Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

علی اسماعیلی‌ندیمی عصر امروز به مناسبت روز جهانی قلب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قلب در معرض آسیب‌های فراوانی است، بیماری قلبی و عروقی سردسته علل کشتار و مرگ و میر در اغلب کشورها و ایران است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان عنوان کرد: سکته‌های قلبی و مغزی نزدیک به 40 درصد کل عوامل مرگ در کشور را شامل می‌شود وعلل دیگر گرفتاری و تنگی رگ‌های قلب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عوامل ایجادکننده بیماری‌های قلبی در اختیار و کنترل افراد است، ادامه داد: عوامل مهم سیگار، پرفشاری خون، افزایش چربی‌های خون و عواملی هم ژنتیکی هستند که در برخی خانواده‌ها شیوع بیماری قلبی بیشتر است.

اسماعیلی‌ندیمی بیان داشت: افزایش وزن، چاقی و کم‌تحرکی، استرس و مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر موجب شده سن بیماران قلبی و عروقی به 35 سال کاهش یابد که به جز عوامل ژنتیکی می‌توان عوامل خطرساز برای بیماری قلبی را کنترل کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: یکی از علت‌های مهم مرگ و میر در جریان کرونا بیماران قلبی و عروقی است. با تشکیل لخته در رگ‌های ریه یا قلب احتمال بروز سکته قلبی وجود دارد و بیماری کرونا هم می‌تواند ضعف عضله قلب را هم ایجاد کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اضافه کرد: در مورد بیماری کرونا از دو جهت باید به قلب نگاه کرد؛ یکی اینکه کسانی که بیماری قلبی دارند و بسیار مستعد هستند که عوارض شبیه کرونا را داشته باشند توصیه داریم به شدت نکات بهداشتی را رعایت کنند و دوم اینکه بیماری کرونا متأسفانه علاقه به قلب دارد و مستقیما قلب را دچار بیماری می‌کند.

وی با بیان اینکه شایع‌ترین علل مرگ و میر در ایران بیماری‌های قلبی و عروقی است، افزود: هر گامی در جلوگیری از بروز بیماری قلبی و عروقی برداریم هزینه‌اش بسیار کمتر از درمان است.

اسماعیلی‌ندیمی تصریح کرد: برای کنترل فشار خون انواع داروهای موثر وجود دارد، کنترل فشار خون احتمال حوادث مغزی و قلبی را به شدت کاهش می‌دهد؛ کنترل هم دیابت نقش کلیدی در کنترل بیماری‌های قلبی و عروقی دارد و در کنترل چربی خون هم مهم است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: بیماران قلبی علوم پزشکی رفسنجان روز جهانی قلب صراط قلبی و عروقی بیماری قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۷۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند بیش از یک چهارم بیماران در مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ پنسیلوانیا که در دهه گذشته به دنبال درمان برای فیبریلاسیون دهلیزی بودند، کمتر از ۶۵ سال داشتند.

به گفته محققان، این میزان بسیار بیشتر از شیوع ۲ درصدی فیبریلاسیون دهلیزی که معمولاً در بین افراد غیر مسن تخمین زده می‌شود است.

دانش رایج در میان متخصصان قلب این است که در افراد زیر ۶۵ سال، فیبریلاسیون دهلیزی بسیار نادر است و خطرناک نیست. دکتر «آدیتیا بونسل»، محقق اصلی و الکتروفیزیولوژیست قلب، گفت: «اما واقعاً هیچ داده‌ای برای تأیید این موضوع وجود ندارد.»

این مطالعه همچنین نشان داد که احتمال مرگ و یا بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی، سکته مغزی یا حمله قلبی در بیماران جوان‌تر مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بیشتر است.

فیبریلاسیون دهلیزی ضربان قلب نامنظم در حفره‌های فوقانی قلب است. این وضعیت خطر نارسایی قلبی و سکته مغزی را در افراد افزایش می‌دهد.

بونسل در ادامه افزود: «ما در سال‌های اخیر شاهد تعداد بیشتری از بیماران جوان مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بوده‌ایم.»

برای این مطالعه، محققان از سوابق سلامت الکترونیکی بیش از ۶۷۰۰۰ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ تحت درمان فیبریلاسیون دهلیزی بودند، استفاده کردند.

در طول این دهه، میزان بقای بیماران مرد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، ۳۰ تا ۵۰ درصد بدتر از بیماران بدون این بیماری بود.

اختلال ضربان قلب در زنان حتی سخت‌تر بود، با نرخ بقای ۸۰٪ تا بیش از سه برابر بدتر برای آنهایی که فیبریلاسیون دهلیزی داشتند نسبت به آنهایی که فاقد آن بودند.

کد خبر 6086947

دیگر خبرها

  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی مستلزم رعایت سبک زندگی سالم است
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است
  • خود مراقبتی و تغذیه صحیح عاملی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی
  • این افراد مراقب باشند در خطر حمله قلبی اند