Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

محمدمهدی مفتح سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی امروز (سه‌شنبه 8 مهر) در جلسه علنی مجلس در توضیح طرح یک فوریتی تأمین کالاهای اساسی اظهار داشت: این طرح جهت رسیدگی به کمسیون برنامه به عنوان کمیسیون اصلی ارجاع شد که نظرات کارشناسان مرکز پژوهش‌ها و تعداد دیگری از کارشناسان را هم اخذ کردیم و نهایتا در 25 شهریور به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در وضعیت اقتصادی فعلی که کشور ما با تحریم‌های ظالمانه آمریکا و جنگ ظالمانه ایالات متحده علیه ملت ایران قرار داریم، یکی از مواردی که توانسته در زندگی مردم مشکل ایجاد کند و در تذکرات روزانه نمایندگان هم وجود دارد، افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها و تأمین سخت کالاهای اساسی برای مردم است. 

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: اینکه بتوانیم کالاهای اساسی را با قیمتی معقول و مناسب دراختیار اقشار نیازمند قرار دهیم یکی از تکالیف و وظایف ماست. 

مفتح خاطرنشان کرد: این طرح در مجلس قبلی مطرح شده بود ولی به نتیجه نرسیده بود اما در مجلس یازدهم پیشنهادات مختلفی در این باره در کمیسیون برنامه و بودجه مطرح شده و با حضور کارشناسان مختلف آن را بررسی کردیم. 

وی درباره منبع تأمین اجرای طرح تأمین کالاهای اساسی گفت: منبع تأمین این طرح مشکلی ندارد؛ برای اجرای آن توجه زیادی را درباره منابع اجرای این طرح درنظر گرفته‌ایم و توجه کرده‌ایم که مبادا اجرای این طرح موجب تورم و افزایش قیمت شود بنابراین تلاش کردیم این منابع در دسترس بوده و شدنی و قابل حصول بوده و تورم‌زا نباشد. 

وی تصریح کرد: افرادی که مشمول این طرح می‌شوند 60 میلیون نفر هستند.

مفتح خاطرنشان کرد: علاوه بر تأمین کالاهای اساسی با قیمت مناسب و تأمین منبع آن تلاش کردیم با اجرای این طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان که منبع مالی مناسبی در بودجه برای آن درنظر گرفته نشده بود هم اجرایی شده و این همسان‌سازی به طور کامل عملیاتی شود. 

نماینده تویسرکان در مجلس گفت: 50 هزار میلیارد تومان برای کل اهداف طرح مذکور منبع مالی تعریف شده که 30 هزار میلیارد تومان آن برای طرح تأمین کالاهای اساسی است و 10 هزار میلیارد تومان برای اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان که با این کار همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، لشکری و کشوری براساس حکم و برنامه ششم عملیاتی خواهد شد ضمن اینکه 10 ه زار میلیارد تومان هم برای کمک به اجرای طرح‌های عمرانی در گوشه و کنار کشور که می‌تواند تأثیرات مثبتی در اشتغال کشور داشته باشد به وجود آورد.

وی گفت: طرح تأمین کالاهای اساسی متمرکز بر این کالاها نیست بلکه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و پروژه‌های عمرانی را هم دربردارد.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: حقوق بازنشستگان به شکل سابق پرداخت می‌شود که تعادلی بین حقوق و هزینه آنها وجود ندارد لذا با وجود این طرح به آنها کمک زیادی خواهیم کرد. 

وی گفت: تصویب قانونی که در زمان اجرا با مشکل مواجه نشود و بتواند وعده داده شده به مردم و انتظارات در اذهان را پاسخ بدهد را عملیاتی خواهیم کرد. 

مفتح درباره جزئیات این طرح گفت: مقرر شده در شش نوبت در شش ماهه دوم سال جاری کالای اساسی بین مردم توزیع شود و البته در سال آتی در بودجه 1400 تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

مفتح گفت: پول در کارت مردم مشمول شارژ می‌شود و باید آنها برای تأمین کالاهای اساسی فقط کالا را بگیرند لذا دولت باید برای اجرای این کار کالای اساسی را با قیمت مناسب در بازار عرضه کند. ابنگونه نیست که پولی به مردم داده شود که تورم‌زا باشد. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کالاهای اساسی تحریم های ظالمانه آمریکا همسان سازی حقوق بازنشستگان کالاهای اساسی محمدمهدی مفتح همسان سازی حقوق بازنشستگان تحریم های ظالمانه آمریکا همسان سازی حقوق بازنشستگان کمیسیون برنامه و بودجه تأمین کالاهای اساسی میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۲۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت کالاهای اساسی افزایش نیافته است

امتداد - با مدیریت راهبردی بانک مرکزی هیجاناتی که منجر به افزایش کاذب نرخ ارز می‌شوند، نمی‌توانند در تامین اقلام اساسی تاثیر منفی بگذارند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، خسرو ابراهیمی‌نیا؛ نایب رئیس اتاق اصناف در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص عدم افزایش نرخ اقلام اساسی و تخصیص ارز دولتی به واردات کالای اساسی گفت: خوشبختانه با مدیریت درست دولت شاهد نوسان قیمتی در نرخ کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم نیستیم چرا که با مدیریت راهبردی بانک مرکزی هیجاناتی که منجر به افزایش کاذب نرخ ارز می‌شوند نمی‌توانند در تامین اقلام اساسی جامعه تاثیرات منفی قیمتی به جا بگذارند.

وی در این باره یادآور شد: خوشبختانه نظارت بر قیمت گذاری‌ها و فروش در فروشندگان تحت نظر اصناف به روال سابق انجام می‌شود و فروشندگان اقلام اساسی جامعه اعم از خرده فروش یا عمده فروش کمترین تحرکی در راستای گرانفروشی به مردم انجام نداده اند.

ابراهیمی نیا تصریح کرد: خرده فروش و عمده فروش برحسب سودی که روی کالایی که به مشتری عرضه می‌کند رفتار می‌کند؛ چرا که سود از پیش تعیین شده و تعرفه‌ها مشخص است؛ بنابراین در چنین چارچوبی عمل می‌کند و در واقع کاسبانی که تحت نظارت اتاق اصناف هستند گرانفروشی نخواهند داشت.

نایب رئیس اتاق اصناف در ادامه بحث توضیح داد: همانطور که دولت اعلام کرد مبنای تولید، توزیع و واردات براساس تخصیص ارز‌های دولتی است به همین دلیل قیمت‌های کالا‌های اساسی و ضروری مورد نیاز مردم مشخص است و افزایش چندانی نداشته است؛ بنابراین اگر افزایش قیمت در برخی کالا‌ها دیده می‌شود مربوط به کالا‌های قاچاق است نه کالا‌هایی که درداخل تحت نظارت تولید می‌شود.

نایب رئیس اتاق بازرگانی گفت: تولید کننده گان تحت نظر سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان قیمت گذاری مشخصی دارند لذا هیچگاه در گرداب گرانفروشی نمی‌افتند.

وی افزود: باوجود اینکه نرخ ارز در هفته‌های گذشته نوساناتی داشت، اما تمامی کالا‌های اساسی براساس فاکتور رسمی و زیر نظر مراجع ذی صلاح در دسترس عامه مردم قرار داده می‌شود؛ بنابراین خرده فروش و عمده فروش کالا‌های ضروری جامعه را با درصد قانونی به فروش می‌رساند، در نتیجه می‌توان گفت تامین کالا‌های اساسی مردم تابع نوسان گیری‌های دلالان در بازار ارز نیست.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • رییس مجلس: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • رییس مجلس: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است + فیلم
  • ۱۰۱ میلیون دلار ارز به نیازهای خدماتی تخصیص داده شد
  • واردات کالاهای اساسی از طریق مرزنشینان و پیله وران محدود شد
  • تامین ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و صنایع
  • قیمت کالاهای اساسی افزایش نیافته است
  • بانک مرکزی : توقف تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی کذب است
  • تخصیص ۶۲۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو