Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازلرستان، محمدرضا آذرخش روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این راستا ۷۹ هزار و ۴۹۳ نفر ساعت آموزش در پادگان‌ها و ۶۳ هزار و ۵۵۶ نفر ساعت در محیط‌های واقعی برای سربازان وظیفه ارائه شد.

او افزود: ۱۲۹ هزار و ۴۶۰ نفر ساعت آموزش در زندان ها، هشت هزار و ۴۳۷ نفر ساعت در مراکز درمان اجباری معتادین بهبود یافته و ۱۳ هزار و ۶۶۱ نفر ساعت در مراکز درمانی تحت پوشش بهزیستی به منظور تسهیل در کاریابی این افراد ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آذرخش گفت: همچنین آموزش‌های ارائه شده در سکونتگاه‌های غیررسمی ۵۸ هزار و ۴۱۵ نفرساعت، کارگاه‌های ثابت شهری فنی و حرفه‌ای ۸۷۵ هزار و ۸۳۷ نفر ساعت و کارگاه‌های روستایی ۱۸۶ هزار و ۴۲۷ نفرساعت بوده است.

او  عنوان کرد: همچنین مدرسان کارگاه‌های سیار شهری ۶۸ هزار و ۵۹۹ نفر ساعت، صنایع و اصناف ۲ هزار و ۸۱۰ نفر ساعت و صنایع ضمن کار ۶ هزار و ۵۴۰ نفر ساعت متقاضیان را آموزش داده اند.

مدیر کل آموزش فنی حرفه‌ای لرستان اظهار داشت: چهار هزار و ۶۴۰ نفر ساعت در کارگاه‌های عشایری،۲۲۰ هزار و ۶۱۵ نفر ساعت در کارگاه مهارت آموزی محیط واقعی کار و ۱۰ هزار و ۳۷۴ نفر ساعت نیز در مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه‌ها خدمات آموزشی را دریافت کرده اند.

اکنون ۱۶ مرکز ثابت و ۳۰۰ آموزشگاه فعال فنی و حرفه‌ای در لرستان وجود دارد و حدود ۱۵۰ رشته مهارتی به تناوب در شهرستان‌های استان آموزش داده می‌شود.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فنی و حرفه ای لرستان آموزش رایگان سکونتگاه های غیررسمی مهارت آموزی نفر ساعت حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۰۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی بانک مرکزی برای ارائه ریز اطلاعات به مجلس

بانک مرکزی در واکنش به اظهارات برخی نمایندگان مجلس درباره عدم تأمین ارز واردات اعلام کرد: این بانک آمادگی دارد به منظور ارائه اطلاعات صحیح از وضعیت ارزی کشور؛  اطلاعات مورد نیاز را در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار دهد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بانک مرکزی در واکنش به انتشار مطلبی به نقل از صدیف بدری نماینده مردم  اردبیل در مجلس شورای اسلامی با عنوان " وضعیت بازار ارز کاملا آشفته است/ بانک مرکزی به تولید کنندگان می‌گوید برای واردات مواد اولیه ارز ندارد"؛ ضمن تاکید بر جریان روان تامین و تخصیص ارز بابت واردات کالاهای اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی اعلام کرد:  از ابتدای سال جاری تا یکم اردیبهشت  3 میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از سوی بانک مرکزی تامین شده است .

براین اساس  از اول فروردین ماه تا اول اردیبهشت ماه 1403، سه میلیارد و 2 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان 621 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ یک میلیارد و 744 میلیون دلار و برای خدمات 539 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

همچنین برای واردات کالای اسای کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 548 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 73 میلیون دلار و در مجموع 621 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

لازم به ذکر است  تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 398 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 134 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 112 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 88 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 155  میلیون دلار صورت گرفته است.

این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 165، 26، 126، 91، یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایاین فروردین ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، 861 میلیون دلار ارز نیمایی و 130 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

آمارها حاکیست حجم تراکنش ارزی کشور در سال 1402 از مرز 138 میلیارد دلار گذشت. بانک مرکزی سال گذشته بیش از 69 میلیارد دلار تامین ارز برای واردات کالا و خدمات مورد نیاز را انجام داد.برآورد اولیه نشان می‌دهد حجم صادرات کالا و خدمات نیز پارسال بیش از 85 میلیارد دلار بوده است.

در خاتمه ذکر این نکته ضروری است که بانک مرکزی آمادگی دارد به منظور ارائه اطلاعات صحیح از وضعیت ارزی کشور؛  اطلاعات مورد نیاز را در اختیار نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی قرار دهد .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع دستی در لرستان
  • بهره مندی ۱۳۸ هزار کارگر در لرستان از پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش معرفی شد
  • مصوبات مهم سفر رئیس‌جمهور به لرستان اجرایی نشد
  • ارائه آموزش‌های حقوقی به ۷۸۹۵ مشاور املاک و خودرو در البرز
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد
  • اعلام آمادگی بانک مرکزی برای ارائه ریز اطلاعات به مجلس
  • حرفه آموزی معتادان در حال بهبود برای ورود به بازار کار