Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: واکسن آنفولانزا در سه مرحله در استان سمنان توزیع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ نوید دانایی در حاشیه جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا که در استانداری سمنان برگزار شد اظهار داشت: پرسنل بهداشت و درمان، بیماران خاص و زنان باردار در مرحله نخست توزیع واکسن آنفولانزا قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: افراد در معرض خطر همچون افراد بالای 65 سال و کارکنان دستگاه‌های اجرایی و خدماتی در مرحله دوم توزیع واکسیناسیون قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود افزود: در مرحله سوم در صورت تاغمین واکسن آنفولانزا با قیمت آزاد به صورت عمومی در اختیار همه مردم قرار می‌گیرد.

دانایی بیان کرد: بر اساس گزارش‌های موجود به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا در حال حاضر روند ابتلا به آنفولانزا در سطح استان کاهشی است.

وی تأکید کرد: برای مقابله با کرونا نیاز است تا دستگاه‌های اجرایی استان نظارت جدی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستور کار خود قرار دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان بیان کرد: بسیج و دیگر سازمان‌های مردم نهاد، نظام پزشکی و نظام پرستاری و دیگر نهادها می‌توانند در مورد نظارت بر رعایت پروتکل گ‌های بهداشتی ورودی جدی داشته باشند.

دانایی تأکید کرد: مردم باید همچنان موارد بهداشتی را رعایت کنند و تا شاهد کاهش موارد ابتلا به کرونا و در نتیجه مهار و‌ کنترل این بیماری در سطح استان سمنان باشیم.

وی عنوان کرد: در حال حاضر 140 نفر مثبت کرونا در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: از سه روز گذشته تعداد بیماران مثبت کرونا کاهش یافته است و شاهد روند کاهشی بوده‌ایم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سمنان دانشگاه علوم پزشکی سمنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی واکسن آنفولانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۸۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم

غلامعلی جاودان  رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت افزود: پارسال این طرح در شهر‌های بندرلنگه و حاجی آباد اجرا شد که امیدواریم امسال این طرح به طور کامل در شهر‌های استان اجرا شود.

وی گفت: طرح جامع سلامت در روستا‌های استان اجرا شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه افزایش بیمار‌های غیر واگیر از جمله فشار خون افزود: در اجرای طرح سلامت خانواده برای مراقبت از هر دو هزار نفر در حوزه شهری یک مراقب سلامت در نظر گرفته شده است.

جاودان گفت: ایجاد هزار تخت بیمارستانی از دیگر برنامه‌های امسال دانشگاه علوم پزشکی استان است که امیدواریم با حمایت‌های دولت این برنامه اجرایی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس با ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان میناب با ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی و بیمارستان نفت ستاره خلیج فارس با پیشرفت خوبی در حال ساخت است که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.

جاودان گفت: در دوسال گذشته از فعالیت تاکنون یک میلیون و ۲۲۰ نفر در بیمارستان‌های استان ۱۰ میلیون خدمات بستری استفاده کردند.

وی افزود: در این مدت ۱۰۰ هزار زایمان در بیمارستان‌های استان انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:۷۰ قلم تجهیزات پزشکی سنگین به ارزش ۶ هزار و ۹۱۸ میلیارد تومان در بیمارستان‌های استان مستقر شده اند.

جاودان افزود: ۹۰ پایگاه اورژانس زمینی، اورژانس هوایی بال ثابت و ۴ فروند اورژانس دریایی در هرمزگان فعال است.

وی گفت: شناور اورژانس دریایی برای جزیره بوموسی با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در حال ساخت است که به زودی به بهره برداری می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: برای تجهیز این اورژانس ۲۰ میلیارد تومان نیاز است.

منوچهر کمالی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم در این نشست با اشاره باینکه در استان ۷۳۰ پزشک متخصص داریم، گفت: در استان ۴۵۳ پزشک متخصص کمبود داریم.

حامد فلاح معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیزگفت: داروخانه‌های استان ۳۰ میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه گرمطالبه دارند.

در پایان این نشست از پوستر جشنواره رسانه و سلامت هرمزگان رونمایی شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • به زودی، واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس کودکان هرمزگانی
  • نحوه محاسبه اضافه‌کاری پرستاران اصلاح می‌شود
  • پرداخت ۱۲۵ میلیارد تومان مطالبات کادر درمان بوشهر