Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از سایپا، آئین افتتاح خط تولید انبوه محصول جدید پادراپلاس، بهره برداری از پروژه بهسازی سالن رنگ و افتتاح خط تولید اکسل وانت با حضور سیدجواد سلیمانی، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا و جمعی از مدیران ارشد این گروه خودروسازی برگزار شد.

از ویژگی های مهم این سه طرح مهم و راهبردی که با هدف حمایت از تولید داخلی و تحقق شعار «جهش تولید» در شرکت زامیاد مورد بهره‌برداری قرار گرفته، می‌توان به استفاده از دانش و تخصص نیروهای داخلی، کاهش ارزبری و ارتقاء کمی و کیفی محصولات تولیدی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه‌اندازی خط تولید انبوه وانت «پادراپلاس» به عنوان جدیدترین محصول تجاری گروه خودروسازی سایپا که مطابق با استانداردهای روز، تولید و عرضه می شود، علاوه بر پوشش سلیقه مشتریان به لحاظ شکل ظاهری و راحتی حداکثری سرنشین، می تواند میزان رضایتمندی رانندگان خودروهای تجاری سبک را نیز از نظر ارتقاء کیفی، امکانات و تجهیزات به کار رفته افزایش دهد.

پادرا پلاس زامیاد به دلیل تنوع در ایجاد کاربری‌سازی و قیمت تمام شده و داخلی‌سازی به میزان ۷۰ درصد، در میان رقبای خود، محصولی کم‌نظیر محسوب می‌شود. طبق برنامه و هدف‌گذاری در نظر گرفته شده توسط شرکت زامیاد، قرار است در سال جاری تعداد هزار دستگاه از این خودرو تولید و روانه بازار شود و در آینده‌ای نزدیک نیز میزان داخلی سازی آن افزایش می یابد.

«بهسازی سالن رنگ» شرکت زامیاد نیز، دیگر پروژه‌ای بود که با حضور مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا مورد بهره برداری قرار گرفت.

با اجرای این طرح که شامل: نصب کانوایر زمینی، کوره آستر و کابین پاشش PVC است، بهبود کیفیت محصولات تولیدی زامیاد بیش از پیش ارتقاء یافته و سطح رضایتمندی مشتریان افزایش می یابد.

دیگر طرح شرکت زامیاد، بهره‌برداری از «خط تولید اکسل وانت» است که در راستای تحقق برنامه های تعیین شده در خصوص افزایش داخلی‌سازی قطعات با تکیه بر توان و دانش فنی داخلی در این شرکت طراحی و اجرا شده است.

همزمان با راه‌اندازی خط تولید انبوه اکسل وانت در شرکت زامیاد، نیاز این قطعه کاربردی در تولید مرتفع شده و علاوه بر کاهش توقفات، میزان تیراژ تولید نیز افزایش خواهد یافت.

تمامی تجهیزات مورد نیاز خط تولید این قطعه در داخل شرکت زامیاد و گروه سایپا طراحی و تولید شده که این اتفاق مهم، ضمن صرفه جویی قابل توجه در هزینه ها، استفاده بهینه از نیروی انسانی بالقوه با تکیه بر توان و دانش فنی داخلی را در پی داشته است.

گفتنی است، آیین رونمایی از یادمان شهدای شرکت زامیاد از دیگر برنامه های شرکت زامیاد است که همزمان با هفته دفاع مقدس توسط مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مورد بهره برداری قرار گرفت.

کد خبر 5035898

منبع: مهر

کلیدواژه: زامیاد گروه خودروسازی سایپا وانت بار صنعت خودروسازی کسب و کار ایران خودرو صنعت خودروسازی گروه خودروسازی سایپا گروه صنعتی ایران خودرو بانک قرض الحسنه مهر ایران مجمع عمومی چاپ کتاب بانک گردشگری فرشاد مقیمی بسته بندی سرمایه گذاری سهام گروه خودروسازی سایپا بهره برداری شرکت زامیاد اکسل وانت خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۲۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن

به گزارش خبرگزاری صدا وسیماَ، مرکز تحقیقات و فناوری دو شرکت فعال در حوزه تولید واکسن‌های پلی ساکاریدی و ایمپلنت‌های ارتوپدی(کاشتینه) با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور، روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران و فناوران پارک، ساختمان دو شرکت جدید در پارک فناوری پردیس افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، یکی از این شرکت‌ها که سال ۱۳۹۸ با هدف تولید محصولات زیست فناورانه و واکسن‌های پلی ساکاریدی شامل هیب، پنوموکوک و مننژیت فعالیت خود را آغاز کرد.

فاز اول ساختمان این شرکت در پارک فناوری پردیس حدود ۱۵۰۰ متر مربع شامل آزمایشگاه، واحد تولیدی و اداری  است.

در مرکز تحقیقات این شرکت که سه شنبه بهره برداری شد، دو واکسن در مرحله مطالعات انسانی بوده و انتظار می‌رود که پس از انجام مطالعات لازم، در نیمه دوم سال، این دو واکسن پس از اخذ محوز‌های لازم وارد بازار شود.

افتتاح نخستین مرکز شتابدهی و هم آفرینی حوزه سلامت با مجوز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از دیگر برنامه‌های این بازدید بود. این مرکز در حمایت از شرکت های نوپا حوزه سلامت فعالیت خواهد داشت.

دیگر شرکت دانش‌بنیانی که افتتاح شد در حوزه تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی مانند پیچ، پلک و نیل‌های اینترلاک به عنوان تثبیت کننده داخلی در درمان شکستگی‌ها فعالیت می‌کند.

محصولات این شرکت علاوه بر توزیع در بیش از ۱۵۰ مرکز پزشکی در داخل کشور به کشور‌های آلمان، سوئد، مالزی و... نیز صادر شده است.

دیگر خبرها

  • جنجال‌ها بر سر افزایش قیمت پژو پارس؛ حق با چه کسی است؟
  • تولید خوراک دام عشایر به همت شرکت تعاونی عشایر
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی(۳۰ فروردین ۱۴۰۳)+جدول
  • افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان
  • واحدهای تولیدی دارای استاندارد و گواهینامه‌ حمایت می‌شوند
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ + جدول
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی(۲۸ فروردین ۱۴۰۳)+جدول
  • استفاده از توان دانش بنیانی کشور بسترساز افزایش ظرفیت تولید و فروش نفت و گاز
  • فجر انرژی خلیج‌فارس، ضامن تولید پایدار شرکت‌های پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی