Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده بنیاد علوی در شرق کشور با بیان این که این نهاد با طرح‌های در دست اقدام، زیرساخت‌های توسعه در رشتخوار را فراهم می‌کند ، گفت: تلاش می‌شود با همراهی دولت و سایر نهادهای حمایتی، علاوه بر ایجاد اشتغال و بهبود وضعیت اقتصادی، چهره این شهرستان را از فقر پاک و این منطقه را بیش ‌از پیش آباد کنیم.

به گزارش قدس آنلاین، حسین میرطاهری  در جلسه شورای اداری رشتخوار افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی، ۱۴ بند را به بنیاد علوی تکلیف کردند که در قالب آن توانمندسازی محرومان و تحقق الگوی جامع آبادانی و پیشرفت مناطق محروم هم قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی با بیان این که بنیاد مستضعفان و علوی در ۳۰ نقطه از کشور برای رفع محرومیت و فقرزدایی ورود پیدا کرده اند ادامه داد: در رشتخوار خراسان رضوی نیز با کمک دستگاه‌های اجرایی، همه با هم برای محرومیت‌زدایی این شهرستان تلاش می‌کنیم. نماینده بنیاد علوی در شرق کشور، تقویت جوامع محلی و جلب مشارکت بیشتر مردم برای رفع محرومیت را از رویکردهای اصلی بنیاد علوی ذکر کرد و گفت: تحقق و اجرای کامل این طرح‌ها که بین سه تا پنج سال زمان نیاز دارد مستلزم طراحی و برنامه‌ریزی اصولی برای رفع  مشکلات و ایجاد تحول و پیشرفت در منطقه است. میرطاهری افزود: تاکنون کارهای بزرگی در کشور انجام‌ شده است و کارهای بر زمین مانده نیز بسیار زیاد است که با اعتبارات دولتی می‌توان به ‌صورت گره‌گشا اقداماتی را انجام داد و مبنا و رویکرد بنیاد علوی هم تعامل با دولت است تا با توانمندسازی، آموزش و تسهیل‌گری، محرومیت زدایی کنیم و در کنار این اقدامات، پروژه‌های عمرانی هم در دستور کار است و منابعی به این امر اختصاص می‌یابد. فرماندار رشتخوار هم در این جلسه با بیان این که بنیاد علوی باید نسبت به تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه تمام از جمله راه ارتباطی سرآسیاب جنگل به رشتخوار اهتمام بیشتری داشته باشد، افزود: تعریض مسیر ارتباطی بخش جنگل به رشتخوار به طول ۱۲۵ کیلومتر، نیازمند ۴۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار است. خالقداد عرب افزود: بنیاد علوی امسال با کمک دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی شهرستان رشتخوار، ۲۱ میلیارد ریال در قالب کارت هدیه بین محرومان این شهرستان توزیع می‌کند.
وی با تاکید بر این که دهیاران، اعضای شوراهای اسلامی و مسوولان باید برای خدمت به محرومان، ایجاد اشتغالزایی و عمران و آبادانی مناطق محروم اهتمام بیشتری داشته باشند ادامه داد: شهرستان رشتخوار در بخش‌های مختلف از جمله دامداری، کشاورزی و صنعت ظرفیت شکوفایی دارد که با همت بنیاد علوی و مستضعفان این مهم محقق خواهد شد.
منبع: ایرنا انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رشتخوار زیرساخت بنیاد علوی بنیاد علوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۷۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و راه‌ها در سیستان وبلوچستان

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، وزیر کشور در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سیستان و بلوچستان در فرمانداری شهرستان کنارک گفت: توجه به راه‌های استان به ویژه در جنوب استان برای توسعه سواحل مکران بسیار مفید است، زیرا راه؛ زیربنای توسعه است و باید برای ارتقای راه‌ها و استانداردسازی آنها با سرعت بیشتری حرکت کنیم و مسئله راه‌ها در دستور کار جدی مسئولان باشد.

وحیدی وزیر کشور افزود: مسائل و مشکلات سیل‌زدگان از لحظات اولیه توسط مسئولان به ویژه استاندار و فرمانداران در حال پیگیری است و مشکلات براساس اولویت پیگیری و رفع خواهد شد، دولت با تمام قوا در کنار مردم است و از هیچ کوششی برای حل مشکلات مردم دریغ نخواهد کرد.
وی افزود: در بحث برق، اقدامات لازم در حال انجام است، به زودی تمام مشکلات مردم سیلزده حل می‌شود البته در ابتدا باید آب مصرفی مردم به صورت سالم و بهداشتی تامین شود تا شاهد مشکلات دیگری در این مناطق نباشیم.
وی گفت: اقدامات اساسی برای تامین زیرساخت‌ها و رفع مشکلات مردم انجام شود تا مردم نگرانی در هنگام بارندگی نداشته باشند.
وزیر کشور با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان در روستا‌ها زندگی می‌کنند، وباید سرعت بیشتر در اجرای طرح‌های حوزه راه، برق، آب، تلفن، اینترنت و آبخیزداری باشد، تصریح کرد: مشکلات آبگرفتگی خانه‌ها در شهر کنارک نیز باید پیگیری شود و طرح‌های نیمه تمام فاضلاب شهری و هدایت آب‌های سطحی به نتیجه برسد تا همیشه در زمان بارندگی مردم با مشکل مواجه نشوند.
وحیدی با اشاره به اینکه که آب پشت سد‌ها برای اشتغال و تولید کاربرد دارد، ادامه داد: گرگرو‌ها (فرسایش خندقی خاک) برخی روستا‌ها را با مشکل جدی تخریب مواجه کرده که امیدواریم با انجام طرح‌های آبخیزداری و مهار آب‌ها بتوانیم گرگرو‌ها را ساماندهی کنیم.

 

استاندار سیستان و بلوچستان هم با اشاره به اینکه با فعالیت سامانه بارشی در این استان بیشترین آسیب به جاده‌ها وارد شد، گفت: بخش‌های خصوصی در کنار دستگاه‌های دولتی در حال تلاش برای برطرف کردن معضلات هستند.
 کرمی بیان کرد: در برخی شهرستان‌های جنوبی این استان مانند ایرانشهر، سراوان، دلگان، بمپور، قصرقند و نیکشهر بارندگی‌هایی رخ داد و خسارت‌هایی به جاده‌ها و برخی زیرساخت‌ها وارد شد و حجم زیادی از آب به سمت دریا هدایت شده است.
وی افزود: به دلیل حجم بالای بارش‌ها برق تعدادی از روستاها قطع شده و برخی منازل دچار آبگرفتگی شدند، همچنین اختلالاتی در ارتباطات به وجود آمد که بخش‌های خصوصی و دستگاه‌های دولتی در حال تلاش برای برطرف کردن این معضلات هستند.
وی اظهار کرد: با فعالیت سامانه بارشی در سیستان و بلوچستان بیشترین آسیب به جاده‌ها وارد شد، همچنین با ورود آب به برخی منازل بخشی از وسایل زندگی مردم از بین رفته که باید کمک برای جایگزینی آنها انجام شود‌.
کرمی گفت: برق تعدادی از روستاها به علت وزش شدید باد و باران قطع شده که باید هرچه سریعتر مشکل برطرف شود، پست برق کهیر نیز دچار مشکل شده که تلاش تیم‌ها برای رفع این مشکل ادامه دارد.
وی تاکید کرد: تامین آب شرب مردم یکی از مهم‌ترین وظایفی است که باید به درستی انجام شود، در این زمینه یکی از اقدامات آبرسانی توزیع آب معدنی در نقاط درگیر سیل است.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۴ میلیارد تومان تسهیلات بنیاد برکت در اشنویه
  • بهره‌برداری از ۶ طرح ورزشی و آموزشی در اندیمشک
  • اجرای طرح هادی با بهره گیری از مصالح بومی در شهرستان بانه
  • رئیس جمهور: ساز و کارهای مشارکت مردم برای تحقق شعار سال فراهم شود / توسعه یافتگی همگام با نظام انقلابی
  • زیرساخت های توسعه ای استان کرمان باید تقویت شود
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و راه‌ها در سیستان وبلوچستان
  • فراهم آوردن زیرساخت های لازم به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایران در طول ۴۵ سال توفیقات فراوانی داشته است
  • پرسپولیس نه؛ من برای قوم بزرگ لر تیمداری می کنم! |‌ نتوانیم میزبانی کنیم انگیزه ام از بین می رود
  • قابلیت دانلود تلوبیون نیاز به توسعه زیرساخت دارد