Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@14:04:22 GMT

شیوع ویروس کرونا باعث افزایش سرقت ها شده است

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۶۴۶۷۰

شیوع ویروس کرونا باعث افزایش سرقت ها شده است

رحمانی گفت: یکی از آثار شیوع ویروس کرونا مشکلات اقتصادی است که موجب افزایش سرقت ها شده است به طوری که جرم اول زندان مرکزی مشهد بحث سرقت ها است که ناشی از فشار اقتصادی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «اسماعیل رحمانی» امروز سه شنبه (۸ مهر ماه) در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که در دادگستری ساجدی برگزار شد؛ بیان کرد: یکی از سیاست های دستگاه قضا و پس از روی کار آمدن حجت الاسلام رئیسی شدت و قوت پیدا کرده است بحث دفاع از حقوق عامه است که در این زمینه دادگستری خراسان رضوی با محوریت دادسرای عمومی و انقلاب مشهد در سطح کشور پیشگام بوده است و موفق شده است گام های موثری را در این زمینه بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی افزود: در همین راستا سلسله بازدیدهایی از طرف مقامات قضایی در مناطق حاشیه شهر انجام شده است و موجب رفع برخی از مشکلات این مناطق منتهی شده است همچنین در راستای دفاع از حقوق عامه و حمایت از تولید و صنعت به دنبال رفع مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی هستیم.

 

وی با بیان اینکه در قالب شورای حفظ حقوق بیت المال اقداماتی نیز انجام شده است؛ گفت: از مولفه های اصلی حکومت های دینی که سرآمد همه حکومت های مردم سالار است پاسخگویی به مردم و شفافیت بدون هیچ گونه سانسور است، چیزی که در سنت پیامبر عظیم الشان (ص) و حضرت علی (ع) مشهود بوده است،

 

سرپرست دادسرای ناحیه ۶  اظهار داشت: دادستان در حکومت ما دادستان عمومی و انقلاب است، توجه به این عنوان نشان می دهد که  دو حوزه "حقوق عامه" منظور مطالبه گری در حوزه حقوق عامه یا دفاع از حقوق عامه و دیگری "انقلاب" یعنی مطالبه گری در حوزه حفظ ارزشهای انقلاب و مقابله با ضد ارزشها در بحث مسائل مرتبط با انقلاب بر عهده دارد.

 

وی بیان کرد: با توجه به این دو وظیفه اصلی دادستان یعنی مطالبه گری حقوق عامه و مطالبه گری در حوزه حفظ ارزشهای انقلاب من به عنوان سرپرست دادسرای ناحیه ۶ در دو قسمت از ابتدای حضورم که حدود 9 ماه می گذرد کار خود را شروع کردم، در بحث حقوق عامه دفاع از حقوق شهروندی سرلوحه کار دادسرا قرار داشته است؛ همچنین مبارزه با ناامنی ها اولویت اصلی ما بوده است.

 

رحمانی سرقت های به عنف یا سرقت های توام با کشیدن سلاح  را از جمله مواردی دانست که دادسرا به شدت به آن برخورد می کند و افزود: با توجه به نوع سرقت هایی که انجام می شود ما بنا بر این داشتیم که از موضوع محاربه ورود پیدا کنیم و از نظر دادسرای مشهد فردی که اقدام به سرقت به عنف کند با کشیدن سلاح، از نظر ما این شخص محارب است و مجازات وی اعدام، قطع دست و پا است و محاربه یکی از مجازات های اصلی در اسلام است که هیچ کس نمی تواند مجازات شخص خاطی را تخفیف دهد.

 

وی افزود: کسی که به خود اجازه می دهد با کشیدن قمه، شمشیر و چاقو به مردم حمله کند و از آن شخص زورگیری کند اصل بر آن است که این شخص محارب است، تعریف محاربه در قانون مجازات اسلامی ما و در فقه ما مشخص است و این عمل اشخاص در این تعریف می گنجد. ماده 279 قانون مجازات اسلامی می گویدکشیدن سلاح به قصد جان، مال و یا ناموس و یا ارعاب آنها که موجب ناامنی در محیط گردد محاربه است.

 

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی معضل سگ گردانی در سطح شهر در بحث حقوق شهروندی را یکی از دیگر مواردی دانست که دادسرا در دستور کار خود قرار داده است و گفت: متاسفانه عده ای به دنبال ترویج فرهنگ غربی هستند و کلینیک های دامپزشکی زیادی در سطح شهر ایجاد کردند که ما با ایجاد راهکار قانونی به دنبال خارج کردن این کلینیک ها از سطح شهر هستیم و اجازه ندهیم اشخاص با آوردن حیواناتی از قبیل سگ در محل های عمومی مانند بوستان ملت و خیابان ها و معابر موجب سلب امنیت و آسایش مردم شوند.

 

وی با بیان اینکه این مخل حقوق شهروندی و حتی حیوانات است؛ گفت: یک حیوان باید در محیط مختص خودش باید زندگی کند و این از حیث حقوق شهروندی و حیوانات نقش کننده است  و در این راستا ابتدا با نصب بنر در پارک ها تذکرات در خصوص عدم سگ گردانی انجام می شود و در ادامه با افراد سگ گردان برخورد می شود.

 

رحمانی اظهار داشت: پشتوانه اصلی انقلاب ما مردم هستند، اخیرا دشمن اقدامات خود را در این زمینه سرعت بخشیده و به دنبال به انحطاط کشیدن نیروی جوان ما است که متاسفانه در بعضی از زمینه ها موفق بوده است، دشمن به دنبال شیوع و فراوانی پخش مشروبات الکلی در بین جوانان و به دنبال فساد اخلاقی جوانان از طریق فضای مجازی است.

 

وی افزود: یکی از کارهای دشمن اخیرا شروع کرده است و ما با این مقابله جدی را آغاز کردیم این است که جوانان ما را توسط یک عده فاقد صلاحیت اخلاقی در قالب تور گردشگری و امثال این ها به طبیعت می برند و موجبات فساد و انحطاط اینها را فراهم کنند، با بررسی های صورت گرفته اکثر روابط نامشروع شروع آن در همین تورهای گردشگری بوده است که منجبر به جدایی زن و شوهر شده است که ما در این خصوص اقداماتی انجام داده ایم.

 

سرپرست دادسرای ناحیه 6 بیان کرد: در تورهای گردشگری دو موضوع ما را نگران کرده بود یکی رعایت دستورالعمل های بهداشتی با توجه به شیوع و یروس کرونا و دیگری مختلط بودن در تور ها بوده است ، اگر گزارشی در این خصوص به دست ما برسد حتما برخورد می شود و در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی در تورها به مرکز بهداشت اعلام کردیم که حتما نظارت داشته باشد.

 

وی افزود: در خصوص مختلط بودن تورها نیز حتی با مجوز، با بررسی هایی که صورت گرفته اکثر برگزار کننده این تورها فاقد صلاحیت اخلاقی و بعضا دارای سابقه در زمینه مسائل ضد اخلاقی بوده اند لذا ما از این حیث مانع برگزاری این تورها شده ایم و اگر توری می خواهد برگزار شود باید با مجوز شرکت های خدماتی که آنها نیز مجوز لازم را از اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کسب کرده باشند.

 

رحمانی با بیان اینکه ما اختلاط را نمی پذیریم؛ گفت: این موجب فراهم کردن فساد و جریحه دار کردن عفت عمومی و نارضایتی اجتماعی است، اکثر اشخاص ساکن در تفرجگاهها از حضور این تورها ابراز نارضایتی بوده است و از دستگاه قضا خواسته اند تا برخورد شده است.

 

وی در ادامه افزود: یکی از تاکیدات موکد ما برگزاری تورها به صورت خانوادگی و تشویق افراد برگزار کننده به برگزاری این گونه تورها است، خط قرمز ما بحث ابتذال است و تور خانوادگی نه تنها منعی ندارد بلکه مورد تاکید ما است.

 

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی در خصوص کارهای انجام شده برای جلوگیری از گسترش فساد در فضای مجازی گفت: دادسرای ناحیه 7 به برخورد فساد در فضای مجازی اختصاص دارد اما اگر گزارش به دست ما رسیده، ورود پیدا کردیم و تا شناسایی عوامل اصلی پیش رفتیم.

 

وی با بیان اینکه در جلوگیری از فساد مردم باید مطالبه گر باشند؛ به کودکان کار و سواستفاده از این ها اشاره کرد و افزود: دادسرای ویژه امور سرپرستی و مهجورین آماده گزارشات مردم در این خصوص است؛ همچنین در خصوص برگزاری مجالس لهو لعب در باغ ویلاها آمادگی برخورد جدی با این مجالس را دارد.

 

رحمانی افزود: خوشبختانه این مراسم ها کاهش پیدا کرده است اما مردم هر گونه اخباری در این زمینه داشتند با ۱۱۰ تماس و یا از طریق سامانه سجام گزارشات خود را اعلام کنند.

 

وی گفت: یکی از آثار کرونا مشکلات اقتصادی است که موجب افزایش سرقت ها شده است به طوری که جرم اول زندان مرکزی بحث سرقت ها است که ناشی از فشار اقتصادی است که برای کاهش این سرقت ها علاوه بر پیدا کردن راهکار توسط مسئولین مربوطه کمک های مردمی باید به یکدیگر افزایش پیدا کند.

پایان پیام/648

منبع: شبستان

کلیدواژه: دادسرای عمومی و انقلاب مشهد محاربه سرقت دادستان عمومی و انقلاب دادسرای ناحیه حقوق شهروندی دفاع از حقوق خراسان رضوی مطالبه گری حقوق عامه سرقت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۴۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت

آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سمپوزیوم بررسی چالش‌های فرهنگی و اجرایی برنامه پزشکی خانواده، گفت: در طرح ملی پزشک خانواده، اقناع همکاران، مردم و فرهنگ عمومی پیش نیاز موفقیت اجرای آن خواهد بود. از طرفی مداخلات بزرگ در عرصه سلامت باید با متانت و دور از شتابزدگی انجام شوند.

وی، به هنگام سازی ماژول‌های مورد نیاز حوزه سلامت را برای اجرای این طرح ملی ضروری دانست و اظهار کرد: سالمندی جامعه ایرانی یکی از مهمترین مسائلی است که باید در قالب طرح ملی پزشک خانواده مد نظر قرار گیرد. طبق تعریف اگر هفت درصد جامعه‌ای بالای ۶۵ سال سن داشته باشند، آن جامعه را سالمند می‌نامند.

زالی افزود: سالمندی دوران سخت و پررنجی است که می‌توان با ترویج فرهنگ سلامت سالمندی و اقدام برای پیشگیری از ابتلاء به بیماری‌ها در نوجوانی همچون داشتن تغذیه سالم و ورزش، دوران سالمندی آسوده‌تری داشت.

وی ادامه داد: سالمندی و سالخوردگی شرایط متفاوتی را به افراد تحمیل می‌کند؛ بنابراین برنامه ریزی اجرای طرح ملی پزشک خانواده باید عمیق‌تر، دقیق‌تر و جامع‌تر، در قالب بسته خدماتی متفاوت‌تر از قبل با ساختار بومی ایرانی انجام شود.

زالی به تغییر در میزان شیوع سندرم متابولیک نیز به عنوان دیگر عامل مهم در نظام سلامت اشاره کرد و گفت: افزایش یا کاهش ریسک فاکتور‌هایی نظیر فشارخون، دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی به سبک زندگی افراد وابسته است و تغییر در آن بسیار زمان بر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ۱۸ درصد از جمعیت تهران به فشارخون مبتلا هستند، از طرفی مصرف نمک در ایران ۳ تا ۷ برابر و مصرف شکر ۴.۵ برابر سرانه مصرف جهانی است. شناسایی، تغییر در ریسک فاکتورها، توجه به تغذیه و سبک زندگی از اهمیت بالایی برای کنترل شیوع سندرم متابولیک محسوب می‌شود.

زالی در ادامه به تأثیر تغییرات آب و هوا و وجود پدیده‌های بیولوژیک نظیر آلاینده‌ها بر سلامت مردم نیز اشاره کرد و گفت: مطالعات نشان می‌دهند گرما موجب افزایش میزان افسردگی و خشونت در افراد جامعه به ویژه زنان می‌شود.

وی تصریح کرد: احتمال شیوع بیماری‌های نوپدید عفونی نظیر کرونا از دیگر عواملی است که نظام سلامت را دچار بحران می‌کند. یکی از مهمترین عوامل در شیوع بیماری‌های ویروسی نزدیک شدن بیشتر بشر به زیستگاه حیوانات و گسترش طبیعت گردی است.

بر اهمیت توجه به تجارب تلخ گذشته در اجرای طرح پزشک خانواده تاکید کرد و گفت: در دوره قبل اجرای این طرح، دو استان اقدام به تجربه‌نگاری کردند، تحلیل و ارزیابی آن تجارب در عملکرد این دوره بسیار مؤثر خواهد بود؛ نگاه عمیق و واکاوانه، مطالعه مقالات و مستندات، ایجاد نظام ارزیابی مبتنی بر شواهد و آسیب شناسی در ادامه مسیر، به اجرای موفق طرح پزشک خانواده کمک می‌کند.

 زالی همچنین مطالعه عمیق در خصوص ساختار سلامت در کشور، توان نظام مراقبت‌های بهداشتی اولیه (PHC)، کمبود نیروی انسانی، بهسازی و نوسازی زیرساخت‌های فرسوده و تأمین فضای فیزیکی مورد نیاز را از اقدامات لازم برای آغاز اجرای طرح اعلام کرد و گفت: تأمین اعتبارات و بودجه مکفی نیز برای اجرای آن باید انجام شود.

وی با بیان مسائل موجود در حوزه بهداشت، افزود: طرح پزشکی خانواده، طرحی ملی است و باید با همکاری تمامی ارگان‌ها اجرایی شود تا به ثمر نشیند.

زالی از اجرای فاز اول این طرح در سه شهرستان فیروزکوه، اسلامشهر و شهر قدس در استان تهران خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود در فاز اول اجرا بالغ بر ۱۱ میلیون نفر تحت پوشش طرح قرار گیرند که با توجه به فعالیت ۲ هزار و ۷۲۰ مراقب سلامت و ۲ هزار و ۳۳۰ پزشک، با کمبود نیروی انسانی مواجه خواهیم شد.

وی در پایان بر لزوم مراقبت از نظام PHC، هماهنگی با تغییرات داینامیک سلامت محور، تعریف بسته خدمتی متفاوت نسبت به قبل، تأمین اعتبارات و همکاری تمام ارگان‌ها در سطوح ملی تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • افزایش کیفیت خدمات به مردم با رویه‌ای واحد در دادسرا‌های گلستان 
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • یک نماینده مجلس: اپراتورها از جیب مردم سرقت می‌کنند!
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا