Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، پیمان نامدار، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به آغاز توزیع واکسن آنفلونزا در استان گفت: از روز یکشنبه ۲۰ هزار دوز واکسن در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت که از همان لحظه تزریق واکسن توسط همکاران ما شروع شده است.

وی افزود: اسامی تمامی افراد واجد شرایط در مرحله اول، در سامانه سیب ثبت شده است و همکاران ما در روزهای آینده با این افراد جهت تزریق واکسن آنفلونزا تماس خواهند گرفت و مراجعه حضوری پیش از تماس به مراکز بهداشت لازم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مرحله دوم تزریق واکسن آنفلونزا اظهار داشت: در مرحله دوم، واکسن‌های تهیه شده توسط سازمان غذا و دارو در اختیار داروخانه‌ها قرار داده می‌شود که برای عموم مردم قابل استفاده خواهد بود.

نامدار با بیان آخرین وضعیت کرونا در استان اظهار داشت: در حاال حاضر ۳۲۸ نفر در بیمارستان‌های سطح استان بستری هستند که از ششم فروردین تا به امروز این تعداد بستری بی سابقه بوده است از این تعداد ۷۰ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته بستری شده‌اند.

وی افزود: تعداد بیماران بدحال در استان افزایش یافته است و ۸۶ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری و شش نفر نیز منتظر دریافت خدمات این بخش هستند و فوتی‌های در این مدت نیز ۴ نفر بوده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به ارائه خدمات بیمارستان‌های خصوصی به بیمارن کرونایی گفت: خوشبختانه با هماهنگی‌های صورت گرفته بیمارستان‌های بخش خصوصی نیز همکاری خود را با دانشگاه علوم پزشکی آغاز کرده‌اند و در آینده خدمات خود را به بیماران حاد تنفسی ارائه خواهند داد تا مقداری از مشکلات ما که در حال حاضر با کمبود تخت بیمارستانی مواجه هستیم، برطرف شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین واکسن آنفلونزا رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین دانشگاه علوم پزشکی واکسن آنفلونزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۷۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد،  سعید جاودان سیرت در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه یاسوج با اشاره به ضرورت تشکیل پرونده الکترونیکی و اقدامات صورت گرفته در این زمینه اشاره کرد و گفت: توجه به ایجاد پرونده الکترونیک سبب پیش‌بینی به موقع بیماری‌ها، شناسایی و ارائه راهکار و درمان به موقع آنها خواهد شد. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به روز شمار سلامت اشاره کرد و گفت: یکی از رویکرد‌های مهم توجه به سلامت روان و جسم آحاد جامعه است. جاودان سیرت به تقویت بهداشت و تاب آور ساختن نظام سلامت در هنگام تهدیدات همچون کرونا که سبب عبور از مشکلات شد اشاره کرد و ادامه داد: شیوع بیماری‌های قابل پیشگیری، بیماری‌های واگیر و غیر واگیر و درمان با واکسن، بالارفتن نرخ چاقی، تهدیدات زیست محیطی بخشی از چالش‌ها است که راهکار‌های مختلف وزارت بهداشت و دانشگاه از طریق ظرفیت سازی جامعه، تقویت سیستم‌های بهداشتی، مشارکت و همکاری بین بخشی و برون بخشی در نظام سلامت، توانمند سازی جامعه، افزایش سواد سلامت جامعه در مراکز بهداشت، خانه‌های بهداشت از طریق مسائل بروز، چاپ بنر و ترویج رفتار‌های بهداشتی، آمار و اطلاعات در حوزه بهداشت در حوزه واکسن، بهداشت مدارس، زنان باردار و... از جمله راهکار‌ها در این بخش است. دکتر جاودان سیرت گفت: دانشگاه علوم پزشکی تنها ۲۵ درصد از سلامت جامعه را بر عهده دارد و ۷۵ درصد آن نیازمند همکاری‌های بین بخشی است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ادانه با اشاره به خدمات صورت گرفته در ایام تعطیلات نوروز گفت: در این مدت بیش از یک هزار و ۵۲۰ مورد انتقال بیمار و مراجعه به اورژانس صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در حوزه بهداشت نیز ۶۷ هزار و ۵۰۶ مراجعه، ویزیت، آزمایشگاه انجام و در بخش درمان نیز بیش از ۲۴ هزار خدمت به مراجعین سرپایی و بستری ارائه شد.
اقدامات به دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در سالی که گذشت
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج همچنین به خدمات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: در سالی که گذشت بالغ بر ۵۱۳ هزار و ۵۸۱ نفر به مراکز درمانی و سرپایی استان مراجعه نموده اند.
وی افزود: بیش از ۹۳۰ هزار مراجعه در حوزه بهداشت و ۱۵۷ هزار و ۱۵۸ مورد در حوزه اورژانس ارائه خدمت ثبت شد.
وی در پایان تاکید کرد: در سال‌گذشته ۴۴ طرح، عمرانی بهداشتی و درمانی افتتاح، ۱۱ طرح کلنگ‌زنی شد همچنین ۲۸ طرح از ۳۰ تا ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند.  

دیگر خبرها

  • برگزاری هفده عنوان برنامه در هفته سلامت حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری هفده عنوان برنامه در طی هفته سلامت
  • ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • انجام ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تست آزمایشگاهی در کردستان
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • افتتاح بخش آی.سی.یو و سی.آرم بیمارستان طالقانی تبریز
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور