Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا نصری سه شنبه در کارگروه اشتغال در فرمانداری قشم افزود: ۱۰ درصد باقی‌مانده از این افراد و همچنین ۱۰۳ پرونده از کسبه و ۱۴ واحد تولیدی  قشم هنوز تسهیلات خود را دریافت نکرده‌اند.

وی تصریح کرد: همکاری بانک و اداره‎‌های متولی امور با سرعت بیشتر و ارتباط بهتر می‌تواند مشکلات مردم را سریع‌تر برطرف می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار قشم ادامه داد: برای پرداخت تسهیلات سهمیه‌هایی که کارگروه مشخص کرده است تقسیم بندی مناسب انجام شود تا با سرعت بیشتری این امر تحقق یابد.

وی اظهار کرد: اطلاع رسانی مطلوب بخشنامه‌ها باعث استفاده حداکثری مردم و کارگاه‌های تولیدی از امکانات دولت می‌شود

نصری پیگیری مستمر طرح‌های اشتغالزایی را مهم دانست و تاکید کرد: با تشویق، ترغیب و رفع مشکلات سرمایه‌گذاران باعث زمینه ایجاد فرصت شغلی افزایش می‌یابد.

وی افزود: با توجه به اینکه در این جزیره امکان صادرات بسیار آسانتر از سایر نقاط کشور است، برای صادرات محصولات تولیدی در قشم برنامه‌ریزی جدی انجام شود.

فرماندار قشم در پایان گفت: شناسایی افرادی که امکانات اولیه‌ی کار مانند زمین و غیر آن را دارند در دستور کار قرار بگیرد تا برای راه اندازی کسب و کارهای جدید پیگیری و تشویق شوند.

برچسب‌ها علیرضا نصری وام کرونا قشم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وام کرونا قشم وام کرونا قشم اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۳۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب مناطق سیل‌زده نیکشهر، زرآباد و کنارک وصل شد

با تلاش متخصصان شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، آب شرب روستاها و شهرای سیل زده نیکشهر، زرآباد و کنارک وصل شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا جزء‌قاسمی معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در جلسه بررسی مشکلات روستاهای سیل زده زرآباد  با اعلام وصل شدن آب شرب 25 روستای شهرستان درگیر سیل زرآباد، گفت: سایر روستاها به صورت سیار آبرسانی می‌شود.

وی افزود: آب شرب 55 روستای این شهرستان در سیل اخیر دچار مشکل شده است که با حمایت‌های مجموعه استانداری و دستگاه‌های اجرایی تاسیسات آب 25 روستا وارد مدار بهره‌برداری شده و تلاش برای وارد مدار کردن شبکه آب روستاهای باقی‌مانده ادامه دارد و تا پایداری شرایط تامین آب مردم با 6 دستگاه تانکر سیار تأمین می‌شود.

معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مهم‌ترین آسیب وارد شده به تأسیسات آب این شهرستان را خط انتقال مجتمع 28 روستایی بندینی عنوان کرد و افزود: با بررسی انجام شده 3 کیلومتر از این خط از بین رفته است.

معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: با توجه به موقعیت این خط که در بستر رودخانه قرار دارد، امکان ترمیم این خط وجود نداشته است. اکنون لوله‌ها تأمین و عملیات اصلاح خط در حال انجام است.

تاسیسات آب شهر و روستاهای سیل‌زده نیکشهر وارد مدار بهره‌برداری شد

علیرضا قاسمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: ‌سیل حادث شده در جنوب استان به تاسیسات پمپاژ ، خطوط انتقال آب و شبکه توزیع شهر بنت و تعدادی از روستاهای شهرستان نیکشهر آسیب‌ رساند.

وی بیان کرد: با توجه به موقعیت منابع تأمین که عمدتا چاه‌های در حاشیه رودخانه‌ها هستند، به دلیل سیلابی بودنِ مناطق امکان دسترسی و ترمیم لوله‌های خطوط پمپاژ وجود نداشت، اما با فروکش کردن سیلاب و با عنایت به اهمیت تامین آب مورد نیاز خانواده‌های منطقه بلافاصله تیم‌های عملیاتی برای ترمیم آسیب‌ها وارد عمل شدند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: متاسفانه علیرغم تلاش پرسنل حاضر تنها یک روستا در منطقه با مشکل آب رو به رو است که به دلیل سیلابی بودن منطقه امکان استقرار جرثقیل و دسترسی به لوله آسیب دیده وجود ندارد.

قاسمی افزود: در صورت فروکش شدن این سیلاب اکیپ عملیاتی مستقر در آن منطقه برای ترمیم خط آسیب دیده بلافاصه وارد عمل خواهند شد.

آب ‌شرب کنارک پایدار شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان همچنین بیان کرد: بر اثر سیلاب خط انتقال آب شهر کنارک در دو نقطه دچار آسیب شد که با تلاش به موقع نیروهای عملیاتی آبفا وارد مدار بهره‌برداری شد.

وی افزود: با توجه به جاری بودن سیل و نبود شرایط برای عملیات اصلاح، همزمان با آسیب وارده شده، یک اتصال اضطراری از خط انتقال کنارک به آب‌شیرین‌کن انجام شد تا تنش آبی به حداقل ممکن کاهش یابد.

وی با اشاره به آخرین اقدامات انجام شده در خصوص فاضلاب این شهر نیز بیان کرد: ایستگاه پمپاژ نیز که به دلیل وقوع سیل دچار آسیب شد پس از تلاش‌های شبانه روزی مجدد راه‌اندازی و به مدار بهره‌برداری بازگشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به عدم وجود کانال‌ آب‌های سطحی در شهر کنارک حجم وسیعی از سیلاب از طریق منهول‌ و شبکه فاضلاب به ایستگاه پمپاژ وارد شد.

قاسمی افزود: رفع انسداد شبکه فاضلاب و تخلیه لجن و نخاله از آدم‌روها(منهول) و شست‌و‌شوی شبکه در حال انجام است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به حادثه دیدگان ۷ استان در اثر آبگرفتگی و سیل
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • برگزاری ۸۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته کار و کارگر در استان همدان
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • شرکت بیش از ۲ هزار دانش آموز قشمی در طرح قرآنی مسطورا
  • ۱۸۰۰ تن عسل در کهگیلویه و بویراحمد تولید شد
  • انجام ۲ هزار و ۴۴۲ نمونه برداری از فرآورده‌های تولیدی در زنجان
  • آب شرب مناطق سیل‌زده نیکشهر، زرآباد و کنارک وصل شد
  • جلوگیری از خروج گندم تولیدی استان و انتقال آن به سایر استان‌ها