Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24 -نخست وزیر رژیم صهیونیستی با طرح ادعاهایی علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد که ایران به ساخت "بمب اتمی" نزدیک شده است.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی آنلاین خود در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: ایران حتی آن محدودیت‌های زمان برجام را هم نقض کرده است و در مدت چند ماه می‌تواند اورانیوم غنی‌شده کافی برای ساخت دو بمب هسته‌ای به دست بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او مدعی شد: شورای امنیت سازمان ملل در مقابل اسنادی که از آرشیو هسته‌ای ایران ارائه دادیم، هیچکاری نکرد. این شورا هنوز هم به برجام پایبند است و هنوز هم حاضر نیست چیزی را درک کند که برای هر کس که از امور خاورمیانه سر درمی‌آورد، واضح است.ایران در حال کار بر روی نسل جدیدی از ماشین‌های غنی سازی به نام IR-9 است که ظرفیت غنی‌سازی این کشور را ۵۰ برابر می‌کند.

او همچنین با پخش تصاویری که تقریبا به حربه هر ساله‌اش در سخنرانی‌هایش در مجمع عمومی بدل شده، مدعی وجود انبار موشک حزب‌الله در کنار شرکت گاز، در نزدیکی فرودگاه بیروت شد و گفت: این انبار می‌تواند عامل فاجعه‌ای شبیه انفجار در بندر بیروت باشد.نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: اسرائیل و کشورهای جهان عرب تنها برای ارتقای صلح در کنار یکدیگر نمی‌ایستند. ما در کنار یکدیگر می‌ایستیم تا با بزرگترین دشمن صلح در خاورمیانه یعنی ایران مقابله کنیم. ایران به طور مداوم به همسایگانش حمله می‌کند و گروه‌های نیابتی آن در خشونت‌های خاورمیانه از جمله در عراق، سوریه، یمن، غزه و لبنان مشغول هستند.

وی ادامه داد: همگی ما باید در مقابل ایران بایستیم و رئیس‌جمهور ترامپ باید برای انجام این کار ستوده شود. من ترامپ را برای خروج از توافق هسته‌ای معیوب با ایران تحسین می‌کنم. در سال ۲۰۱۵، من در میان رهبران جهان به تنهایی با توافق هسته‌ای شرم‌آوری که با ایران منعقد شد مخالفت کردم. من مخالفش بودم چراکه توافق هسته‌ای مسیر ایران به سوی بمب هسته‌ای را مسدود نمی‌کرد. من‌مخالفش بودم چراکه محدودیت‌های اعمالی علیه برنامه هسته‌ای ایران موقت بوده و به تغییر رفتار ایران ربطی نداشته است. حال ایران حتی همان محدودیت‌ها را نیز نقض کرده است. به خاطر همین تخطی‌ها ایران در عرض چندماه اورانیوم غنی شده کافی برای ساخت دو بمب اتم را خواهد داشت.

نتانیاهو افزود: ایران در حال کار بر روی نسل جدیدی سانتریفیوژها به نام IR9 است که توان غنی‌سازی ایران را چندین برابر می‌کند. شکی نیست که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است.‌

نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرده: در هنگام رسیدن به توافق هسته‌ای، به اسرائیل - علی‌الخصوص توسط کشورهای اروپایی - گفته شده بود که هرگونه تخطی ایران با واکنش سریع و سخت مواجه خواهد شد اما با وجود تخطی‌های ایران، با وجود ارائه مدارک در خصوص آرشیو هسته‌ای، شورای امنیت هیچ کاری نکرده است. این شورا که به برجام چسبیده است، هنوز هم حاضر نیست چیزی را درک کند که برای هر کس که از امور خاورمیانه سر درمی‌آورد واضح است. توافق هسته‌ای به جای آنکه در ستیزه‌جویی‌های ایران خلالی وارد کند، آن را حمایت مالی می‌کند. پنج سال پیش قدرت‌های جهان با برداشتن تحریم‌های ایران در قفس ببر را باز کردند و آرزو کردند که بهترین نتیجه رقم بخورد اما به جای آن، همانطور که پنج سال پیش هشدار داده بودم، مایی که در خاورمیانه زندگی می‌کنیم از عواقب آن توافق غیرمسئولانه رنج می‌بریم.وی اظهار کرد: خوشبختانه دونالد ترامپ متوجه شد که توافق هسته‌ای فاجعه‌بار واقعا چیست و اقدام کرد. او تحریم‌های آمریکا را احیا کرد، به کشورها گفت که برای دادوستد یا آمریکا و یا ایران را انتخاب کنند و قاسم سلیمانی را از میان برداشت و ماه گذشته که شورای امنیت از تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران ممانعت کرد، آمریکا تحریم‌های سازمان ملل را بازگرداند. درحالی که شورای امنیت از هم گسیخته است، ما در منطقه متحد هستیم.نتانیاهو در انتها مدعی شد: اسرائیل از تمام اعضای شورای امنیت می‌خواهد که در کنار ایالات متحده در مقابل ستیزه‌جویی‌های ایران بایستند. آن‌ها باید یک بار و برای همیشه در کنار آمریکا مقابل برنامه سلاح‌های هسته‌ای ایران و بزرگ‌ترین خطر برای صلح در منطقه‌مان باایستند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد نخست وزیر رژیم صهیونیستی توافق هسته ای شورای امنیت مدعی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۹۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد

قطعنامه پیشنهادی کشور‌های آمریکا و ژاپن درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا در نشست روز چهارشنبه شورای امنیت سازمان ملل مطرح و با مخالفت روسیه مواجه شد.

۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن رای مثبت دادند، چین یکی از اعضای دائم شورای امنیت رای ممتنع داد و روسیه دیگر عضو شورای امنیت به این قطعنامه رای مخالف داد و آن را وتو کرد.

یک قطعنامه برای تصویب در شورای امنیت ۱۵ عضوی سازمان ملل به ۹ رای موافق بدون مخالفت یا همان وتوی اعضای دائم (آمریکا، روسیه، انگلیس، چین و فرانسه) دارد.

شورای امنیت ملی ایالات متحده آمریکا در واکنش به وتوی قطعنامه کشورش از سوی روسیه گفت که این وتو، نگرانی‌های جدی را در مورد برنامه‌های روسیه برای فضای ماورای جو ایجاد می‌کند.

قطعنامه‌ای که آمریکا و ژاپن برای جلوگیری از استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا ارائه دادند، تنها هدفش روسیه بود.

این رای گیری پس از آن صورت گرفت که واشنگتن، مسکو را به ساخت سلاح هسته‌ای برای ارسال به فضا متهم کرد؛ ادعایی که روسیه آن را رد کرده است. ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه گفته است که مسکو مخالف استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا است.

لیندا توماس گرینفیلد سفیر ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل پس از رای گیری به شورای امنیت گفت که این رای " شرم آور است. "

واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل متحد نیز گفت که واشنگتن برای متهم کردن مسکو تلاش می‌کند و افزود که روسیه به زودی مذاکرات خود را با اعضای شورا درباره پیش نویس قطعنامه خود با هدف حفظ صلح در فضا آغاز خواهد کرد. 

نبنزیا خطاب به گرینفیلد گفت: "ما خواهان ممنوعیت قرار دادن هر نوع سلاح در فضا هستیم، نه فقط سلاح‌های کشتار جمعی، اما شما این را نمی‌خواهید. بگذارید همین سوال را از شما بپرسم: چرا؟ " 

ایالات متحده آمریکا، تنها کشوری که از سلاح هسته‌ای در جنگ استفاده می‌کند، و ژاپن، تنها کشوری که با یک سلاح هسته‌ای مورد حمله قرار گرفت، با ارائه قطعنامه‌ای پیشنهادی به شورای امنیت سازمان ملل، از کشور‌های متعهد به معاهده «فضایی ماورای جو» خواستند چنین سلاح‌هایی را توسعه ندهند و از استقرار آنها در فضا خودداری کنند.

لیندا توماس گرینفیلد سفیر آمریکا در سازمان ملل در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت: «هر گونه قرار دادن سلاح هسته‌ای در مدار زمین بی‌سابقه، خطرناک و غیرقابل قبول خواهد بود.»

آمریکا معتقد است که روسیه در حال استقرار یک جنگ‌افزار هسته‌ای ضد ماهواره در فضا است که انفجار آن می‌تواند در همه موضوعات از ارتباطات نظامی تا حتی خدمات مسافربری اینترنتی، خرابکاری ایجاد کند.

دولت آمریکا پیش از این، به کنگره و همچنین متحدان خود در اروپا درباره توانمندی‌ استقرار جنگ‌افزارهای هسته‌ای روسیه در فضا، که می‌تواند یک تهدید بین‌المللی به شمار آید، اطلاع داده بود.

روسیه، یکی از طرف‌های معاهده « فضایی ماورای جو» سال ۱۹۶۷ که از قراردادن «هرگونه اجسام حامل سلاح‌های هسته‌ای یا هر نوع سلاح کشتار جمعی دیگر در مدار زمین» جلوگیری می‌کند، قبلاً اعلام کرده بود که با استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا مخالف است.

وزیر دفاع روسیه نیز ساخت چنین سلاحی را رد کرده است. ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه دهم اسفند در پارلمان روسیه گفت: مسکو هیچ برنامه‌ای برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا ندارد.

اطلاعات مربوط به استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا پس از آن فاش شد که مایک ترنر، نماینده جمهوری‌خواه و رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا، با صدور بیانیه‌ای غیرمعمول نسبت به یک «تهدید جدی امنیت ملی» هشدار داد.

معاهده «فضایی ماورای جو » که توسط حدود ۱۱۴ کشور از جمله ایالات متحده و روسیه به تصویب رسیده است، استقرار «سلاح‌های هسته‌ای یا هر نوع سلاح کشتار جمعی دیگر» در فضا یا استقرار «سلاح‌ها در فضای خارج از جو» را به هر شکل دیگری ممنوع می‌کند.

«یوکو کامیکاوا» وزیر امور خارجه ژاپن که ریاست جلسه شورای امنیت را بر عهده داشت، گفت که حتی در محیط تقابلی جنگ سرد، رقبا توافق کردند تا اطمینان حاصل کنند که فضای بیرونی صلح‌آمیز باقی می‌ماند. او گفت که ممنوعیت قرار دادن هرگونه سلاح کشتار جمعی در فضا امروز نیز باید رعایت شود.

سفیر آمریکا گفت: همه طرف‌های معاهده باید به ممنوعیت سلاح‌های هسته‌ای و سایر سلاح‌های مخرب متعهد شوند و ما باید از همه کشورهای عضوی که هنوز طرف آن نیستند بخواهیم بدون تاخیر به آن بپیوندند.

او گفت که ایالات متحده مشتاقانه منتظر تعامل با سایر ۱۵ عضو شورای امنیت "برای ایجاد اجماع در مورد این متن" است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • توافق مهم امنیتی ایران و عراق (+جزئیات)
  • کریمی قدوسی : برای تولید اورانیوم ۹۰ درصد، «نصف روز» زمان لازم داریم
  • کریمی قدوسی: برای تولید اورانیوم ۹۰ درصد، «نصف روز» زمان لازم داریم
  • ادعای بی‌اساس گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران تکرار شد
  • گروسی: ایران با داشتن اورانیوم غنی‌شده چند هفته با ساخت بمب اتم فاصله دارد نه چند ماه
  • گروسی : ایران چند هفته با در اختیار داشتن اورانیوم غنی شده کافی برای ساختن بمب اتم فاصله دارد نه چند ماه
  • ایران با ساخت بمب اتم "چند هفته، نه چند ماه" فاصله دارد
  • گروسی: ایران چند هفته با در اختیار داشتن اورانیوم غنی‌شده کافی برای ساختن بمب اتم فاصله دارد
  • امنیت مراکز هسته‌ای ایران ۱۰۰ درصد برقرار است