Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@07:19:58 GMT

توسعه نجومی آموزش آن لاین ایران به برکت کرونا!

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۰۷۱۲

توسعه نجومی آموزش آن لاین ایران به برکت کرونا!

ایسنا/اردبیل اگر روزی می گفتند آموزش آن لاین در دانشگاهها و موسسات آموزشی ایران در عرض 6 ماه نجومی رونق گرفته و در صدر توسعه یافته های جهان قرار گرفته کمتر کسی باور می کرد چرا که نه زیرساختهای آموزش آنلاین در ایران به صورت فراگیر توسعه یافته و نه حداقل سرعت اینترنت در آن درست و حسابی است اما حالا به برکت کرونا شده، بستر ارتباطی هر روزه استاد و دانشجو با همه چالشهایش!

امکان پذیر شده هر چند با دردسر فراوان؛ یک دانشجویی در فراگیری دروس تخصصی به صورت ان لاین با مشکل مواجه شده و دانشجویی دیگر در روستاست و اینترنت پرسرعت ندارد؛ دانشجویی دیگر از هزینه های بالای اینترنت می نالد و دیگری از قطعی گاه و بی گاه اینترنت در هنگام تدریس استاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروهی هم از دانشجویان هم راضی به تداوم آموزش آن لاین با همه سختی هایش هستند، دست کم تا زمانی که کرونا راه به راه جان می گیرد.

از آن سو استادان دانشگاه هم راضی اند و هم ناراضی از وضع موجود؛ راضی به تنفس برای به روز کردن دانش خود در ایام قرنطینه کرونایی و ناراضی از نرم افزارهای بومی نشده برای برگزاری کلاس های آن لاین در ایران، چرا که نرم‌افزارهای موجود برای کلاس‌های دانشگاه های ایران طراحی نشده و مناسب کلاس‌های دانشگاه‌ها در سطح بین‌المللی است و متناسب با سیستم آموزشی این کشور نیست.

آنها معتقدند اگر در آموزش آن لاین، امکان تعریف سطح دسترسی به امکانات (مانند میکروفن، بلندگو، وب کم، تخته  و ...) وجود داشته باشد. همچنین از امکان ارسال و دریافت تکالیف، ثبت حضور و غیاب کلیه کاربران، نظارت مدیر سامانه و اخذ اطلاعات آماری از برگزاری کلاس، امکان برگزاری آزمون و صدور نمرات، امکان ایجاد تالار گفت وگو و توسعه قابلیت‌ها را داشته باشد، کیفیت آموزش دوچندان می‌شود.

خلاصه آنکه آموزش آنلاین در دانشگاه های ایران از حالت اف لاین، حضور بدون دانشجو در کلاس آن لاین و ذخیره فایل های تدریس توسط استادان گرفته تا به امروز که زیرساخت ها توسعه یافته و همه با هم در کلاس های ان لاین پرسش و پاسخ می کنند، محصول تنها حدود 6 ماه سر و کله زدن با روش های جدید آموزشی است.

دانشگاه‌های اردبیل نیز اعم از دولتی و غیردولتی، آموزش مجازی را از ترم گذشته در دستور قرار داده‌اند و در ترم جاری با استفاده از تجربه ترم گذشته و تابستان، امکانات مناسب و بهتری را برای دانشجویان خود فراهم کرده اند.

گرچه مجازی درس دادن و خواندن مزایایی داشته و از جمله آنکه در دسترس و به روز است،  محدودیت زمان و مکان ندارد، هزینه کم و به صرفه ای دارد، مناسب برای افراد شاغل و پرمشغله است اما این اشکال را هم دارد که امکان پرسش و پاسخ و تعامل حضوری بین استاد و دانشجو وجود ندارد و دانشجو تمرکز دقیق بر روی درس ندارد، علاوه بر آنکه از بین رفتن ارﺗﺒﺎط ﭼﻬﺮه ﺑﻪ ﭼﻬﺮه و ﻏﻴﺮ ﻛﻼﻣﻲ اساتید و دانشجویان نیز از معایب این نوع آموزش است.

آموزش در دانشگاه آزاد اسلامی ترکیبی از حضوری و مجازی است

اسحاق رسولی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در ترم جاری به صورت ترکیبی حضوری و مجازی است، گفت: آموزش در بخش مجازی نیز به دو صورت آنلاین و آفلاین خواهد بود تا تمامی دانشجویان به هر نحو ممکن با استاد مربوطه ارتباط داشته باشند و از آموزش‌های لازم به صورت مطلوب بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه به منظور تقویت ارتباط میان دانشگاه، استاد و دانشجو برای هر درس در طول ترم حداقل چهار جلسه حضوری با گروه‌بندی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار خواهد شد، افزود: دروس عملی و آزمایشگاهی نیز به صورت حضوری و در گروه‌بندی سه تا چهار نفره برگزار خواهد شد.

رسولی در خصوص برگزاری آزمون پایان‌ترم نیز گفت: بر اساس اعلام سازمان مرکزی، آزمون پایان‌ترم نیز فعلا مجازی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در خصوص ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید نیز گفت: ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید نیز به صورت مجازی خواهد بود و بعد از ثبت‌نام مجازی به دانشجویان مهلت داده خواهد شد تا مدارک خود را به صورت حضوری تحویل دانشگاه نمایند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی از سال‌های گذشته دارای واحد الکترونیک بوده و دانشجوی مجازی داشته است، تصریح کرد: در سایر واحدها نیز ترم قبل برای اولین آموزش مجازی در دستور کار قرار گرفت و در ابتدای کار با مشکلات و محدودیت‌هایی روبرو بودیم ولی با توجه به بستر واحد الکترونیک خیلی سریع و در عرض یک ماه توانستیم روند را عادی کنیم.

رسولی با بیان اینکه در ترم گذشته ما سطح یک آموزش آنلاین را تجربه کردیم، گفت: ترم گذشته 70 درصد دانشجویان در سامانه آنلاین حضور داشتند و 30 درصد مابقی نیز از طریق سایر شبکه های اجتماعی با اساتید مربوطه در ارتباط بودند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با بیان اینکه در ترم جاری از تجربیات ترم گذشته استفاده کردیم و با اتخاذ تدابیر لازم نیز امیدواریم کیفیت آموزش آنلاین متفاوت از ترم گذشته باشد، اضافه کرد: سایت‌های کامپیوتری دانشگاه نیز در اختیار دانشجویان و اساتیدی است که به هر دلیل امکان استفاده از اینترنت، کامپیوتر و تلفن شخصی را ندارند.

کارورزی دانشجو معلمان در محل سکونت

رضا عبدی رئیس دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه آموزش کلیه دروس این دانشگاه و امتحانات پایان‌ترم به صورت مجازی است، گفت: در حال حاضر خوابگاه‌های دانشجویی و سلف غذاخوری دانشگاه نیز تعطیل است.

وی با بیان اینکه تنها بخش حضوری دانشجومعلمان این دانشگاه، درس کارورزی است، افزود: کاروزی نیز تحت نظر اساتید راهنما در مدارس سپری می‌شود ولی در این خصوص تدابیری اندیشیده شده که همه دانشجومعلمان این واحد درسی را در محل سکونت خود بگذرانند.

دانشگاه پیام نور تجربه موفقی در آموزش مجازی دارد

محمد فدائیان رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تجربه موفق این دانشگاه در آموزش مجازی، گفت: بخشی از دروس تئوری و نظری به صورت مجازی برگزار می‌شود و برخی از دروس که دارای واحد عملی و آزمایشگاهی هستند به صورت ترکیبی از مجازی و حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت گروه‌های با تراکم کم برگزار می‌شود.

وی افزود: دروس این ترم در دانشگاه پیام نور به صورت استانی ارائه شده و دانشجویان همه واحدهای استان می‌توانند با هم انتخاب واحد نموده و از دروس مورد نظر استفاده نمایند.

نیمسال جاری در هر صورت جزو سنوات تحصیلی دانشجویان محسوب خواهد شد

ترحم مصری، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه طبق مصوبه شورای آموزشی دانشگاه تمامی کلاس‌های نظری از ۲۲ شهریور ماه ۱۳۹۹ به صورت مجازی آغاز شده است، به خبرنگاران گفته، با توجه به برگزاری دوره‌ها به صورت مجازی و حضوری، نیمسال جاری در هر صورت جزو سنوات تحصیلی دانشجویان محسوب خواهد شد و حذف ترم بدون احتساب سنوات، به استثنای موارد پیش‌بینی شده در آئین‌نامه آموزشی میسر نیست.

وی تاکید کرد: دانشجویانی که به دلایل مختلف امکان دسترسی به سیستم مجازی را ندارند، می‌توانند با هماهنگی دانشکده مربوطه یا کتابخانه مرکزی دانشگاه از امکانات کامپیوتری دانشگاه استفاده کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: در مورد دروس عملی که امکان اجرای آن به صورت تولید محتوا وجود دارد، کلاس‌های مربوط با نظارت مدیرگروه در سامانه یادگیری دانشگاه انجام خواهد شد و در صورتی که اجرای دروس نیازمند حضور دانشجو باشد، برگزاری کلاس‌ها بعد از عادی شدن شرایط انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه جلسات دفاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی با توافق استاد راهنما و دانشجو به صورت حضوری، مجازی و ترکیبی قابل اجرا است، ادامه داد: دانشجویان تحصیلات تکمیلی کارشناسی‌ارشد و دکتری با هماهنگی استادراهنما برای تداوم فعالیت‌های علمی- پژوهشی و اجرای پایان‌نامه و رساله می‌بایست با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی در دانشگاه حضور یابند.

مصری با بیان اینکه دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای حضور در خوابگاه باید تمامی پروتکل‌های بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا را به‌ دقت رعایت کنند، تصریح کرد: به ‌منظور حفظ سلامتی و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، خدمات غذاخوری‌ دانشگاه نیز به صورت بیرون‌بر خواهد بود.

علی جابر دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی نیز به ایسنا گفت: با سامانه آموزش مجازی دانشگاه آزاد را مطلوب و در حد قابل قبول عنوان کرد و گفت: از ابتدای مجازی شدن آموزش، کلاس‌های ما در سامانه دانشگاه برگزار شد و حتی در برخی مواقع که سامانه با مشکل مواجه بود اساتید با استفاده از شبکه‌های اجتماعی در دسترس اقدام به برگزاری کلاس‌های آموزشی می‌کردند.
وی با اشاره به برگزاری آزمون‌های پایان‌ترم نیز به صورت مجازی، افزود: آزمون‌ها نیز به صورت آنلاین برگزار شد و در برخی دروس نیز با تشخیص استاد مربوطه ارزیابی به صورت ترکیبی آنلاین و ارائه مقاله علمی پژوهشی انجام شد.

لذت دیدار استاد و دانشجو چیز دیگری است


مهدی میرزارسول‌زاده مدرس دانشگاه فرهنگیان اردبیل در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه آموزش مجازی شیوه تازه‌ای است که به علت وجود شرایط کرونایی معمول شده است‌ اما با توجه به اینکه زیرساخت‌های لازم ایجاد نشده بود، طفلی نوپاست و کاستی‌های فراوانی دارد، گفت: کرونا ظرفیت‌های تازه‌ای ایجاد کرده و نشان داده که طور دیگری هم می‌توان آموزش داد و از برخی هزینه‌ها از قبیل خوابگاه، غذای ‌دانشجویی، رفت‌وآمدها و غیره کاست.
وی با بیان اینکه با وجود این لذت دیدار استاد و دانشجو چیز دیگری است، افزود: به نظر بنده ان‌شاالله بعد از کرونا نیز می‌توان شیوه‌ای را راه‌اندازی نمود که آموزش‌ها نیمه‌حضوری باشد و تلاش زیادی که برای پردازش این زیرساخت‌ها شده و پیشرفت‌هایی که به دست آمده، بی‌سرانجام نباشد.
میرزارسول‌زاده تاکید کرد: خوشبختانه دانشگاه فرهنگیان به همت رئیس این دانشگاه و سایر همکاران تلاشگر دارای ساختار مناسب بوده و در تمام ساعات پاسخگوی سوالات و مشکلات فنی استادان است.

سامانه آموزش آنلاین دانشگاه آزاد اسلامی در حد قابل قبول بود


علی جابر دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در گفت‌وگو با ایسنا سامانه آموزش مجازی دانشگاه آزاد را مطلوب و در حد قابل قبول عنوان کرد و گفت: از ابتدای مجازی شدن آموزش، کلاس‌های ما در سامانه دانشگاه برگزار شد و حتی در برخی مواقع که سامانه با مشکل مواجه بود اساتید با استفاده از شبکه‌های اجتماعی در دسترس اقدام به برگزاری کلاس‌های آموزشی می‌کردند.
وی با اشاره به برگزاری آزمون‌های پایان‌ترم نیز به صورت مجازی، افزود: آزمون‌ها نیز به صورت آنلاین برگزار شد و در برخی دروس نیز با تشخیص استاد مربوطه ارزیابی به صورت ترکیبی آنلاین و ارائه مقاله علمی پژوهشی انجام شد.

امید می‌رود برگزاری کلاس‌های آموزشی دانشگاه‌ها باعث توسعه زیرساخت‌ها و ترویج آموزش آنلاین در دانشگاه‌ها شود و حضور نداشتن دانشجویان در دانشگاه و دور ماندن از محیط دانشگاه‌ها و عدم دسترسی به تجهیزات آزمایشگاهی و حضور نیافتن در کلاس‌های عملی تهدیدی برای افت کیفیت آموزش عالی در استان و کشور نشود.

گزارش از: علی انوار/ سمیه درازی

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آموزش مجازی دانشجویان کروناویروس آموزش آنلاین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل پروتکل های بهداشتی برگزاری کلاس برگزاری کلاس ها تحصیلات تکمیلی استاد و دانشجو صورت ترکیبی برگزاری آزمون صورت مجازی آموزش آنلاین رئیس دانشگاه آموزش مجازی نیز به صورت برگزار شد دانشگاه ها زیرساخت ها ترم گذشته خواهد شد آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۰۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان فعال و دانشجویان دختر وارد فضای اشتغال دانش‌بنیان می‌شوند

خبرگزاری علم و فناوری آنا - حسین بوذری؛ دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس براساس نیاز صنعت به دانشگاه و دانشگاه به صنعت و توسعه فناوری‌های پیشرفته سال ۱۴۰۲ را آغاز کرد و در این راستا به موفقیت‌هایی هم دست پیدا کرد.

انعقاد تفاهم‌نامه با شهرک‌های صنعتی درزمینه تکنولوژی هوش و دیمند پول (توسعه فناوری براساس ارزمحوری) با هدف توسعه فناوری‌ها از دیگر اقداماتی بود که دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در سال گذشته (۱۴۰۲) انجام داد.

همچنین فعال کردن زیرساخت‌های چندین سرای نوآوری و توسعه مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس، ایجاد مدرسه اشتغال، ارتباط با صنعت و توسعه مراکز تحقیقاتی در سال گذشته انجام شد.

خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درراستای بررسی فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در سال ۱۴۰۲ و برنامه‌های این دانشگاه در سال جدید گپ و گفتی را با حامد افشاری رئیس این دانشگاه ترتیب داده است که در ادامه می‌‌خوانید.

فعالیت سراهای نوآوری و مرکز رشد در واحد شهرقدس

آنا: سال ۱۴۰۲ در حوزه علم و فناوری و تولید دانش‌بنیان چه فعالیت‌هایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس انجام و چه دستاورد‌هایی حاصل شد؟

افشاری: در رویکرد جدید با توجه به نیاز‌های صنعت، مباحث توسعه و فناوری را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس هدف‌گیری کردیم؛ به همین منظور در زمینه تکنولوژی هوش و دیمند پول (توسعه فناوری براساس ارزمحوری) و براساس نیاز و تقاضای بازار گام برداشتیم و در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ به این سمت و سو رفتیم که تمام فناوری‌های دانشگاه براساس سند تحول اتفاق می‌افتد و توسعه فناوری‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس براساس رویکرد دیمند پول یا کشش تقاضای بازار است.

در این راستا ارتباطاتی با صنایع منطقه گرفته شده و جلساتی را برگزار و با تشکیل کارگروه که در این رویداد با شهرک‌های صنعتی شکل گرفت یک دفتر مشترکی به‌منظور ایجاد ارتباط صنعت با دانشگاه راه‌اندازی کردیم تا نیاز‌های صنعت را شناسایی کنیم و در زمینه توسعه فناوری که توسط اعضای هیئت علمی و دانشجویان محقق ما اتفاق می‌افتد این نیازسنجی صنایع انجام شده است.

همچنین یکسری زیرساخت‌هایی را برای توسعه فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس ایجاد کردیم؛ ازجمله این نوع زیرساخت‌ها فعال کردن چند سرای نوآوری و توسعه مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس، ایجاد مدرسه اشتغال، ارتباط با صنعت و توسعه مراکز تحقیقاتی است که بتوانند توسعه‌دهنده فناوری براساس نیاز صنعت باشند.

آنا: چه تعداد هسته، واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان و با چه کارکردی در دانشگاه‌تان مستقر هستند؟

افشاری: تعداد هسته‌ها و واحد‌های فناور که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، ملارد و صفادشت فعالند، با توجه به تعدد سرا‌های فناوری بسیار متنوع هستند؛ بنابراین از این هسته‌ها و سرا‌ها که در مراکز دانشگاهی مستقر هستند، محصولاتی را هدف‌گیری کرده‌ایم؛ ازجمله اینکه دنبال تولید نهال شناسنامه‌دار هستیم و چندین هسته و واحد فناور در صفادشت مستقر هستند که در زمینه توسعه فضای هوش مصنوعی (ای.او.تی) را هدف‌گیری کرده‌ایم و یکسری هسته‌هایی به این منظور فعال هستند.

همچنین در مجموعه سرای قریب مهارت‌افزایی، توانمندسازی فارغ‌التحصیلان، شاغلان و بانوان فعال و دانشجویان خواهر را داریم که بتوانند وارد فضای اشتغال و دانش‌بنیان شوند و درتلاشیم خواهران تحصیلکرده در حوزه فناوری در جامعه فعال شوند و تعدادی از این هسته‌ها با مشارکت و فعالیت بانوان در سرای قریب مستقر هستند و فعالیت‌هایی را آغاز کرده‌اند که این فعالیت‌ها در سال جدید (۱۴۰۳) توسعه پیدا خواهند کرد؛ امیدواریم شاهد این جریان باشیم تا بانوان و زنان این سرزمین بتوانند علاوه بر اشتغال، تولید ثروت و کارآفرینی فعالانه در جامعه حضور داشته باشند.

توسعه صنایع منطقه‌ای مدنظر سرای نوآوری برج قریب

آنا: برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در سال جدید (۱۴۰۳) در حوزه‌های مختلف به‌خصوص در حوزه علم و فناوری، دانش‌بنیان و تقویت آن چیست؟

افشاری: برنامه دانشگاه در سال ۱۴۰۳ افزایش کیفیت واحد‌های فناور و هسته‌هایی است که در سرای قریب و سایر مراکز واحد‌ها مستقر هستند.

در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر و شبکه‌سازی، حوزه سازندگان، فعالان و تأمین‌کنندگان حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر با توجه به اهمیت آن، این انرژی‌ها در کشور رایج بوده و برنامه‌های متعددی را هدف‌گذاری کرده‌ایم.

علاوه بر اینکه در سال ۱۴۰۲ آغاز فعالیت تولید جلبک رقم خورده، توسعه و گسترش این کار را با کیفیت بالا خواهیم داشت تا بتوانیم به صورت کیفی محصولات جلبک را در صنایع مختلف کاربردی کرده و ارائه کنیم و در ادامه محصولات مرتبط با نهال، سرای باغبانی و جلبک را در سال ۱۴۰۳ پیش رو داریم؛ همچنین تشکیل و فعال کردن تیم‌های خلّاق دانشجویی، توسعه فعالیت دانشجویان فعال در بخش صنایع خلّاق و فناوری‌های نرم فرهنگی، ایجاد فضای کارآفرینی و اشتغال برای دانشجویان هسته مختلف فناور با هدف تولید محصولات را در برنامه کاری خواهیم داشت.

در سرای نوآوری برج قریب هم مباحث توسعه صنایع منطقه‌ای درنظر گرفته شده و این موضوعات در حال پیگیری است و در تداوم این فعالیت‌ها سرای توسعه فناوری جلبک و فرآورده‌های آن در صفادشت راه‌اندازی شده و این نوید را می‌دهیم که سرای نوآوری برج قریب سال ۱۴۰۳ با قدرت و قوت کار خود را پیگیری وبه نتیجه خواهد رساند و در واحد ملارد هم توسعه نهال و فناوری‌های مربوط به تولید نهال را در دستورکار قرار دادیم، امیدواریم سرای باغبانی را در واحد ملارد راه‌اندازی کنیم که شروع کار و عرضه نهال‌های استاندارد در واحد ملارد انجام شود.

آنا: فعالیت‌های برجسته و تازه‌ترین فعالیت سرای نوآوری برج قریب در سال ۱۴۰۲ چه بوده و چه برنامه‌ای برای ۱۴۰۳ برای این سرا متصور هستید؟

افشاری: در سرای فناوری و نوآوری برج قریب توسعه صنایع منطقه‌ای را در دستورکار داریم و با توجه به اینکه با ستاد احیای صنایع ارتباط گرفتیم در زمینه آموزش، مشاوره و خدمات حوزه صنایع موضوعات را پیگیری می‌کنیم، همچنین سرای نوآوری برج قریب در بحث انرژی‌های تجدیدپذیر، سرای جلبک و سرای باغبانی جزء چهار سرایی است که با قدرت و کیفیت لازم کار خود را دنبال خواهد کرد تا به نتایج مطلوب برسد.

دعوت از دانشجویان برای توسعه صنایع منطقه‌ای

آنا: در حوزه مهارت و کارآفرینی چه فعالیت‌هایی در سال ۱۴۰۲ صورت گرفت و چه برنامه‌ای برای سال جدید دارید؟

افشاری: در بخش کارآفرینی و ایجاد اشتغال، مدرسه اشتغال و چندین مدرسه مهارت و کارآفرینی را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس ایجاد کردیم؛ از جمله مدرسه مهارت و کارآفرینی در زمینه طلا و جواهرسازی، آشپزی، مکانیک خودرو، مباحث مرتبط با حوزه کدنویسی و برنامه‌نویسی کامپیوتر، مدرسه زبان‌های خارجی و مدرسه عالی مهارتی حقوق را برای دانشجویان داریم و توسعه این مدارس را در دستورکار قرار دادیم.

آنا: برای توسعه زیست‌بوم فناوری در کشور چه پیشنهادی دارید و دانشگاه متبوع شما هم برنامه‌ای دارد؟

افشاری: ایجاد استان تهران‌غرب احتمالاً در سال ۱۴۰۳ اتفاق بیفتد و دنبال این هستیم که یک منطقه یا ناحیه نوآوری و فناوری در غرب استان تهران ایجاد کنیم؛ چراکه ناحیه نوآوری و فناوری می‌تواند در توسعه زیست‌بوم فناوری نقش‌آفرینی کند و مباحثی مانند توسعه فضای فناوری‌های پزشکی را در غرب استان تهران هدف‌گذاری کرده‌ایم و دنبال این هستیم که دانشجویان از صنایع منطقه‌ای بازدید کنند تا با نگاه روشن و دقیق بحث‌های توسعه و فناوری را براساس نیاز‌های صنعت داشته باشند.

آنا: و سخن پایانی ...

افشاری: جوانان، دانشجویان، استادان، کارکنان و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی را به فعالیت جهادی دعوت می‌کنم تا با تلاش برای کارآفرینی، فناوری و تولید محصولات فناورانه با هدف عبور جامعه از بحران اقتصادی امیدآفرینی و موفقیت را برای جامعه به ارمغان بیاورند.

انتهای پیام/

حسین بوذری

دیگر خبرها

  • رونمایی از سامانه مهارت افزایی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر/ شرط صدور گواهینامه معتبر برای دوره‌های مهارت‌آموزی
  • تولید برای اثرگذاری در اقتصاد، باید دانش‌بنیان باشد
  • شرایط تحصیل اتباع خارجی در دانشگاه های ایران چیست؟
  • اعلام شرایط تحصیل اتباع خارجی در دانشگاه‌های ایران
  • شرایط تحصیل اتباع خارجی در دانشگاه‌های ایران چیست؟
  • بانوان فعال و دانشجویان دختر وارد فضای اشتغال دانش‌بنیان می‌شوند
  • اشتغال ۲ هزار دانشجو در دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اهواز / فارغ‌التحصیلان در مدارس سما جذب می‌شوند
  • ارائه خدمات علمی به مردم بهمئی توسط دانشجویان پیام نور
  • اهمیت مدیریت استفاده کودکان از تکنولوژی توسط والدین/ آموزش آسیب‌های فضای مجازی به فرزندان
  • فعالیت دانشگاه بین‌المللی زاگرس غیرقانونی است