Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسۀ شماره ۱۱۰ شورای حمایت از کتب ارزشمند با حضور معاون امور فرهنگی، مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر و دیگر اعضای این شورا برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در دومین جلسه شورای حمایت پیش از چاپ کتب ارزشمند در سال‌ جاری، 22 اثر ارسالی بررسی شد که از میان آن‌ها، 9 اثر برای حمایت قبل از چاپ، به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1-   لرستان به روایت اسناد مستوفی لرستان

2-   دانشنامه دین بریل 2 جلدی

3-   تجلی خدا در آفاق و انفس

4-   اخلاق نیکوماخوس ارسطو

5-   تهذیب الاخلاق و تطهیر الاعراق

6-   نقد بیدل

7-   محمد (سرگذشت یتیم جاوید)

8-   افکار شاعر

9-   روزگار و آثار کمال خجندی

 

یادآوری می‌شود، معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به منظور ارتقای سطح دانش و فرهنگ عمومی، توانمندسازی و ایجاد انگیزه مشارکت اشخاص حقیقی و حقوقی، توجه به اعتلا و تحکیم هویت بومی، دسترس‌پذیرسازی آثار نوشتاری ارزشمند و فاخر که برای چاپ و انتشار نیاز به حمایت دارند، بر اساس درخواست مولف یا ناشر، توسط شورای یاد شده به بررسی آثار ارسالی می‌پردازد و در صورت تصویب در شورا، حمایت پیش از چاپ از عنوان‌های مصوب صورت می‌پذیرد.

 

متقاضیان می‌توانند برای بهره‌گیری از این فرصت، نمونه آثار خود را در قالب ماکت کتاب، به دبیرخانه این شورا مستقر در دفتر امور چاپ و نشر وزارتخانه ارسال کنند. اطلاعات تکمیلی در سایت اطلاع‌رسانی دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به آدرس اینترنتی https://irprint.farhang.gov.ir  درج شده است. 

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۹۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های هفته بزرگداشت سعدی در شیراز اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس بعد از ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اعلام برنامه‌های هفته بزرگداشت سعدی شیرازی در جمع اصحاب رسانه گفت: یکی از محورهای اصلی مراسم گرامیداشت سعدی در سال ۱۴۰۳ انتقال اندیشه‌های گرانبهای سعدی به خارج از مرزهای زبان فارسی است زیرا سعدی حکیمی اندیشه‌ورز برای کل جهان و تمامی اعصار بود.

حمیدرضا قانعی بیان کرد: اشعار سعدی به عنوان نمودی از اندیشه‌، حکمت‌و خردورزی وی مایه افتخار و مباهات هر ایرانی و فارسی‌زبان و گنجینه ارزشمندی برای تمام ایرانیان در تمام نقاط دنیا است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: برنامه اصلی یادروز سعدی، شامگاه جمعه ۳۱ فروردین با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر مهمانان ویژه و بین‌المللی از جمله سعدی‌پژوهان کشور برگزار می‌شود و در هفته سعدی نیز ۱۵ سخنرانی علمی از سوی سعدی‌پژوهان و ادبای شاخص ارائه خواهد شد.

قانعی افزود: برپایی جشنواره عروسکی حکایت‌های سعدی از اردیبهشت ماه امسال برای انتقال و تأثیرگذاری مفاهیم حکایات و اشعار سعدی بر عموم مردم و خانواده‌ها و تلاش جهت صیانت از این دُرّ گرانبهای کلام پارسی از دیگر برنامه‌های هفته گرامیداشت سعدی شیرازی است.

برنامه‌های گرامیداشت سعدی منحصر به شیراز نخواهد بود

معاون فرهنگی و امور رسانه استان فارس نیز در تشریح روزشمار برنامه‌های هفته سعدی گفت: برنامه‌های اصلی هفته سعدی یکم اردیبهشت ماه با گلباران مزار این شاعر مشهور پارسی‌گوی آغاز و سپس رویدادهای علمی آغاز می‌شود.

غلامرضا خوش اقبال با اشاره به رویکرد فراملی و فرااستانی برنامه‌های این هفته افزود: شامگاه جمعه ۳۱ فروردین پس از سخنرانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دریا اورس سفیر سابق ترکیه و سعدی‌پژوه و ایران‌شناس برجسته که کرسی ریاست بنیاد فرهنگ و زبان آتاتورک را نیز دارد به عنوان سخنران ویژه سخنرانی خواهد کرد.

خوش اقبال افزود: هفته سعدی منحصر به شیراز نخواهد بود و سوم اردیبهشت رویداد سعدی در اقلیم چین در دانشگاه علامه طباطبایی تهران و چهارم اردیبهشت ماه برنامه گرامیداشت سعدی در سفارت هندوستان و در روز پنجم نیز رویداد سعدی و نظامیه بغداد در سفارت عراق برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هنری نیز زینت‌بخش این هفته خواهد بود و سالار عقیلی علاوه بر اجرای قطعاتی در مراسم آغازین این رویداد در روز یکم و دوم اردیبهشت ماه نیز در تالار حافظ دو اجرا خواهد داشت.

خوش‌اقبال عنوان کرد: محفل انس خوشنویسی و شکسته نویسان استانی و ملی نیز با برپایی آثار هنرمندان خوشنویسی در نگارخانه و تالار حافظ تا پایان هفته سعدی (۶ اردیبهشت ماه) برپا خواهد شد و اختتامیه هفته بزرگداشت سعدی شیرازی نیز در آخرین روز یعنی ششم اردیبهشت به میزبانی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران در تهران برگزار می‌شود.

به گفته معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس برپایی چند پویش با موضوع سعدی به همت کانون پرورش فکری کودک و نوجوان فارس، اجرای نمایش عروسکی با موضوع داستان‌های گلستان و بوستان در آرامگاه سعدی برای عموم مردم، فضاسازی محیطی و آذین بندی خیابان سعدی تا میدان کلبه و تجلیل از پیشکسوتان ادبی و فعالان سعدی‌پژوه با همکاری دانشگاه شیراز نیز از جمله دیگر برنامه‌های هفته سعدی است.

کد خبر 6080176

دیگر خبرها

  • برنامه‌های هفته بزرگداشت سعدی در شیراز اعلام شد
  • استفاده از ظرفیت شورای فرهنگ عمومی برای تحقق شعار سال
  • پیوست فرهنگی شعار سال در «پارلمان فرهنگی» تصویب شد
  • وزیر ارشاد: در «فتنه» فرهنگی سال گذشته حجاب مورد هجمه قرار گرفت؛ خودم را موظف دانستم در صف اول دفاع از آن بایستم
  • نمایی از جنس حمایت در فرهنگ و هنر شیروان
  • حمایت جدی وزارت فرهنگ از ترویج عفاف و حجاب
  • پیام اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان به تهیه کننده سریال «نون خ»
  • اسماعیلی: امرو‌ز روز نصرت سپاهیان اسلام بر جنود شیطان و یوم الله است
  • دفاع مقدس گنجینه ارزشمند تاریخ ایران است
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره ملی طنز و رسانه تا پایان فروردین ماه