Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@12:37:42 GMT

کمبود نیروی خدماتی در مدارس قم

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۶۹۹۴۰

کمبود نیروی خدماتی در مدارس قم

ایسنا/قم معاون آموزش‌وپرورش استان قم با اشاره به طرح تأمین نیروی خدماتی و حل مشکل نظافت مدارس گفت: مدارس قم ۷۲۱ نیروی خدماتی کم دارد.

سهراب مقدمی امروز در جلسه شورای معاونین آموزش‌وپرورش استان قم، با بیان مراحل تخصیص اعتبار سرانه دانش‌آموزی اظهار داشت: مرحله اول واریز اسفندماه با اعتباری بالغ‌بر دو میلیارد و 24 میلیون ریال و مرحله دوم واریزی در شهریورماه با اختصاص 7 میلیارد و 771 میلیون ریال، همچنین مرحله سوم واریز اعتبار نیز مبلغ 18 میلیارد و 129 میلیون ریال در سطح استانی بوده که به‌حساب مدارس خواهد نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش‌وپرورش استان قم با اشاره به طرح تأمین نیروی خدماتی و حل مشکل نظافت مدارس افزود: بر اساس این طرح با استفاده از آیین‌نامه مالی مدارس بعد از تصویب نهایی، مدیران با شرکت‌های قرارداد دریافت خدمات نظافت وارد مذاکره شدند و امروز با پوشش 205 مدرسه 721 نفر کسری نیرو داریم که تا حدی بر این مشکل فائق آمدیم.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش‌وپرورش استان قم  در ادامه، در بیان عملکرد آموزش‌وپرورش در شرایط موجود با اشاره به اهمیت شناسایی ظرفیت‌های درون و برون دستگاهی در باب تحویل، توزیع و اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی عنوان کرد: 14 هزار و 500 نفر از معلمان استان به‌صورت مجازی در دوره‌های ضمن خدمت، تحت آموزش‌های لازم همچنین پیشگیری از ابتلا به کرونا قرار گرفتند.

مجتبی رمضان بیگی از همکاری دستگاه‌های مختلف استان در آماده‌سازی مدارس یاد کرد و گفت: علاوه بر دریافت اقلام و تجهیزات لازم در به‌کارگیری دستورالعمل‌های بهداشتی و مباحث آموزشی دانشگاه علوم پزشکی، مرکز بهداشت، نیروی انتظامی، شهرداری و هلال‌احمر همچنین سازمان بسیج فرهنگیان و گروه‌های جهادی و طلاب نیز در این راستا ما را یاری کردند.

گفتنی است جلسه شورای معاونین و رؤسای ادارات اداره کل آموزش‌وپرورش نواحی و مناطق استان و با حضور معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش ضمن بازدید از مدارس با ارائه گزارش عملکرد و دستاوردهای معاونین آموزش‌وپرورش در تالار آموزش خانه معلم شماره یک برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آموزش و پرورش منطقه قم آموزش وپرورش استان قم نیروی خدماتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۹۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید

به گزارش خبرآنلاین، رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری پرستار مواجه هستیم، اظهار کرد: ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی بسیار حائز اهمیت است.

محمدتقی جهان‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: برآوردهای سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیازهای گذشته است.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود.

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند.

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیروهایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز های گذشته است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898622

دیگر خبرها

  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • افزایش تک ماده كمكی به آموزش‌وپرورش نخواهد کرد