات با انتخاب سیدمحمود رضوی، تهیه‌کننده سینما و تلویزیون، به عنوان مشاور فرهنگی محمدباقر قالیباف می‌تواند جدی‌تر دنبال شود.

سیدمحمود رضوی که تهیه‌کنندگی سریال‌های «نفس گرم»، «پادری» و «پرده‌نشین» و فیلم‌های سینمایی «درباره الی»، «دهلیز»، «معراجی‌ها»، «سیانور»، «ماجرای نیمروز» و «لاتاری» را بر عهده داشته به عنوان یک سینماگر که سال‌هاست در این حوزه مشغول به کار است قطعاً شناختی کامل نسبت به مطالبات و مشکلات سینماگران دارد که امید رسیدگی به معضلات با نگاهی ویژه به سینما بیشتر است.

قطعاً مجلس شورای اسلامی با قانونگذاری در زمینه‌های مختلف می‌تواند برای رسیدن به نتایج بهتر در جهت بهبود وضعیت سینما و سینماگران تعیین‌کننده باشد و سینماگران نیز باید در جهت آشنایی نمایندگان مجلس شورای اسلامی مشکلات موجود در سینما را مطرح کنند. به همین بهانه در گفت‌وگو با دو سینماگر انتظار سینماگران از نمایندگان مجلس شورای اسلامی را مورد بررسی قرار دادیم که در ادامه می‌خوانید:

به جای حمایت از تولید، سالن‌سازی مورد حمایت قرار گیرد

حسن توکل‌نیا، تهیه‌کننده سینما، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا اظهار داشت: سینما در کشور ما مظلوم است و کسانی که با صداقت کار می‌کنند مظلوم‌تر هستند. طی 10 سال اخیر افرادی بی‌ربط به سینما با رانت وارد این عرصه شدند که می‌توان گفت سینما را به ورطه نابودی کشاندند و دولت هم به دلایل مختلف دیگر توان مقابله با این رانت‌ها را ندارد چراکه افراد رانت‌خوار و پولشو جلو آمده و قدرت گرفته‌اند و البته به نوعی کار دولت را هم سبک‌تر کرده‌اند.

توکل‌نیا تصریح کرد: زمانی توسط دولت فیلم‌هایی ساخته می‌شد که فقط سازندگان و دوستان‌شان این فیلم‌ها را می‌دیدند و معلوم نبود بودجه ساخت این آثار چرا اینقدر راحت از بین می‌رفت. طی چند سال اخیر تهیه‌کننده‌هایی وارد سینما شده‌اند که معلوم نیست پول‌شان از کجا آمده و با چه پشتوانه مالی بزرگی می‌توانند با هزینه‌های بالا فیلم بسازند و با دستمزدهایی که پرداخت می‌کنند به قدری هزینه تولید را بالا برده‌اند که بخش خصوصی دیگر توان فیلمسازی ندارد. به نظرم امروز این جریان به قدری قدرت گرفته که مجلس و وزارت ارشاد کارشان برای سامان دادن وضعیت بسیار سخت و تقریباً غیرممکن است.

او افزود: به نظر من مجلس شورای اسلامی باید از بخش خصوصی در حوزه فرهنگ حمایت کند و حذف مالیات برای اهالی فرهنگ و هنر اگر به شکل درستی اجرا شود می‌تواند یکی از این حمایت‌ها باشد. متأسفانه حذف مالیات در حوزه فرهنگ و هنر به درستی اجرا نشده و می‌بینیم با اعمال بخش‌های قانونی ریز و درشت تهیه‌کننده‌ها در بخش‌های خصوصی مجبور به پرداخت مالیات هستند اما همان افرادی که با رانت و پولشویی وارد این عرصه شدند به دلیل شناخت راه‌های قانونی فیلم‌هایی با بودجه‌های سنگین می‌سازند و از مالیات نیز معاف هستند.

این تهیه‌کننده در ادامه گفت: به نظرم اگر مجلس شورای اسلامی و دولت در حمایت از سینما به رواج سالن‌سازی توجه داشته باشند بیشترین حمایت را از سینما کرده‌اند. ما چهره‌های فرهنگی خود را طی سال‌های اخیر از دست داده‌ایم و کسی جای آن‌ها نیامده و با ساخت فیلم‌های سفارشی و حمایت‌های بی‌فایده در حوزه تولید نمی‌توان به نتیجه رسید. حمایت اصلی از سینما امروز در سالن‌سازی است و باید ساز و کاری طراحی شود که امکان سالن‌سازی در شهرهای مختلف فراهم شود.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «کاغذ بی‌خط» تأکید کرد: متأسفانه در حال حاضر اگر یک نفر در بخش خصوصی برای ساخت سالن اقدام کند به نتیجه‌ای نمی‌رسد. زمین‌های فرهنگی توسط شهرداری فقط به برخی افراد خاص معرفی می‌شود و این افراد نیز به راحتی این زمین‌ها را بدست آورده و می‌بینیم این اتفاق تنها برای افرادی درون خود سیستم رخ می‌دهد و آن‌ها می‌توانند سینما بسازند و زمین‌های فرهنگی به آنها معرفی می‌شود. از آنجا که محمدباقر قالیباف تجربه مدیریت شهرداری تهران را نیز دارد به این موضوع آشنا است و مجلس شورای اسلامی می‌تواند با قانونگذاری در این زمینه مدیریت زمین‌های فرهنگی در هر شهر را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بسپارد و در واقع این نهاد دولتی با حمایت از افرادی که در این حوزه فعالیت کرده‌اند مدیریتی داشته باشد و زمین‌های فرهنگی را به این افراد بسپارد.

این تهیه‌کننده در ادامه اظهاراتش تأکید کرد: اگر مجلس به این موضوع ورود کند و زمین‌ها را از دست شهرداری بیرون کشیده و به وزارت ارشاد بسپارد، این وزارتخانه با اعلام حمایت از افراد مایل به ساخت سینما می‌تواند یک ساماندهی دقیق در این مسأله داشته باشد. متأسفانه امروز متولی دقیقی وجود ندارد و رسیدگی ما برای سالن‌سازی که به نظر من مهم‌ترین کار در حمایت از سینما است هیچگاه به نتیجه نمی‌رسد. در صورتی که این اتفاق رخ دهد در چهار سال آینده تعداد سینماهای ما دوچندان شده و در نتیجه رونقی چشم‌گیر در حوزه تولید شاهد خواهیم بود.

او افزود: امیدوارم سید محمود رضوی که خود از اهالی سینما است، در سمت مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی به بحث رانت‌خواری و پولشویی در سینما و حمایت از سالن‌سازی توجه ویژه داشته باشد و مطالبات اصلی هنرمندان سینما نیز از اولویت‌های مجلس باشد. حوزه هنری طی سال‌های اخیر تمرکز خود را بر سالن‌سازی و تعمیر سالن‌های سینمایش قرار داده و قطعاً این روند اگر در وزارت ارشاد هم دنبال شود اتفاق بسیار خوشایندی برای سینمای ما رخ می‌دهد. حمایت از سینما امروز بیش از تولید به سالن‌سازی مربوط می‌شود.

بخشی از مشکلات سینما با قانونگذاری حل می‌شود/ از همه اقشار سینما حمایت شود

جلیل شعبانی، تهیه‌کننده سینما، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: بیشتر شدن تعداد سینماهای کشور و فرهنگ‌سازی در جهت قرار گرفتن سینما و فیلم دیدن در سبد فرهنگی خانواده‌های ایرانی به نظر من درخواست عموم سینماگران از دولت و مجلس شورای اسلامی است.

شعبانی تأکید کرد: بیشتر شدن مخاطبان سینما مستلزم این است که سالن‌های سینما را افزایش دهیم و با فرهنگ‌سازی می‌توان به پر کردن سالن‌ها امیدوار بود. از طرفی می‌توان ساز و کار و قانونی تعیین کرد که صداوسیما به همکاری با سینما و وزارت ارشاد بیاید و در برنامه‌های خود که مباحث جامعه‌شناسی، بهداشتی، روانشناسی و ... پرداخته می‌شود سینما نیز گنجانده شده و به نوعی فیلم دیدن و سینما رفتن ترویج داده شود.

او افزود: قطعاً بخشی از مشکلات سینماگران با قانونگذاری حل می‌شود. مجلس شورای اسلامی که نماینده‌هایش از دل مردم با رأی مردم بیرون آمده‌‌اند باید به مطالبات سینماگران که خود بخشی از جامعه هستند نیز رسیدگی شود.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «قسم» تصریح کرد: متأسفانه سینمای ایران با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می‌کند و نمی‌توان انتظار داشت که همه مشکلات با قانونگذاری حل شود اما این می‌تواند یکی از قدم‌های مهم در راستای رسیدن به نتیجه مطلوب در حل مشکلات باشد. همه شاهد هستیم که طی سال‌های اخیر در حوزه ساخت و اکران فیلم‌هایی وجود دارند که تنها توسط قشر خاصی از سینماگران ساخته می‌شود و قشر دیگر تقریباً بیکار یا کم‌کار شده است. می‌توان با قانونگذاری و نظارت دقیق این مشکل را حل کرد تا شرایطی فراهم شود که از همه فیلم‌های حمایت‌های لازم صورت گیرد. در این صورت با توجه به فیلمسازی اقشار مختلف می‌توان انتظار داشت که سینمای ایران برای همه سلایق فیلم دارد و در نتیجه تعداد مخاطبان نیز افزایش یابد.

شعبانی افزود: سینمای ما به سمت یک شکل شدن می‌رود و می‌بینیم که همه فیلم‌ها یک موضوع را برای یک طبقه خاصی از جامعه دنبال می‌کنند. باید برای ایجاد تنوع در آثار سینمایی از جوانان حمایت‌های ویژه‌ای شود، متأسفانه در سینمای ما تحقیق و پژوهش از بین رفته و با حمایت از جوانان با انگیزه و جدی گرفتن مبحث آموزش می‌توان مشکلات اینچنینی را نیز حل کرد و سینما را از یکنواختی نجات داد. قطعاً منظور من از این یکنواختی ضعیف بودن آثار تولید شده نیست، این آثار ممکن است بسیار با کیفیت باشند اما سینمای ما نیاز به تنوع در نگاه، موضوع، ژانر و قصه دارد و باید سازوکاری ترتیب داده شود تا این تنوع در بین آثار تولیدی ما وجود داشته باشد.

این تهیه‌کننده در پایان گفت: انتخاب سید محمود رضوی به عنوان یک سینماگر در سمت مشاور فرهنگی رئیس مجلس شورای اسلامی اتفاق خوبی است که باید آن را به فال نیک گرفت. محمود رضوی خود از سینماگران با سابقه است که این عرصه را به خوبی می‌شناسد، با مشکلاتش آشنایی دارد و می‌توان به اتفاقات خوب در این دوره با حضور افراد دلسوز در حوزه فرهنگ امیدوار بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم جلیل شعبانی مجلس شورای اسلامی قانونگذاری حل زمین های فرهنگی طی سال های اخیر مشکلات سینما سینمای ایران وزارت ارشاد فرهنگ و هنر تهیه کننده سینمای ما سالن سازی حمایت ها زمین ها فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۷۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر رسمی از سازنده فیلم بدون حجاب

چرا یک ارگان سینمایی رسمی با تبریک سالروز تهیه‌کننده‌ای که نخستین فیلم بدون حجاب را با پروانه ساخت رسمی ساخته، عملیات سفیدسازی او را برعهده می‌گیرد.

سرویس فرهنگ و هنر مشرق - روز گذشته موزه سینما با انتشار پستی، تولد «غلامرضا موسوی» تهیه‌کننده سینما را تبریک گفت. او نخستین فعال سینمایی پس از انقلاب است که موفق شد فیلمی بدون حجاب رسمی و عرفی را با دریافت پروانه ساخت، تولید و در جشنواره فیلم برلین از آن رونمایی کند.

اما این تهیه‌کننده از چه جایگاهی برخوردار است که می‌تواند با چنین سابقه‌ای که بسیار متاخر است از سوی یک نهاد سینمایی مهم مورد تقدیر واقع شود؟

بررسی تقدیر از ریاست شورای عالی تهیه‌کنندگان به بهانه روز خبرنگار در موزه سینما(مرداد ۱۴۰۱) نشان می‌دهد برخلاف رویکرد سلبی در قبال جواد نوروزبیگی (تهیه‌کننده برادران لیلا) پروژه تطهیر این تهیه‌کننده کلید خورده است. با این اوصاف به تبع مسیر ساختار شکن این تهیه‌کننده، ساختن آثاری خارج از چهارچوب‌های عرفی به تدریج باب خواهد شد.

فعالان سینمایی که پست تمجیدآمیز موزه سینما را دنبال کرده‌اند، در گروه‌های مختلف سینمایی این سئوال را مطرح می‌کردند چرا «سعید روستایی» به دلیل اظهار نظر درباره زیر بار نرفتن اصلاحیه‌های فیلمش که با حجاب رسمی ساخته شده، همراه تهیه‌کننده‌اش روانه دادگاه شدند، اما هیچ مقام سینمایی و قضایی از مهمترین شریک کمپانی فیلمیران انتقاد نمی‌کند و موزه سینما پروژه عادی سازی او را کلید می‌زند.

غلامرضا موسوی سال‌هاست ریاست شورای عالی تهیه‌کنندگان سینما را یدک می‌کشد و در واقع سکاندار مهم یکی از اصناف سینمایی محسوب می‌شود. آیا رویکرد تمجیدآمیز موزه سینما یک پالس به سایر اعضای صنفی شورای عالی است که موسوی ریاست آن را یدک می‌کشد؟ اگر سایر تهیه‌کنندگان به پیروی و تبعیت رئیس صنفشان با پروانه رسمی ساخت فیلمی بدون حجاب عرفی تولید کردند، می‌توان به آنان خرده گرفت؟

روایت کیک محبوب و کیک‌های قبلی سردبیر سیاسی سابق کیهان

«کیک محبوب من» که چندی قبل در جشنواره فیلم برلین از آن رونمایی شد، فیلمی مشترک از بهتاش صناعی‌ها و همسرش است که تهیه‌کنندگی آن را غلامرضا موسوی برعهده دارد. فیلمی که با اخذ پروانه نمایش موفق شد، نخستین اثر سینمایی بدون حجاب رسمی را تولید و روانه جشنواره فیلم برلین کند.

در نخستین‌ روزهای اعلام حضور این فیلم در جشنواره فیلم برلین، سازندگان(صناعی‌ها- مقدم) بیانیه‌ای صادر کردند و در متن آن اشاره شد که ممنوع الخروج هستند و در مصاحبه دیگری ادعا کردند د که این فیلم در ستایش زن، زندگی و آزادی ساخته شده است.

احتمالا اگر سعید روستایی به اندازه چهار پاراگراف فیلمسازان تحت حمایت موسوی، چنین ادعایی را درباره برادران لیلا مطرح می‌کرد، با احکام سنگین‌تری مواجه می‌شد.

تهیه‌کننده فیلم در این فستیوال کاملا جهت‌دار و سیاسی علی رغم ادای سازندگان که ممنوع الخروج هستند، در سالن نمایش فیلم حضور داشت و در پایان فیلم همراه خالقان این اثر را تشویق می‌کرد. با این حال لازم به یادآوری است که سازندگان «برادران لیلا» با حاشیه‌ای به مراتب کمتر از «کیک محبوب من» روانه قضاوت‌های قضایی - سینمایی سنگینی شدند.

پس از آنکه فستیوال برلیناله به پایان رسید تهیه‌کننده فیلم بیانیه‌ای‌ را بدین شرح منتشر کرد: فیلم سینمایی " کیک محبوب من " به تهیه کنندگی اینجانب با رعایت همه اصول قانونی، شرعی و عرفی جمهوری اسلامی ایران ساخته شده است. اما درباره این فیلم که نسخه نهایی آنرا هیچکس در داخل کشور ندیده، مطالبی مبتنی بر اطلاعات نادرست منتشر شده، به همین جهت، برای آگاهی عموم توضیحات کوتاهی را لازم می دانم :

۱-"کیک محبوب من" روایت زندگی زنی تنها و مسن است که در مقطع ۷۰ سالگی تصمیم می گیرد زندگی جدیدی را تجربه کند.

۲- پیش تولید فیلم در تیر آغاز و طی ماههای مرداد و شهریور ۱۴۰۱ ادامه یافت. برنامه فیلمبرداری بر اساس سن خانم مسن فیلم که در خانه زندگی طبیعی خودش را دارد، در زمان پیش تولید برنامه ریزی شد.

۳- خانم بازیگر (شخصیت) فیلم در تمام صحنه های خارج از منزل، با حجاب است و در صحنه های خارج از خانه حتی یک پلان بی حجاب ظاهر نمی شود. بنابراین " قانون حجاب " کاملا رعایت شده است.

۴- در صحنه های داخلی منزل شخصیت زن فیلم، با توجه به سن وی که هفتاد ساله است و در فیلم نیز عنوان می شود، از ظرفیت های که برای خانمهای مسن در احکام وجود دارد، استفاده کردیم. با این همه برای احتیاط بیشتر در این صحنه ها، برای خانم بازیگر از کلاه گیس هم استفاده شد.

بنابراین موضوع حجاب در فیلم بسیار جدی تلقی شده و اما، از ظرفیت هایی که در این زمینه برای بانوان مسن وجود دارد، استفاده کرده ایم.

ضمنا برخی تصورکرده اند که ما به دو شکل باحجاب و بی حجاب فیلمبرداری کرده ایم. فیلم یک بار، اما بشکل فوق و با در نظر گرفتن قوانین، اما با استفاده از ظرفیت های فقهی فیلمبرداری شده است.

و سرانجام اینکه فیلم در جشنواره برلین هم به شکل مورد اشاره نمایش داده شد.

با این بیانیه تمام حواشی این فیلم و اصل مسئه ساختارشکنی توسط متولیان نادیده گرفته شد، تجربه نشان می‌دهد این دست فیلم‌ها، برای مخاطب هدف داخلی تولید نمی‌شود و اغلب این آثار برای جشنواره‌های جهانی و پخش‌کننده‌های بین‌المللی ساخته می‌شود و نمایش عمومی (اکران در سالن سینماها) دغدغه اصلی پدیدآورندگان نیست. این نخستین باری نیست که تهیه‌کننده مذکور چنین فیلمی می‌سازد و با فضاسازی از مهلکه حاشیه‌ها می‌گریزد.

موسوی با قصیده‌ گاو سفید، چگونه همه را سیاه کرد؟

«کیک محبوب من» دومین همکاری مشترک غلامرضا موسوی با زوج مقدم - صناعی‌هاست. این مثلث در سال ۱۳۹۸ فیلمی تحت عنوان «قصیده گاو» را ساختند که روایت آن درباره قاضی است که به اشتباه حکم اعدام صادر می‌کند و برای اینکه از عذاب وجدانش کاسته شود با همسر محکوم وارد رابطه می‌شود.

فیلم با نظر منفی دادستانی وقت کل کشور توقیف می‌شود اما در فستیوال‌های بین‌المللی فراوانی شرکت کرده و در نهایت در مجاری غیررسمی منتشر می‌شود. به سادگی می‌توان حدس زد که جوایز نقدی که این فیلم با به چالش کشیدن قضات قوه قضائیه در فستیوال‌های جهانی کسب کرده، چند برابر هزینه‌های تولید فیلم است، چون سازندگان تن به انتشار رایگان آن در فضای غیررسمی دادند.

اما مهمترین حاشیه قصیده گاو سفید حضور این فیلم در جشنواره اورشلیم است که این حضور با تغییر مدیریت سینمایی تقارن پیدا کرد. فیلم به سادگی در جشنواره رژیم جعلی شرکت کرد و تهیه‌کننده بار دیگر با فرافکنی پیامدهای حضور در این جشنواره را نپذیرفت. اما مهمترین حاشیه قصیده گاو سفید حضور این فیلم در جشنواره اورشلیم است که این حضور با تغییر مدیریت سینمایی تقارن پیدا کرد. فیلم به سادگی در جشنواره رژیم جعلی شرکت کرد و تهیه‌کننده بار دیگر با فرافکنی پیامدهای حضور در این جشنواره را نپذیرفت.

تهیه کننده فیلم پس از آنکه اعتراض‌ها به همکاری با جشنواره اورشلیم بالا گرفت در صفحه اینستاگرامش نوشت:

«دیشب خبرنگار خبرگزاری صبا تماس گرفت و گفت فیلم قصیده گاو سفید در جشنواره اورشلیم نمایش داده می شود. گفتم خبر را هم اکنون از شما شنیدم. فیلم پخش کننده بین المللی دارد و بعید نیست آنها با خط قرمزهای ما آشنا نیستند فیلم را مجوز حضور داده باشند. با اقای بهتاش صناعی ها تماس گرفتم، او هم بی خبر بود و تعجب کرد. گفت ما هنگامی که دربخش مسابقه برلین بودیم هم از مسئولان جشنواره خواستیم برای این کشور لینگ نگذارند که قابل دسترسی است.

قرار شد ایمیلی به پخش بین‌المللی فیلم بنویسیم و توضیح بخواهیم و همچنین درخواست کنیم فیلم از این جشنواره خارج شود. با توجه به تعطیل یکشنبه و تفاوت ساعت کار، امیدوارم بزودی نتیجه روشن شود.»

پس از این اتفاق مدیران وقت سینما پیگیر ماجرای «قصیده گاو سفید» نشدند و موسوی بازهم موفق شد برای یک همکاری مشترک دیگر با زوج فیلمساز، پروانه ساخت دریافت کرد و آن را بدون حجاب رسمی ساخت.

با این اوصاف معادله فعالیت‌های موسوی زمانی با مجهول‌های بیشتری مواجه می‌شود که متولیان علی رغم تمامی حواشی سیاسی سازندگان، در پیامد ساخت و نمایش قصیده گاو سفید، در جشنواره‌ای کاملا قدغن، به سادگی پروانه ساخت «کیک محبوب من» را صادر کردند.

اما نکته مهمتر این است که چرا یک ارگان سینمایی رسمی با تبریک سالروز تهیه‌کننده‌ای با کارنامه‌ای که توصیف شد، عملیات سفیدسازی او را برعهده می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • شورای جوان سازی روستا‌ها تشکیل می‌شود
  • (ویدئو) اسعدیان: توهین کردی، دیگر با نماوا همکاری نمی‌کنم
  • تقدیر رسمی از سازنده فیلم بدون حجاب
  • توسعه پتروپالایشگاه‌ها بخشی از مشکلات حوزه انرژی را برطرف می‌کند
  • مخالفت با بررسی طرح نظام قانونگذاری بر اساس اصل ۸۵
  • مخالفت مجلس با بررسی طرح نظام قانونگذاری طبق اصل ۸۵ قانون اساسی
  • افتتاح باشگاه تخصصی بوکس در چهارمحال و بختیاری
  • بررسی طرح نظام قانونگذاری و تعیین اختیارات مراجع وضع قوانین
  • مخالفت مجلس با بررسی طرح نظام قانونگذاری طبق اصل ۸۵
  • اکران فیلم در قدیمی‌ترین سینمای کرج