Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، محمد کشتی آرای نایب رییس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر در گفت و گو با خبرنگار ما عنوان کرد: خرید و فروش طلای دست دوم در فروشگاه ها به دلیل مسائلی که همچون فقدان استاندارد و فقدان کنترل عیار ممنوعیت پیدا کرده است اما فروش طلای دوست دوم از مشتری به مغازه دار هیچ مشکلی ندارد.

کشتی آرای تاکید کرد: از نظر قانونی ما چیزی به نام خرید و فروش طلای دست دوم و یا همان طلای بدون اجرت نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول در رابطه با شرایط خرید و فروش طلای آب شده نیز گفت: خرید و فروش طلای آب شده هیچ ممنوعیتی ندارد و هرکسی بخواهد می تواند آن را بخرد یا به فروش برساند و هیچ مشکلی در این زمینه نیست.

نایب رییس اتحاده فروشندگان طلا و جواهر در رابطه با وضعیت بازار سکه و طلا گفت: بازار سکه و طلا به هیچ عنوان شرایط قابل پیش بینی ندارد و مشخص نیست قرار است چه تغییراتی صورت بگیرد. قیمت طلا و سکه به صورت روز، ساعت و لحظه است و همه چیز لحظه ای در حال تغییر است.

کشتی آرای ادامه داد: اونس جهانی مدام تغییر می یابد و قیمت ارز هم با همین شرایط روبرو است. این دو عامل باعث می شود قیمت ها به طور مرتب به صورت ساعت و لحظه ای نوسان داشته باشند و شرایط ثابتی نداشته باشند.

وی افزود: این تغییرات لحظه ای اتفاق جدیدی نیست. نوسان در بازار طلا و سکه همیشه بوده، حالا هم هست و در آینده هم تکرار خواهد شد. البته ما هرگز نمی توانیم در بازار طلا و سکه هیچ پیش بینی خاصی را انجام بدهیم. اصلا نمی توانم اکنون بگویم که روندی صعودی یا نزولی در پیش خواهم داشت. به نظر من در رابطه با مسائل این حوزه باید در لحظه حال صحبت کرد.

وی در رابطه با اینکه سرمایه گذاری در بازار سکه و طلا را به کسی توصیه می کند یا خیر اذعان داشت: شرایط موجود در بازار طلا و سکه به قدری پرنوسان است که اصلا نمی شود به دیگران توصیه کرد با سرمایه خود چه کنند. مردم از نظر اقتصادی در سطحی هستند که به توصیه کسی توجه نمی کنند و خودشان تصمیم گیری اساسی را انجام می دهند.     

کشتی آرای گفت: یکی تصمیم می گیرد وارد بورس شود، یکی می خواهد طلا بخرد و یکی هم ارز را ترجیح میدهد. فرد دیگری هم می خواهد سرمایه خود را بر روی سکه بگذارد.

وی در پایان گفت: ما هرگز نمی توانیم توصیه کنیم چون این کار عواقب بعدی دارد. نه من و نه هیچ فرد دیگری در این زمینه نباید توصیه ای به مردم بکنیم چون اشتباه کرده ایم و همه چیز به این دلیل است که تمام جریانات به صورت لحظه ای تغییر می کند.

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کشتی آرای طلا جواهر خرید و فروش طلای کشتی آرای طلا و سکه لحظه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۰۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیفون ۱۴ رجیستر نمی‌شود، اما اجازه خرید جت شخصی داده می‌شود؟

در گزارشی از آزاد شدن واردات جت شخصی به کشور به‌شدت انتقاد شده است.

به گزارش اعتماد، در بخش‌هایی از این گزارش آمده است:

وقتی از «جت شخصی» صحبت می‌کنیم؛ مشخص است که درباره چه چیزی حرف می‌زنیم. یک هواپیما با گنجایش ۷ تا ۱۰ نفر که فقط عده‌ای خاص قدرت اجاره یا خرید آن را دارند؛ بنابراین کسی مخالف دسته‌بندی این کالا در رده لاکچری‌ها نیست. اما کاربران شبکه‌های اجتماعی سؤال می‌کنند که چرا در شرایط تنگنای ارزی موجود که بسیاری از کالا‌ها در رده «لوکس» دسته‌بندی شده و واردات آن ممنوع است؛ برای قشر خاصی که قدرت خرید همه‌چیز را دارند، خرید و فروش جت شخصی آزاد شده تا به زندگی لوکس خود چهره تازه‌ای بدهند و از یکنواختی در بیایند؟ این دسته از کاربران، به شرایط واردات آیفون ۱۴ که سال‌هاست واردات آن ممنوع است اشاره می‌کنند.

یا به واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار که به عنوان کالای لوکس، انجام این کار منوط به صادرات کالای دیگری شده. یا واردات خودرو که دو سال است به دلایل مختلف انجام نمی‌شود یا فرایند کندی دارد. یا واردات لوازم خانگی که به بهانه حمایت از تولید داخلی ممنوع شده است. این دسته‌بندی تا چندین مورد دیگر ادامه دارد و افکار عمومی می‌پرسد چرا این دوگانگی رفتاری در واردات و خرید و فروش کالا دیده می‌شود؟ و چرا رانت خاصی برای قشر پولدار جامعه فراهم شده است؟

مثلا چطور می‌شود که آیفون ۱۴ به دلیل لوکس بودن رجیستر نمی‌شود، اما به از «ما بهتران» اجازه رجیستر جت شخصی می‌دهند؟ چرا مردم اجازه رانندگی با خودرو با حجم موتور ۲۰۰۰ سی‌سی به بالا را ندارند (چون اصولا آنقدر گران و نایاب است که دسترسی عموم به آن راحت نیست)، اما ثروتمندان مجوز خرید جت شخصی را پیدا می‌کنند؟

دیگر خبرها

  • فروش گوشت لاکچری در قم ممنوع شد
  • بهترین روش آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال برای ورود به بازار رمزارزها
  • هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن
  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت
  • فروش ۲.۷ تن طلا در ۲۰ حراج؛ امروز چقدر طلا فروخته شد؟
  • تار و پود فرش پردیس به بازار فروش گره خورده است
  • آیفون ۱۴ رجیستر نمی‌شود، اما اجازه خرید جت شخصی داده می‌شود؟
  • خرید و فروش مسکن ملی ممنوع شد + جزئیات
  • ممنوع بودن خرید و فروش داروهای رایج سقط جنین در نیشابور