Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  ویروس کرونا، تولید واکسن آن و زمان رسیدنش به کشورهای دنیا و درنهایت، جلوگیری از شیوع گسترده کووید-19 از داغ‌ترین بحث‌های این روزهای مردم جهان است. اولین کشوری که برای دست یافتن به واکسن کرونا اقدام کرد، چین بود و بعد از آن کشورهای دیگری هم هزینه‌های زیادی صرف ساخت واکسن این ویروس ناشناخته و مرموز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج به‌دست آمده نشان می‌دهد که تاکنون چند مورد از واکسن‌های ساخته‌شده در چین در فاز سوم تست قرار دارند و چنان چه نتایج نهایی این فاز هم مانند فازهای قبلی موفقیت‌آمیز باشد، اجازه ورود و توزیع گسترده را پیدا خواهند کرد.

واکسن روسیه هم با وجود ادعاهایی که محققان روسی درباره موثر بودن آن دارند، اما خبرهای ضد و نقیضی درباره بی‌خطر بودن آن اعلام می‌شود و البته حتما درباره واکسن هندی هم شنیده اید، همان واکسنی که 20 میلیون دوز آن توسط کشورمان خریداری شده است.

شاید برخی از خودشان بپرسند که چرا مسئولان واکسن هندی خریده‌اند؟ شاید عده‌ای به کیفیت این واکسن‌های هندی مشکوک باشند. ما امروز به این ابهامات پاسخ داده ایم. پاسخی که به نظر می‌رسد بعد از خواندن آن شگفت زده خواهید شد.

سرمایه گذاری‌های نجومی برای واکسن کرونا

هم اکنون در دنیا حدود 220 پروژه واکسن بیماری کرونا درحال انجام است که شماری از آنها به فاز سوم و نهایی رسیده‌اند و درصورت مثبت بودن تست‌ها، آماده تولید انبوه و ورود به بازارهای جهانی خواهند بود.

آلمان بودجه 885 میلیون دلاری: این کشور به سه شرکت بزرگ داروسازی داخلی بودجه 885 میلیون دلاری اختصاص داده و به گزارش موسسه فدرال واکسن، اولین واکسن کووید- 19 این کشور تا سال 2021 آماده می‌شود.

چین بودجه چند صد میلیارد دلاری: مقامات بهداشت چین به‌تازگی اعلام کرده‌اند که ظرفیت سالانه تولید واکسن کرونا در این کشور برای سال آینده به بالای یک میلیارد دوز رسیده است. هم اکنون نیز چندین واکسن چینی در مرحله فاز نهایی هستند و برخی از شهرهای چین هم که از این واکسن‌ها استفاده کرده اند، ماسک‌ها را کنار گذاشته‌اند.

انگلستان بودجه 84 میلیون پوندی: به گفته دبیر بازرگانی انگلیس، دولت این کشور حدود 84 میلیون پوند بودجه در اختیار محققان قرار داده تا روی تحقیق و تولید واکسن کرونا فعالیت کنند. از این مقدار بودجه، حدود 65.5 میلیون پوند برای تولید واکسن به محققان دانشگاه آکسفورد تعلق گرفته است.

آمریکا بودجه 9 میلیارد دلاری: آمریکا بیش از 9 میلیارد دلار به تولید واکسن و بیش از 2.5 میلیارد دیگر هم به ذخیره‌سازی ویال و سرنگ برای تزریق واکسن اختصاص داده است.

ایتالیا بودجه 5 میلیون یورویی: این کشور چند پروژه تولید واکسن را در دست تولید دارد که یکی از آنها به مرحله تست بالینی رسیده است.

کشورهای دیگری از جمله روسیه و ایران هم در زمینه تولید واکسن سرمایه گذاری کردند.

واکسن هندی آکسفورد

شاید شما هم مثل برخی از این که واکسن کرونای هندی را بخواهید استفاده کنید، نگرانید و فکر می‌کنید این واکسن هم مانند فیلم‌های بالیوودی تخیلی و فرازمینی است اما باید به شما بگوییم که سخت در اشتباهید. این حرف را به این دلیل که 20 میلیون دوز از این واکسن را خریده‌ایم، نمی‌گوییم بلکه در اخبار جهان از این واکسن به‌عنوان امید درمان بیماری کرونا یاد می‌شود.

شاید باورتان هم نشود که هند یکی از بزرگترین مراکز ساخت واکسن در جهان است و اکثر واکسن‌هایی که از دوران طفولیت زده‌اید، ساخت همین هند بوده و کیفیت بالایی هم دارند.

کامیار قاسم نژاد، داروساز که سال‌ها در حوزه ساخت واکسن فعالیت داشته، در گفت و گو با «الف» گفته است: «بسیاری از شرکت‌های هندی از تجربه و دانش بالایی در حوزه داروسازی برخوردار هستند.قطعا شرکت سروم هند از جمله معتبرترین شرکت‌های جهان است که می‌توان به محصولات آنها اعتماد کرد.»

او همچنین گفته: «واکسن کرونای شرکت سروم هند هم در واقع با همکاری علمی دانشگاه آکسفورد و برخی شرکت های آمریکایی در حال نتیجه دادن است. حتی برخی شرکت‌های مطرح جهان برای تولید انبوه واکسن خود گاهی این شرکت هندی را انتخاب می‌‌‌‌کنند تا هزینه تمام شده تولید واکسن کاهش یابد. بنابراین می‌توان گفت واکسن‌های تولید شده در این شرکت هندی، اگرچه ارزان است اما کیفیت مطلوبی نیز دارد، زیرا نظارت محافل مطرح علمی جهان را بالای سر خود می‌بیند. اگر این واکسن با همین کیفیت مثلا در کشور سنگاپور یا ژاپن تولید شود، قیمت نهایی آن چندین برابر خواهد شد، زیرا هزینه استخدام نیروهای انسانی در این کشورها نسبت به هند بسیار بالاتر است.»

محمدمهدی زمانی پژوهشگر تحقیقات بالینی هم در یک لایو اینستاگرامی درباره این واکسن هندی می‌گوید: «این واکسن در اصل هندی نیست و همان واکسن آکسفورد انگلستان است که امیدوار کننده ترین واکسن کرونا بوده و به دلیل این که بزرگ ترین واکسن سازی‌های دنیا در هند است، در آن جا تولید می‌شود.»

او همچنین معتقد است که واکسن کرونای آکسفورد که توسط شرکت هندی تولید می‌شود، می‌تواند بیش از یک سال در بدن آنتی بادی تولید و انسان را حداقل یک سال از خطر ابتلا به کرونا مصون کند.

آشنایی با شرکت سروم هند

این انستیتوی خصوصی در زمره هفت شرکت مطرح داروسازی در هند است که در زمینه تولید دارو و واکسن، تجارب طولانی دارد. حتی این شرکت هندی به عنوان یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان واکسن در جهان هم شناخته می‌شود.

در برخی رسانه‌های مطرح جهان نیز از این شرکت بزرگ به عنوان یکی از امیدهای اصلی دستیابی به واکسن کرونا یاد می‌شود. بر اساس اطلاعات منتشر شده، «سیروس پوناوالا» به عنوان موسس و رئیس هیات مدیره ایرانی-زرتشتی تبار انستیتو سروم شناخته می‌شود. گفته می‌شود که هم اکنون پسر او، «آدار پوناوالا» به عنوان مدیرعامل انستیتو سروم هند فعالیت می‌کند که معروف به سلطان واکسن دنیاست. پوناوالا در وب‌سایت‌ شخصی‌اش نوشته: «برترین شرکت بیوتکنولوژی هند و بزرگ‌ترین تولید‌کننده واکسن از نظر تعداد دوز تولید و فروخته‌شده در سطح جهان است (بیش از 1.5 میلیارد دوز).» خانواده پوناوالا قرن‌ها پیش از ایران به هند مهاجرت کردند و حالا در این کشور به جایگاه مهمی رسیده‌اند.

هرچند وزیر بهداشت نامی از این شرکت و پوناوالا نبرده اما به نظر می رسد آدرس هایی که در گفته هایش درباره خرید 20 میلیون دوز واکسن کرونا از یک شرکت هندی با مدیر عاملی یک ایران الاصل می دهد، همین شرکت سروم هند است.

کی و با چه قیمتی عرضه می‌شود؟

واکسن کرونای آکسفورد که با کمک شرکت هندی تولید شده، قرار است تا پایان ماه سپتامبر میلادی یعنی همین فردا چهارشنبه 9 مهر با قیمتی حدود 13 دلار عرضه شود. به گفته مدیران این شرکت هندی، ظرفیت تولید در ماه‌های اول، پنج میلیون دوز در ماه است که اظهار امیدواری کرده اند این ظرفیت را به 10 میلیون دوز برسانند. البته نباید انتظار داشت که این واکسن خیلی زود به ایران بیاید. قطعا ورود احتمالی آن به ایران چند ماه طول خواهد کشید، زیرا در جدول توزیع واکسن‌ها معمولا شهروندان همان کشور تولیدکننده در اولویت قرار می‌گیرند.

منبع: روزنامه خراسان لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 واکسن کرونا ویروس کرونا شرکت سروم هند شرکت هندی واکسن کرونای تولید واکسن واکسن کرونا میلیون دوز واکسن هندی واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۳۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین فرصت خرید نهال گردوی اصلاح شده فقط با 40 هزار تومان

از آنجا که نهال خیلی دیرگل از اواسط اردیبهشت ماه در اکثر نقاط کشورمان شکوفه می دهد، کمتر از 15 روز فرصت دارید نهال های خود را بکارید.

معرفی گردو های پر بار کشورمان

نهال گردو اصلاح شده ژنوتیپ برتر تیپ 9 و تیپ 7 از گردو های پر محصول و پر بار کشورمان هستند این نهال ها به دلیل دیر گل بودن و مقاومت بسیار بالای آنها به آفات و سرما، جزء پر بارترین نهال های گردو شناخته شده اند. این نهال ها تا ارتفاع 0 تا 3 هزار متری می توانند نتیجه مطلوب و باردهی عالی داشته باشند.

مشتریان عزیز ما هر روزه از ما در مورد نهال های دیر گل سوالات مختلفی می پرسند و عمده سوال اکثر آن ها معرفی رقم نهال مناسب منطقه مورد نظرشان است. باید بگویم که مناطق سردسیری کشورمان که هنوز در کوه های اطرافشان برف ها آب نشده می توانند تا خرداد ماه نیز نهال هایشان را بکارند ولی لازم به ذکر است که نهال ها در محلی تولید می شوند که اردیبهشت ماه شکوفه می دهند پس در چنین شرایطی پیشنهاد می شود که تا فرصت باقی است، نهال های مورد نیاز خود را تهیه کرده و به کاشت آن اقدام کنند. مهندسان متخصص بخش نهال در شرکت جایا کالا، آماده ارائه خدمات و مشاوره کاشت نهال بوده و در مورد بحث مهم و حساس کاشت نهال مشاوره های لازم را ارائه می دهند.

اما چرا می گوییم حساس؟ حساسیت کاشت نهال ممکن است به قدری بالا باشد که حتی نتوان تصور کرد. وقتی نهال به درستی و طبق اصول مهندسی کشاورزی و باغداری کاشته نشود، ممکن است سالها عمر و زحمت و هزینه باغدار عزیز را تلف کند و هیچ ثمری ارائه ندهد. به همین دلیل باید موقع کاشت به نکات مهم توجه کنید؛ باید بدانید که چه رقمی را باید در منطقه مورد نظرتان بکارید، همین طور باید شناخت کافی از خاک داشته و از میزان مواد مغذی خاک اطلاع داشته باشید. میزان ارتفاع از سطح دریا و رطوبت منطقه خود را از گوگل چک کنید. باید موقع کاشت به اندازه چاکه کنی و کود دهی و عملیات کاشت توجه داشته و سپس هرس به موقع و میزان آبیاری هر کدام از رقم های مخصوص نهال ها را رعایت کنید.

قیمت نهال گردو

در بخش نهال شرکت جایا کالا و در خزانه های بزرگ چند هکتاری، سالانه حدود 1 میلیون اصله از انواع نهال های مختلف تولید می شود. این نهال ها یا به صورت مستقیم یا غیر مستقیم از طریق واسطه ها به دست مشتریان عزیز می رسد. اما نکته مهم این است که وقتی محصولی دست به دست می شود، قیمت آن هم گران تمام می شود. به عنوان مثال وقتی نهال گردو را می توان با 50 هزار تومان مستقیما از تولیدی خریداری کرد، منطقی نیست که با قیمت بالاتر و از واسطه ها خریداری کنید. به علاوه نهال یک موجود زنده است و وقتی دست به دست می شود، به این موجود زنده آسیب های مختلفی می رسد از جمله بیماری ها و آفات مختلف. به علاوه بیرون ماندن ریشه نهال ها به مدت طولانی، باعث خشک شدن آن می شود. همچنین خرید از نهالستان باعث می شود نهال ها با قیمتی بسیار مناسب به دست مشتری برسند. نهال ها در بخش تولیدی، ممکن است به دلیل جشنواره های مختلف، تخفیفات ویژه هم بخورند. برای مثال همین الان هم نهال ها از تخفیفات بالایی برخوردار هستند و گردو ها با قیمت 40 هزار تومان و سایر انواع نهال با قیمت 20 الی 35 هزار تومان قابل خرید هستند (نهال های کشت بافتی که در آزمایشگاه های جهاد کشاورزی تولید و به نهالستان های مجوز دار ارائه می شود، قیمتشان بالاتر است).

آیا نهال گردوی 40 هزار تومانی کیفیت نهال های گرانتر را دارند؟

شاید از خودتان بپرسید چگونه ممکن است قیمت نهال گردو به اندازه دوتا پفک هم نباشد. وقتی برای تولید نهال گردو اینقدر هزینه می شود، چگونه می تواند اینقدر ارزان ارائه شود؟ باید گفت این قیمت یک قیمت منطقی برای نهال گردو است. وقتی تولید بالا باشد، هزینه های تولید هم خود به خود پایین تر می شود. مخصوصا خرابی های نهال ها به دلیل اصلاحات ژنتیکی بسیار کاهش می یابد و تقریبا خسارت های تولید بسیار ناچیز می شود. از طرفی وقتی یک مجموعه تولیدی برای تولید محصولی قرار است سال ها به صورت دائم فعال باشد، با استفاده از روش های مختلف هزینه های تولید خود را پایین می آورد. درنهایت با درنظر گرفتن تمام هرینه های تولید نهال، می توان نتیجه گرفت که خرید نهال گردو با کیفیت بالا، می تواند ارزان تر هم صورت پذیرد.

انواع نهال های تولیدی در شرکت جایا کالا و زمان کاشت

نهال های تولید شده در بخش نهال شرکت جایا کالاحدود 300 رقم مختلف است و حدود 100 اصله نهال نیز از تولیدی های آزمایشگاه های جهاد کشاورزی است. همچنین نهال های خاصی مثل بلوبری، کرنبری یا انگور های خارجی و نهال های مختلف کشت بافتی تا 400 رقم مختلف را شامل می شود. نهال ها از آذرماه به صورت ریشه لخت و یک سری هم به صورت گلدانی ارسال می شوند. ولی نهال هایی که زود گل هستند، از اواسط اسفند گلدانی می شوند و دیرگل ها نیز تا وسط های اردیبهشت فرصت کاشت به صورت ریشه لخت دارند. اکثر گردو هایی که تولید می شوند دیرگل یا خیلی دیرگل هستند به همین خاطر در مناطق مختلف کشورمان هنوز حدود 10 روز (تاریخ ارائه مقاله 30 فروردین است) فرصت کاشت وجود دارد؛ یعنی تا دهم اردیبهشت می توانید بدون نگرانی، کاشت نهال های خود را انجام دهید. نهال های خیلی دیر گل هم اگر شکوفه باز نکنند تا آخر اردیبهشت فرصت کاشت دارند ولی پیشنهاد می شود بعد از 10 اردیبهشت نهال ها را به صورت گلدانی بکارید.

سخن آخر

نهالستان شرکت جایا کالا دو هدف مهم را دنبال می کند؛ اولین هدف ارائه نهال با قیمت بسیار منصفانه و کیفیت عالی و هدف دوم ترویج ارزان فروشی نهال در راستای حمایت از باغداران عزیز و منابع طبیعی کشور است. متخصصین نهال همواره آماده پاسخگویی به هموطنان عزیز هستند. در شرکت جایا کالا تا به امروز 370 نوع نهال تولید شده و موجود است که میتوانید برای مشاوره و خرید نهال اصلاح شده با ما در تماس باشید.

خدا را شاکریم که امسال باران رحمت،‌ اکثر نقاط کشورمان را سیراب کرد. امسال با هدیه خدا به زمین ها و باغات کشاورزان و با کاشت نهال های اصلاح شده شرکت جایا کالا، می توانید باغی پر محصول و پر برکت داشته باشید.

شماره های تماس:

مدیریت: 09104162520 ساعت پاسخ گویی 2 ظهر تا 10 شب

مدیر فروش: 09359763876 ساعت پاسخ گویی 8 صبح تا 10 شب

مدیر فروش: 09337838780 ساعت پاسخ گویی 8 صبح تا 5 عصر

کارشناس: 09214452456 ساعت پاسخ گویی 2 ظهر تا 10 شب

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896634

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: میزان ذخایر سرم و تولید واکسن روتاویروس
  • آخرین فرصت خرید نهال گردوی اصلاح شده فقط با 40 هزار تومان
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • قیمت جدید مرغ اعلام شد/ ابراهیمی: مرغداران با ضرر می‌فروشند
  • افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • کاهش قیمت ها در بازار مرغ | مرغداران با ضرر می‌ فروشند
  • مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی افتتاح شد