Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-24@01:38:56 GMT

واکسن آنفلوانزای ایرانی وارد بازار می شود

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۰۵۴۸

واکسن آنفلوانزای ایرانی وارد بازار می شود

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه طی سه سال گذشته در تولید واکسن اتفاقات بزرگی در کشور رخ داده است گفت که تا پایان امسال برای اولین بار واکسن آنفلوانزای ایرانی وارد بازار خواهد شد.

به گزارش جماران به نقل از ایرنا، سورنا ستاری شامگاه سه شنبه در نشست با خبرنگاران استان زنجان با بیان اینکه به زودی در حضور رییس جمهوری چند واکسن رونمایی خواهد شد افزود: در حوزه انسانی شرکت‌هایی تولید واکسن های انسانی را مد نظر قرار داده اند که واکسن آنفلوانزای ایرانی نیز به تعداد قابل توجهی توسط یکی از شرکت های دانش بنیان که به تازگی به این حوزه ورود پیدا کرده است، وارد بازار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص نقش موثر شرکت های دانش بنیان در تولید واکسن کرونا افزود: در زمان حاضر حداقل هفت مجموعه در این حوزه فعال هستند که نتایج آن از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام خواهد شد.

ستاری همچنین در ارتباط با وضعیت بازگشت نخبگان به کشور گفت: طی سه سال گذشته بیش از یک‌هزارو ۸۰۰ نفر از نخبگان از ۱۱ دانشگاه برتر به کشور بازگشته اند و این روند نسبت به قبل از شیوع کرونا روند بهتری یافته بطوری که این تعداد مرداد ماه امسال نسبت به مرداد سال گذشته ۲ برابر شده است.

معاون رییس جمهوری ادامه داد: اغلب این نخبگان در شرکت های دانش بنیان موفق، مشغول به کار و یک سوم آنها نیز به عنوان اعضای هیات علمی در حال تدریس در دانشگاههای کشور هستند.

ستاری با بیان اینکه طی ۲ ماه گذشته سالنامه مهاجرت در قالب کتاب منتشر شد، افزود: خوشبختانه در چند سال اخیر مهاجرت نخبگان از کشور کاهش یافته است و در حالی  که سالانه وضعیت ۷۰هزار نخبه را در کشور چک می کنیم و فرار مغزها انکار نمی شود، اما آمار و ارقامی ارایه شده در این خصوص بزرگ نمایی می شود.

وی مقصد بیشتر نخبگان مهاجر از کشور را آمریکای شمالی و برخی را نیز آسیای جنوب شرقی عنوان کرد و افزود: نوع مهاجرت ها متفاوت است و در مجموع می توان گفت از حدود هفت سال گذشته مهاجرت نخبگان با توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور به طور چشمگیری کاهش یافته است.

ستاری در ارتباط با داروهای کرونا نیز اظهار داشت: در زمان حاضر دارویی برای درمان بیماری کووید-۱۹ وجود ندارد تمامی داروهای موثر برای این بیماری در داخل تولید می شود حتی نمونه های ایرانی داروهای مکمل نیز وارد بازار شده است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در خصوص آسیب دیدگی شرکت های دانش بنیان از شیوع کرونا گفت: در این خصوص تسهیلاتی از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق توسعه ملی برای شرکت های دانش بنیان آسیب دیده اعطا شد و این درحالی است که کرونا به رشد چندین برابری برخی شرکت های دانش بنیان در حوزه های آموزش و فروش اینترنتی موجب شد اما حوزه های گردشگری دچار خسارت شدند و با کارهای انجام گرفته اوضاع آنها به تدریج رو به بهبودی است.

وی با اشاره به اینکه وظیفه دولت ایجاد زیرساختهای پارک فناوری و سرمایه گذاری لازم است، افزود: در زمان حاضر بیش از  پنج هزارو ۳۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور  فعالیت می کنند که ۱۲۰ هزار  میلیارد تومان فروش سال گذشته این شرکت ها بودو  در زمان حدود ۴۱ شرکت به ارزش بالای ۲۵۰ هزار میلیارد تومان وارد بورس شده اند و شرکت های دیگری نیز در حال پیوستن است.

ستاری، با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون اتفاقات بزرگی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور رخ داده است، افزود: در گذشته و در بسیاری از حوزه‌ها، از جمله دستگاه تولید ماسک، کیت تشخیص بیماری کووید - ۱۹ و تولید داروهای موثر بر این بیماری، شرکتی با توانایی بالا در این زمینه‌ها نداشتیم ولی اکنون این اقلام در کشور تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر با وجود تولید داروهای موثر بر کرونا در کشور، وارداتی در این حوزه از کشورهای دیگر نداریم، افزود: امروز بسیاری از تجهیزات مورد استفاده در اتاق عمل مانند تجهیزات بی‌هوشی به همت شرکت‌های دانش‌بنیان تولید و برخی از دستگاه‌ها نیز مانند سی. ‌تی. ‌اسکن را به کشورهای اروپایی و دیگر کشورها صادر می‌کنیم.

ستاری با اشاره به اینکه انواع کیت‌های تشخیص بیماری کووید - ۱۹ مانند سرولوژی و PCR در کشور تولید می‌شود و از فروردین‌ماه واردات خاصی در این حوزه نداشتیم، خاطر نشان کرد: با اکوسیستم فعال در کشور توانستیم با وجود تحریم‌ها و مشکلات، نیازهای کشور به دستگاه تولید ماسک و کیت تشخیص کرونا را توسط شرکت‌های دانش‌بنیان رفع کنیم.

اخبار مرتبط چه کسانی برای دریافت واکسن آنفلوآنزا اولویت دارند؟ احتمال ابتلا به کرونا با واکسن آنفلوآنزا افزایش می یابد؟ درگیری دو نماینده مجلس یازدهم با محمود صادقی ماجرای واکسن آنفلوآنزا برای نمایندگان چیست؟ + عکس/ انتقادات در فضای مجازی/ وزارت بهداشت توضیح داد خبر خوش برای بازنشستگان کشوری؛ تامین هزینه تهیه و تزریق واکسن آنفلوانزا

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا سورنا ستاری داروی ایرانی واکسن آنفلوآنزا واکسن ایرانی داروی ایرانی آنفلوآنزا داروی آنفلوآنزا سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی شرکت های دانش بنیان رییس جمهوری وارد بازار سال گذشته خواهد شد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۰۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری ، نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، از این شرکت‌ها حمایت مادی و معنوی شود . سید محمد کرباسی در بازدید از یک شرکت دانش بنیان افزود : موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود. وی گفت : در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است. این شرکت دانش‌بنیان از سال ۱۳۹۵ با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرد و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های فناور دانش‌بنیان قرار می گیرد. مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان نیز در این بازدید،  با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته است گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، گفت : تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود. حمیدرضا پوریعقوبی افزود : شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است. وی گفت : اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند ، نیز بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.  

دیگر خبرها

  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • صدور نخستین سند اعیانی قانون جهش تولید دانش‌بنیان در البرز
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • جهش تولید با حضور در بازارهای جهانی
  • دانش‌بنیان شدن صنعت نفت به توسعه زنجیره ارزش کمک می‌کند
  • بازدید اعضای کمیسیون اصل نود از یک شرکت دانش بنیان
  • استقبال چشمگیر از محصولات دانش بنیان ایرانی در بزرگترین رویداد نمایشگاهی حوزه سلامت جنوب شرق آسیا
  • حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در راستای مردمی‌سازی اقتصاد یزد