Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت هوآوی در حال ساخت و توسعه زنجیره تقاضای تجهیزات خود از سوی مجموعه‌های چینی است تا بتواند به این صورت با فشار وارد شده از طرف آمریکا مقابله کند. هوآوی در آوریل سال ۲۰۱۹ پروژه سرمایه‌گذاری هابلو را آغاز کرد و تا کنون بیش از ۱۷ قرارداد با شرکت‌های چینی بسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت در این پروژه از ماه آگوست سال ۲۰۲۰ آغاز شد و شرکت هوآوی قصد دارد تمرکز خود را در این بخش نگه دارد تا تعداد قرارداد‌ها افزایش یابد. این پروژه که به شکل یک شرکت سرمایه‌گذاری ثانویه فعالیت می‌کند در واکنش به تحریم‌های آمریکا آغاز به کار کرد و اکنون سعی دارد نمونه تراشه‌های مخصوص خود را به بازار جهانی عرضه کند.

گو پینگ، مدیرعامل بخش توسعه شرکت هوآوی طی مصاحبه اخیر خود اظهار کرد: "از آن جایی که هوآوی تنها یک شرکت است که در مقابل آمریکا ایستاده، ما از کمک سرمایه‌گذاران و فناوری روز استفاده می‌کنیم تا زنجیره پشتیبانی از تراشه و تجهیزات را گسترش دهیم و پاسخگوی نیاز خریداران باشیم."

بیشتر بخوانید

قطع همکاری سامسونگ و ال‌ جی با شرکت هوآوی زمان مناسب توسعه ساخت پردازنده‌ها برای هوآوی

هوآوی پس از آغاز دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ به مشکلات بسیاری با آمریکا برخورد که اکنون به تحریم آن‌ها ختم شده است. علت اصلی این مشکلات باور دونالد ترامپ بر جاسوسی شرکت هوآوی از داده‌های کاربران است. شرکت هوآوی در حالی قصد دارد زنجیره پشتیبانی از تجهیزات خود را ارتقا دهد که دولت چین سعی کرده رقابت جدی‌تری را در تولید تراشه‌های پردازنده با کشور‌های دیگر آغاز کند.

مقامات دولت چین اخیرا اظهار داشته‌اند که باید در تولید قطعات فناوری مانند تراشه‌های پردازنده از کشور‌هایی مانند آمریکا، کره جنوبی و تایوان پیشی بگیرند. از آن‌جایی که تحریم‌های آمریکا بر روی این شرکت بسیار سنگین است، این شرکت چاره‌ای جز سرمایه‌گذاری گسترده ندارد.

هوآوی همچنین باید پس از مدتی کوتاه سرمایه‌گذاری خود را از چین به کشور‌های دیگر ببرد تا رقابتی جدی‌تر را دنبال کند. با وجود آن که بازار چین محیطی مناسب برای رشد هوآوی در تولید تراشه‌های پردازنده است، اما این مجموعه برای مقابله با شرکت‌های آمریکایی باید بازار کشور‌های دیگر را نیز هدف قرار دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت هوآوی تراشه پردازنده تراشه های الکترونیکی سرمایه گذاری شرکت هوآوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۸۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۷۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی آغاز شد

عملیات اجرایی و ساخت ۷۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی در کشور و اضافه شدن ۱۰ هزار مگاوات برق به ظرفیت تولید نیروگاه‌های در دست احداث، آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تلاش برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم مورد توجه جدی قرار گرفت به طوری که وزارت نیرو در این دولت اقدامات خود را در جهت فراهم کردن توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور انجام داده است.

همان ایام آغاز به کار دولت سیزدهم علی‌اکبر محرابیان، وزیر نیرو از تلاش برای افزایش ۳۵ هزار مگاواتی ظرفیت تولید برق نیروگاه‌ها خبر داد که ۱۰ هزار مگاوات آن از محل انرژی‌های تجدیدپذیر باشد.

وی با بیان اینکه دولت برنامه‌ای چهارساله برای افزایش ۱۰ هزار مگاواتی انرژی‌های تجدیدپذیر دارد، خاطرنشان کرد: بازار توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر ایران، با اتکا به قابلیت بالای منابع انرژی‌های تجدیدپذیر اعم از خورشیدی، بادی، زیست‌توده و زمین گرمایی، از طریق امکان عقد قراردادهای بلندمدت با نرخ‌های تشویقی، بازار بسیار جذابی برای سرمایه‌گذاران است.

وزیر نیرو تأکید کرده بود که ایران از قانون تشویق و حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی برخوردار بوده و فرصت اقتصادی مناسبی برای سرمایه‌گذاران حوزه تجدیدپذیر برای ایجاد مزارع تجدیدپذیر فراهم شده است.

اکنون نیز با ابلاغ مصوبات شورای اقتصاد در جهت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر شامل ساخت ۳۰۰۰ مگاوات نیروگاه بادی و ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی به عنوان طرح ویژه دولت در سال ۱۴۰۲، به سرعت فرایند اجرایی ساخت آنها آغاز، مناقصه برگزار و قراردادها با سرمایه‌گذاران منعقد و اجرایی شدند.

همچنین سال گذشته بالغ بر ۱۰ هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دست احداث اضافه شد که امید می‌رود کار ساخت آنها تا پایان سال ۱۴۰۴ به پایان رسیده و با تزریق توان این نیروگاه‌ها به شبکه سراسری، شاهد جهش بی‌سابقه‌ای در توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر باشیم.

سامانه جامع احداث و بهره‌برداری از نیروگاه‌های تجدیدپذیر نیز از سوی سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران (ساتبا) راه‌اندازی شده که از این طریق امکان رصد و ارزیابی وضعیت طرح‌های در برنامه احداث در همه سطوح اجرایی و مدیریتی فراهم شده است.

منبع: ایرنا

کد خبر 739562

دیگر خبرها

  • آمریکا نام کارخانه‌های چینی مرتبط با ممنوعیت فناوری‌های جدید تراشه را اعلام می‌کند
  • هوآوی خوش درخشید
  • هواوی خوش درخشید
  • تاریخ معرفی گوشی‌های سری هواوی P70 لو رفت
  • حمله گسترده جنگنده‌های آمریکا و انگلیس به یمن/ اعلام تحریم‌های آمریکا و انگلیس علیه حماس/ استعفای یک مقام وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به حمایت از اسرائیل/ مرگ یک سناتور ضدایرانی در آمریکا
  • حمله گسترده جنگنده های آمریکا و انگلیس به یمن/ اعلام تحریم‌های آمریکا و انگلیس علیه حماس/ استعفای یک مقام وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به حمایت از اسرائیل/ مرگ یک سناتور ضدایرانی در آمریکا
  • تلاش آمریکا برای قطع خدمات به ابزارهای تراشه‌سازی چین
  • طمع بر سر حکمرانی، اندیویا را به چالش کشید!
  • ساخت ۷۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی آغاز شد
  • آغاز ساخت ۷۵۰۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی