حمایت از فین تکهای مالی و کشاورزی برای تکمیل زنجیره خدمات بانکی
تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۶۸۲۳۶
امتداد - مدیرعامل بانک کشاورزی بر اهمیت فین تکها در عرصه هوشمندسازی و ارتقای فناوری در بخش کشاورزی و بخش مالی و نیز تمرکز بر توسعه کسب و کارها و استارتاپها در تکمیل زنجیره خدمات بانکی تاکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری امتداد به نقل از روابط عمومی و همکاری های بین الملل بانک کشاورزی، خدارحمی در این مراسم ضمن اظهار خرسندی از برگزاری سومین رویداد فین تکی در بانک کشاورزی، گفت: بانک کشاورزی به عنوان نهاد تخصصی و حامی مالی بخش کشاورزی، با آگاهی از تاثیر شگرفی که فناوری در پیشبرد کسب و کارها دارد، در چند سال اخیر توجه ویژه به توسعه فناوری در کار بانک و در توسعه بخش کشاورزی را در دستور کار قرار داده و با تمرکز بر فین تک ها در عرصه هوشمند سازی و ارتقای فناوری در بخش کشاورزی و بخش مالی و نیز توسعه کسب و کارها و استارتاپها در تکمیل زنجیره خدمات بانکی گام هایی برداشته است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
مدیرعامل بانک کشاورزی هدف این بانک از برگزاری چنین رویدادهایی را، شناسایی پتانسیل های کشور ، کمک به توسعه آنها و توسعه اقدامات و خدمات بانک کشاورزی برای پاسخگویی به نیازهای مشتریان دانست و اعلام کرد: قصد ما این است که جوانان را به سمت خلق ایده ها و استفاده بهینه از فناوریهای نوین سوق دهیم و شرکت های استارت اپی را با نیازهای بخش کشاورزی ، پتانسیل های کاری و فرصت های توسعه در بخش کشاورزی آشنا کنیم تا شاهد پیشرفت در روش های تولید، بازاررسانی و فرآوری محصولات کشاورزی باشیم.
وی تاکید کرد: بایستی با بهرهگیری از شرکتهای فین تک، خدمات بانکی را گسترش داده و با کاهش مراجعات حضوری ، هزینه های اجتماعی را کاهش دهیم تا شاهد افزایش رضایتمندی مشتریان و ارتقای کارایی بانک باشیم.
خدارحمی با اعلام این مطلب که در حال حاضر بیش از ۷۵ درصد از تراکنش های مالی بانک کشاورزی به صورت غیر حضوری انجام میشوند و این بانک در زمینه بانکداری دیجیتال جزو بانک های پیشرو در کشور است، اظهار داشت: در حوزه ماموریت اصلی ما یعنی حمایت از بخش کشاورزی، نیاز است به هوشمندسازی بخش کشاورزی کمک کنیم تا بخش کشاورزی هم از فناوری های جدید و اثرات مثبت آن بهره مند شود.
وی با اشاره به تاکید وزیر جهاد کشاورزی بر نظام جامع اطلاعات کشاورزی و استفاده بیشتر از فناوری در بخش کشاورزی ، تصریح کرد: می کوشیم در طرح هایی که حمایت میکنیم نظیر گلخانه ها ، پرورش ماهی در دریا، مکانیزاسیون، آبیاری و غیره ، از ورود فنآوریهای نوین استقبال و حمایت کنیم و امیدواریم جوانان و محققان کشور در این زمینه فعال تر شوند و ایده ها و محصولات خود را در زمینه فرآوری محصولات، بهبود فرایندهای تولید ، استفاده بهینه از آب وسایر موارد به کار گیرند تا مجموعه این اقدامات به بهبود صنعت مالی کشاورزی منجر شود.
مدیرعامل بانک کشاورزی در بخش پایانی سخنان خود اظهار امیدواری کرد در آینده قدم های بلندتری برای بحث هوشمند سازی کشاورزی برداشته شود و در زمینه فین تک های مالی شاهد همکاری بیشتری بین بانک و استارت آپ ها باشیم. وی افزود : دست همه فعالان این حوزه را می فشاریم و از همکاری و ایده های جدید استقبال میکنیم.
شایان ذکر است مراسم اختتامیه سومین رویداد استارت آپی و دومین فین تک فارم بانک کشاورزی روز سه شنبه هشتم مهرماه در ساختمان مرکزی این بانک به صورت غیرحضوری و آنلاین برگزار شد تا از میان ۱۴ طرح برگزیده از ۱۹۰ طرح ارسال شده به دبیرخانه این رویداد، ۳ طرح منتخب نهایی معرفی شوند.
منبع: امتداد نیوز
کلیدواژه: بخش کشاورزی بانک کشاورزی خدمات بانکی خدمات بانک فین تک ها
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۸۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
منافع ملی ایران در این است که از سد FATF عبور کنیم
دیدارنیوز: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم، تاکید کرد: متأسفانه برخی جریانها از FATF، برای پیشبرد پروژههای سیاسی و اقتصادی خاص خود بهره میبرند و میکوشند با فشار، نظر جانبدارانه خود را محقق کنند، اما قطعا در این شرایط ویژه اقتصادی، منافع ملی ما در این است که از سد FATF عبور کنیم.
محمود واعظی با اشاره به طرح مجدد FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام، بیان کرد: ایران در فهرست سیاه FATF قرار دارد و این بدان معناست که بانکها و مؤسسههای مالی کشورهای عضو نمیتوانند با ایران همکاری و تعامل داشته باشند. وضعیت فعلی منجر به فرصت سوزیهای ناشی از محدودیتهای گسترده دسترسی ایران به بازارهای مالی و بانکی بینالمللی شده است و هزینههای معاملات خارجی را افزایش داده است.
روابط خارجی اقتصاد کشور نیازمند تمهیدات عاجل است
وی اظهار کرد: به دلیل این محدودیتها، بانکها و موسسات مالی بینالمللی از همکاری با ایران خودداری میکنند تا از پیامدهای احتمالی اقدامات قهری FATF علیه خود جلوگیری کنند. با توجه به وضعیت اقتصادی کنونی کشور، مسجل است که روابط خارجی اقتصاد ما نیازمند تمهیدات عاجل است تا هم تحریمها مرتفع شوند و هم مانع FATF حل و فصل گردد.
نباید رفع تحریمها و حل مسئله FATF را به هم گره بزنیم
قائم مقام دبیرکل حزب اعتدال و توسعه، تصریح کرد: نباید دو موضوع تحریمها و FATF را به هم گره بزنیم؛ اینکه گفته شود اول تحریمها برداشته شود و بعد FATF یا اینکه ابتدا FATF مرتفع شود و سپس تحریمها رفع شود، امر صحیح و روبه جلویی نیست. این دو موضوع درهم تنیده اند و منطق در این است به شکل موازی حل وفصل گردند. اگر هر کدام زودتر انجام شود به دیگری کمک میکند. حل مشکل FATF میتواند زودتر انجام شود.
وی تاکید کرد: شرایط ایجاب میکند که ببینیم حل و فصل کدام مانع گریبان گیر کشور آسانتر است. طبیعی است که زدایش تحریمها از مسیر مذاکرات هستهای حاصل میشود و مقداری هم زمان میبرد؛ اما خروج از لیست سیاه FATF در گرو تصمیم گیری داخلی است. همین دو لایحهای که مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان جملگی تصویب کرده اند. اگر FATF از مجمع تشخیص مصلحت نظام عبور کند، گام جدی رو به جلو برای بهبود شرایط کشور صورت گرفته است.
رعایت استاندارهای FATF تاثیر قابل توجهی بر گشایش اعتبار بانکی دارد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم، بیان کرد: اگر حسب اقدام شایسته و ملی مجمع تشخیص مصلحت نظام از لیست سیاه FATF خارج شویم پس از مدتی که در لیست خاکستری قرار گرفتیم نهایتا از سد مشکل FATF عبور خواهیم کرد. بررسیها نشان داده رعایت استانداردهای FATF تاثیر قابلتوجهی بر گشایش اعتبار بانکی دارد. حل مشکل FATF میتواند به بهبود شرایط اقتصادی و مالی کشور کمک کند. این اقدام حائز اهیمت موجب افزایش شفافیت مالی و گشایش روابط بانکی با خارج میشود.
وی افزود: جهت تنویر اذهان مخالفین گروه ویژه اقدام مالی به اطلاعات مالی کشورها دسترسی ندارد و تنها نقش آن تعیین چارچوبها و استانداردهایی برای مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم است و نظارت مستقیم بر تراکنشهای مالی کشورها ندارد. همچنین این استانداردها وفق افزایش شفافیت، کاهش ریسک اعتباری و تقویت اعتماد در سیستمهای مالی، به بهبود فرآیند گشایش اعتبار بانکی و تسهیل در همکاریهای بینالمللی کمک میکنند.
واعظی بیان کرد: این امر به نوبه خود باعث کاهش هزینههای مالی، افزایش امنیت تراکنشها و تضمین کیفیت و صحت کالاها و خدمات خریداریشده میشود، در نتیجه رعایت استانداردهای FATF به نفع بانکها، مشتریان و اقتصاد کلی کشورمان است. بانکها با اجرای فرآیندهای FATF میتوانند فعالیتهای مشکوک را شناسایی کنند و از همکاری با مشتریان پر ریسک اجتناب نمایند؛ لذا بانکها با اطمینان بیشتری به ارائه تسهیلات و اعتبارات میپردازند و احتمال وقوع تخلفات مالی و پولشویی به شکل قابل توجهی کاهش یابد.
رعایت استاندارهای FATF منجر به افزایش اعتماد بین بانکها و مشتریها میشود
واعظی خاطرنشان کرد: کاهش ریسک اعتباری باعث میشود بانکها هزینههای کمتری برای مدیریت ریسک و پوشش خسارات احتمالی صرف کنند. از سوی دیگر رعایت استانداردهای FATF منجر به افزایش اعتماد بین بانکها و مشتریان میشود. این اعتماد باعث میشود بانکها با اطمینان بیشتری به مشتریان خود تسهیلات اعتباری ارائه دهند. بانکها با داشتن سیستمهای مالیاتی و گزارشدهی شفافتر و دقیقتر، میتوانند به درخواستهای اعتباری پاسخ دهند که این امر به نفع کسبوکارها و افراداست.
وی اظهار کرد: ممکن است که یک نفر ایراد بگیرد و بگوید مادامی که کشور تحریم است، روابط بانکی زیاد نیست و محلی از اعراب ندارد. ممکن است حرف آنان در ارتباط با برخی از کشورها که هیچ گونه ارتباطی با آنها برقرار نیست درست باشد، اما در خصوص کشورهای دوست که آماده تعامل تجاری و روابط مالی و بانکی با ایران هستند، فشار FATF مانع از هرگونه تعامل و تبادل تجاری بوده و هست. خبر طرح بررسی کارشناسی لوایح پیوستن ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) و کنوانسیون پالرمو در کمیسیونهای تخصصی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام مثبت و امیدوار کننده است.
وی در پایان بیان کرد: ضروری است تا بررسی فنی و دقیق موضوع FATF صرفا با توجه به مصالح ملی صورت گرفته و به فضاسازیهای سیاسی کمترین توجهی نشود. متأسفانه همانطور که گفتم برخی جریانها از FATF، برای پیشبرد پروژههای سیاسی و اقتصادی خاص خود بهره میبرند و میکوشند با فشار، نظر جانبدارانه خود را محقق کنند. قطعا در این شرایط ویژه اقتصادی، منافع ملی ما در این است که از سد FATF عبور کنیم.
منبع: ایسنا