Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، دکترسید مرتضی سقائیان‌نژاد با اشاره به انتشار متونی در فضای مجازی راجع به ساخت کتابخانه تخصصی در بلوار پیامبر اعظم(ص)، اظهار کرد: برخی اظهار نظرهایی که در این زمینه صورت گرفته به نوعی با اطلاعات ناقص بوده و زوایای امر برای افرادی که این مطالب را منتشر کرده‌اند، به درستی بازگو نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار قم با اشاره به شکل‌گیری کتابخانه‌های تخصصی از سال‌ها پیش در مکان‌هایی نامشخص، افزود: در سال ۹۵ دفتر آیت الله العظمی سیستانی در قم برای ایجاد یک ساختمان مرکزی کتابخانه‌های تخصصی اقدام کرد که در همین راستا جلسه‌ای در دفتر استاندار وقت برگزار شد.

سقائیان‌نژاد ادامه داد: در این جلسه نماینده دفتر دکتر لاریجانی، استاندار و معاون عمرانی، بنده و مدیرکل راه و شهرسازی حضور داشتیم و تفاهمی صورت گرفت که می‌توانیم سند آن را در دسترس مردم قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه زمینی به مساحت 3.5 هکتار در پردیسان برای احداث این کتابخانه در اختیار دفتر آیت الله سیستانی در قم قرار گرفته بود اما این مجموعه این زمین را مناسب این کار نمی‌دید، گفت: در این جلسه قرار شد این زمین به دولت بازگردد و شهرداری قم زمینی در بلوار پیامبر اعظم(ص) برای این کار اختصاص دهد تا یک ساختمان هفت طبقه برای هفت کتابخانه تخصصی احداث شود.

شهردار قم اظهار کرد: طبق این تفاهم نامه که به امضای تمام طرف‌ها رسیده قرار شد ما به ازای زمین شهرداری که به قیمت امروز بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان ارزش ریالی دارد، راه و شهرسازی زمینی در سطح شهر به شهرداری اختصاص دهد که تا امروز این مسئله محقق نشده است.

سقائیان‌نژاد ادامه داد: با این حال شهرداری قم همان سال ۹۵ زمین کتابخانه را به دفتر آیت الله سیستانی در قم واگذار کرده و این مجموعه فنس کشی و گودبرداری را هم انجام دادند و پس از آن پروژه رها شد.

وی با اشاره به اینکه پیگیری از سوی طرف‌های دیگر برای این موضوع باید صورت می‌گرفت، گفت: امروز حتی اگر یک مسجد در سطح شهر می‌خواهید بسازید باید از شهرداری پروانه داشته باشید و برای اخذ پروانه دو موضوع مهم است یکی مالکیت زمین و دیگری عوارض که هیچ کدام از این دو تعیین تکلیف نشده است.

شهردار قم با اشاره به اینکه دولت تعهد کرده که معوض زمین این پروژه را به شهرداری بدهد، ادامه داد: مکاتبات متعددی از سوی شهرداری و دفتر دکتر لاریجانی برای این موضوع صورت گرفت اما تا این لحظه به سرانجامی نرسیده است.

سقائیان‌نژاد خاطرنشان کرد: قطعا آرزوی ما ساخت این کتابخانه تخصصی در بلوار پیامبر اعظم(ص) است اما نقشه‌های این ساختمان پس از مدت‌ها، پنج روز پیش در اختیار شهرداری قرار گرفته و بلافاصله برای پیگیری‌های بعدی به معاونت شهرسازی ارجاع شده است.

وی افزود: با وجود اینکه در مسیر ساخت این کتابخانه هنوز تکلیف عوارض ساختمانی و مالکیت زمین مشخص نشده اما شهرداری تا کنون هیچ ممانعتی از عملیات عمرانی انجام نداده و به نظر می‌رسد برخی صحبت‌ها اهداف دیگری را در نظر داشته باشد.

شهردار قم با تاکید بر اینکه هر کاری روال خودش را دارد، ادامه داد: هم شهرداری و هم شورای اسلامی شهر با میل و رغبت هرگونه مساعدتی لازم باشد برای اجرای سریعتر این پروژه انجام خواهند داد و هنوز هم پیگیری‌ها برای گرفتن معوض زمین ادامه دارد.

سقائیان‌نژاد با تاکید بر اینکه با حاشیه سازی کتابخانه تخصصی در قم ساخته نمی‌شود، افزود: باید با نیت درست همه دست به دست هم بدهیم و افتخار ما این است که چنین ساختمانی در شهر قم ساخته شود.

انتهای پیام/2258

منبع: فارس

کلیدواژه: قم کتابخانه پیامبر اعظم حاشیه سازی بلوار پیامبر اعظم ص کتابخانه تخصصی سقائیان نژاد شهردار قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۹۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی

حسینی مسئول کتابخانه تخصصی کودک در طبس گفت: با توجه به علاقه‌مندی خودم به کتاب و کتابخوان کردن جامعه از سنین پایین به فکر ایجاد کتابخانه تخصصی برای کودکان و نوجوانان افتادم.

وی افزود: با همسر و فرزندم تصمیم گرفتیم برای هدف ارائه کتاب‌های با کیفیت به کودکان و نوجوانان قدم برداریم و به سراغ تهیه کتاب خوب بریم.

حسینی اولین مسئله در انتخاب کتاب خوب انتخاب ناشر معتبر اعلا م کرد و گفت: ناشری که در موضوعات مختلف سیاسی اجتماعی هنری و رده‌های سنی مختلف کار می‌کند نمی‌تواند در بحث تخصصی خوب عمل کند به همین منظور ما فقط با ناشر‌هایی کار می‌کنیم که به صورت تخصصی در حوزه کودک و نوجوان کار می‌کنند.

وی ادامه داد: پس از ناشر، انتخاب نویسنده هم بسیار مهم است، زیرا نویسنده یک داستان تعیین می‌کند یک موضوع چطور برای کودکان نوشته و روایت شود و چه پیامی را به مخاطب منتقل کند.

مسئول کتابخانه تخصصی کتاب در طبس گفت: ارتباطی که در کتابخانه بین کتابدار و کودک و یا والدین کودک ایجاد می‌شود خیلی سازنده است و در دراز مدت تاثیرات خوبی در زندگی و تفکر آنان به جای می‌گذارد.

وی افزود: با هزینه اولیه ۶۰۰ میلیون تومان کتاب‌های کودک برای این مجموعه خریداری کردم و در حال حاضر این کتابخانه ۵هزار و۵۰۰ جلد کتاب دارد.

حسینی بیان کرد: فضاسازی در کتابخانه به صورت کامل انجام شده، از میز و صندلی‌های رنگی گرفته تا کفپوش‌های رنگی و قفسه‌های سفید، محیطی گرم و لذت بخش برای کودکان فراهم کنیم.

مسئول کتابخانه تخصصی کودک در طبس گفت: یکی از کار‌های مهم دیگر ما ایجاد سایت برای کتابخانه است، در این سایت قرار است کاربر‌ها یا والدینشان به ازای هر سه کتاب که نظرشان در مورد کتاب را در سایت ثبت می‌کنند پاداش دریافت کنند.

وی همچنین بیان کرد: قرار است هر هفته دو شب و هر شب به مدت نیم ساعت برای کودکان در فضای اسکای روم قصه‌گویی داشته باشیم.

از دیگر برنامه‌های برای این کتابخانه میتوان به برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌های قصه‌گویی و داستان نویسی اشاره کرد.

ساعت کاری کتابخانه از ساعت ۹ تا ۱۲ و عصر‌ها از ساعت ۵ تا ۸ باز می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید
  • زمین احداث پارکینگ وسایل نقلیه سنگین در کرمانشاه تامین شد
  • پروژه‌های آماده‌سازی اراضی ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شد
  • پل مدرس ترافیک شهر همدان را حل می کند؟
  • سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار می‌شود
  • انبوه سازی بیش از ۳۵ هزار واحد مسکن ملی در ۹ شهر گیلان
  • افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی
  • دسترسی به 250 هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی
  • لزوم توسعه خدمات کتابخانه‌ای در حاشیه شهرها و مناطق روستایی سنندج