Web Analytics Made Easy - Statcounter

از سوی یکی از استارتاپ‌های نوپای دانشگاهی وبیناری برای بررسی چالش‌های موجود در سر راه این دسته از استارتاپ‌ها برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، یکی از موضوعات مهم و جذاب در جوامع دانشگاهی و البته فضای کسب‌وکار، چگونگی بهره‌مندی از نتایج تحقیقات دانشگاهی و نوآوری‌ها و ابداعات صورت‌گرفته توسط محققان، اساتید و دانشجویان است؛ چرا که امروزه دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی تلاش دارند تا نوآوری‌های خود را تجاری‌سازی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای تجاری‌سازی نوآوری‌های دانشگاهی، روش‌های متفاوتی از عقد قراردادهای همکاری مشترک با صنعت تا ثبت پتنت و صدور مجوز بهره‌برداری از آن وجود دارد. در این بین، یکی از مسیرهای جذاب و کارآمد که در چند سال اخیر به‌شدت مورد استقبال جامعه دانشگاهی قرار گرفته است، راه‌اندازی شرکت‌های زایشی (Spin Off) توسط محققان دانشگاهی و ورود مستقیم به فعالیت‌های کارآفرینانه است. یک شرکت زایشی کسب‌وکار نوپایی است که با هدف تجاری‌سازی نتایج تحقیقات دانشگاهی، از سوی یک یا چند تن از اساتید، محققان و دانشجویان تأسیس می‌شود.

چالش‌های پرشماری بر سر راه استارتاپ‌های دانشگاهی قرار دارد که شاید عمده‌ترین دلیل آن‌ها، عدم آشنایی بنیان‌گذاران با فضای کسب‌وکار و الزامات خاص آن است. برای این منظور وبیناری از سوی یکی از استارتاپ‌ها در زمینه راه‌اندازی یک کسب و کار نوپا مبتنی بر ایده دانشگاهی برگزار می‌شود.

از آنجا که این استارتاپ در فضای بین‌المللی (کشور آلمان) به فعالیت مشغول است، درکی بهتر از فضای کسب‌وکارهای نوپای دانشگاهی، به‌ویژه در بازارهای بین‌المللی فراهم می‌کند.

بر اساس اعلام ستاد نانو، این وبینار در روز چهارشنبه، 9 مهر ماه جاری برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استارتاپ نوپا برگزاری وبینار استارتاپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۰۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مهم‌ترین عوامل کاهش آمار موالید

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید چوبینه دبیر اجرایی بیست و سومین کنگره باروری و ناباروری ایران، افزود: کنگره با این هدف که دستاورد‌های جدید علمی و مباحث روز دنیا را با محققان و پزشکان ایرانی به اشتراک بگذارد و برگزاری کنگره بهانه‌ای است که در یک زمان خاص و به صورت چند جانبه این اطلاعات به اشتراک گذاشته شود. در واقع هدف این است که تعاملات بین بخشی بین متخصصان و پزشکان را بیشتر گردد. همچنین این مباحث با مسؤولان حوزه بهداشت در میان گذاشته شده و موردبحث و تبادل نظر گذاشته شود.

وی با اشاره به اینکه کنگره ناباروری با توجه به میانسالی جمعیت و آمار فرزندآوری بسیار اهمیت دارد، ادامه داد: انجمن علمی و تخصصی ناباروری قدمت نزدیک به ۲۵ سال دارد و تلاش می‌کند که مشکلات در حوزه ناباروری را کاهش دهد و به همین منظور با انجمن‌های مختلف مانند جنین شناسی، اورولوژی و نازایی تعامل دارد.

چوبینه بر این باور است که خدمت به بیماران نابارور و جوان در شرایطی که با مشکل کاهش موالید روبرو هستیم بسیار اهمیت دارد چرا که بحران سالمندی موضوعی است که می‌تواند برای جامعه ما مشکل ساز باشد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه مقالات زیادی برای این کنگره از سوی پزشکان و متخصصان ارسال شده است، افزود: متأسفانه ناباروری در کشور ما عوامل متعددی دارد تغییر سبک زنگی، مشکلات ژنتیکی و زندگی‌های مجردی از مهم‌ترین عوامل آمار کاهش موالید به شمار می‌رود که برخی از آنها حتی در آمار‌های ناباروری به شمار نمی‌روند

وی گفت: با توجه به اینکه امروزه آمار ازدواج نیز به شدت کاهش داشته است، این موضوع نیز یکی از اصلی‌ترین دلایل کاهش موالید به شمار می‌رود.

این متخصص بیولوژی تولید مثل با تاکید بر اینکه ژنتیک و عوامل محیطی هر دو در کاهش فرزندآوری تأثیر دارند، افزود: ما خانواده‌هایی را می‌بینیم که در حسرت داشتن فرزند هستند، اما فرزندآوری برایشان مقدور نیست و ما هم در انجمن تلاشمان بر این است که مشکل این گروه از خانواده‌ها را با به روز کردن مباحث علمی و دانش درمان ناباروری، برطرف کنیم.

بیست و سومین کنگره باروری و ناباروری ایران، ۵ الی ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جرایم قطع درختان در اراک افزایش یافت
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • مبانی فلسفی انقلاب اسلامی ایران در آکادمی علوم روسیه بررسی شد
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • دینِ انسانیت در حال فراگیر شدن است
  • شاید موشک‌های آینده بدون سوخت کار کنند!
  • ماهگرد ششم تهران
  • بررسی اندیشه تمدنی امام رضا(ع) در استانبول
  • بررسی مهم‌ترین عوامل کاهش آمار موالید