Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-03-30@00:26:39 GMT

۵۴ درصد داوطلبان کنکور انتخاب رشته نکردند

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۶۹۲۳۹

خرداد: فاطمه زرین آمیزی، سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور درباره آمار نهایی انتخاب رشته کنکور سراسری، گفت: فرآیند انتخاب رشته داوطلبان از ساعت ۲۰ روز چهارشنبه شروع شد و مقرر بود ساعت ۲۴ روز، یک‌شنبه ششم مهر به پایان برسد که به دلیل در نظر گرفتن تسهیلات برای آن دسته از داوطلبانی که موفق به انتخاب رشته نشده بودند و همچنین به دلیل اعمال اصلاحات در دفترچه انتخاب رشته و اضافه شدن کد رشته محل‌های جدید این مهلت مجددا تا ساعت ۲۴ دوشنبه، ۷ مهر تمدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سخنگوی سازمان سنجش درباره آمار نهایی انتخاب رشته در کنکور سراسری، اظهار کرد: از تعداد یک میلیون و ۱۲ هزار و ۴۰۶ نفر مجاز شده ۴۶۹ هزار و ۹۴ نفر اقدام به انتخاب رشته کردند. بر این اساس فقط ۴۶.۳۳ درصد از کل مجاز شدگان اقدام به انتخاب رشته کردند.
او در ادامه گفت: کنکور سراسری از ۲۹ مرداد آغاز شده و ۱ شهریور با شرکت یک میلیون و ۱۶۶ هزار داوطلب به پایان رسید. نتایج اولیه مجاز شدگان برای انتخاب رشته ۳۱ شهریور اعلام شد.
زرین آمیزی در ادامه بیان کرد: نتایج نهایی پذیرفته شدگان برای ورود به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی هفته اول آبان اعلام می‌شود.
مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش اضافه کرد: ظرفیت دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برای پذیرش دانشجو از طریق کنکور ۱۷۵ هزار و ۸۴۹ نفر است که از این میزان، تعداد ۱۱۱ هزار و ۹ ظرفیت به دوره‌های روزانه اختصاص دارد.
سخنگوی سازمان سنجش در ادامه افزود: پس از اعلام نتایج نهایی کنکور درهفته اول آبان ۹۹ امکان تغییر رشته قبولی، در بین مجموعه رشته‌هایی که انتخاب شده است، وجود ندارد.
زرین آمیزی در ادامه بیان کرد: ظرفیت پذیرش رشته هنر برای دانشگاه‌ها ۶ هزار و ۲۴ نفر، رشته ریاضی ۵۹ هزار و ۱۳۶ نفر، انسانی ۵۲ هزار و ۲۲۷ نفر، رشته زبان‌های خارجی ۴ هزار ۱۸۴ نفر و ظرفیت دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید برای رشته‌های مختلف علوم تجربی ۵۴ هزار و ۲۷۸ نفر است.
او در ادامه افزود: اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های تحصیلی دارای شرایط خاص مثل دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه‌هایی که مصاحبه دارند، ۱۳ مهر اعلام می‌شود و کارنامه نهایی هفته دوم آبان ۹۹ بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.
مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش ادامه داد: داوطلبانی که متقاضی شرکت در دوره‌های بدون کنکور برای ورود به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی هستند تا ۱۴ مهر فرصت دارند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند. بر اساس آخرین آمار ۲۲۵ هزار و ۴۳۰ نفر تاکنون در دوره‌های بدون آزمون مبتنی بر سوابق تحصیلی دیپلم شرکت کرده اند.
گفتنی است؛ بعد از اعلام نتایج کنکور در هفته اول آبان ثبت نام پذیرفته شدگان در دانشگاه ها به صورت مجازی آغاز می شود و دانشجویان جدیدالورود به احتمال زیاد از هفته اول آبان تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی پذیرفته شده را شروع کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان برچسب ها: کنکور

منبع: خرداد

کلیدواژه: کنکور دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی انتخاب رشته هفته اول آبان سازمان سنجش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۹۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط حذف کنکور؛ حل چالش اشتغال است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم امشب (چهارشنبه، ۸ فروردین ۱۴۰۳) در برنامه زنده تلویزیونی اظهار کرد: برگزاری کنکور در سال‌های گذشته نیازمند هماهنگی ویژه بود؛ چرا که مردم به سازمان سنجش اطمینان داشته و دارند و بر همین اساس چند هفته شدیدا درگیر برگزاری کنکور به بهترین وجه هستیم و در این راستا یک وزیر باید به وزرای دیگر نامه می‌نوشت تا همکاری لازم را جهت برگزاری کنکور داشته باشند.

وی افزود: با تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور جایگاه و قدرت سازمان سنجش نسبت به گذشته افزایش یافته است و مسئولیت‌های جدید مثل ارزیابی بخش آموزش در وزارت خانه‌های متولی نظارت بر تضمین کیفیت آموزش و پرورش، وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود.

وزیر علوم ادامه داد: در شرایط فعلی حذف کنکور مقدور نیست؛ چرا که ۲۰ هزار داوطلبی که در رشته‌های تاپ و بهتر دانشگاه‌ها انتخاب می‌شوند باید از طریق کنکور گزینش شوند، برای مثال دانش آموزان با معدل ۱۹ جهت قبولی در رشته‌های تاپ راهی جز شرکت در کنکور ندارند.

زلفی گل اضافه کرد: وزارت علوم به دانشجویان آموزش و مهارت می‌دهد، اخیرا با اتاق بازرگانی نشستی را برگزار کردیم تا بخش‌های مختلف به بورس دانشجویان اقدام کند، اگر روزی بحث اشتغال در کشور حل شود شاید امکان حذف کنکور وجود داشته باشد، اما هم اکنون امکان حذف کنکور وجود ندارد.

زلفی گل گفت: در برنامه هفتم توسعه با پیگیری وزارت علوم احکام مهارت محوری آموزش و آمایش آموزش عالی ذکر شده است؛ یعنی آموزش دانشجویان باید بر اساس نیاز جامعه باشد. از آنجایی که برگزاری کلاس یک دانشجو هزینه بر بوده و برای دولت گران تمام می‌شود؛ بنابراین در رشته‌هایی که استاندارد آموزش عالی رعایت نمی‌شود و امکانات وجود ندارد رشته‌ها را حذف کرده‌ایم، سال گذشته حدود ۲ هزار رشته حذف شد، اما امسال حذف رشته هنوز نهایی نشده است و مقداری رشته جدید اضافه کرده ایم؛ چرا که پیوست اشتغال شرط رشته جدید است و در این راستا سخت گیری‌های جدی داریم.


اعلام اصول جدید در آیین نامه جدید ارتقای اساتید

وی اضافه کرد: در آیین نامه ارتقای اساتید جدید تحقیقات نیاز محور، کارفرمایی، مسئله محوری تحقیقات توسعه‌ای و فناور محور و جدی بودن بخش آموزش را مدنظر قرار داده ایم و در حال تدوین اصول حاکم بر آیین نامه ارتقا هستیم و ۲ ماه مهلت داریم که آن را به اتمام برسانیم، هم اکنون معیار امتیاز دهی به استادان تبعیت از آیین نامه قبلی است.

وزیر علوم با بیان اینکه هدف از تولید علم، مرجعیت و رفاه است؛ تاکید کرد: باید تمام برون داد‌هایی که منجر به مرجعیت علمی و اصول فناورانه می‌شوند، امتیاز خاص خود را داشته باشد، تصمیم داریم در آیین نامه ارتقای اساتید جدید امتیاز یک تا ۳ به برون داده‌ای بنیادی، فناورانه و مسئله محور اختصاص دهیم.


زلفی گل ادامه داد: وزارت علوم امکان تدوین محتوای جدید در بحث فرهنگی، پژوهشی، فناوری، آموزشی و دانشجویی دارد.

وی بیان کرد: آرزو دارم زمانی چک سفید به وزرای وزارت خانه‌های متولی علم و آموزش داده شود و همه بخش‌های جامعه به این نتیجه برسند که توسعه همه جانبه کشور در گروی توجه به علم، آموزش و پژوهش است.


انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • نام‌نویسی ۱۹۵ هزار نفر در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳
  • نام نویسی ۱۹۵ هزار نفر در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳
  • تمرکز دانش بنیان‌ها بر سواحل مکران
  • شرط حذف کنکور؛ حل چالش اشتغال است
  • زمان انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۳ + منابع sanjesh.org
  • مراحل ثبت نام نوبت دوم کنکور اعلام شد
  • مراحل ثبت‌نام در نوبت دوم کنکور اعلام شد
  • تازه‌ترین آمار داوطلبان نوبت دوم کنکور اعلام شد
  • بیش از ۸۰ هزار داوطلب در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ نام نویسی کردند
  • ۱۱ مرحله ثبت نام نوبت دوم کنکور