Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد سلیمان‌زاده معاون مدیر بین‌الملل و مسئول کارگاه‌های آموزشی این جشنواره اعلام کرد: امسال سعی شده با توجه به شرایط کرونایی و انتقال فضای آموزشی در دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی و فستیوال‌های مختلف به بستر فضای مجازی، نگاهی ویژه به بخش کارگاه‌های آموزشی جشنواره داشته باشیم.
وی افزود: یکی از تفاوت‌های بارز این دوره جشنواره با ادوار گذشته برپایی آنلاین (برخط) است که در اجرای کارگاه‌ها هم این تفاوت مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع شرایط جدید این رویداد، فرصت خوبی ایجاد کرده تا ما با برپایی مجازی کارگاه‌ها در دو بخش بین‌الملل و ملی، بتوانیم از اساتید متنوع و باسابقه‌تری استفاده کنیم و در ضمن به فراگیری بیشتر کارگاه‌ها فکر کنیم و این امکان را داشته باشیم تا با مخاطبان گسترده‌تری در تعامل باشیم.

نحوۀ ثبت‌نام و استفاده از برنامه کارگاه‌ها
به گفته معاون مدیر بین‌الملل جشنواره، کارگاه‌های آموزشی این دوره جشنواره به صورت ضبط شده (در بخش بین‌الملل با زیرنویس) در پلتفرم جشنواره ارائه خواهد شد و در ادامه پرسش و پاسخ محدود با حاضران در کارگاه به صورت زنده و نیم ساعت بعد از هر کارگاه از طریق فضای اسکای روم صورت خواهد گرفت.
سلیمان‌زاده گفت: همه علاقه‌مندان می‌توانند ابتدا به آدرس مراجعه کنند و پس از ثبت‌نام، تمایل خود را برای حضور در بخش کارگاه‌های آموزشی جشنواره سی و سوم اعلام کنند.
وی با اشاره به بررسی درخواست‌های رسیده برای شرکت در کارگاه‌ها افزود: مشخصات ثبت‌نام‌کنندگانی که علاقه‌مندی خود را برای حضور در کارگاه‌ها اعلام کرده‌اند، بررسی خواهد شد و سپس، برای حضور در هر کارگاه، ۱۵ تا ۳۰ نفر از بین ثبت‌نام شدگان انتخاب خواهند شد.

عناوین کارگاه‌ها
سلیمان‌زاده در ادامه عناوین هفت کارگاه در بخش بین‌الملل سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان را به شرح زیر برشمرد:
۱- معرفی و شناخت عناصر فیلمنامه در سینمای کودک (فدریکا یاکوبللی، استاد فیلمنامه‌نویسی از ایتالیا)
۲- تکنیک‌ها (متدها)ی بازیگری معاصر در فیلم‌های کودکان و نوجوانان (آنا ردی از بازیگران تئاتر و سینمای ایتالیا)
۳- جایگاه تجربه در روایت فیلم‌های انیمیشن (یان جوئت از فرانسه)
۴- مفهوم شخصیت در سینمای کودک با تمرکز بر سینمای کودک قزاقستان (الکساندرا لومپووا از منتقدان مطرح قزاقستان و عضو فیپرشی)
۵- فیلم عروسکی و نحوه ارتباط آن با جهان کودکان (رامان جیت کائور از هند و لی تامسون از انگلستان)
۶- چگونه فیلم کودک خود را به بازارهای جهانی معرفی کنیم؟ (چاندرا کی‌جاها از توزیع‌کنندگان و پخش‌کنندگان مطرح سینمای هند و معاون اجرایی جشنواره آسیاپاسیفیک)
۷- جایگاه ریتم در فرآیند کارگردانی فیلم کودک (عبدال رمیدکا از کارگردانان سینمای کودک قزاقستان)

همچنین، عناوین کارگاه‌های بخش ملی سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان که اساتید آن جملگی از چهره‌های متخصص و شناخته‌شده خواهند بود، عبارتند از:
۱- الگوی سفر قهرمان در سینمای کودک
۲- اصول زیبایی‌شناسی سینما برای نوجوانان
۳- فیلمسازی خانوادگی (بهره‌گیری از موضوعات روزمره برای ساخت فیلم)
۴- فیلمبرداری ارزان با دوربین‌های دیجیتال
۵- انتقال تجربه: طراحی صحنه و لباس در سینما
۶- تعامل سینما و بازی‌های ویدئویی

زمان کارگاه‌ها
سلیمان‌زاده با اشاره به این که کارگاه‌های آموزشی امسال به‌گونه‌ای طراح شده که مورد بهره‌برداری دانشجویان سینما، علاقه‌مندان و نیز فعالان حرفه‌ای سینما شامل کارگردانان و تهیه کنندگان قرار گیرد، زمان بندی کارگاه‌های بخش بین‌الملل در ایام برگزاری جشنواره (از ۲۷ مهر تا ۲ آبان) را هر روز از ۱۱ صبح (به همراه پرسش و پاسخ) و کارگاه‌های بخش ملی را هر روز از ساعت ۱۳ اعلام کرد.

اعلام اسامی فیلم‌های بخش «کروناروایت» در جشنواره کودک۳۳

اسامی ۱۴ فیلم ایرانی و ۷ فیلم خارجی پذیرفته شده در بخش «کروناروایت» سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اعلام شد.

بر اساس این خبر، در بخش «کرونا روایت» (آثار ایرانی)، فیلم‌های در خلوت شب ساخته جواد یقموری، مهدی امینی، دیدار ساخته علیرضا موسی‌زاده و معین ناجی، روزهای سخت کرونایی ساخته آیه آبیار، ستایش تا ستایش ساخته امیر طرفیانی، قرنطینه ساخته کاوه معین‌فر، کرونا در کمین ساخته ریحانه تاتاری، کرونا و کودک کار ساخته زهرا موسوی، ما همه با هم هستیم! ساخته معین ناجی و علیرضا موسی‌زاده، ماسک تولید جام جم، ملاقات آخر ساخته محمدمهدی فکریان، نامه‌ای به خدا ساخته بهمن زنگنه، نفس ساخته سعیده معصومی، نگران نباش ساخته مانا پاک‌سرشت، هیوا ساخته علی یزدانی به نمایش درخواهند آمد.

همچنین در بخش کرونا روایت (آثار خارجی) شاهد فیلم‌های برش بن(Ben’s cut) از کرواسی، فرار از واقعیت(Escape reality) از فرانسه، گیاهان(Plants) از انگلستان، جایی بالای کوه‌ها(Somewhere over the Mountains) از  ژاپن، قهرمانان در خانه بمانید(Stay at home Heroes) از بلغارستان، چگونه وقت‌کشی کردم (Survival kit or How I killed the time) از کرواسی و چه روزیست (What day is it) از اسلوونی خواهیم بود. این بخش از جشنواره، با همکاری رویداد «کروناروایت» سازمان نظام پزشکی برگزار می‌شود.

سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان از ۲۷ مهر تا ۲ آبان به دبیری علیرضا تابش برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری فیلم علیرضا تابش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری فیلم علیرضا تابش جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری فیلم علیرضا تابش اخبار کنکور سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان کارگاه های آموزشی بخش بین الملل سلیمان زاده سینمای کودک کارگاه ها فیلم کودک ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۵۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره فیلم کن ۱۳ فیلم را بر فهرست فیلم‌هایش افزود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، جشنواره فیلم کن فیلم‌های بین‌المللی دیگری را به بخش‌های مختلف این دوره اضافه کرد که انیمیشن میشل آزاناویسیوس با عنوان «گرانبهاترین محموله‌ها»، فیلم «دانه انجیر مقدس» محمد رسول‌اف و «لولا» اولیور استون از جمله آنها هستند.

«گران‌بهاترین محموله‌ها» از رمان پرفروش ژان کلود گرومبرگ به همین نام اقتباس شده و داستانش در طول جنگ جهانی دوم اتفاق می‌افتد. این اولین انیمیشنی خواهد بود که در بیش از یک دهه گذشته - پس از «والس با بشیر» آری فولمن در سال ۲۰۰۸ - وارد بخش رقابتی کن شده است.

آزاناویسیوس فیلمنامه را با گرومبرگ نوشته و الکساندر دسپلات آهنگساز برنده اسکار موسیقی فیلم را ساخته است. صداپیشگی این انیمیشن را بازیگر مشهور فرانسوی ژان لویی ترینتینان، گریگوری گدبوآ و دومینیک بلان بر عهده دارند.

آزاناویسیوس از اعضای ثابت کن است و در سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۷ برای اولین بار «هنرمند» و «تغییرپذیر» را در بخش رقابتی داشت و «کوپه» هم فیلم افتتاحیه سال ۲۰۲۲ بود.

«دانه انجیر مقدس» جدیدترین فیلم محمد رسول‌اف هم به بخش رقابتی افزوده شد. وی پیش از این با فیلم‌های «دست‌نوشته‌ها نمی‌سوزند» و «لرد» (با عنوان خارجی «مرد صداقت») در بخش نوعی نگاه کن حضور داشت.

امانوئل پارپو رومانیایی با فیلم «سه مایل تا پایان دنیا» برای اولین بار وارد بخش مسابقه می‌شود.

در بخش کن پرمیر «ماریا» ساخته جسیکا پالود درباره زندگی تراژیک ماریا اشنایدر بازیگر «آخرین تانگو در پاریس» ساخته برناردو برتولوچی با بازی آناماریا وارتولومی و مت دیلون و فیلم گائل مورل با عنوان «زندگی کن، بمیر، دوباره متولد شو» افزوده شده است.

در بخش نمایش ویژه «یک فیلم ناتمام» لو یه فیلمساز چینی درباره همه‌گیری، «عاشقان سینما» آرنو دپلشن با بازی متیو آمالریک، «لولا» الیور استون، درباره رییس جمهور برزیل و «زننده» تودور جیورجیو دیگر فیلم‌های افزوده شده به کن امسال هستند.

«کنت مونت کریستو» ساخته الکساندر دلا پاتلیر و متیو دلاپورته با بازی پیر نینی به بخش خارج از رقابت اضافه شد.

اولین فیلم کارگردانی سلین سالت با نام «نیکی» فیلمی بیوگرافی از نیکی دو سن فال هنرمند فرانسوی-آمریکایی، «وقتی نور می‌شکند» رونار رونارسون و «جریان» جینتس زیلبالودیس هم به بخش نوعی نگاه افزوده شده‌اند.

کد خبر 6086129

دیگر خبرها

  • جشنواره فیلم کن ۱۳ فیلم را بر فهرست فیلم‌هایش افزود
  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی
  • اضافه شدن ۱۳ فیلم دیگر به بخش‌های مختلف جشنواره کن
  • انهدام باند جعل مدارک تحصیلی و آموزشی
  • رتبه نخست شهرستان کبودراهنگ در فرزندآوری استان همدان
  • کشف کارگاه جعل مدرک تحصیلی در غرب کشور
  • دبیر پانزدهمین دوره جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی:بزرگداشت استاد جواد محقق در همدان برگزار می‌شود 
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • ‌برگزاری کارگاه آموزشی بازتاب داستان‌های کهن در ادبیات کودک و نوجوان معاصر در شیراز
  • برنامه آموزشی زودهنگام عامل اثر بخش در بهبود اختلالات ارتباطی است