Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@15:38:30 GMT

انفجار کرونایی پس از رکوردشکنی سفرهای مردم!

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۷۸۹۵

انفجار کرونایی پس از رکوردشکنی سفرهای مردم!

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا و ورود آن به کشور تقریبا سفرهای داخلی و خارجی مردم لغو شد و شاهد حداقل ترددها در روزهای پایانی سال گذشته و تعطیلات نوروزی امسال بودیم، همین مساله سبب شد تا شیوع این ویروس بر اساس آمارهای منتشر شده کنترل شده و به تدریج به حداقل برسد اما از همان نیمه فروردین ماه امسال مردم سفرهای خود را به تدریج از سر گرفتند و رفته رفته بر تعداد مسافران بین استانی افزوده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا آمارهایی از میزان سفرهای مردم و تردد وسائل نقلیه مختلف در محورهای مواصلاتی بین استانی منتشر شد که نشان می‌داد رابطه معناداری بین این مسافرت‌ها و گسترش شیوع ویروس کرونا دارد.

طبق این آمار و ارقام، از اواخر فروردین ماه تا اواسط اردیبهشت ماه سفرهای بین استانی مردم افزایش یافت و تردد وسایل نقلیه در محورهای برون شهری به بیش از یک میلیون دستگاه و نهایتا به بالای ۱.۵ میلیون دستگاه وسیله نقلیه مختلف رسید و همین مسئله سبب شد تا در همان نیمه اول خرداد ماه آمار ابتلا به ویروس کرونا به تدریج به ۳۰۰۰ نفر در روز برسد و نهایتا در ۱۵ خرداد امسال بالاترین آمار شیوع کوید ۱۹ در کشور، یعنی شناسایی ۳۵۷۴ نفر بیمار جدید از سوی سخنگوی وزارت بهداشت اعلام شد و خوزستان نیز در کنار دیگر استان‌ها به وضعیت قرمز از نظر این ویروس رسید.

و در تابستان هم این روند ادامه پیدا کرد تا اینکه در شهریور ماه رکوردشکنی جدیدی به ثبت رسید، البته رکوردی تلخ؛ چرا که بر اساس آمارهای مقایسه‌ای منتشر شده بیشترین تردد بین استانی و سفرهای مردم در نیمه امسال در همین ماه به ثبت رسید.

مژگان جلیلیان - معاون مرکز مدیریت راه‌های کشور - از افزایش ۲۵ درصدی سفرهای بین‌ استانی در شهریور ماه نسبت به متوسط پنج ماهه امسال خبر داد و گفت: در ششم شهریور ماه بیش از دو میلیون ۱۰۰ هزار تردد در محورهای اصلی مواصلاتی استان‌ها به ثبت رسیده است که رکورد بیشترین تردد را در این ماه و البته در نیمه امسال شکسته است.

البته آمارهای مقایسه‌ای منتشر شده از سوی مرکز مدیریت راه‌های کشور نشان می‌دهد که میزان ترددها در ششم شهریور ماه به بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار رسیده است و دقیقا آمارهای شیوع ویروس کرونا در هفته پایانی شهریور ماه روند صعودی خود را آغاز کرد و در روزهای پایانی شهریور ماه و روزهای ابتدایی مهر ماه تعداد مبتلایان به این ویروس در یک روز از مرز ۳۰۰۰ نفر در روز گذشت. و نکته قابل تامل اینکه بیشترین میزان ابتلاء ثبت شده در یک روز نیز شکسته شد و بر اساس آمارهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در ۲۴ ساعت روز نخست مهر ماه و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، سه هزار و ۶۰۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۵۹۴ نفر از آنها بستری شدند.

وضعیت شیوع ویروس کرونا در اواخر شهریور ماه کار را به جایی رساند که ایرج حریرچی - معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی - با بیان اینکه دیگر رنگ‌بندی کرونایی معنایی ندارد، گفت: نارنجی و زرد نداریم، کل کشور در وضعیت قرمز قرار دارد و در صورت ادامه این روند آمار کشته‌های کرونا به ۴۵ هزار نفر هم خواهد رسید و انفجار کرونایی در برخی شهرها اتفاق افتاده است.

گرچه همه دلایل و عوامل گسترش این ویروس در سفرهای مردم خلاصه نمی‌شود اما باید دید با رسیدن فصل پاییز و کاهش سفرهای مردم، آیا این انفجار و هشدارهای قرمز خاموش می‌شود و شیوع ویروس کرونا در کشور نیز آرام و قرار می‌گیرد؟

منبع: تابناک

کلیدواژه: مکانیسم ماشه جنگ قره باغ علیرضا رزم حسینی عیسی آل کثیر هفته دفاع مقدس مصطفی ادیب ویروس کرونا شیوع کرونا تردد سفر گسترش کرونا مکانیسم ماشه جنگ قره باغ علیرضا رزم حسینی عیسی آل کثیر هفته دفاع مقدس مصطفی ادیب شیوع ویروس کرونا سفرهای مردم بین استانی شهریور ماه منتشر شد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۷۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی، در روز جهانی مبارزه با مالاریا (۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت)، از مالاریا به عنوان بیماری انگلی شایع در جهان نام برد و گفت: حذف و ریشه کنی مالاریا یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران، گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت، اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفت.
به گفته طبرسی، روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به علت همسایگی با کشور‌های مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور (افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه‌های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت:در یک سال گذشته در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی، شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل و ریشه کن کند.
انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی‌گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی‌شود.
مناطق آندمیک مالاریا در ایران، محدود به استان‌های جنوب شرقی هم مرز با افغانستان و پاکستان است و شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشور‌ها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استان‌های جنوب شرقی کشور شده است.
افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری رعایت کنند و با هماهنگی مراکز بهداشتی، داروی پیشگیری از ابتلا به مالاریا مصرف کنند.

دیگر خبرها

  • سریع‌ترین شناگر ایران در آلمان رکوردشکنی کرد
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • اسلحه واجب‌تر از نان شب؛ رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی
  • رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی در سطج جهانی
  • رکوردشکنی «مست عشق» در روز اول اکران
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا