Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران، روز سه‌ شنبه (چهارشنبه 4:30 صبح به وقت تهران) «دونالد ترامپ و جو بایدن» کاندیدای جمهوری خواهان و دموکرات‌ ها در انتخابات ریاست جمهوری، در اولین مناظره انتخاباتی 2020 رو در روی هم قرار خواهند گرفت.

به همین مناسبت جا دارد به دوئل تلویزیونی کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از سال 1976 به بعد بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

انتخابات ریاست جمهوری سال 1960

این مناظره، بین 85 تا 120 میلیون بیننده داشت. مناظره تلویزیونی «جان اف کندی و ریچارد نیکسون» در چهار جلسه برگزار شد. نیکسون که از شانس بالایی برخوردار بود، هر چند در بین شنوندگان رادیویی این برنامه پیروز شد، اما در میان بینندگان تلویزیون به دلیل عرق کردن بیش از حد و اینکه نمی‌خواست «گریم» شود شکست خورد.

در آن زمان، این مناظره‌ ها به «دوئل انتخاباتی» معروف شد. از سال ۱۹۷۶ به بعد این مناظره به مهمترین بخش انتخابات آمریکا تبدیل شد.

 

مناظره میان جان اف کندی و ریچارد نیکسون در 7 اکتبر سال 1960 در واشنگتن

 

مناظره میان جان اف کندی و ریچارد نیکسون در 13 اکتبر سال 1960. نیکسون در استودیویی در لس آنجلس حضور پیدا کرد و کندی در استودیویی در نیویورک.

 

مناظره میان جان اف کندی و ریچارد نیکسون در 21 اکتبر سال 1960 در نیویورک

 

مناظره تلویزیونی بین کاندیدا‌ها تا سال 1976 دیگر برگزار نشد. 


انتخابات ریاست جمهوری سال 1976

دومین دور دوئل تلویزیونی در رقابت انتخاباتی بین «جیمی کارتر و جرالد فورد» صورت گرفت.

 

مناظره میان جرالد فورد و جیمی کارتر در 23 سپتامبر سال 1976 در فیلادلفیا

 

مناظره میان جرالد فورد و جیمی کارتر در 6 اکتبر سال 1976 در سان فرانسیسکو

 

جرالد فورد در این مناظره‌ ها خطای فاحشی کرد و مدعی شد «اروپای شرقی تحت سلطه اتحاد شوروی قرار ندارد».

این خطا چند روز بعد به بحث ‌های روز در رسانه‌ ها تبدیل شد. در میان مناظره فورد و کارتر 27 دقیقه صدا قطع شد و مجریان به جای آن در مورد کاندیدا‌ها صحبت کردند.

 

انتخابات ریاست جمهوری سال 1980

مناظره بعدی بین «جیمی کارتر و رونالد ریگان» در سال 1980 صورت گرفت. ریگان از مناظره در مقابل جیمی کارتر پیروز بیرون آمد.

 

مناظره میان جیمی کارتر و رونالد ریگان در 28 اکتبر سال 1980 در کلیولند

 

یکی از دلایل شکست جیمی کارتر، گروگان‌ گیری دیپلمات ‌ها در سفارت آمریکا در تهران و شکست عملیات رهاسازی گروگان ‌ها در آن دوران بود.

 


انتخابات ریاست جمهوری سال 1984

رونالد ریگان در دومین دور ریاست‌جمهوری‌ اش در مقابل «والتر ماندیل» قرار گرفت. والتر ماندیل کاندیدای حزب دموکرات و سناتور ایالت مینه‌ سوتا در انتخابات سال 1984 در مقابل رونالد ریگان شکست خورد.

 

مناظره میان رونالد ریگان و ماندال در 22 اکتبر سال 1984 کانزاس سیتی

 

انتخابات ریاست جمهوری سال 1988

در سال 1988 «جرج بوش» که معاون رونالد ریگان بود به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری در مقابل «مایکل دوکاکیس» از حزب دموکرات قرار گرفت و به پیروزی رسید.

مایکل دوکاکیس دومین فرماندار یونانی – آمریکایی در تاریخ آمریکا بود که به ‌عنوان فرماندار ماساچوست، طولانی‌ ترین دوره فعالیت را در بین فرمانداران ماساچوست دارا بود.

 

مناظره میان جورج بوش پدر و مایکل دوکاکیس در 25 سپتامبر سال 1988 در ویک فارست

 

انتخابات ریاست جمهوری سال 1992

پس از سه دوره پیروزی حزب جمهوری‌ خواه در انتخابات ریاست جمهوری، بیل کلینتون کاندیدای حزب دموکرات موفق شد در مقابل جرج بوش به پیروزی برسد. 

 

مناظره سه‌جانبه بین بیل کلینتون، جرج بوش و کاندیدای مستقل راس پروت​ در 11 اکتبر سال 1992 در سنت لوئیس

 

مناظره سه جانبه میان جورج بوش پدر، بیل کلینتون و روس پروت در 15 اکتبر سال 1992 در ریچوند

 

انتخابات ریاست جمهوری سال 1996

بیل کلینتون چهار سال بعد در دور دوم ریاست جمهوری در سال 1996 در مقابل «باب دال» کاندیدای جمهوری‌ خواهان قرار گرفت و به پیروزی رسید.

 

مناظره میان بیل کلینتون و باب دال در 6 اکتبر سال 1996 در هارت فورد

 

مناظره میان بیل کلینتون و باب دال در 16 اکتبر سال 1996 در دانشگاه سن دیگو

 

انتخابات ریاست جمهوری سال 2000

جرج بوش در سال 2000 به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری حزب جمهوری‌ خواه پا به میدان گذاشت و در مقابل «ال گور» کاندیدای حزب دموکرات به پیروزی رسید.

 

مناظره میان جرج دبلیو بوش (پسر) و ال گور در 11 اکتبر سال 2000 در دانشگاه ویک فارست

 

مناظره میان جرج دبلیو بوش (پسر) و ال گور در 17 اکتبر سال 2000 در دانشگاه سن لوئیس

 

انتخابات ریاست جمهوری سال 2004

«جان کری» در سال 2004 و در دومین دوره ریاست جمهوری جرج بوش به عنوان کاندیدای حزب دموکرات در مقابل او قرار گرفت و شکست خورد.

 

مناظره میان جرج دبلیو بوش (پسر) و جان کری در 13 اکتبر سال 2004 در تمپا آریزونا

 

انتخابات ریاست جمهوری سال 2008

در سال 2008 باراک اوباما، به ‌عنوان اولین کاندیدای سیاه پوست حزب دموکرات در مقابل سناتور جمهوری ‌خواه «جان مک ‌کین» قرار گرفت و به پیروزی دست یافت.

 

مناظره میان باراک اوباما و جان مک کین در 26 سپتامبر سال 2008 در دانشگاه می سی پی- میسوری

 

مناظره میان باراک اوباما و جان مک کین در 7 اکتبر سال 2008 در دانشگاه بلمونت- تنسی

 

انتخابات ریاست جمهوری سال 2012

بارک اوباما چهار سال بعد در مقابل «میت رامنی» وارد میدان شد و بر او غلبه کرد.

 

مناظره میان باراک اوباما و میت رامنی در 15 اکتبر سال 2012 در همستد- نیویورک

 

مناظره میان باراک اوباما و میت رامنی در 3 اکتبر سال 2012 در دانشگاه دنور

 

انتخابات ریاست جمهوری سال 2016

در دوئل بین کاندیدا‌های ریاست جمهوری، هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ به مصاف هم رفتند. این مناظره تلویزیونی بیش از 100 میلیون نفر در سراسر دنیا تماشاگر داشت.

 

اولین مناظره هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ در دانشگاه «هوفسترا» در «لانگ‌ آیلند» نیویورک

 

دومین مناظره هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیز

 

سومین و آخرین مناظره در لاس وگاس

 

بسیاری برنده مناظره بین کاندیدا‌های ریاست جمهوری را هیلاری کلینتون ارزیابی کردند. 

مناظره های پیش رو

پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در 3 نوامبر 2020 مصادف با 13 آبان ماه 1399 برگزار خواهد شد. دونالد ترامپ کاندیدای جمهوری خواهان برای انتخاب دوباره و جو بایدن کاندیدای دموکرات ‌ها برای کنار زدن وی، رقبای اصلی در این انتخابات محسوب می‌ شوند.

پیروز میدان هم در 20 ژانویه مصادف با 1 بهمن ماه، در کاخ سفید ادای سوگند خواهد کرد.

علاوه بر این دو، «هاوی هاوکینز» از حزب سبز و «جو جورگنسن» از حزب لیبرال هم در این رقابت حضور دارند که البته طبق معمول سهم قابل توجهی را در این کارزار سرنوشت ساز ندارند.

نخستین مناظره بین ترامپ و بایدن 8 مهرماه در ایالت اوهایو که در آخرین نظر سنجی‌ ها تمایل بیشتری به قرمز دارد، برگزار خواهد شد.

پس از آن در 16 مهرماه، «کامالا هریس» دموکرات با «مایک پنس» جمهوری خواه در ایالت یوتا که آن هم بیشتر به قرمز نماد جمهوری خواهان تمایل دارد، به مناظره خواهند پرداخت.

دومین مناظره کاندیداهای ریاست جمهوری در 24 مهرماه برگزار خواهد شد که این بار ایالت فلوریدا میزبان آنها خواهد بود که فرمانداری جمهوری خواه دارد اما هنوز ترکیب آرای الکترال آن در هاله‌ ای از ابهام قرار دارد.

1 آبان ماه هم سومین و آخرین مناظره انتخاباتی بین بایدن 78 ساله و ترامپ 74 ساله در ایالت تنسی قرمزپوش برگزار می‌شود تا آخرین شانس خود را برای جمع کردن آرای بیشتر امتحان کنند.

 

اخبار مرتبط ترامپ از شکستش در انتخابات 2020 آمریکا گفت بایدن کاندیدای رسمی دموکرات ‌ها در انتخابات 2020 شد/ حذف ویدئوی تبلیغاتی ترامپ از فیس بوک و اینستاگرام مالک غول رسانه ای نامزد انتخابات 2020 آمریکا شد بازنگری در قوانین تبلیغات سیاسی در آستانه انتخابات 2020 آمریکا آیا این رئیس جمهور وحشتناک در انتخابات 2020 شکست می خورد؟ میلیاردرهایی که تکلیف انتخابات 2020 را مشخص می کنند استیضاح ترامپ؛ توپی که در آستانه انتخابات 2020 به زمین دموکرات ها افتاده است مصاحبه جنجالی نیویورک تایمز با کاندیدای انتخابات 2020 آمریکا: رژیم مستبد و قاتل عربستان با ایران پای میز گفت و گو بنشیند!/ آمریکا نباید دولت ونزوئلا را سرنگون کند نتایج یک نظرسنجی جدید: بایدن در انتخابات 2020 ترامپ را شکست می دهد

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا آمریکا ترامپ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 اولین مناظره ترامپ و بایدن سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۸۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز انتخابات پارلمانی هند/ طولانی‌ترین انتخابات در جهان!

به گزارش خبرآنلاین انتخابات برای تعیین سرنوشت ۵۴۳ کرسی مجلس سفلی پارلمان هند، موسوم به «لوک سابا» از امروز جمعه آغاز شد؛ انتخاباتی که به موجب آن نزدیک به یک میلیارد رای دهنده در مدت بیش از یک ماه تا تاریخ اول ژوئن در آن شرکت کرده و به نامزد و حزب مورد نظر خود رای می‌دهند.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک دو رقیب اصلی در انتخابات سراسری پر جمعیت‌ترین کشور جهان عبارتند از «ائتلاف دموکراتیک ملی» که توسط حزب «نارندرا مودی»، نخست وزیر هند موسوم به حزب «بهاراتیا جاناتا»، رهبری می‌شود و ائتلافی متشکل از ۲۶ حزب موسوم به «ائتلاف فراگیر توسعه ملی هند» که رهبری آن را حزب مخالف اصلی یعنی «حزب کنگره ملی هند» بر عهده دارد.

به نقل از ایسنا ۹۶۹ میلیون نفر رای‌دهنده هندی واجد شرایط شرکت در این انتخاباتی که در هفت مرحله برگزار می‌شود، هستند. اولین مرحله در بازه زمانی ۱۹-۲۵ آوریل در ۱۰۲ حوزه انتخاباتی و ۲۱ ایالت برگزار می‌شود. پس از این مرحله نیز تعداد ۴۴۲ حوزه انتخاباتی و ۵۸ ایالت دیگر تا اول ژوئن در مراحل بعدی انتخابات که تا اول ژوئن به پایان خواهد رسید، شرکت خواهند کرد. شمارش آرای انتخابات نیز از روز چهارم ژوئن شروع خواهد شد.

نخست‌وزیر هند همچنان امیدوار است برای سومین دوره متوالی پیروز انتخابات سراسری شود در حالی که احزاب مخالف می‌گویند در صورت ماندن او در قدرت، هندی‌ها بسیاری از آزادی‌ها را از دست خواهند داد.

نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که حزب بهاراتیا جاناتا متعلق به مودی و متحدانش برای سومین بار در انتخابات پارلمان هند پیروز خواهند شد.

۳۱۱۳۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897009

دیگر خبرها

  • آغاز بزرگترین رویداد انتخاباتی در جهان
  • آغاز انتخابات پارلمانی هند/ طولانی‌ترین انتخابات در جهان!
  • شروع طولانی‌ترین انتخابات جهان در هند
  • توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
  • پریدر استعفایش را پس گرفت و نیامد/ ثبت نام ۱۵ کاندیدا برای ریاست شطرنج
  • نگاهی به نیم قرن سیاست اعراب درباره رژیم اسرائیل؛ از اکتبر 1973 تا اکتبر 2023، استحاله عربی چگونه رقم خورد؟ + اسناد
  • رقابت ۲+۱ برای بالانشینی در بهارستان
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • رقابت ۲+۱ برای بالانشینی در بهارستان | رقابت این ۴ نقر به قالیباف
  • حضور در انتخابات از پشت میله‌های زندان؟