Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، دکتر محمد کریمیان با هشدار به مردم در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی، افزود: روند بستری و فوت ناشی از کرونا در استان در هفته اول مهر ماه به صورت نگران کننده ای رو به افزایش است.

وی اظهار داشت: با افزایش این روند به طور قطع شاهد روزهای بسیار سخت و نفس‌گیر برای استان به لحاظ میزان ابتلا، بستری و فوتی خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: نباید اجازه دهیم روزهای سخت کرونایی استان در آینده‌ای نزدیک رقم بخورد و اگر برای جان خودمان، عزیزان و اطرافیانمان ارزش قائل هستیم، همه بیشتر از گذشته اصول پیشگیرانه، پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم.

دکتر کریمیان یادآور شد: تنها راهی که می‌توان از طریق آن بر بیماری غلبه و از ابتلای به آن جلوگیری کرد، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اصول پیشگیرانه است.

وی به شیوع آنفلوآنزا اشاره کرد و اظهار داشت: آنفلوانزا یک بیماری تنفسی حاد واگیردار با منشاء ویروسی است که به طور عمده از طریق هوا، توسط سرفه و عطسه فرد بیمار منتقل می شوند و این بیماری در تمام طول سال رخ می دهد اما معمولا بیشترین زمان فعالیت آن در ماه های سرد سال و اوج آن در زمستان است.

دکتر کریمیان افزود: با توجه به فرا رسیدن فصل سرما و جهت تامین و حفظ سلامت آحاد جامعه از ابتلا به آنفلوآنزای فصلی بخصوص گروه‌های پر خطر و آسیب پذیر و ضمن تاکید بر اهمیت رعایت موازین بهداشت فردی (شستشوی مرتب دست ها) و بهداشت تنفسی (استفاده از ماسک) که تاثیر بسزایی در کاهش ابتلا و انتقال بیماری آنفلوانزای فصلی، به موازات کرونا دارد، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ایلام پیگیر دریافت سهمیه واکسن آنفلوانزای فصلی جهت گروه های واجد شرایط تعیین شده است.

وی یادآور شد: واکسیناسیون آنفلوانزای فصلی برای واجدان شرایط و اولویت های اعلام شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کارکنان شاغل در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی، درمانی استان، کارکنان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت، خانم های باردار، بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی ( مبتلایان به بدخیمی، گیرندگان پیوند اعضا، بیماران دیالیزی، مبتلایان به تالاسمی ماژور، هموفیلی و آنمی سیکل سل) و سالمندان هستند.

کریمیان یادآور شد: داشتن پرونده الکترونیک سلامت در نزدیکترین پایگاه سلامت محل سکونت یا خانه بهداشت روستای محل سکونت جهت تزریق واکسن ضروری است و با توجه به اینکه سهمیه واکسن آنفلوانزا بصورت تدریجی و مرحله بندی شده به استان تخصیص خواهد یافت لذا توزیع و تزریق واکسن آنفلوانزا مطابق اولویت های اعلام شده خواهد بود.

وی تصریح کرد: در صورت مازاد بر مصرف بودن، فروش آزاد در داروخانه ها بر اساس اولویت ها و فرایندهای تعریف شده خواهد بود و با توجه به شیوع کرونا و برای به حداقل رساندن احتمال خطر ابتلا در اثر تجمع و ازدحام، کارکنان ارائه دهنده خدمات ( مراقب سلامت، بهورز) با تماس تلفنی و تعیین وقت قبلی از شهروندان واجد شرایط دعوت خواهند کرد تا با در دست داشتن کارت ملی به پایگاه سلامت و خانه بهداشت جهت تزریق واکسن مراجعه کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گقت: بر اساس دستورالعمل های ابلاغی تزریق واکسن به سایر گروه های سنی غیر از واجدان شرایط اعلام شده توصیه نشده است، بنابراین از مردم درخواست می‌شود ضمن توجه و دقت به اولویت های اعلام شده و حمایت از افراد در معرض خطر از مراجعه حضوری به واحدهای ارائه خدمت اجتناب کنند.

برچسب‌ها ایلام ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ایلام ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی تزریق واکسن اعلام شده اولویت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۸۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • افزایش ۳۵ درصدی خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی در چهارمحال و بختیاری
  • معدوم‌سازی یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد در تعطیلات نوروز
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا